Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το διπλο της ιντερνασιοναλ και το διπλο της λακορουνια ξεχωριζω για σημερα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.427
Πόντοι
5.006
:grin: :grin:

παρων .. :grin: :grin:  εχουμε τιποτα ? κοιταω την Ρομα με Ναπολι  :think: 2,2 δεν ειναι κακο  :sunglasses:
τα ειπαμε πιο πανω για τα σημερινα...για τη ρομα που λες εκανα μια περιοδεια ιταλια και μπορω να πω οτι μου αρεσει... :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.427
Πόντοι
5.006
κοιτα και τη β ιταλιας που εισαι και γνωστης για κανενα σημειο :grin: :grin:κοιτα και που παιζει ο πουτσαρελι.. :cheesy: :cheesy:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.477
Πόντοι
12.756
τα ειπαμε πιο πανω για τα σημερινα...για τη ρομα που λες εκανα μια περιοδεια ιταλια και μπορω να πω οτι μου αρεσει... :grin:

Αν μας βγαλει και αυτη την ψυχη σαν την Παλερμο θα την παρατησω την ιταλια ...

με την Μπολωνια εχω και προηγουμενα και την κοιταω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.477
Πόντοι
12.756

Παει απο το κακο στο χειροτερο , η μια πουτσα πισω απο την αλλη , σιγουρα θα φερει ενα Χ και θα κανει και μια ήττα , τωρα παιζει με Σασουολο εξω και μετα μεσα με Λιβορνο ...  :think: να φερει Χ μεσα ? 3,60 το δινει και η Σασουολο ο ασσος δινει 2,25 , not bad 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.427
Πόντοι
5.006
Παει απο το κακο στο χειροτερο , η μια πουτσα πισω απο την αλλη , σιγουρα θα φερει ενα Χ και θα κανει και μια ήττα , τωρα παιζει με Σασουολο εξω και μετα μεσα με Λιβορνο ...  :think: να φερει Χ μεσα ? 3,60 το δινει και η Σασουολο ο ασσος δινει 2,25 , not bad 
ασε μορε τα καφενεια...η ρομα ειναι καλη επιλογη οπωσ και γκολ γκολ.. :cheesy:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.477
Πόντοι
12.756
ασε μορε τα καφενεια...η ρομα ειναι καλη επιλογη οπωσ και γκολ γκολ.. :cheesy:

Και ο Απολυτος απο τους πεθαμενους βγαζει λεφτα , γιατι να μην βγαλω και εγω  :grin: :grin: :grin:

η Ρομα ναι , αλλα θα γινει σκοτωμος σε αυτο το ματς ... Και η Ναπολετανοι δεν θα πεσουν ευκολα  :grin:

το γκολ γκολ που λες ειναι καλη επιλογη .... ;)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.427
Πόντοι
5.006
Και ο Απολυτος απο τους πεθαμενους βγαζει λεφτα , γιατι να μην βγαλω και εγω  :grin: :grin: :grin:

η Ρομα ναι , αλλα θα γινει σκοτωμος σε αυτο το ματς ... Και η Ναπολετανοι δεν θα πεσουν ευκολα  :grin:

το γκολ γκολ που λες ειναι καλη επιλογη .... ;)
μελετησε τη β μηπως βγαλεις κανενα καλο.. ;)

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ότι σου έγραψα ήρθε, εκτός της Κωλλάδας!!!!
Περίμενα μετά την αποβολή η Πορτογαλία να βάλει 1-2 ακόμη, αλλά τους λυπήθηκε!!!!
Η Βοσνία Χ/2 ημ./τελ. και γκολ με νεύμα από την εξέδρα!!!!!

:thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.305
Πόντοι
1.106
Έλεγα για Παραναενσε αλλα θα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη
Βάσει φόρμας με ψηνει πιο πολυ η Ποντε Πρετα αλλα το 2.00 ειναι μικρο

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρηστο τα εκανα στην ακρη για την δυαδα :grin:την τριαδα :grin:που θα τα παιξουμε ομως :think: :think:
οπου θες αντζελο :grin: :grin: :grin: Βασικα πρωσοπικα με βολευει στον οπαπ γιατι εκανα μια αναληψη απο την βετ365 αφησα μεσα 30 ευρω που ηταν γιαυτην την 2αδα η τριαδα :grin: Και τα εχασα σε εναν αγωνα γυναικειο :grin: :grin: Αλλα κανενα προβλημα αν δεν εχω κανει μεσα το απαιτουμενο ποσο(εχω μεσα τωρα 20 ευρω :grin:) θα τα βαλω να τα παιξουμε βετ365  :grin: Οπου γουσταρεις απλα αν τα παιξουμε στον οπαπ εδω δεν μπορω να ποσταρω το κουπονι αφου αυτη η συζητηση εγινε εδω πρεπει να το παιξουμε εδω αφου αυτα ειναι σκεψεις μας σωστες η οχι θα δειξει και αν καποιος μας ακολουθησει θα πρεπει να ξερει οτι αυτα που ειπαμε ειναι αληθεια και οχι κουραφεξαλα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. βασικα μπορω να βρω καποιο ατομο να με σκαναρει το κουπονι αλλα δεν γουσταρω να το πω σε καποιον ξενο.. Κολλητους εχω εναν αλλα εκλεισε το ιντερνετ καφε του αλλα και παλι ειχε χαλασει το σκανερ του οποτε να παρακαλεσω καποιον(που δεν ειναι φιλος για να παιξω οπαπ και να με σκαναρει εδω το κουπονι γιατι στον φιλο δεν παρακαλας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:) απο το να το παιξουμε στην βετ365 1000 φορες στην βετ365 :grin: :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.427
Πόντοι
5.006
οπου θες αντζελο :grin: :grin: :grin: Βασικα πρωσοπικα με βολευει στον οπαπ γιατι εκανα μια αναληψη απο την βετ365 αφησα μεσα 30 ευρω που ηταν γιαυτην την 2αδα η τριαδα :grin: Και τα εχασα σε εναν αγωνα γυναικειο :grin: :grin: Αλλα κανενα προβλημα αν δεν εχω κανει μεσα το απαιτουμενο ποσο(εχω μεσα τωρα 20 ευρω :grin:) θα τα βαλω να τα παιξουμε βετ365  :grin: Οπου γουσταρεις απλα αν τα παιξουμε στον οπαπ εδω δεν μπορω να ποσταρω το κουπονι αφου αυτη η συζητηση εγινε εδω πρεπει να το παιξουμε εδω αφου αυτα ειναι σκεψεις μας σωστες η οχι θα δειξει και αν καποιος μας ακολουθησει θα πρεπει να ξερει οτι αυτα που ειπαμε ειναι αληθεια και οχι κουραφεξαλα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
οχι ρε χρηστο ποιον οπαπ..βετ365..

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.427
Πόντοι
5.006
Η στοιχιμαν :grin:..βασικα εκει εχω τα λεφτα :grin:αλλα δε πειραζει θα παιξουμε βετ365 να εχουμε και εκει λεφτα :grin:διπλο ταμπλο :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom