Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
Ποια ομάδα είναι αυτός ο νωντότυπος να τον παίξουμε και εμείς? :grin: :grin: :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
αντε να ριξω ενα

2πλο παναιτωλικο
2πλο την ατλετικο μαδριτης
κριστιανσιουντ 2πλο
Ελπίζω να μην το έριξες....
Παναιτωλικός χάνει 2-1...
Κριστιανσουντ χάνει 2-0....
Η Ατλετικο μόλις έκανε το 1-0....δεν φτάνει όμως!!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.577
Πόντοι
5.006
καλημερα φιλε χτεσ το βραδυ μασ τη χαλασε η νιουελσ στο 93 με ολ.μποισ..δε πειραζει απλωσ θα καναμε δυο στσ δυο..σημερα εχουμε τον παοκ και ολυμπιακο τη κατοσταρα και τελοσ μια τετραδα με παοκ ολυμπιακο ρομα και αρσεναλ γκολ γκολ 45 ευρω.. αυτα καλη τυχη σε ολουσ! :grin: :grin: :grin:
πουτανα τοτεναμ ενα γκολ σου ζητησα...να κερδισει ο ολυμπιακοσ για να βγαλουμε τη δυαδα με παοκ τουλαχιστον...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
η κονγκσβιγκερ επαιζε για να σωθει σχεδον την κατηγορια.βεβαια αυτα στις σκανδιναβικες δεν παιζουν ρολο.διαβασε αναλυση του αγωνα απο το λινκ στο πμ.δεν ηταν απο τα δυνατα σημεια.
για βραδυνα επαιξα:
σαρλερουα-γκενκ:1
κατανια-ιντερ:X
μαρσειγ-μονακο:Χ
σεβιλλη-μαλαγα:2
συστημα 3-4.
επισης προτεινω:
για live bet:σαμπτορια 2, φλαμενγκο χ2
και για μετα τολουκα 2.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν το ριξα οντως.....σε ακουσα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα ολα τα αλανια του ελληνικου και οχι μονο ρεπερτοριου :grin: :grin: :grin: Ο δικος μου ο πακετος με εχυσε στην μαπα με τον ασσο του ΠΑΟΚ και το 2πλο του γαυρου ακομα σκουπιζω τα χυσια του :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ελεος...εχασα 89 ευρω ενω ειχα πονταρει 3 ευρω απο τα 8 παιχνιδια που ειχα παιξει εχασα αυτο που το ειχα βαλει ως σιγουρο με την μικροτερη αποδοση...το x2 της αντερλεχτ...γαμω την αντερλεχτ μακαρι να την γαμησουμε στο τσου λου με αυτο που μου εκανε σημερα....το εφαγε στο 95 παιδια δεν γινονται αυτα...ηταν 3-2 το πηγε 3-3 και το εφαγε στο 95 :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
πουτανα τοτεναμ ενα γκολ σου ζητησα...να κερδισει ο ολυμπιακοσ για να βγαλουμε τη δυαδα με παοκ τουλαχιστον...
αντζελο γαμω την σαλτσμπουργκ αλλα καλα να παθω :grin: παντως ο γεοπας ειπε την σωστη αληθεια δεν τεκμηριωνονταν απο τις 2 πρωτες αγωνιστικες για οβερ η Α εθνικη Αγγλιας εχει απολιτα δικιο.......!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: Βγηκε και η τριαδα που εδωσα στον κουμαρτζη που παιζει ποκερ Ο ΠΑΟΚ Ολυμπιακος και μιλαν οποτε δεν γαμιεται θα πιω αυριο καφε που κανει 1 ευρω τζαμπα :grin: Παλι καλα χασαμε με το ουεφα και με τις βλακειες τις παρορμυτικες μου :grin: στο live 200 ευρω θα πιουμε ενα καφεδακι τζαμπα :grin: :grin: :grin: :sunglasses:Δεν με φταιει κανεις αλλος αλλα μονο ο εαυτος μου.. :grin: :grin: Πρεπει να τον βαλω στην θεση του... :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
Το βλέπω σε live streaming και μου έχουν ανάψει τα λαμπάκια...
Αυτός ο Μαλουντά πως έκανε καριέρα μπορείτε να μου πείτε?
Ένα χάνω και είναι αυτό που είχα ποιο σίγουρο....

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
ελεος...εχασα 89 ευρω ενω ειχα πονταρει 3 ευρω απο τα 8 παιχνιδια που ειχα παιξει εχασα αυτο που το ειχα βαλει ως σιγουρο με την μικροτερη αποδοση...το x2 της αντερλεχτ...γαμω την αντερλεχτ μακαρι να την γαμησουμε στο τσου λου με αυτο που μου εκανε σημερα....το εφαγε στο 95 παιδια δεν γινονται αυτα...ηταν 3-2 το πηγε 3-3 και το εφαγε στο 95 :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
Πρέπει να έπεσε πολύ ξύλο εκεί....3 αποβολές, οι 2 για Άντερλεχτ!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πρέπει να έπεσε πολύ ξύλο εκεί....3 αποβολές, οι 2 για Άντερλεχτ!!!
ξενερωσα φιλε...ειχα παιξει σουονσι διπλο ιντερ διπλο μιλαν ασσο φιορεντινα διπλο 2-3 goal σοσιεδαδ διπλο λακορουνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom