Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εντελώς φιλικά, δεν υπάρχει καμία αξία στο διπλό της United και ας βάλει και 5 γκόλ!!

Η Σαουθάμπτον είναι πολύ δυνατή ομάδα, με πολύ καλές κινήσεις το καλοκαίρι (1 καλός παίχτης για κάθε γραμμή) και φαίνεται πως θα κάνει πορεία αντίστοιχη με αυτή της Σουόνσι πέρσι.

Έκανε το διπλό στο πολύ δυνατό Άνφιλντ, γιατί να μην το κάνει στο Όλντ Τράφορντ;

Συνεπώς, εγώ προσωπικά, μακριά και αλάργα....

Στα υπόλοιπα εκτός ΠΑΟΚ, συμφωνώ!!  :thumbsup:
Πολύ απλή η απάντηση....ΟΧΙ!!!!
Γιατί?
1ον όταν αντιμετώπισε την Λίβερπουλ, αυτή ήταν 1η στην βαθμολογία με ότι συνεπάγεται αυτό!!!
2ον δεν την "ήξερε" ακόμα κανένας, διότι ήταν η αρχή ακόμα και μπορούσε να αιφνιδιάσει....τώρα όμως η ΜανΓιου την περιμένει με τον πούτσο όρθιο!!!!
3ον η ΜανΓιου δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, έχει καλύτερους παίκτες, παίζει εντός, δεν την υποτιμάει και άρα θα παίξει στο φουλ,κλπ κλπ.....

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Πολύ απλή η απάντηση....ΟΧΙ!!!!
Γιατί?
1ον όταν αντιμετώπισε την Λίβερπουλ, αυτή ήταν 1η στην βαθμολογία με ότι συνεπάγεται αυτό!!!
2ον δεν την "ήξερε" ακόμα κανένας, διότι ήταν η αρχή ακόμα και μπορούσε να αιφνιδιάσει....τώρα όμως η ΜανΓιου την περιμένει με τον πούτσο όρθιο!!!!
3ον η ΜανΓιου δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, έχει καλύτερους παίκτες, παίζει εντός, δεν την υποτιμάει και άρα θα παίξει στο φουλ,κλπ κλπ.....

Έχεις δει τα τελευταία παιχνίδια της MU ;

Αν τα δείς φίλε μου, θα κλάψεις....

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ είναι!!

Σφαλιάρα απο την Γουέστ Μπρόμ, κάτω του μετρίου εμφάνιση στο τελευταίο με την ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ Σάντερλαντ και χαμένα όλα τα ντέρμπυ στο πρωτάθλημα!!

Ακόμα και το ντέρμπυ στο Λίγκ τρόφυ με την Λίβερπουλ, το πήρε με 2 φάσεις μόνο τελείως κόντρα στην ροή του αγώνα!!

Οι Άγιοι είναι πάρα πολύ καλοί, σε πολύ καλή ψυχολογία και με πολύ καλό υλικό διαθέσιμο....

Συνεπώς η απόδοση μόνο value δεν είναι....

Η μόνη ενδεχόμενη αιτολόγιση για να παίξεις MU είναι οτι μετά απο τόσο μεγάλες διακοπές στο πρωτάθλημα, οι φορμαρισμένες ομάδες (Σαουθάμπτον εδώ...) χάνουν κάπως τον ρυθμό τους...

Ο θεός μαζί σου σε ο,τι και αν επιλέξεις...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Έχεις δει τα τελευταία παιχνίδια της MU ;

Αν τα δείς φίλε μου, θα κλάψεις....

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ είναι!!

Σφαλιάρα απο την Γουέστ Μπρόμ, κάτω του μετρίου εμφάνιση στο τελευταίο με την Σάντερλαντ και χαμένα όλα τα ντέρμπυ στο πρωτάθλημα!!

Ακόμα και το ντέρμπυ στο Λίγκ τρόφυ με την Λίβερπουλ, το πήρε με 2 φάσεις μόνο τελείως κόντρα στην ροή του αγώνα!!

Οι Άγιοι είναι πάρα πολύ καλοί, σε πολύ καλή ψυχολογία και με πολύ καλό υλικό διαθέσιμο....

Συνεπώς η απόδοση μόνο value δεν είναι....

Η μόνη ενδεχόμενη αιτολόγιση για να παίξεις MU είναι οτι μετά απο τόσο μεγάλες διακοπές στο πρωτάθλημα, οι φορμαρισμένες ομάδες (Σαουθάμπτον εδώ...) χάνουν κάπως τον ρυθμό τους...

Ο θεός μαζί σου σε ο,τι και αν επιλέξεις...
Ναι την έχω δει και ειδικά με την Σάντερλαντ την λυπήθηκα.....
Αλλά περισσότερο μου έμοιαζε "μπουκωμένη" παρά ντεφορμε ή κακή ομάδα!!!!
Σίγουρα έχει καλύτερους παίχτες από την Σάντερλαντ και σίγουρα δεν θα την υποτιμήσει...
Και αν νικήσει το Σάββατο, αποδόσεις 1,53 εντός για ΜανΓιου ξέχασέ τες....όπως όλες οι κορυφαίες ομάδες θα παίζετε στο 1,20!!!!!
Και προτιμώ να παίξω αυτή, παρά την Λίβερπουλ που ΣΙΓΟΥΡΑ στο τέλος του πρωταθλήματος, δεν θα είναι στην 1η τετράδα....μέτριοι παίχτες, μικρό ρόστερ και μέτρια ομάδα για Πρέμιερ Λιγκ!!!!
Και επειδή δεν ξέρω ποιο από τα Άρσεναλ, Τσέλσι, Έβερτον θα σπάσει, διότι κάποιο ή κάποια από τα 3 αυτά ματς θα σπάσουν, προτιμώ να παίξω το περήφανο 1,53, παρά το μίζερο 1,20 και να το χάσω κιόλας!!!!

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ναι την έχω δει και ειδικά με την Σάντερλαντ την λυπήθηκα.....
Αλλά περισσότερο μου έμοιαζε "μπουκωμένη" παρά ντεφορμε ή κακή ομάδα!!!!
Σίγουρα έχει καλύτερους παίχτες από την Σάντερλαντ και σίγουρα δεν θα την υποτιμήσει...
Και αν νικήσει το Σάββατο, αποδόσεις 1,53 εντός για ΜανΓιου ξέχασέ τες....όπως όλες οι κορυφαίες ομάδες θα παίζετε στο 1,20!!!!!
Και προτιμώ να παίξω αυτή, παρά την Λίβερπουλ που ΣΙΓΟΥΡΑ στο τέλος του πρωταθλήματος, δεν θα είναι στην 1η τετράδα....μέτριοι παίχτες, μικρό ρόστερ και μέτρια ομάδα για Πρέμιερ Λιγκ!!!!
Και επειδή δεν ξέρω ποιο από τα Άρσεναλ, Τσέλσι, Έβερτον θα σπάσει, διότι κάποιο ή κάποια από τα 3 αυτά ματς θα σπάσουν, προτιμώ να παίξω το περήφανο 1,53, παρά το μίζερο 1,20 και να το χάσω κιόλας!!!!

Με τον όρο value απόδοση, ορίζουμε την απόδοση που είναι 0,2-0,3+ μονάδες πάνω απο αυτήν που περιμένουμε να ορίσει ο μπούκ.

Περίμενες εσύ την MU με τέτοια χάλια μαύρα να την δώσουν 1,2-1,3 με την ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ Σαουθάμπτον...;

Και τέλος, όχι επειδή είμαι κάργα Λίβερπουλ εδώ και πολλά χρόνια αλλά φέτος η ομάδα θα χτυπήσει τετράδα στα ίσια...

Μια χαρά υλικό διαθέτουμε και μάλιστα μακράν το καλύτερο επιθετικό δίδυμο στην Πρέμιερ!!

Έφυγα...Τις καλησπέρες μου!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Με τον όρο value απόδοση, ορίζουμε την απόδοση που είναι 0,2-0,3+ μονάδες πάνω απο αυτήν που περιμένουμε να ορίσει ο μπούκ.

Περίμενες εσύ την MU με τέτοια χάλια μαύρα να την δώσουν 1,2-1,3 με την ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ Σαουθάμπτον...;

Και τέλος, όχι επειδή είμαι κάργα Λίβερπουλ εδώ και πολλά χρόνια αλλά φέτος η ομάδα θα χτυπήσει τετράδα στα ίσια...

Μια χαρά υλικό διαθέτουμε και μάλιστα μακράν το καλύτερο επιθετικό δίδυμο στην Πρέμιερ!!

Καλά να περάσεις.... :sunglasses:
Και χάρηκα για την συζήτηση, μου έδωσε τροφή!!!! ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Η λίβερπουλ δεν έχει βάθος στο ρόστερ, ειδικά στο κέντρο.(ειδικά στη θέση 6 δεν έχει ούτε βάθος ούτε επιφάνεια)
Άμυνα έχει βελτιωθεί, ο τουρέ ταίριαξε καλά και τωρα που το γύρισε σε 3 σέντερ μπακ είναι ακόμα καλύτερα.
Το επιθετικό της δίδυμο είναι σαφώς το πιο φορμαρισμένο στην πρέμιερ αυτή τη στιγμή, αλλά νομίζω το καλύτερο παραμένει ο ρούνει με τον φαν πέρσι

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ή τρελάθηκε ο ΟΠΑΠ ή κάτι γνωρίζει που δεν γνωρίζει ο κόσμος όλος....
Ρεάλ Μ. στο 1,45
ΟΣΦΠ στο 1,65.....
Τρέξτε να προλάβετε αύριο πρωί πρωί, διότι υποπτεύομαι ότι μόλις πέσουν τα πρώτα πακέτα στις 8 και ένα λεπτό αύριο πρωί, στις 8 και 2 λεπτά θα αλλάξουν τις αποδόσεις!!!!!

Υ.Γ. Λάθος μου...έχουν βάλει και χάντικαπ +1 γκολ, άρα είναι κανονικές!!!!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
Ή τρελάθηκε ο ΟΠΑΠ ή κάτι γνωρίζει που δεν γνωρίζει ο κόσμος όλος....
Ρεάλ Μ. στο 1,45
ΟΣΦΠ στο 1,65.....
Τρέξτε να προλάβετε αύριο πρωί πρωί, διότι υποπτεύομαι ότι μόλις πέσουν τα πρώτα πακέτα στις 8 και ένα λεπτό αύριο πρωί, στις 8 και 2 λεπτά θα αλλάξουν τις αποδόσεις!!!!!

Υ.Γ. Λάθος μου...έχουν βάλει και χάντικαπ +1 γκολ, άρα είναι κανονικές!!!!

Ρε σύ μην τα κανεις αυτα θα αρχίσει ο άλλος τα 500ρικα :2funny:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
νικ τελικα τι επαιξες χθες?

Καλα ρε διαβασες το diavgia?

Λοιπον να τονισω πως τα πραγματα ειναι δυσκολα σημερα καθως με μαθηματικη βεβαιοτητα θα χασω οποτε η τακτικη μου σε τεοιες περιπτωσεις ειναι μονα μειωση ποσου πονταρισματος και αποφυγη σημειου..

Ένα ματς που μ αρεσει  (αλλα με πολύ ξυλο) ειναι

Κριουσουμα-Πορτουγκεσα

Η Πορτουγκεσα έχει κανει ενα φοβερο ντεμαραζ αλλα δεν εχει γινει ξαφνικα υπερομαδα.Το θεμα ειναι οτι "χτυπαει" ολα τα ματς εστω και ανορθοδοξα και σημειωνει σχεδον παντα γκολ.Την Κυριακη μετα απο πολυ καιρο ΔΕΝ το εκανε αλλα χανωντας ενα τσουρμο ευκαιριες.
Για μενα ηταν ένα ματς παρομοιο με της Παλερμο που εληξε 1-0 ενω επρεπε να ειναι 1-4 (οχι βεβαια σε τετοιο βαθμο για την Ποροτυγκεσα).
Η Κριουσουμα δεν ειναι "κακια" εντος εδρας προερχεται απο 6ποντη νικη επι της Βασκο και ειναι στο -2 απο Κοριτιμπα (και ζωνη υποβιβασμου).Το θεμα μου ειναι πως στα 6 τελευταια εντος εκτος εχει φαει τουλαχιστον ενα γκολ.
Θα παιξω γκολ/γκολ
Αξιοσημειωτο παντως ειναι πως ειναι οι ομαδες με τα περισσοτερα οβερ φετος...

Ενα αλλο ματς για το σχεδιακι με τα σκορ ειναι το

Γκρεμιο-Κορινθιανς

Προσεχτε χωρις πολλα πολλα σκορ στα τελευταια 6 (εντος&εκτος):
Γκρεμιο (α στηλη) Κορινθιανς (β στηλη)
1-1   0-0
1-2   0-0
1-0   0-0
1-0   2-0 (εντος μονο εδω σκοραρε)
1-0   0-4
0-0   0-0

Το ματς προσφερεται για 1-0,2-0,2-1 για όσους εχουν επιστροφη.
Φυσικα ειναι και το under του αιωνα "κανονικα...και No goal αλλα δε μ αρεσει το no goal

Περιμενω και καποια νεα για Μινεριρο να δω αν στηριξω τον ασσο...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.418
Πόντοι
5.006
ναι ρε συ αλλο λεω τι επαιξες μονα δυαδα τι τελικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom