You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.353
- Πόντοι
- 1.106
δεν υπαρχει αλλη ομαδα στον κοσμο που να τραγοδουν τον υμνο τις 95000 κοσμου πουθενα και μαλιστα εκτος της χωρας που εδρευει αυτο δεν γινεται ουτε στο ps3 :-* :-*ΥΓ... Αν μου κατσει το τζοκερ θα παω να ζησω στο λιβερπουλ.. Θα τα λεμε απο εκει θα σας δηνω σημεια για την 7 κατηγορια αγγλιας Υγ.. Παω για μια σοκολατα ζεστι..ΥΓ2.. Το απογευματακι ελληνικο καφε
Καλημέρα Χρισταρα
Υγεία να έχουμε πάνω απο ολα φίλε... Το στοίχημα ειναι για την πλάκα μας και μόνο να κάνουμε χαβαλέ με την παρέα: "μαλ*ακες έχω ένα ΑΧΑΣΤΟ ΑΧΑΣΤΟ σας λέω..." το οποίο φυσικα δεν έρχεται και γελάμε μαζί με την παρέα γιατι μας βρίζουν "ποσο τελειωμενος είσαι τι ομάδα επαιξες ένα ειναι το ΑΧΑΣΤΟ ...και σου προτείνει σημείο που ψάχνετε μαζί να δείτε σε ποια κατηγορία ειναι η Τσιαπας ξερω γω..
Αλλα γελατε κι οι δυο
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.353
- Πόντοι
- 1.106
όντως ο ύμνος ειναι συγκλονιστικος..
Ακόμα κι αν βγουν να πουν στα μεγάφωνα "παίδες είμαι ο προεδρας σορυ αλλα έστησε το ματς να χάσουμε " πάλι χαμός θα γίνει...
Ακόμα κι αν βγουν να πουν στα μεγάφωνα "παίδες είμαι ο προεδρας σορυ αλλα έστησε το ματς να χάσουμε " πάλι χαμός θα γίνει...
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.353
- Πόντοι
- 1.106
Χρησταρα καλο χειμώνα να έχουμε
Αρχίζει η περίοδος επίσημα κουπόνι σεντόνι το ΣΚ
Αρχισαν οι μικρές Αγγλιες
Αρχίζει η περίοδος επίσημα κουπόνι σεντόνι το ΣΚ
Αρχισαν οι μικρές Αγγλιες
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.353
- Πόντοι
- 1.106
Σημερα ίσως τιμήσω χαλαρή δυαδουλα με τη βασιλισα του under ΚΑΕΝ με καμμια Σαμροκ
τι ειπε παλι ρε παιδια ο μαρκιζιο τον ζητανε μαν γιου και σια οαε μονακο λογο μπατζετ κτλ.. Και λεει ειμαι σε μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες της γης την γιουβεντους θελω να κλησω την καριερα μου στην γιουβεντους.. Γαμωσε μαρκιζιο παλικαρς Ανατριχιασα μεσιμεριατικα μεσημεριατικα Ο βιδαλ ανανεωσε(ειχε προσφορα 40 εκατομμυριων ευρω απο ρεαλ μαδριτης αν θυμαμαι καλα η 50 καπου εκει )Γαμωασε πρωταθλημα χωρις ενδιαφερον στην ιταλια μακαρι να ειχα 1 εκατομμυριο ευρω να τα εβαζα στην γιουβεντους για κατακτηση πρωταθληματος Θα εβγαζα 700 χιλιαρικα καθαρα Τεσπα υγεια πανω απο ολα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μοιραζεις χρημα τυπεΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 2 ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μετρητα τυπεμοιραζεις χρημα τυπε
Η αντερλεχτ που την ειδα(ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ) με τιν λοκερεν που εχασε 2-3 Μεσα στην εδρα της την δωσανε και 2 πεναλντι (ΤΟ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΥΦΑ ) το ενα το εχασε για να κανει το 3-3 Ηταν για τα σκυλια τις δαλματιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .. Δεν βλεποταν ουτε με κοκαινη αν ρουφουσες για 10 χρονια Εδωσε τους 3 καλυτερους τις παικτες με μεταγραφη αυτους που εβαλαν περσι το 85% των γκολ της.. ΥΓ.. Μακαρι να βγει και εγω φαβορι παιζωΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 2 ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μετρητα τυπε
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
πουλησε τον παιχταρα mbokani σπου εβαζε συνεχως γκολ στην dinamo kievou .Η αντερλεχτ που την ειδα(ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ) με τιν λοκερεν που εχασε 2-3 Μεσα στην εδρα της την δωσανε και 2 πεναλντι (ΤΟ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΥΦΑ ) το ενα το εχασε για να κανει το 3-3 Ηταν για τα σκυλια τις δαλματιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .. Δεν βλεποταν ουτε με κοκαινη αν ρουφουσες για 10 χρονια Εδωσε τους 3 καλυτερους τις παικτες με μεταγραφη αυτους που εβαλαν περσι το 85% των γκολ της.. ΥΓ.. Μακαρι να βγει και εγω φαβορι παιζω
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
http://[URL unfurl="true"]www.paratiritis-news.com/wp-content/uploads/2013/03/%CE%95%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B6%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%91%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%9C%CF%85%CE%BA%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BD1.jpg[/img[/URL]] :headbang3:
[/quote]
;D
[img]http://photos1.blogger.com/blogger/5675/1181/1600/buckets.jpg
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
πουλησε τον παιχταρα mbokani σπου εβαζε συνεχως γκολ στην dinamo kievou .
Κι έναν μέσο με ξανθό πούστικο μαλλί πούλησε, ήταν καλός
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
μοιραζεις χρημα τυπε
Χτες έδωσε ένα που είπε ότι ήταν από 'δω μέχρι την αλβανία αλλλά τελικά ούτε μέχρι το μεσολόγγι δεν έφτασε
φιλε μου με την λοκερεν την λυπηθικα λες οτι η λοκερεν ηταν η αντερλαχτ και η αντερλεχτ η λοκερεν.. Αλλα μπορει να με γελαν και τα ματια μου και να επρεπε να κερδισειπουλησε τον παιχταρα mbokani σπου εβαζε συνεχως γκολ στην dinamo kievou .
λιονταρι το διαβασα την προιγουμενη εβδομαδα στην matcmoneυ οτι poylhse 3 παικτες της που αυτοι οι 3 εβαλαν το 85% των γκολ της περσι.. Και δεν εκανε τιποτα για την αντικατασταση τους Τωρα θα δουμε. Φανελα εχει Diaitisia exei ua doymeΚι έναν μέσο με ξανθό πούστικο μαλλί πούλησε, ήταν καλός
kapoia Γειτονισα κανει σπιτικο χαλβα τωρα.. Και εχει καβουρδισει ολη την περιοχη στα 400 μετρα.. Ενταξει δεν πειναω εφαγα 1,5 μεριδα πατατες τηγανιτες με μια μεριδα τυροκαυτερι κετσαπ μουσταρδα και 1 τονο μπουκοβο.. (ειμαι πολυ μαγκας αντεχω στα καυτερα ) 2 Τσιπουρα(Σφυνακια τα κλασικα του τσιποουρου μην με περασετε και για αλκολικο ) και 2 μπυρες μεγαλες αλφα για να σβησω Αλλα παλι μυριζω τον χαλβα γαμωσε ελλαδα σκασμενος εισαι παλι λιγουρευεσε
Με τα χρώματα της Γιουβέντους μέχρι το 2018 θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το τέλος του μήνα.
Ο Χιλιανός, ο οποίος βρισκόταν στον μεταγραφικό στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης, θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τη "Μεγάλη Κυρία" μέχρι το καλοκαίρι του 2018.
Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Φερνάντο Φελίσεβιτς, θα βρεθεί την Δευτέρα (5/8) ή την Τρίτη (6/8) στην Ιταλία για περαιτέρω συζητήσεις με την ομάδα.
Στη Γιουβέντους εξετάζουν επιπλέον το ενδεχόμενο ανανέωσης των συμβολαίων των Πολ Πογκμπά, Κλαούντιο Μαρκίζιο, Σεμπάστιαν Τζοβίνκο και Στεφάν Λιχστάινερ που αποτελούν σημαντικές μονάδες για τους "μπιανκονέρι".
- See more at:
Ο Χιλιανός, ο οποίος βρισκόταν στον μεταγραφικό στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης, θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τη "Μεγάλη Κυρία" μέχρι το καλοκαίρι του 2018.
Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Φερνάντο Φελίσεβιτς, θα βρεθεί την Δευτέρα (5/8) ή την Τρίτη (6/8) στην Ιταλία για περαιτέρω συζητήσεις με την ομάδα.
Στη Γιουβέντους εξετάζουν επιπλέον το ενδεχόμενο ανανέωσης των συμβολαίων των Πολ Πογκμπά, Κλαούντιο Μαρκίζιο, Σεμπάστιαν Τζοβίνκο και Στεφάν Λιχστάινερ που αποτελούν σημαντικές μονάδες για τους "μπιανκονέρι".
- See more at:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K