Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
Ζιλ Βιθέντε - Μπράγκα 1-0 στο 4,15...
Έβαλε το γκολ στο 66' και έπαιζε με 9 από το 58'!!!
Ρε ΟΥΣΤ λέμε....δεν ακουμπάω Πορτογαλία φέτος, εκτός και με πάρει ο Πρόεδρος της Πόρτο για κάτι σίγουρο!!!!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ειναι απολυτο λογικο αν ειχαμε και εμεις τοσα λεφτα που εχουν αφτοι θα ποντερναμε χειροτερα δεν ειναι παραλογο :grin: Σημερα πχ ενας γνωστος μου φορτωσε ΠΑΟΚ Ολυμπιακο ετσι οπως τον ειδα πανω απο 2000 χιλιαδες ευρω ναι αλλα τα εχει.. Ετσι παει οταν εχεις ποντερνεις καλα και μετα κανεις και 30 δελτια του κωλου με δυο δυο  ευρω αν θες :grin: :grin: Ετσι κανουν και αυτοι βγαζουν εκατομμυρια ευρω απο το ποκερ απο διαφημησεις σπονσορες κτλ κτλ κτλ και δεν συμαζευεται και λενε ας βαλουμε και 100000 ευρω ενα στοιχημα του κωλου οτι δεν θα πιουμε πχ ουισκη για 1 χρονο και ολη μερα θα ειμαστε μετα γκαιντα εκε χασαμε 100000 ευρω μια τριχα απο τις πουτσοτριχες μας :grin: :grin: :grin: :grin: Ετσι παει το γραμμα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ναι τοσα φραγκα και την μικροτερη αποδοση του στοιχηματος να βαλεις παιρνεις πολυ καλα λεφτα........
Βαζεις 200.000 για να βγαλεις 80.000 παραδειγμα......... :dancing:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εχω ανατριχιασει οπου υπαρχει τριχα :grin: αντε μωρη λιβερπουλ πρωταθλημα  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ρε παιδια αν ειναι δυνατον 95000 θεατες στην μελβουρνη οπαδοι τις λιβερπουλ τραγουδαν τον υμνο τις ομαδας 1 τρισεκατομμυριο χιλιομετρα(στα χιλιομετρα σαν ελληνας βαζω λιγη σαλτσα :grin:) μακρια απο την αγγλια :grin: γαμω το κιλελερ μου μεσα... :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθενουν οι νεωτεροι κοιταξτε στο τελος με τους πανηγυρισμους με μια ελλινικια σημαια ενας ελληνας :grin: ολη η ελλαδα ειναι λιβερπουλ :grin: συγκινητικο βιντεο αν θελετε κλαψτε δεν σας βλεπει κανεις βγαλτε τα συναισθηματα σας παιδια δεν ειναι ντροπη οι γυναικες ειναι πιο δυνατες ψυχολογικα απο εμας και ομως κλαινε.. :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα και παλι. :grin: Λιβερπουλ σημαινει παθος :) κοιταξτε αν θελετε πως πανηγιριζουν οι παικτες τζεραρντ :) τορες :) κτλ ο τορες ουτε με την εθνικη ισπανιας δεν πανηγιριζει τοσο παθιασμενα... :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθενουν οι νεωτεροι κοιταξτε στο τελος με τους πανηγυρισμους με μια ελλινικια σημαια ενας ελληνας :grin: ολη η ελλαδα ειναι λιβερπουλ :grin: συγκινητικο βιντεο αν θελετε κλαψτε δεν σας βλεπει κανεις βγαλτε τα συναισθηματα σας παιδια δεν ειναι ντροπη οι γυναικες ειναι πιο δυνατες ψυχολογικα απο εμας και ομως κλαινε.. :grin: :grin: :grin: :grin:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ζιλ Βιθέντε - Μπράγκα 1-0 στο 4,15...
Έβαλε το γκολ στο 66' και έπαιζε με 9 από το 58'!!!
Ρε ΟΥΣΤ λέμε....δεν ακουμπάω Πορτογαλία φέτος, εκτός και με πάρει ο Πρόεδρος της Πόρτο για κάτι σίγουρο!!!!
και η πορτο του 1.20 με τα χιλια ζορια νικησε

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ενταξει παει η λιβερπουλ στην αυστραλια και εχει 95000 θεατες στην κερκιδα με κασκολ φανελες λιβερπουλ και τραγουδαν τον υμνο θα σκεφτει καποιος :grin: φυσιολογικο η αυστραλια ειναι κατι οπως η κυπρος για την ελλαδα.. Αλλα οταν πανε στην ινδονισια και εχει 80000 θεατες στο γηπεδο και τραγουδαν τον υμνο τις λιβερπουλ με προφορα :grin: λες και ειναι βορειο σκοτσεζοι :grin: τι να σκεφτει ο παικτης τις λιβερπουλ..  και ας εχει σαν ομαδα να παρει πρωταθλημα απο την εποχη που ο κολοκοτρονης εστριβε το μουστακη του :grin: θα πει ρε πουστη μου κατι γινεται εδω γαμω την πουτανα μου ειμαισ ε μεγαλη ομαδα θα αναλογιστει γαμω και το ουεφα και το τσαμπιονς λινγκ που δεν παιζουμε λιβερπουλ θα πει και ας μην γαμησω ποτε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Α ρε Χρηστάρα τι μου έκανες...

Μα τω θεό παίδες δάκρυσα...

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕ! Πάμε σαν άλλοτε....

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
η λιβερπουλ ειναι θρησκεια οπως και ο θρυλος
ετσι ρε gl ετσι :rockon: :rockon: :rockon: αλλα αν ο θρυλος ειχε την διαιτησια που ειχε σημερα η λιβερπουλ ενατιων τις μαν γιου :grin: δηλαδη 50-50 :grin: θα επερνε πρωταθλημα καθε φορα που θα περνουσε ο κομητης του χαλευ απο την γη :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin:  

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Α ρε Χρηστάρα τι μου έκανες...

Μα τω θεό παίδες δάκρυσα...

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕ! Πάμε σαν άλλοτε....

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ!!!
ελα ρε νευμαρ ετσι 3στα 3 παμε γερα μην μασας και εγω εχω δακρυσει αφου ειμαι λιομα λιβερπουλ ασχετα που δεν το βγαζω καλα δεν ασχολουμε επιτιδες με την ομαδα για να μην στεναχοριεμε :) :)

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ελα ρε νευμαρ ετσι 3στα 3 παμε γερα μην μασας και εγω εχω δακρυσει αφου ειμαι λιομα λιβερπουλ ασχετα που δεν το βγαζω καλα δεν ασχολουμε επιτιδες με την ομαδα για να μην στεναχοριεμε :) :)

Όταν έχασε ο Σεφτσένκο το πέναλτι , έκανα σαν παιδάκι 5 χρονών....

Είχα εκστασιαστεί....

Απίστευτες στιγμές...

Τα τελευταία χρόνια έχουμε φάει πίκρες (παρακολουθώ κάθε χρόνο τους αγώνες μας).

Φέτος έχουμε ξεκινήσει καλά...Μακάρι να βγούμε 4άδα και θα πάρει τον δρόμο των επιτυχιών ξανά η ομάδα...

YNWA!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Όταν έχασε ο Σεφτσένκο το πέναλτι , έκανα σαν παιδάκι 5 χρονών....

Είχα εκστασιαστεί....

Απίστευτες στιγμές...

Τα τελευταία χρόνια έχουμε φάει πίκρες (παρακολουθώ κάθε χρόνο τους αγώνες μας).

Φέτος έχουμε ξεκινήσει καλά...Μακάρι να βγούμε 4άδα και θα πάρει τον δρόμο των επιτυχιών ξανά η ομάδα...

YNWA!!
ετσι αδερφε :grin: Και ας φαει ο σουαρες 3456 αγωνιστικες τιμωρια :grin: :cheesy: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom