stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
τυπε 10 ευρω θελω μονο για τυροπιτα και καφε οταν παω στο προπατζιδικο..τετοια ποσα παιζουν οι πιτσιρικαδες το χαρτζιλικι τους
ποσα σπρωχνεις δλδ τυπε ???
τυπε 10 ευρω θελω μονο για τυροπιτα και καφε οταν παω στο προπατζιδικο..τετοια ποσα παιζουν οι πιτσιρικαδες το χαρτζιλικι τους
η κπρ τυπε ειναι η αγαπημενη μου ομαδα απο το εξωτερικο....θα λειπει ο ρεμι ο ταρααμπ σιγουρα..οπως και να το κανεις εχει ομως το καλυτερο ροστερ στη β εθνικηπροσεξτε μη φατε καμμια φολα με κπρ , η μιση ομαδα ζητησε να φυγει λογω του υποβιβασμου και δεν τους αφηνουν.
εγω προτεινω
αικ στοκχολμης 1
γκενκ 2
χερενφεν γκολ γκολ
παρι 1
για ψιλολογια.
;)
ποσα σπρωχνεις δλδ τυπε ???
Over 1.5 @ 3.50kalhspera. 1 gkol akoma gia to 1 hmixrono toy agona mperlni mpoltonn 2 eyro
τυπε 10 ευρω θελω μονο για τυροπιτα και καφε οταν παω στο προπατζιδικο..
1 ταψί τυρόπιτα παίρνεις;
1 ταψί τυρόπιτα παίρνεις;
εχω κατι μεσα σε παρενθεση ομως δεν το ειδες Και μετα ειπα δεν θα το παιξω.. Ο λογος απλος ειναι φιλικο ;)καποιος απο εδω μεσα ειπε οτι δεν θα ξαναπαιξει στοιχημα εαν ο ολυμπιακος δεν βγει οβερ με την λιβερπουλ.ελπιζω να το τηρησει...
χρηστο πουλαεχω κατι μεσα σε παρενθεση ομως δεν το ειδες Και μετα ειπα δεν θα το παιξω.. Ο λογος απλος ειναι φιλικο ;)
Over 3.5 @ 1.57
Μονό: 67 Στήλες @ €1 03/08/2013 15:12:31 67,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - EC3853120610F - Flash Ώρα στοιχήματος: 03/08/2013 15:12:31 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 3.5 Κρου v Ρόδεραμ
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 03/08/2013 Κανένα 1.57 Ανοικτό
Σύνολο: 67 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 105,29 alla 30 λεπτα και κατι για το 1 ημιχρονο το επαιξα καθαρα μολις το ειδα σαν σκορ δεν παρακαλουθησα την ροη των γκολ ουτε κατι αλλο και φυσικα δεν διαβασα τιποτα δεν ξερω τιποτα θα χασω 67 ευρω ειμαι αφραγκος Παιδια μια τον παπα γιατι τα πραγματα ειναι στενα
δλδ εαν ηταν επισημο θες να πας πεις οτι θα το επαιζες οβερ ???εχω κατι μεσα σε παρενθεση ομως δεν το ειδες Και μετα ειπα δεν θα το παιξω.. Ο λογος απλος ειναι φιλικο ;)
κανε οβερ 3,5 την κρου με την ροδερμα για το 1 ημιχρονο και μετα να πουμε οτι θες και οσα θες πιγα να ρεφαρω τα χθεσινα μπαρακια και τα κολομπαραδλδ εαν ηταν επισημο θες να πας πεις οτι θα το επαιζες οβερ ???