Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και εδω παιδια τζεραρντ εναντιων ναπολι με καβανι μεσα ταβανι λαβετσι κοκορετσι μπιφτεκια σουβλακια κολοκυθακια τηγανιτα και ιμαμ στον φουρνο 3-1 μονος του ανατροπη ενας απο τους πιο πολυσινθετους παικτες στην γη ειναι φορ αμυντικος χαφ μπακ εξτρεμ τερματοφυλακας μαγειρας υδραυλικος πολιτικος μηχανικος αεροπορος σουβλατζης στιβεν τζεραρντ :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα.  Πουλησε οζιλ η ρεαλ μαδριτης στην αρσεναλ :grin: τωρα ποιος θα βγαζει μπαλιες ο ομπαμα :2funny: :grin: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ατρόμητος όβερ, όφη άσσος!!! σίγουρο ταμειάκι!! :sunglasses: :sunglasses:
Νεαρε, αληθευουν αυτα που σου γραφουνε στο διαδικτυο, τα φιλαρακια σου;;;; Δηλαδη οτι εισαι ο ξεφτιλας των στουντιομπουρδελιαρηδων;;;Στεναχωρηθηκα, γιατι αν και δεν σε γνωριζα απο κοντα(ευτυχως)..... μου φαινοσουνα στο διαδικτυο ενταξει τυπακι!!!...Αν δεν εχουν βαση οσα σου γραφει ο μπομπος και τα αλλα φιλαρακια σου, μπες στο διαδικτυο οπου σου τα γραφουν και απαντα αναλογα!!!Η σιωπη δηλωνει ενοχη!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
ατρόμητος όβερ, όφη άσσος!!! σίγουρο ταμειάκι!! :sunglasses: :sunglasses:
για εμενα το 1.60 του ατρομητου ειναι μεγαλο δωρο και θα το τιμησω μονο του. το σημειο ειναι για φορτωμα..

ρε παιδια παιζει κανεις στο ιντερνετ?
ξερεται κανα σαιτ που να δεχεται στοιχηματα απο ελληνες και να εχετε κανει αναληψη τωρα τελευταια χωρις προβλημα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
για εμενα το 1.60 του ατρομητου ειναι μεγαλο δωρο και θα το τιμησω μονο του. το σημειο ειναι για φορτωμα..

ρε παιδια παιζει κανεις στο ιντερνετ?
ξερεται κανα σαιτ που να δεχεται στοιχηματα απο ελληνες και να εχετε κανει αναληψη τωρα τελευταια χωρις προβλημα
bet365 εκανα 3 φορες αναληψη τις τελευταιες μερες μπορεις να τον παιξεις το μεγιστο οριο πχ.. Που ειναι τωρα 5454 ευρω και να παρεις 8454  και να παρεις τα λεφτα σου μετα απο 2 εργασιμες ημερες αν πονταρεις σημερα πχ θα πληρωθεις τεταρτη η πεμπτη 1000%.. Εχω κανει αναλυψη μεχρι 2000 ευρω ηταν μετα απο 2 εργασιμες ημερες στον λογαριασμο μου στην εθνικη τραπεζα της ελλαδος.. Εκει κρατανε 4 ευρω χαρατσι :grin:  Τωρα  φιλε οποιος θελει να ρεφαρει αν ειναι χασουρης το σαββατοκυριακο θα πονταρει τον ατρομητο Ασσο 1πρωτον γιατι επαιξε πολυ καλη μπαλα στην ολλανδια 2 ξεκουραστηκε δεχτηκε την αναβολη η σουπερ λιγδα και παιζει σημερα αντι εχθες και 3 δεν παιζει και ο καλυτερος παικτης του αρη ετσι με ειπε ενας κολλητος αριανος :grin: ο πουλιδο :grin: δεν εχω ιδεα :grin: :grin: :grin: Η βετ365 ειναι η μεγαλυτερη ον λαιν εταιρια στον κοσμο και οι περισοτεροι ελληνες μετα τον οπαπ παιζουν σε αυτην την εταιρια ειναι ιδιοτικη και η 7 σε δυναμη απο πλευρας κερδους σε  ολοκληρη την μεγαλη  βρετανια  :grin: :grin: :grin: :grin: Ειναι η πιο αξιοπιστη τωρα να ξερεις οτι οποιος μηλαει ελληνικα αλβανικα ρωσικα αγγλικα κινεζικα πακιστανικα δηλαδη ινδικα σουαχιλι χαμομιλι θα παιξει τον ατρομητο ασσο αυτοι που εχασαν μεσοβδομαδα με τα ουεφα κτλ και οι χασουριδες του σαββατοκυριακου.. Κατα τα αλλα ασσος δειχνει :grin: :grin: :grin: Καλη επιτυχια :grin: :grin: ΥΓ.. Πρωσοπικα θα τον επαιζα αντερ σε καμια τριαδα με καιζερσλαουτερν κτλ κτλ :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
bet365 εκανα 3 φορες αναληψη τις τελευταιες μερες μπορεις να τον παιξεις το μεγιστο οριο πχ.. Που ειναι τωρα 5454 ευρω και να παρεις 8454  και να παρεις τα λεφτα σου μετα απο 2 εργασιμες ημερες αν πονταρεις σημερα πχ θα πληρωθεις τεταρτη η πεμπτη 1000%.. Εχω κανει αναλυψη μεχρι 2000 ευρω ηταν μετα απο 2 εργασιμες ημερες στον λογαριασμο μου στην εθνικη τραπεζα της ελλαδος.. Εκει κρατανε 4 ευρω χαρατσι :grin:  Τωρα  φιλε οποιος θελει να ρεφαρει αν ειναι χασουρης το σαββατοκυριακο θα πονταρει τον ατρομητο Ασσο 1πρωτον γιατι επαιξε πολυ καλη μπαλα στην ολλανδια 2 ξεκουραστηκε δεχτηκε την αναβολη η σουπερ λιγδα και παιζει σημερα αντι εχθες και 3 δεν παιζει και ο καλυτερος παικτης του αρη ετσι με ειπε ενας κολλητος αριανος :grin: ο πουλιδο :grin: δεν εχω ιδεα :grin: :grin: :grin: Η βετ365 ειναι η μεγαλυτερη ον λαιν εταιρια στον κοσμο και οι περισοτεροι ελληνες μετα τον οπαπ παιζουν σε αυτην την εταιρια ειναι ιδιοτικη και η 7 σε δυναμη απο πλευρας κερδους σε  ολοκληρη την μεγαλη  βρετανια  :grin: :grin: :grin: :grin: Ειναι η πιο αξιοπιστη τωρα να ξερεις οτι οποιος μηλαει ελληνικα αλβανικα ρωσικα αγγλικα κινεζικα πακιστανικα δηλαδη ινδικα σουαχιλι χαμομιλι θα παιξει τον ατρομητο ασσο αυτοι που εχασαν μεσοβδομαδα με τα ουεφα κτλ και οι χασουριδες του σαββατοκυριακου.. Κατα τα αλλα ασσος δειχνει :grin: :grin: :grin: Καλη επιτυχια :grin: :grin: ΥΓ.. Πρωσοπικα θα τον επαιζα αντερ σε καμια τριαδα με καιζερσλαουτερν κτλ κτλ :grin: :grin: :grin:
κοιτα εχω δει απο κοντα και τον ατρομητο και τον αρη.
ο ατρομητος ειναι δεμενη ομαδα με πολυ καλους παιχτες σε ΟΛΕΣ τις θεσεις και ο αρης ενα μπουρδελο χωρις ροστερ και προπονητη η συγκριση ειναι ανουσια. αν δεν ελεγαν την ομαδα αρη ο ασσος θα ηταν 1.20..

για πες κανα ματς (σημειο) να το κανω διαδα να το παιξω στον πουστο-οπαπ..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
κοιτα εχω δει απο κοντα και τον ατρομητο και τον αρη.
ο ατρομητος ειναι δεμενη ομαδα με πολυ καλους παιχτες σε ΟΛΕΣ τις θεσεις και ο αρης ενα μπουρδελο χωρις ροστερ και προπονητη η συγκριση ειναι ανουσια. αν δεν ελεγαν την ομαδα αρη ο ασσος θα ηταν 1.20..

για πες κανα ματς (σημειο) να το κανω διαδα να το παιξω στον πουστο-οπαπ..
εστοριλ :) ΥΓ.. Εχεις δικιο γιαυτα που λες αλλα δυστηχος η ευτιχος θα το παιξουν οσοι μενουν στην ελλαδα :grin: :grin: και παιζουν τζογο :grin: τον ασσο :grin: και αυτοι που ειναι κερδισμενοι :grin: και αυτοι που ειναι χασουριδες :grin:.. Το μονο αρνητικο στην υποθεση ειναι η προιστορια για τον ατρομητο στις 8 τλευταιες αναμετρησεις στο περιστερι για το πρωταθλημα ο αρης ειναι αηητητος με τεσσερις νικες και τεσσερις ισοπαλιες. Μοναδικη νικη των  γηπεδουχων ηταν το 1976 με 2-1  Συνολικα ο αρης μετραει 4 νικες 6 ισοπαλιες και μολις μια ηττα στο περιστερι.. ΥΓ.. Η  παραδοση ειναι για να σπαει :grin: η οχι :grin: :grin:

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
εστοριλ :) ΥΓ.. Εχεις δικιο γιαυτα που λες αλλα δυστηχος η ευτιχος θα το παιξουν οσοι μενουν στην ελλαδα :grin: :grin: και παιζουν τζογο :grin: τον ασσο :grin: και αυτοι που ειναι κερδισμενοι :grin: και αυτοι που ειναι χασουριδες :grin:.. Το μονο αρνητικο στην υποθεση ειναι η προιστορια για τον ατρομητο στις 8 τλευταιες αναμετρησεις στο περιστερι για το πρωταθλημα ο αρης ειναι αηητητος με τεσσερις νικες και τεσσερις ισοπαλιες. Μοναδικη νικη των  γηπεδουχων ηταν το 1976 με 2-1  Συνολικα ο αρης μετραει 4 νικες 6 ισοπαλιες και μολις μια ηττα στο περιστερι.. ΥΓ.. Η  παραδοση ειναι για να σπαει :grin: η οχι :grin: :grin:
κοιτα φιλε ο ατρομητος ειναι μετα τον πουστη και τον παοκ η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα για εμενα.
εχει ροστερ που δεν το εχει κανεις εκτος των 2 που προειπα. και μεχρι τωρα δεν εχει κανει τιποτα στην ευρωπη αποκλειστηκε και στο πρωταθλημα εχει 1 ισοπαλια και 1 ηττα απο τον ολυμπιακο που επαιξε και καλα. δεν τον παιρνει να κανει μαλακιες.

ο αρης απο την αλλη αν εξαιρεσεις τον τατο ολοι οι αλλοι ειναι για τον πουτσο μαζι και ο πουλιδο. και ο τατος λογο του οτι οι αλλοι ειναι ανηπαρκτοι το εχει καβαλησει και κανει μαλακιες. ο προπονητης ειναι μαλακας.

το μονο κακο ειναι οτι και οι 2 εχουν παρτιδες με τον βρομιαρη και μηπως κανουν τιποτα μεταξυ τους. αλλα δεν νομιζω οτι συμφαιρει τον σπανο να δωσει το ματς.

οποτε ασσος.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα ξανα οβερ 1,5 για το 1 ημιχρονο μιλγουολ αντερ 21  μπριστολ σιτι αντερ 21 το σκεπτικο μου ειναι οτι ειναι αγγλια ολα γινονται και η μιλγουολ αφου το φαγε μπορει να φαει ακομα 1 την μπριστολ σιτι απο τους μεγαλους δεν την εχω και πολυ στο ταμπουρι οποτε μπορει να ανοιχτει και αυτη και να βγει το οβερ 1,5 :grin: :priest:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
κοιτα φιλε ο ατρομητος ειναι μετα τον πουστη και τον παοκ η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα για εμενα.
εχει ροστερ που δεν το εχει κανεις εκτος των 2 που προειπα. και μεχρι τωρα δεν εχει κανει τιποτα στην ευρωπη αποκλειστηκε και στο πρωταθλημα εχει 1 ισοπαλια και 1 ηττα απο τον ολυμπιακο που επαιξε και καλα. δεν τον παιρνει να κανει μαλακιες.

ο αρης απο την αλλη αν εξαιρεσεις τον τατο ολοι οι αλλοι ειναι για τον πουτσο μαζι και ο πουλιδο. και ο τατος λογο του οτι οι αλλοι ειναι ανηπαρκτοι το εχει καβαλησει και κανει μαλακιες. ο προπονητης ειναι μαλακας.

το μονο κακο ειναι οτι και οι 2 εχουν παρτιδες με τον βρομιαρη και μηπως κανουν τιποτα μεταξυ τους. αλλα δεν νομιζω οτι συμφαιρει τον σπανο να δωσει το ματς.

οποτε ασσος.
εχεις δικιο σε ολα καλη επιτυχια.. Απλα για μενα η προιστορια μετραει λιγακι αλλα και η κιεβο ειχε καλη προιστορια με την ναπολι και εφαγε 4 :grin: Μπορει ο αρης να φαει σημερα 4 γκολ και να χασω το αντερ που θα παιξω :grin: :grin: :grin: Αλλα μπορει να βαλει 3 πουλμαν και 2,5 λεοφωρια και να το πιασω για σημειο ας βγει ασσος απο τους παοκτσηδες θα πιω και καφε κερασμενο :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα ξανα οβερ 1,5 για το 1 ημιχρονο μιλγουολ αντερ 21  μπριστολ σιτι αντερ 21 το σκεπτικο μου ειναι οτι ειναι αγγλια ολα γινονται και η μιλγουολ αφου το φαγε μπορει να φαει ακομα 1 την μπριστολ σιτι απο τους μεγαλους δεν την εχω και πολυ στο ταμπουρι οποτε μπορει να ανοιχτει και αυτη και να βγει το οβερ 1,5 :grin: :priest:
Over 1.5 @ 3.25
Μονό: 2,3 Στήλες @ €1 02/09/2013 14:40:27 2,30 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - HD1962737610F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  02/09/2013 14:40:27 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Μίλγουολ U21 v Μπρίστολ Σίτι U21
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 02/09/2013 Κανένα 3.25 Χαμένο
Σύνολο:  2,3 Στήλες @ 1 EUR  Κέρδη:  0,00    >:( :grin: :cheesy: :sunglasses:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησεπρα αγκεν ober 2,5 hmixrono τις μικρες ομαδες τις κοπεγχαγης νορτζελαντ και κοπεγχαγη ειναι ηδη 0-1 το σκεπτικο μου ειναι οτι οι μεγαλες ομαδες ειναι παρταλια οι μικρες τι θα ειναι φιντανια :grin: ας μπουν 3 γκολ και οβερ 2,5 την μιλγουολ το σκεπτικο μου ειναι οτι η μιλγουολ θα σκασει αν δεν κερδισει την μπριστολ σιτι για τους μικρους μιλαμε παντα :grin: 1,30 ευρω :grin: :grin: :priest:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.577
Πόντοι
5.006
καλησπερα ρε τρελαμενε χρηστο επειδη ειχα παει στο anfield τη χρονια με το γκολ που φαγαμε με το τζεραρτ εμεισ με ριβαλντο τοτε και αποκλειστικαμε θα σου δωσω δωρο το σημαιακι this is anfield..ιερο κειμιλιο.. :grin: :grin: επειδη εισαι καψουρα...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.577
Πόντοι
5.006
και σημερα για το καλο καεν καιζερ οφη 20 ευρω τα βλεπεισ? :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα ρε τρελαμενε χρηστο επειδη ειχα παει στο anfield τη χρονια με το γκολ που φαγαμε με το τζεραρτ εμεισ με ριβαλντο τοτε και αποκλειστικαμε θα σου δωσω δωρο το σημαιακι this is anfield..ιερο κειμιλιο.. :grin: :grin: επειδη εισαι καψουρα...
πηγε τοτε και ενας γνωστος μου γαυρος φανατικος τοτε τωρα οχι με ειπε πηγα με τον γαυρο σε ολη την ευρωπη την ατμοσφαιρα που ειχε το ανφιλντ δεν την ειδα πουθενα ουτε στην τουμπα λεει που πηγαινα ιγκογνιτο ουτε πουθενα :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.577
Πόντοι
5.006
πηγε τοτε και ενας γνωστος μου γαυρος φανατικος τοτε τωρα οχι με ειπε πηγα με τον γαυρο σε ολη την ευρωπη την ατμοσφαιρα που ειχε το ανφιλντ δεν την ειδα πουθενα ουτε στην τουμπα λεει που πηγαινα ιγκογνιτο ουτε πουθενα :grin:
δεν υπαρχει σηκωσανε το γηπεδο στον αερα τετοια πραγμα δεν το εχω ξαναδει...εχω παει αρενα ολλανδια μπερναμπεου ντελε αλπι και τσελση αλλα σαν το λιβερπουλ πουθενα...ειχε και bet365 στα κυλικεια και επαιζεσ σε ολη τη διαρκεια του αγωνα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom