Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 383 άτομα (1 μέλη και 382 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
βρήκες άκρη να κάνεις εγγραφή όμως ?
δλδ θα γίνετε αλλά μετά το χρήμα θα στο δίνουν που  :zfuck: τους όρους που απαγορεύουν το σάιτ την ελλάδα  ?

όχι ρε απλά είναι ένας καλός τρόπος να αυξήσεις τα ποσοστά...
παίξε ένα στάνταρ άσσο πχ και 2 στανταράκια under 4.5..

όχι ότι θα βγάλεις καμιά περιουσία...
αλλά μερικές free πουτάνες βγάζεις σίγουρα
και γενικά ποτέ δεν πάω να βγάλω πολλά από το στοίχημα
Ειμαι χρονια στην 365 και ακομα και τωρα κανω αναληψεις κανονικα, ενω κρατανε και φορους...
Φιλε, το στανταρ δεν υπαρχει στο στοιχημα και πουθενα στη ζωη...
Πριν 3-4 βδομαδες επαιξα 5 Χ σε συστημα 3-4-5, με αποδοσεις απο 3,25 εως 3,75..
Πιο στανταρ ισοπαλια ειχα αυτη της μικροτερης αποδοσης της 3,25 και απο εκει ξεκινησα το δελτιο μου και θα ξεκινουσα και οποιοδηποτε αλλο και φυσικα ηταν το μοναδικο που εσπασε, η ατιμη η Σεριφ Τιρασπολ ηταν που εχασε 0-1 και στην ρεβανς κερδισε 0-1 και προκριθηκε η καργια, μπορει να με εγραφε και εμενα το δελτιο του ΟΠΑΠ γιατι το ειχα τουμπανιασει το συστημα, και η τετραδα μονο, μου εβγαλε 160 αποδοση αν θυμαμαι καλα, ή 200  :headbang:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αδερφια παω για ντους.. Μετα για ελληνικο καφε στην μυτη λιγι ζαχαρι.. Και μετα να καλοσορισω τον κολλητο απο ορεστιαδα αδερφος γαμω τα παιδια... Και μετα το βραδυ κανα ποτακι σε μπαρακι κανα σφυνακι σε καμια ελληνιδα και μετα κολωμπαρο και την δευτερα που ειναι να παμε διακοπες 1 εβδομαδα πανω κατω να την βγαλουμε στο μπαλκονι τους σπιτιου μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μα τι μαλακες που ειμαστε οι εληνες τζαμπα λεφτα δινουμε στις πουτανες ας βρουμε μια γκομενα να γαμαμε τζαμπα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ζαν παντως φιλε μου οι ελληνιδες δεν αλλαζουν και τωρα που παμε σε κολωμπαρα με τον κολλητο βλεπουμε παλικαρια 17 χρονων κτλ οπως ειμασταν και εμεις τοτε :) :) :) Ενταξει γαμησαμε σπασαμε και κανα 3-4 παρθενες + καμια ποσες δεν ξερω εγω τσιμπουκια γκομενες αλλα οταν βλεπεις και στα κολωμπαρα πιτσιρικαδες εμφανισουμους 17 18 ετων τοτε σκεφτεσε οτι οι ελληνιδες δεν αλλαζουν ειτε τωρα ειτε πριν ποσα χρονια παλι ο ελληνας θα παει να γαμησει στα κολωμπαρα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ζητω το ανατολικο μπλοκ :2funny:
Αυτο φιλε Χρηστο μου ελεγε και ενα παλληκαρι που καναμε παρεα παλια και ειναι 8 χρονια παντρεμενος, οτι εκτος οτι ειναι απογοητευμενος απο το γαμο του, ακομα και τωρα οι Ελλεεινιδες δε ξερουν τι ζητανε, μαλλον ξερουν, να τους τα πας ολα  ετοιμα...
Σορρυ για το offtopic...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
αδερφια παω για ντους.. Μετα για ελληνικο καφε στην μυτη λιγι ζαχαρι.. Και μετα να καλοσορισω τον κολλητο απο ορεστιαδα αδερφος γαμω τα παιδια... Και μετα το βραδυ κανα ποτακι σε μπαρακι κανα σφυνακι σε καμια ελληνιδα και μετα κολωμπαρο και την δευτερα που ειναι να παμε διακοπες 1 εβδομαδα πανω κατω να την βγαλουμε στο μπαλκονι τους σπιτιου μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μα τι μαλακες που ειμαστε οι εληνες τζαμπα λεφτα δινουμε στις πουτανες ας βρουμε μια γκομενα να γαμαμε τζαμπα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Να γαμαμε τζαμπα??? :2funny: :2funny: :2funny:
Προτιμω  να με γαμησει  καμμια Στανταρ Λιεγης ή καμμια Μπρομαποικαρνα, παρα οι Ελλεεινιδες :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κρατήστε λεφτα ρε παιδια μεχρι να αρχησουν τα μεγαλα πρωταθληματα..

πρεμιερ,ισπανια,γερμανια γαλλια.

καλα πρωτες αγωνιστικες δεν ειναι σιγουρο το κερδος αλλα λεμε μηπως αρχησει καλα η χρονια..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρηστο ενα παρολι μαν να βαλω εικοσιενα ευρω να βγαλω 300.....επειγοντως
gl αφου ξερεις αδερφε μου :grin: :grin: :grin: παιζω μονο 1 ημιχρονο και live :grin: και αυτο απο την  παρατυριση :uglystupid: και μονο :grin: :grin: :grin:.. η ομαδες τις αγγλιας που παν να ληξουν και βαζω 2 ευρω να παρω 7 επιστροφη αν το ποσοσστο ειναι στο 3,50 αλλα και στο πρωτο ημιχρονο παλι απο αγγλια η κυπελλο αγλλιας και γενικα σε ολα τα ματς παιζω βαση διαισθησης αν μπορω να το πω καλα κατα καποιο τροπο εφοσον εχει μπει το 1 γκολ η οχι αν διαβασω τα στατσιστικα του καθε ματς για το οποιο πχ θελω να παιξω.. Αλλα κατα πασα πιθανοτιτα παιζω χωρις να δω τιποτα προσπαθω να σινδιασω τιν εμπειρια :uglystupid: με την αντιλιψη :2funny: αΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ με τον τροπο παιχνιδιου παου παιζω οτι δεν πρεπει να κανω κατι με το ζορι πχ βγαζω 30 ευρω τα εβγαλα αν δεν αισθανομαι κατι για καποιο αλλο παιχνιδι να σταματισω να μην εκβιαζω τον συναιχομενο παρατεταμενο κερδος αν εχω γιατι τοτε θα εχω το αντιστροφος αναλογομενο δηλαδη την χασουρα οτι παιζουμε πρεπει να το παιζουμε οπως μας βγαινει.. Αν δεν βλεπουμε κατι να μην πιεζοθμε καταστασεις το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε αυτο που θελουμε να παιξουμε θα ερθει και θα ξανα ερθει πολες φορες να μην ειμαστε ανυπομονοι.....!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
για προτείνετε καμιά τριαδούλα  :grin:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
συγνωμη για το  :offtopic: αλλα ρε χρηστο εσυ που ασχολησε με το στοιχημα μπορεις να μου πεις γιατι το πρωταθλημα ιρλανδιας ξεκιναει μαρτιο και τελειωνει οκτομβριο ??? δεν ειναι σκανδιναβια δεν μπορω να καταλαβω......ειμαι ο μονος που εχει αυτη την περιεργεια ???? :think:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αυτο φιλε Χρηστο μου ελεγε και ενα παλληκαρι που καναμε παρεα παλια και ειναι 8 χρονια παντρεμενος, οτι εκτος οτι ειναι απογοητευμενος απο το γαμο του, ακομα και τωρα οι Ελλεεινιδες δε ξερουν τι ζητανε, μαλλον ξερουν, να τους τα πας ολα  ετοιμα...
Σορρυ για το offtopic...
φιλε μου ζαν και σε ολα τα παλικαρια.. βλεπω κατι φιλους μου που εχουν παντρευτει.. Και εδω θελω να το τονισω και καλα καναν και παντρευτικανε τα παιδια Ποιος ειμαι εγω που θα μηλισω για την ζωη καποιον αλλων.. Οτι ομως εχουμε κοψει τις σχεσεις μας ενω ειμασταν κολλητοι δηλαδη βγαιναμε και καναμε οτι να ναι.. Δικαιως και τωρα ειναι οικογενιαρχες το ηθελαν.. Αλλα βλεποντας και τον πατερα μου ζαν αν και πολυ καλος ανθρωπος με τους φιλους του εβγενε επινε τα τσιπουρακια του κτλ κτλ.. Τεσπα παν μετρον αριστον.. Εγω παντως ειμαι του χαβαλε και του τζερτζελε εκτος αν με τηληξει καμια πλουσια και την αγαπησω και γινω και εγω σπιτογατος :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
συγνωμη για το  :offtopic: αλλα ρε χρηστο εσυ που ασχολησε με το στοιχημα μπορεις να μου πεις γιατι το πρωταθλημα ιρλανδιας ξεκιναει μαρτιο και τελειωνει οκτομβριο ??? δεν ειναι σκανδιναβια δεν μπορω να καταλαβω......ειμαι ο μονος που εχει αυτη την περιεργεια ???? :think:
φιλε μου ολοι εδω μεσα ολα τα παλικαρια ασχολουμαστε με το στοιχημα.. Στην ερωτηση που εκφερεις δεν ξερω για να σου απαντισω ισος καποιος αλλος φιλος ξερει :) :) ΥΓ.. Παω για μπανιο παιδια οπιος αναφερθει καπως συγκεκριμενα σε μενα δεν θα το δω θα κανω μπανιο θα αλαξω και θα βγω για καφεδακι καλο βραδυ σε ολους :) :)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
φιλε μου ζαν και σε ολα τα παλικαρια.. βλεπω κατι φιλους μου που εχουν παντρευτει.. Και εδω θελω να το τονισω και καλα καναν και παντρευτικανε τα παιδια Ποιος ειμαι εγω που θα μηλισω για την ζωη καποιον αλλων.. Οτι ομως εχουμε κοψει τις σχεσεις μας ενω ειμασταν κολλητοι δηλαδη βγαιναμε και καναμε οτι να ναι.. Δικαιως και τωρα ειναι οικογενιαρχες το ηθελαν.. Αλλα βλεποντας και τον πατερα μου ζαν αν και πολυ καλος ανθρωπος με τους φιλους του εβγενε επινε τα τσιπουρακια του κτλ κτλ.. Τεσπα παν μετρον αριστον.. Εγω παντως ειμαι του χαβαλε και του τζερτζελε εκτος αν με τηληξει καμια πλουσια και την αγαπησω και γινω και εγω σπιτογατος :grin: :grin: :grin:

οι περισσότεροι όταν παντρεύονται τύπε (αν κρίνω από τους κολλητούς μου που παντρεύτηκαν όλοι πλέον)  δεν τους περισσεύει και το χρήμα (αλλά και ο χρόνος  ;) ) για ξεμπουρδελέματα και κρεπάλες....
πάντως όλοι μου έχουν παραδεχτεί ότι περνούσαν καλλίτερα όταν ήμασταν χύμα  :)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
gl αφου ξερεις αδερφε μου :grin: :grin: :grin: παιζω μονο 1 ημιχρονο και live :grin: και αυτο απο την  παρατυριση :uglystupid: και μονο :grin: :grin: :grin:.. η ομαδες τις αγγλιας που παν να ληξουν και βαζω 2 ευρω να παρω 7 επιστροφη αν το ποσοσστο ειναι στο 3,50 αλλα και στο πρωτο ημιχρονο παλι απο αγγλια η κυπελλο αγλλιας και γενικα σε ολα τα ματς παιζω βαση διαισθησης αν μπορω να το πω καλα κατα καποιο τροπο εφοσον εχει μπει το 1 γκολ η οχι αν διαβασω τα στατσιστικα του καθε ματς για το οποιο πχ θελω να παιξω.. Αλλα κατα πασα πιθανοτιτα παιζω χωρις να δω τιποτα προσπαθω να σινδιασω τιν εμπειρια :uglystupid: με την αντιλιψη :2funny: αΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ με τον τροπο παιχνιδιου παου παιζω οτι δεν πρεπει να κανω κατι με το ζορι πχ βγαζω 30 ευρω τα εβγαλα αν δεν αισθανομαι κατι για καποιο αλλο παιχνιδι να σταματισω να μην εκβιαζω τον συναιχομενο παρατεταμενο κερδος αν εχω γιατι τοτε θα εχω το αντιστροφος αναλογομενο δηλαδη την χασουρα οτι παιζουμε πρεπει να το παιζουμε οπως μας βγαινει.. Αν δεν βλεπουμε κατι να μην πιεζοθμε καταστασεις το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε αυτο που θελουμε να παιξουμε θα ερθει και θα ξανα ερθει πολες φορες να μην ειμαστε ανυπομονοι.....!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:
Κοιτα,καποιες φορες, αυτο ελεγα και εγω, αλλα τις πιο μεγαλες ζημιες κατι φορες τις εκανα ενω δεν ειχα ορεξη καθολου να παιξω, ειδικα κατι Δευτερες κι Τριτες στο live, εκανα θυμαμαι κατι τρελους τζιρους στο ιντερνετ και ειδα οτι δεν μπορουσα να συνεχισω να παιζω με τοση ανδρεναλινη, μιλαμε πονταρα και κερδιζα ή εχανα εκατονταδες, ενιοτε και χιλιαρικα την ημερα, αλλα δεν αντεξα αλλο, δε θα μπορουσα να συγκεντρωθω στην κανονικη μου δουλεια καιστην προσωπικη μου ζωη γιατι ηθελε και ωρες, οποτε εβγαλα και εφαγα ενα καλο ποσο εκει που επρεπε, τα υπολοιπα τα εχασα οπως παντα μαλακωδως και εκτοτε παιζω χαααλλλαρρααα...
Αν μου πεις μπορεις να ξαναπαιξεις οπως τοτε, θα σου πω δυσκολα πλεον, αλλα καμμια φορα δεν ξερεις, η αναγκη μπορει να σε κανει...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
οι περισσότεροι όταν παντρεύονται τύπε (αν κρίνω από τους κολλητούς μου που παντρεύτηκαν όλοι πλέον)  δεν τους περισσεύει και το χρήμα (αλλά και ο χρόνος  ;) ) για ξεμπουρδελέματα και κρεπάλες....
πάντως όλοι μου έχουν παραδεχτεί ότι περνούσαν καλλίτερα όταν ήμασταν χύμα  :)
Τελικα παντρευτηκαν οι κολλητοι μας και εμεις μειναμε να σερφαρουμε στο μπου αντι να ασχολουμαστε με οικογενεια και παιδια...
Βεβαια, ποσοι παντρεμενοι ερχονται σε μενα και μου ζητανε κανα στανταρακι, οχι στο στοιχημα, αλλα στον αγοραιο ερωτα :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τελικα παντρευτηκαν οι κολλητοι μας και εμεις μειναμε να σερφαρουμε στο μπου αντι να ασχολουμαστε με οικογενεια και παιδια...
Βεβαια, ποσοι παντρεμενοι ερχονται σε μενα και μου ζητανε κανα στανταρακι, οχι στο στοιχημα, αλλα στον αγοραιο ερωτα :grin:
τυπε παντρεψου και θα σου δινω εγω στανταρακια και για το στοιχημα και για τον αγοραιο ερωτα

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
τυπε παντρεψου και θα σου δινω εγω στανταρακια και για το στοιχημα και για τον αγοραιο ερωτα
Τυπε, αν κανω κουτσουβελα, θα μου τα κρατας να πηγαινω καμμια μπουρδελοτσαρκα?Βασικα να μου κρατας και τη γυναικα περισσοτερο  :grin:...

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ένα δωράκι σήμερα απο τις στοιχηματικές εταιρίες....

Πάοκ-Εθνικός Γαζωρού  Όβερ2.5 @1.60  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom