Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρησταρα καλο χειμώνα να έχουμε
Αρχίζει η περίοδος επίσημα κουπόνι σεντόνι το ΣΚ
Αρχισαν οι μικρές Αγγλιες
nai φιλε μου υγεια και καλη καρδια :) :) :) Αυτος που δεν ειναι ουτε στιν νικη ουτε στην ηττα αυτος ειναι ο ηρεμος :) :) Δηλαδη αυτος που δεν παιζει στοιχημα :) :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα.. Σημερα ειδα δελτια με την β γαλλιας και την αργεντινη σχεδον ολοι τα ειχαν σε  συστημα 19 και κατι ευρω  αν θυμαμαι καλα :grin:  Που και καλα επειδη ειναι η πρωτη αγωνιστικη θα ειναι σφιχτες οι ομαδες κτλ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:.. Μακαρι να βγουν τα Χ δεν τα παιζω :grin: αλλα θα με κερασουν και καμια μπυρα τα παιδια αν πιασουν :grin: :) :) :) Προσωπικα χορτασα να χανω σε χ την β εθνικη γαλλιας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χτες έδωσε ένα που είπε ότι ήταν από 'δω μέχρι την αλβανία αλλλά τελικά ούτε μέχρι το μεσολόγγι δεν έφτασε :grin:
σοβαρα τυπε?
περιεργο :S
ο ρεντμαν πεφτει σχεδον παντα μεσα στις προβλεψεις του :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Χτες έδωσε ένα που είπε ότι ήταν από 'δω μέχρι την αλβανία αλλλά τελικά ούτε μέχρι το μεσολόγγι δεν έφτασε :grin:
εχασα την στουτγκαρδη...στο τελος το εφαγε..δεν επαιζε και ο χαρνικ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια την δευτερα τελικα φευγω διακοπες.. γιατι πρεπει να ανανεωσω την καρτα ανεργιας.. Σημερα εκανα την φορολογικη μου δηλωση :) με τον αριθμο παροχης ρευματος που εδωσα στον λογιστη μου :grin:.. Οποτε αν βγω σημερα στα μπαρακια :grin:+ κολωμπαρα :grin: γαμησια :grin: κτλ... με τον κολλητο που ερχερτε απο ορεστιαδα :grin: :grin: βγω αυριο :grin:.. βγω και την κυριακη :grin: :grin:.. Με βλεπω την δευτερα να ανανεωνω την καρτα ανεργιας και να καθομε σπιτι μου :grin: :grin: :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παιδια την δευτερα τελικα φευγω διακοπες.. γιατι πρεπει να ανανεωσω την καρτα ανεργιας.. Σημερα εκααν την φορολογικη μου δηλωση με τον αριθμο παροχης ρευματος που εδωσα στον λογιστη.. Οποτε αν βγω σημερα στα μπαρακια+ κολομπαρα γαμησια κτλ με τον κολλητο που ερχερτε απο ορεστιαδα βγω αυριο βγω και την κυριακη με βλεπω την δευτερα να ανανεωνω την καρτα ανεργειας και να καθομε σπιτι μου :grin: :grin: :grin:
Εκτος και αν σου κατσει κανα πονταρισμα 0,20 ευρω στην 365, τοτε δε θα ξερεις που να πρωτοπας... :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Παιδια την δευτερα τελικα φευγω διακοπες.. γιατι πρεπει να ανανεωσω την καρτα ανεργιας.. Σημερα εκανα την φορολογικη μου δηλωση :) με τον αριθμο παροχης ρευματος που εδωσα στον λογιστη μου :grin:.. Οποτε αν βγω σημερα στα μπαρακια :grin:+ κολωμπαρα :grin: γαμησια :grin: κτλ... με τον κολλητο που ερχερτε απο ορεστιαδα :grin: :grin: βγω αυριο :grin:.. βγω και την κυριακη :grin: :grin:.. Με βλεπω την δευτερα να ανανεωνω την καρτα ανεργιας και να καθομε σπιτι μου :grin: :grin: :grin:
:rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εκτος και αν σου κατσει κανα πονταρισμα 0,20 ευρω στην 365, τοτε δε θα ξερεις που να πρωτοπας... :grin:
Και ομως ειδα δελτιο στον οπαπ :grin: :grin: το εκανα θεμα εδω πριν βγει το κουπονι του οπαπ με τους μεγαλους κολοφαρδους :grin: :grin: νικητες τις εβδομαδας :grin: :grin: :grin: :grin: με 0,60 λεπτα επιασε 16 ετων παλικαρι 10 ομαδες στο κυπελλο ουεφα 4-6 γκολ στον οπαπ :headbang: :grin:(ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ INTEA POU LENE KAI OI AMERIKANOI :grin: :grin: :grin: πηρε 50 χιλιαδες ευρω μετρητα :grin: :grin: :grin: στο χερι τον φαγανε καπου 20000 ευρω φορο γιατι το ειχε με μικρο πονταρισμα οποτε παιδια ενταξει περα απο την πλακα πρεπει να τιμαμε τα λεφτα που παιζουμε σε αυτους τους δισκολυς καιρους που ζουμε ενα ποαραπανω :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Και ομως ειδαι δελτιο στον οπαπ το εκανα θεμα εδω πριν βγει το κουπονι του οπαπ με τους μεγαλους κολοφαρδους νικητες τις εβδομαδας :grin: :grin: :grin: :grin: με 0,60 λεπτα επιασε 16 ετων παλικαρι 10 ομαδες στο κυπελλο ουεφα 4-6 γκολ στον οπαπ πηρε 50 χιλιαδες ευρω μετρητα στο χερι τον φαγανε καπου 20000 ευρω φορο γιατι το ειχε με μικρο πονταρισμα οποτε παιδια ενταξει περα απο την πλακα πρεπει να τιμαμε τα λεφτα που παιζουμε σε αυτους τους δισκολυς καιρους που ζουμε ενα ποαραπανω :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
με 0,60 λεπτα ρε τυπε ??? εισαι σιγουρος ??? δλδ τι αποδοση επιασε ????

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
με 0,60 λεπτα ρε τυπε ??? εισαι σιγουρος ??? δλδ τι αποδοση επιασε ????
ME 0,60 lepta επιασε παιδια το ειχα αναφερει εδω ειχα  δει το δελτιο απο την εδεσσα νομου πελλης παιχτικε το δελτιο :grin: επιασε καρφωτα το παλικαρι 10 ματς 4-6 γκολ καρφωτα στον οπαπ.. και με ειπε ο προποτζης μου οτι του φαγανε 20 χιλιαδες ευρω φορο γιατι ειχε πονταρει μικρο ποσο.. Το εχω κανει αναφορα εδω και τις ομαδες κτλ πριν ο οπαπ το βγαλει οπου και το εβγαλε στο καινουργιο του κουπονι με τους μεγαλους νικητες τις εβδομαδας..Γιαυτο λεω οτι περα απο την πλακα καλο ειναι και τα 0,20 λεπτα να τα σεβομαστε :) :) Οι αποδωσεις τοτε εκεινη την χρονικη στιγμη ηταν πανω απο 3.00 κτλ :) :) :)ΥΓ... 1000000 % ΣΙΓΟΥΡΟς ΦΙΛΕ ΕΙΔΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΔΩ  :grin: πΡΙΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΟΠΑΠ.. :) :) :)σΤΟΥς Νικιτες τις εβδομαδος ανεφερα εγραψα τοτες και τις ομαδες 1 μια 1 μια :)ΥΓ2.. ΟΛΑ τα παιχνιδια του πιτσιρικα :) ηταν στο κυπελλο ουεφα αλλα ψιλοπροχωριμενες ομαδες γνωστες ομαδες δηλαδη :) :)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
3-4-5 Χ

101
104
107
110
111

και 3αδα
αντελεχτ
νιμ
και σεφιλντ

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
παιδιά στο κουπόνι του οπαπ παίζει επιλογή under 3,5 goal ?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ναι,το θυμαμαι και εγω αυτο, ειχε γινει την προπερασμενη σεζον στο Γιουροπα, το ειχε αναφερει ο Χρηστος, αλλα το ειδα και στο κουπονι και το συζητουσαμε με κολλητο που τα κυνηγαει τα 4-6 γκολ.
Ηταν βραδυα που ειχαν κατσει ολα τα παιχνιδια του γιουροπα, 4-6 γκολ...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
παιδιά στο κουπόνι του οπαπ παίζει επιλογή under 3,5 goal ?
Οχι τυπε, εκτος και αν σε κανενα σημαντικο ματς που παιζεται με πολλα γεγονοτα στοιχηματισμου και φυσικα στο live(ο θεος να το κανει live),οταν ομως εχει μπει ενα γκολ...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τωρα στο θεμα των τυχερων της εβδομαδας, παιζονται εκατομμυρια δελτια και ο,τι του καρφωσει βαζει ο καθενας...
Προφανως ο τυπος με τα 4-6 γκολ, εβαζε σε πρωταθληματα, σε διοργανωσεις 10 γεγονοτα 4-6 γκολ για παραδειγμα και ο,τι αλλο του κατεβαινε και μπορει να το επαιζε αυτο συστημα,μηνες ή και χρονια...
Εε, καποια στιγμη του καθησε και τα πηρε χοντρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom