Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και καρφι για τσιπουρακια μετα ε?  :grin:
οχι για 1μηνα+++ κομενο :grin: να κανει Επανεκκινηση το συκωτι :grin: Το τσιπουρο δεν ειναι μπυρα η ρετσινα θελει αν το κανεις και καθε μερα διακοπη :grin: :grin: Ενταξει το πηνω για κεφι με την παρεα αλλα πρεπει να βαλουμε και ορια :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.586
Πόντοι
5.006

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
σκοπευα να ριξω το διπλο της τραμπζονσπορ αλλα ως ομαδα ακομα δεν εχει πεισει.εχει ολο το μομεντουμ ομως με το μερος της ειναι και καλυτερη ομαδα απο την πρωην του γκεκα( :2funny:) ο οποιος την εσωσε περυσι( :2funny:).αν εχει σκοπο να χτυπησει ευρωπη η τραμπζονσπορ επιβαλλεται να παρει αυτο το διπλο.καλουτσικη η αποδοση αλλα δεν ξερω τι ομαδα θα ειναι φετος και ποσο μακρια μπορει να φτασει.η αλλη θα παλεψει να σωθει.με βαση τις μεταγραφες της φιλοξενουμενης που για το τουρκικο πρωταθλημα ειναι ταμαμ που λενε και αυτοι πιστευω πως αν δεν παρει τετοια διπλα δεν εχει ελπιδα για ευρωπη οποτε λεω να το ριξω αλλα οχι ζεστα...σε καποιο δελτιο με ζητουμενα θα το παιξω.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αν δεν ερθει και η σαλτσμπουργκ ασσο θα ψαξω να βρω ενα κουπονι που ειχα παιξει στο live στο αζερμπαιτζαν να χαρω :grin: :grin: :grin: αλλα απο εδω θα το ψαξω γιατι στην βετ365 μετα απο 6 μηνες σβινονται τα παιχνιδια που εχει πονταρει ο παικτης απο το ιστορικο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :sunglasses:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χ και η σαλτσμπουργκ δεν πηραζει υγεια παιδια.. Τα λεμε το βραδυ με πηρε ενα φιλαρακι να παω προποτζηδικο να δουμε τον ΠΑΟΚ καλη επιτιχια σε οσους φορτωσαν ΠΑΟΚ Ολυμπιακο αν και θελω τον γαυρο χ τα φωρτομενα πρεπει να βγουν :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  Θα σας πρηξω τα @@ με την λιβερπουλ το βραδακι :grin: :grin: :grin: καλη επιτυχια και σε οσους ακομα παιζουν live η κανονικα δελτια :grin: :grin: :grin: Που θα παει θα την βρω την ακρη ξεχρονιστηκα :uglystupid: :uglystupid: στο live ypomonh kai diabasma ao edv kai tora :grin: :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
Οι προτάσεις μου:
1)Δυάδα
Λούγκο - Χάεν 1 στο 1,80
Ακίσασπορ - Τράνζοσπορ 2 στο 2,20

Από εκεί και πέρα μπορείς να παίξεις τα εξής:
Aλκμααρ - Φίτεσε Χ2 στο 1,83
Νις - Μονπελιέ Χ2 στο 1,55
Μπρόμιτς - Σουόνσι 2 στο 2,50

Υ.Γ. Την Τρανζοσπόρ την θεωρώ άχαστη!!!!
Έως τώρα έχω πιάσει Σουόνσι και Φίτεσε....
Η Λούγκο ήδη κερδίζει 2-0 στο 30' και η Μονπελιέ 2-2 και το μομέντουμ μαζί της!!!!
Αν μου τα χαλάσει η Τρανζοσπόρ τι να πω.....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ολοκληρη η πρεμιερ UNDER

περναει η γαμωνοοτροπια μουρινιο παντου και δεν μαρεσει, βαζουμε το γκολ και καλυπτουμε τον κωλο μας...  :jerking:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Θα κάνει το διπλό η Ντορτμουντ ή να το σκίσω από τώρα ;;;;; :think:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
ολοκληρη η πρεμιερ UNDER

περναει η γαμωνοοτροπια μουρινιο παντου και δεν μαρεσει, βαζουμε το γκολ και καλυπτουμε τον κωλο μας...  :jerking:
Τα έγραψα χτες το βράδυ.....αυτά τα δύο ματς "φορτώθηκαν" πολύ στο Over χωρίς να υπάρχει τεκμηρίωση από τις 2 πρώτες αγωνιστικές!!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
Θα κάνει το διπλό η Ντορτμουντ ή να το σκίσω από τώρα ;;;;; :think:
Βλέπω το ματς και το 1-1 είναι μαγική εικόνα....
Σίγουρα θα ξανασκοράρουν οι Κίτρινοι αλλά δεν έχουν ηρεμία στην τελική προσπάθεια!!!!

Υ.Γ. Βγήκε ο Χούμελ και μπήκε ο Παπασταθόπουλος....άϊντε καιρός ήταν....είναι καλύτερος και από τον Σούμποτιτς!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τα έγραψα χτες το βράδυ.....αυτά τα δύο ματς "φορτώθηκαν" πολύ στο Over χωρίς να υπάρχει τεκμηρίωση από τις 2 πρώτες αγωνιστικές!!!!
δυστηχως την πατησα και εγω, αλλα παιζω με μικροποσα διοτη δεν με παει μια τελευταια οποτε δεν βαζω μεγαλο πονταρισμα..

αν γυρησει και εχω ρεντα ξαναμπαινω δυνατα... ειναι αρχες ακομα  ...

υγ οσο για την ντορτμουντ την βλεπω να κανει παπαδες με αρσεναλ και ναπολι..

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
δυστηχως την πατησα και εγω, αλλα παιζω με μικροποσα διοτη δεν με παει μια τελευταια οποτε δεν βαζω μεγαλο πονταρισμα..

αν γυρησει και εχω ρεντα ξαναμπαινω δυνατα... ειναι αρχες ακομα  ...

υγ οσο για την ντορτμουντ την βλεπω να κανει παπαδες με αρσεναλ και ναπολι..
η καταρα ;)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
5 λεπτά καθυστερήσεις στο Λίβερπουλ, 5 λεπτά και στο Άρσεναλ....
Μιλάμε οι διαιτητές δεν χαρίζουν δευτερόλεπτο καθαρού χρόνου!!!
Αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας οι καθυστερημένοι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom