Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Το βλέπω σε live streaming και μου έχουν ανάψει τα λαμπάκια...
Αυτός ο Μαλουντά πως έκανε καριέρα μπορείτε να μου πείτε?
Ένα χάνω και είναι αυτό που είχα ποιο σίγουρο....
τα λεγε ο γωγος τυπε.αυριο εχει εκμπομπη αυριο το βραδυ μην τον χασουμε. :tooth: :tooth:
παλι πικρο φαρμακι ηπια σημερα.11 ημερες πιανω τα αρχιδια μου.γυρω στα 80 ευρω χασουρα.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

:ak: α :ak: ν :ak: τ :ak: ε :ak: ρ :ak: λ :ak: ε :ak: χ :ak: τ :ak:

οχι να τους νικησετε να τους ξεκωλιασετε

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.577
Πόντοι
5.006
καλησπερα ολα τα αλανια του ελληνικου και οχι μονο ρεπερτοριου :grin: :grin: :grin: Ο δικος μου ο πακετος με εχυσε στην μαπα με τον ασσο του ΠΑΟΚ και το 2πλο του γαυρου ακομα σκουπιζω τα χυσια του :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin:
βγαλαμε τη δυαδα  :grin: :grin: εσυ το βρηκεσ το χ κοντα επεσεσ  :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα 3,5 οβερ   2 ευρω πονταρισμα την ουντινεζε ο λογος ειναι οτι η παρμα θα ανοιχτει και η ουντινεζε εχει μια επιθετικη φιλοσοφια δεν θα κληστει πισω για κατενατσιο ετσι θεορω βαση εμπειριας :boobies: θα το ελεγα εγινε το πονταρισμα και κινιτρου τις παρμα :grin: :priest:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
βγαλαμε τη δυαδα   :grin: :grin: εσυ το βρηκεσ το χ κοντα επεσεσ  :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ενταξει αν δεν ειχα χασει την μπεσικτα μαλλων να το πω καλυτερα αν δεν εκανα να κανω την μαλακια που εκανα να πονταρω οβερ 2,5 την μπεσικτας με την τρομοσ στο 2-0 για να βγαλω 30 ευρω θα ειχα πονταρει την 3αδα ΠΑΟΚ Ολυμπιακο και Μιλαν που την ειχα στο μυαλο μου απο μεσοβδομαδα αλλα αφου η παρορμυση με νικησε δεν την εβαλα.. Υγεια αντζελο υγεια φιλε το μυαλο το κανεις κουμαντο αν προσπαθησεις την παρορμυση.. Υγεια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
Οι προτάσεις μου:
1)Δυάδα
Λούγκο - Χάεν 1 στο 1,80
Ακίσασπορ - Τράνζοσπορ 2 στο 2,20

Από εκεί και πέρα μπορείς να παίξεις τα εξής:
Aλκμααρ - Φίτεσε Χ2 στο 1,83
Νις - Μονπελιέ Χ2 στο 1,55
Μπρόμιτς - Σουόνσι 2 στο 2,50

Υ.Γ. Την Τρανζοσπόρ την θεωρώ άχαστη!!!!
Αυτή την τελευταία παπαριά να μην έγραφα, θα πήγαινα πολύ καλό ταμείο....
Με 5 στα 6, βγάζω την μισή βδομάδα!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ. 3-0 η Τράνζο.....θα πέσουν κεφάλια αύριο εκεί :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.577
Πόντοι
5.006
καλησπερα 3,5 οβερ   2 ευρω πονταρισμα την ουντινεζε ο λογος ειναι οτι η παρμα θα ανοιχτει και η ουντινεζε εχει μια επιθετικη φιλοσοφια δεν θα κληστει πισω για κατενατσιο ετσι θεορω βαση εμπειριας :boobies: θα το ελεγα εγινε το πονταρισμα και κινιτρου τις παρμα :grin: :priest:
ταμειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over  3.5 @ 3.75
Μονό: 2 Στήλες @ €1 01/09/2013 21:24:36 2,00 7,50
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - ED7842674810F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  01/09/2013 21:24:36 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 3.5 Ουντινέζε v Πάρμα
(Γκολ Αγώνα) 01/09/2013 Κανένα 3.75 Κερδισμένο
Σύνολο:  2 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  7,50    μα ποσο μακακας ειμαι εδω σκεφτηκα και τοσα αλα που εκανα τα εκανα με παρορμυση γαμω την κορη τις madona  :cheesy: :cheesy:το κερατο μου μεσα :grin:  Σκεψου λιγο ρε χρηστο σκεψου αυτοσυγρατιση :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αυτή την τελευταία παπαριά να μην έγραφα, θα πήγαινα πολύ καλό ταμείο....
Με 5 στα 6, βγάζω την μισή βδομάδα!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ. 3-0 η Τράνζο.....θα πέσουν κεφάλια αύριο εκεί :rockon: :rockon: :rockon:
η πλακα ειναι οτι ακολουθησα κι εγω το αχαστο.....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μολις το εβαλε η μονακο απο κατω που ειναι το σπορτ καφε φοναξανε γκολ αν γινει κανα κουφο και ερθει χ η μπαρτσελονα τους βλεπω να πινουν γκαζοζα παιζουν οτι εχει κοκκινο η βετφαιρ μα ολοι :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ειναι στον χαρακτηρα και την ιδιοσυγκρασια του καθε ανθρωπου :) αλλοι παιζουν και πιο αεροπλανο θα αφισει πιο μακρια ουρα απο τα χημικα που μας ψεκαζουν για να γινουμε πιγκουινοι :).. Ειναι τι αρεσει στον καθενα μαν :) :) :) :) :grin: Εχω δει να παιζουν και πινακιδες αυτοκινητων μονα ζυγα  10ευρα :) Εχω βαλει παλια στοιχημα 5 ευρω με εναν πιος θα ρηξει ροχαλα πιο μακρια :) Εχθες με εδειξε ενας κουπονι 3αδα Παοκ Ασσο με τον πανιωνιο 1 ατρομητο με τον αρη και κατακτηση ελλαδος στο μπασκετ  τριαδα 6 ευρω και με ρωτησε πως την βλεποω την τριαδα του του λεω τι να σε πω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εχετε διαβασει για κατι τρελα prop bets που βαζουν μεγαλοι παιχτες ποκερ....οπως phil ivey......
$100.000 οτι δε θα πιει καθλου αλκοολ για ενα χρονο και κατι τετοια.......

:2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια καθομε με ενα φιλο στο προποτζηδικο.. Και εκει που καθομαστε ενας πιτσιρικας κανα 17 χρονον μας ειχε πρηξει τον πουτσο μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.. Ο φιλος γαμαει την αδερφη αυτη του 17χρονου  και για μια δωση νευριαζει ο φιλος απο την βαβουρα του αλλου και οταν καπως δεν ακουει ο μικρος λεει... Γαμω την μανα σου.. και την αδερφη σου που γαμαω!! :2funny:  :2funny: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εχετε διαβασει για κατι τρελα prop bets που βαζουν μεγαλοι παιχτες ποκερ....οπως phil ivey......
$100.000 οτι δε θα πιει καθλου αλκοολ για ενα χρονο και κατι τετοια.......

:2funny: :2funny:
ειναι απολυτο λογικο αν ειχαμε και εμεις τοσα λεφτα που εχουν αφτοι θα ποντερναμε χειροτερα δεν ειναι παραλογο :grin: Σημερα πχ ενας γνωστος μου φορτωσε ΠΑΟΚ Ολυμπιακο ετσι οπως τον ειδα πανω απο 2000 χιλιαδες ευρω ναι αλλα τα εχει.. Ετσι παει οταν εχεις ποντερνεις καλα και μετα κανεις και 30 δελτια του κωλου με δυο δυο  ευρω αν θες :grin: :grin: Ετσι κανουν και αυτοι βγαζουν εκατομμυρια ευρω απο το ποκερ απο διαφημησεις σπονσορες κτλ κτλ κτλ και δεν συμαζευεται και λενε ας βαλουμε και 100000 ευρω ενα στοιχημα του κωλου οτι δεν θα πιουμε πχ ουισκη για 1 χρονο και ολη μερα θα ειμαστε μετα γκαιντα εκε χασαμε 100000 ευρω μια τριχα απο τις πουτσοτριχες μας :grin: :grin: :grin: :grin: Ετσι παει το γραμμα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
419
Πόντοι
6.135
Εγω ειχα παιξει τον Ολυμπιακο 0-2 0-3 0-4 κ δυστυχως για να μου σπασει τα νευρα κ το δελτιο που εβγαινε 45 ευρω με το 0-4 εγινε 0-5 ! το ιδιο ειχα παθει κ περυσι νομιζω οταν επαιζε με την αεκ κ εβαλε 4 η 5 παλι τοτε. ! Τι κακο ειναι αυτο..δηλαδη μεγαλη αδικια !

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εγω ειχα παιξει τον Ολυμπιακο 0-2 0-3 0-4 κ δυστυχως για να μου σπασει τα νευρα κ το δελτιο που εβγαινε 45 ευρω με το 0-4 εγινε 0-5 ! το ιδιο ειχα παθει κ περυσι νομιζω οταν επαιζε με την αεκ κ εβαλε 4 η 5 παλι τοτε. ! Τι κακο ειναι αυτο..δηλαδη μεγαλη αδικια !
αδικια ειναι να ειμαι στο προποτζηδικο να θελω να πονταρω στο 2πλο τις πορτο λιγο πριν το βαλει να εχει ενα ατομο στο pc να τον παρακαλεσω να συκωθει και μετο που κανω λογκιν το βαζει η πορτο :grin: αλλα και αυτο που λες :grin: :grin: :grin: :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τρελη γκαντεμια ρε φιλε, τι να πουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom