Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Οχι τυπε, εκτος και αν σε κανενα σημαντικο ματς που παιζεται με πολλα γεγονοτα στοιχηματισμου και φυσικα στο live(ο θεος να το κανει live),οταν ομως εχει μπει ενα γκολ...

τους απατεώνες... :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ναι,το θυμαμαι και εγω αυτο, ειχε γινει την προπερασμενη σεζον στο Γιουροπα, το ειχε αναφερει ο Χρηστος, αλλα το ειδα και στο κουπονι και το συζητουσαμε με κολλητο που τα κυνηγαει τα 4-6 γκολ.
Ηταν βραδυα που ειχαν κατσει ολα τα παιχνιδια του γιουροπα, 4-6 γκολ...
ευχαριστω αδερφουλη οχι για να πενευτω αφου δεν κερδισα εγω αλλα επειδη ειχα δει το κουπονι σε φοτοτιπια μου το εδειξε ο φιλος μου που του το εδειξε ο φιλος του  :grin:και το ανεφερα εδω :grin: πριν βγει δηλαδη :)  Στα παινχιδια ΜΕ ΤΟΥς ΝΙΚΙΤΕς ΤΙς ΕΒΔΟΜΑΔΑς :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ηταν την πεμπτι αν θυμαμαι καλα :) το ανεφερα εδω το σαββατο αν θυμαμαι καλα και ο οπαπ το εβγαλε στους νικιτες τις εβδομαδας την τριτη :grin:.. Ειχα αναφερει και τις ομαδες μια μια :) :) :) :grin: ΥΓ...Ευχαριστω φιλε μου :grin: :grin:ΥΓ2.. ζαΝ ειχαν κατσει αν θυμαμαι καλα αλλα 3 ματς 4με 6 γκολ :grin: :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ευχαριστω αδερφουλη οχι για να πενευτω αφου δεν κερδισα εγω αλλα επειδη ειχα δει το κουπονι σε φοτοτιπια μου το εδειξε ο φιλος μου που του το εδειξε ο φιλος του  :grin:και το ανεφερα εδω :grin: πριν βγει δηλαδη :)  Στα παινχιδια ΜΕ ΤΟΥς ΝΙΚΙΤΕς ΤΙς ΕΒΔΟΜΑΔΑς :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ηταν την πεμπτι αν θυμαμαι καλα :) το ανεφερα εδω το σαββατο αν θυμαμαι καλα και ο οπαπ το εβγαλε στους νικιτες τις εβδομαδας την τριτη :grin:.. Ειχα αναφερει και τις ομαδες μια μια :) :) :) :grin: ΥΓ...Ευχαριστω φιλε μου :grin: :grin:
Ναι, το θυμαμαι πολυ καλα, το ειπα και στον φιλο που τα κυνηγαει πολυ τα 4-6 γκολ και δεν μπορει να πιασει καλα-καλα 4 ματς και που τα παιζει με Ρομβους σε συστημα 3-4 αν ξερετε το συστημα, Ρ-Α, Ρ-Β, Ρ-Γ και Ρ-Δ και ο τυπος επιασε 10 καρφι, τρελαθηκε ο δικος μου..
Παντως ηταν πριν περιπου εναμιση χρονο...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Τωρα στο θεμα των τυχερων της εβδομαδας, παιζονται εκατομμυρια δελτια και ο,τι του καρφωσει βαζει ο καθενας...
Προφανως ο τυπος με τα 4-6 γκολ, εβαζε σε πρωταθληματα, σε διοργανωσεις 10 γεγονοτα 4-6 γκολ για παραδειγμα και ο,τι αλλο του κατεβαινε και μπορει να το επαιζε αυτο συστημα,μηνες ή και χρονια...
Εε, καποια στιγμη του καθησε και τα πηρε χοντρα...
ζαν το συγκεκριμενο παλικαρι ηταν 16 ετων και ειχε τα παιχνιδια καρφωτα δεν ειχε ιδεα.. Ενας γνωστος μου φιλος του προποτζη που παιχτικε το δελτιο μου ειπε οτι τα λεφτα τα πηρε ο πατερας του παιδιου δεν μπορουσε σαν ανηλικος να τα παρει ο πιτσιρικας :) :) :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ναι, το θυμαμαι πολυ καλα, το ειπα και στον φιλο που τα κυνηγαει πολυ τα 4-6 γκολ και δεν μπορει να πιασει καλα-καλα 4 ματς και που τα παιζει με Ρομβους σε συστημα 3-4 αν ξερετε το συστημα, Ρ-Α, Ρ-Β, Ρ-Γ και Ρ-Δ και ο τυπος επιασε 10 καρφι, τρελαθηκε ο δικος μου..
Παντως ηταν πριν περιπου εναμιση χρονο...
ναι με 0,60 λεπτα πηρε 50000 ευρω + κατι ψηλα ο προποτζης μου με ειπε τον γαμησανε στην φορολογια επειδη επαιξε λιγα λεφτα.. δηλαδη 0,60 λεπτα αν επαιζε 300 ευρω θα τον κρατουσαν αναλογικα πιο λιγα.. :) :) :)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
καλά sporting bet που παίζω με έχει βολέψει αυτό το under 3,5...  ;)
αλλά under 4,5 ?  :new_shocked:
Στην 365, υπαρχει σε καποια ματς το "επιπλεον στοιχημα γκολ", ειτε τελικο, ειτε ημιχρονου,σε καποια ματς που εχει υποψια πολλων γκολ,οταν το ματς ειναι στο 0-0, ή πριν αρχισει, το over 2,5 μπορει να ειναι πολυ χαμηλο, σαν 1,40 για παραδειγμα ,οποτε μπορει να δεις over 6,5 ακομα και 7,5 και φυσικα το αντιστοιχο under...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ε καλα δεν θα κονομισεις κανα 1,071 να εχει αποδοσεις

αν παίζεις μεγάλα ποσά όμως (εννοείτε με ομάδες που ξέρεις καλά πάντα) μια χαρά πακετάκι μπορείς να πάρεις... ;)
για under 4,5 μιλάμε ..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ζαν το συγκεκριμενο παλικαρι ηταν 16 ετων και ειχε τα παιχνιδια καρφωτα δεν ειχε ιδεα.. Ενας γνωστος μου φιλος του προποτζη που παιχτικε το δελτιο μου ειπε οτι τα λεφτα τα πηρε ο πατερας του παιδιου δεν μπορουσε σαν ανηλικος να τα παρει ο πιτσιρικας :) :) :)
Αα μπραβο Χρηστο, ηθελα να πω οτι ηταν πιτσιρικας, καθοτι εσυ το ειχες πει, αλλα δε το θυμομουν καλα, αλλα μας το θυμισες εσυ...
Καλα, ο πιτσιρικας εχει το κοκκαλακι της νυχτεριδας, θα παει μπροστα, εκτος αν μπλεξει με τα ντελα και τα τρωει ολα σαν και εμας στις τανες  :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
αν παίζεις μεγάλα ποσά όμως (εννοείτε με ομάδες που ξέρεις καλά πάντα) μια χαρά πακετάκι μπορείς να πάρεις... ;)
για under 4,5 μιλάμε ..
Τι δηλαδη, να βαλεις χιλια ευρω για να παρεις 71 ευρω??? :think: :think: :think:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Καλυτερα αυτα τα 1000 ευρω να τα παιξεις σε 10 χρονια με δελτιακια σαν του πιτσιρικα των 60 λεπτων,πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να βγαλεις καλα λεφτα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αρχιζει και Ολλανδια αποψε?Λετε να εχουμε καμμια μπομπιτσα?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αα μπραβο Χρηστο, ηθελα να πω οτι ηταν πιτσιρικας, καθοτι εσυ το ειχες πει, αλλα δε το θυμομουν καλα, αλλα μας το θυμισες εσυ...
Καλα, ο πιτσιρικας εχει το κοκκαλακι της νυχτεριδας, θα παει μπροστα, εκτος αν μπλεξει με τα ντελα και τα τρωει ολα σαν και εμας στις τανες  :grin:
ζαν και συγκεκριμενα ηταν απο ενα χωριο πανω απο την εδεσσα και επαιξε το δελτιο του σε πρακτορειο προπο στο κεντρο τις εδεσσας.. Αφου κει πηγαινε σχολιο.. Μιλαμε για μια κολοφαρδια απιστευτη 10 ομαδες καρφι 4-6 γκολ.. Φαντασου ειχε ακομα 2 η 3 ομαδες με 4 με 6 γκολ :grin: :grin: :grin: αν ειχε ακομα μια :grin: η ακομα 2 :grin: :grin: :grin: :grin: θα σταματουσε το σχολειο :sunglasses: :grin:.. Εγω σιγουρα :) :grin: :grin: :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Στην 365, υπαρχει σε καποια ματς το "επιπλεον στοιχημα γκολ", ειτε τελικο, ειτε ημιχρονου,σε καποια ματς που εχει υποψια πολλων γκολ,οταν το ματς ειναι στο 0-0, ή πριν αρχισει, το over 2,5 μπορει να ειναι πολυ χαμηλο, σαν 1,40 για παραδειγμα ,οποτε μπορει να δεις over 6,5 ακομα και 7,5 και φυσικα το αντιστοιχο under...

βρήκες άκρη να κάνεις εγγραφή όμως ?
δλδ θα γίνετε αλλά μετά το χρήμα θα στο δίνουν που  :zfuck: τους όρους που απαγορεύουν το σάιτ την ελλάδα  ?

Τι δηλαδη, να βαλεις χιλια ευρω για να παρεις 71 ευρω??? :think: :think: :think:

όχι ρε απλά είναι ένας καλός τρόπος να αυξήσεις τα ποσοστά...
παίξε ένα στάνταρ άσσο πχ και 2 στανταράκια under 4.5..

όχι ότι θα βγάλεις καμιά περιουσία...
αλλά μερικές free πουτάνες βγάζεις σίγουρα
και γενικά ποτέ δεν πάω να βγάλω πολλά από το στοίχημα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλα, ο πιτσιρικας εχει το κοκκαλακι της νυχτεριδας, θα παει μπροστα, εκτος αν μπλεξει με τα ντελα και τα τρωει ολα σαν και εμας στις τανες  :grin:
ζαν παντως φιλε μου οι ελληνιδες δεν αλλαζουν και τωρα που παμε σε κολωμπαρα με τον κολλητο βλεπουμε παλικαρια 17 χρονων κτλ οπως ειμασταν και εμεις τοτε :) :) :) Ενταξει γαμησαμε σπασαμε και κανα 3-4 παρθενες + καμια ποσες δεν ξερω εγω τσιμπουκια γκομενες αλλα οταν βλεπεις και στα κολωμπαρα πιτσιρικαδες εμφανισουμους 17 18 ετων τοτε σκεφτεσε οτι οι ελληνιδες δεν αλλαζουν ειτε τωρα ειτε πριν ποσα χρονια παλι ο ελληνας θα παει να γαμησει στα κολωμπαρα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ζητω το ανατολικο μπλοκ :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χρηστο ενα παρολι μαν να βαλω εικοσιενα ευρω να βγαλω 300.....επειγοντως

Stories