Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756
ρωτα τον αγιο βασιλη το νικ :grin:περα απο τη πλακα τιποτα σημερα. :grin:εβγαλες κανενα πουτσαρελι? :cheesy:

Δεν εχω έμπνευση  :headbang: :headbang: :headbang: εχω διαβασει 100 φορες τα ματς αλλα κατι μου λεει οτι ολα θα στραβωσουν

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
ρωτα τον αγιο βασιλη το νικ :grin:περα απο τη πλακα τιποτα σημερα. :grin:εβγαλες κανενα πουτσαρελι? :cheesy:
Παιδες σημερα ρεπο μην ειστε μ...
Ο εχθρος του book ειναι η υπομονη
Αυριο εχει ΒΓαλλιας και θα κονομησουμε
Τα ματς σημερα για μενα ειναι τριπλη
Πολλοι θα πουν η Γκοϊας ειναι "ανετη" δεν κινδυνευει η ΒΑΣΚΟ εχει το κινητρο κτλ
Ειμαι κατα αυτής της παιχτικής λογικης (κι ας ερθει 5-0).Δεν σημαινει πως επειδη πρεπει να κερδισει μια ομαδα θα κερδισει
"Καιγεται" για βαθμους η ΒΑΣΚΟ κι θελει τους 3 βαθμους?Χεστηκα ας τους επαιρνε τοσο καιρο γιατι τον  :jerking:
Μ αυτη τη λογικη δηλαδη την αλλη αγωνιστικη η Κοριτιμπα θα λέμε "καιγεται" η Κοριτιμπα θελει το τριποντο ασσος κοκ
Μαλακισμενη λογικη χωρις καμμια βαση!!!ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ.
Ασσος με μονο επιχειρημα αυτο τη στιγμη που η Βασκο εχει 5-4-5 η Γκοϊας 4-4-6 εκτος με αποσταση "3" ποντους από την 5η θεση????
Η Βασκο παιζει παλι σε ουδετερο και η Γκοϊας εχει 7 σερι ματς 1+γκολ..το μονο που "προκυπτει" ειναι το γκολ γκολ

Για μενα τα ματς ειναι τριπλες σημερα και δεν βγαινει σημειο με ισως ελαφρο προβαδισμα το Χ στο Μπαϊα αλλα θες συστημα και μ αλλα ματς για Χ

diavgeia.bourdela.gr

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
Άμα δεν πιάσω ούτε τώρα με τις διπλές ευκαιρίες δεν ξαπαναίζω! :grin:
Διαφωνω καθετα με το αγγλικο απο αποψη οχι απο επιχειρηματα

Τα αγγλικα ειναι μονο για μονα και τιποτ αλλο

Αμα ειναι και τηλεοπτικο καλααααααα

Μάκλσφιλντ (5-0-1 στα έξι τελευταία) 2πλο στην έδρα της Φόρεστ Γκριν
Σάουθπορτ εκτός (1-0-7)

Αρα τι ειναι "και καλα"? Ασσος...
και στο 7ο λεπτο  0-2 και τρεχουμε :2funny: :2funny: :2funny:

Να ταν Μαρτιος ξερω γω να πω ναι Οκτωβριατικα
δεν γαμιουνται

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μάγκες έχω πιάσει από χθεσ 1 ποντε πρετα και χτη σαντος!περιμένω χ μποταφογκο και χ2 σαουθπορτ!ποιο από τα 2 θα σπάσει πιστεύετε ώστε να καλύψω?πάντως η απόδοση του χ και του 2 σαουθπορτ βρωμάει!3,35 και 3,35 κάτι τέτοια περνάνε!ποιο πολύ τη μποταφογκο φοβάμαι αλλά σε ποιο σημέιο το βλέπεται να σπάσει?2 η 1?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
μάγκες έχω πιάσει από χθεσ 1 ποντε πρετα και χτη σαντος!περιμένω χ μποταφογκο και χ2 σαουθπορτ!ποιο από τα 2 θα σπάσει πιστεύετε ώστε να καλύψω?πάντως η απόδοση του χ και του 2 σαουθπορτ βρωμάει!3,35 και 3,35 κάτι τέτοια περνάνε!ποιο πολύ τη μποταφογκο φοβάμαι αλλά σε ποιο σημέιο το βλέπεται να σπάσει?2 η 1?
Το καλυτερο ειναι να περιμενεις το live και να μην ακους τι λεμε εμεις γιατι ο καθενας θα σου πει 3 σημεια

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
οκ man!επειδ'η διαβάζω ότι το έχεις με βραζιλία εσύ πως τη βλέπεις τη μποταφόγκο προσ 1 η 2?

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ManU 1στο 1,53....έχει μείνει πίσω, παίζει εντός, η Σαουθάμπτον είναι 4 ολόκληρους βαθμούς από πάνω της, έχει σερί ισάξιο με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και κάνει πρωταθλητισμό.....εεεε αφού κάνει πρωταθλητισμό αυτή δεν μπορεί να κάνει η ΜανΓιού?
Αν ξαναδούμε σε εντός έδρας ματς της ΜανΓιου τέτοια απόδοση απέναντι σε τέτοια ομάδα, σφυρίξτε μου!!!!

Εντελώς φιλικά, δεν υπάρχει καμία αξία στο διπλό της United και ας βάλει και 5 γκόλ!!

Η Σαουθάμπτον είναι πολύ δυνατή ομάδα, με πολύ καλές κινήσεις το καλοκαίρι (1 καλός παίχτης για κάθε γραμμή) και φαίνεται πως θα κάνει πορεία αντίστοιχη με αυτή της Σουόνσι πέρσι.

Έκανε το διπλό στο πολύ δυνατό Άνφιλντ, γιατί να μην το κάνει στο Όλντ Τράφορντ;

Συνεπώς, εγώ προσωπικά, μακριά και αλάργα....

Στα υπόλοιπα εκτός ΠΑΟΚ, συμφωνώ!!  :thumbsup:

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
στο δελτιο που εδωσα πιο πανω θα βαλλω και μπασκετ την Μακαμπι 2πλο και τον Παναθηναικο ημιχρονο 1/τελικο 2!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
οκ man!επειδ'η διαβάζω ότι το έχεις με βραζιλία εσύ πως τη βλέπεις τη μποταφόγκο προσ 1 η 2?
Μλκ Νικ έμπλεξες τώρα.....αχααχαχαχαχαχαχα
Παιδιά για Βραζίλία όλοι στον Νικ με ΠΜ να ζητάτε γνώμες.....είναι πολύ καλός!!!
Με ΠΜ όμως....!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom