Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.268
Πόντοι
2.456
Τι θα γίνει με την Γκοιας ρε Χρησταρα εχει ρίσκο..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
οντως φιλε ενα διαστημα μεχρι και προπερσι τα πιο πολλα βγαιναν Χ η αντερ
μετα μαγκεψανε και αυτοι :) αν εχεις χρονο δες στατιστικες
τι να δω φιλε μου αφου θυμαμαι τα επαιζα και εγω αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο που τα επαιζε ο φιλος μου ο γνωστος ο πακετος :grin: Με ειπε χρηστο 1 χρονο τα παιζω δεν βγαινουν εμαθαν οτι τα παιζουμε χ μαθευτικε.. :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Anastasios

σειρα παιξε εξεετερ φετος φουλ

για ανοδο παμε
Σήμερα
11:51pm
Xrhstos

xaxaxax :))))) στο facebook φιλος που ειναι στο εξετερ της αγγλιας :2funny: :2funny: :2funny: κΟΥΜΑΡΤΖΗς :grin: ΦΟΥΛ :grin: ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ :grin: ΜΕ ΠΑΠΑ :grin:(παιζει και χαρτια :grin: :grin:) Αν πιασω 8 στα 8 στο κινο θα παω μια εβδομαδα στο εξετερ εχει καλη ξαπλα με ειπε στο κεντρο και γκαζον :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.268
Πόντοι
2.456
:zfuck:
Anastasios

σειρα παιξε εξεετερ φετος φουλ

για ανοδο παμε
Σήμερα
11:51pm
Xrhstos

xaxaxax :))))) στο facebook φιλος που ειναι στο εξετερ της αγγλιας :2funny: :2funny: :2funny: κΟΥΜΑΡΤΖΗς :grin: ΦΟΥΛ :grin: ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ :grin: ΜΕ ΠΑΠΑ :grin:(παιζει και χαρτια :grin: :grin:) Αν πιασω 8 στα 8 στο κινο θα παω μια εβδομαδα στο εξετερ εχει καλη ξαπλα με ειπε στο κεντρο και γκαζον :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Χρησταρα παίζουμε ένα παρολι συναιτερικο ΒΡΑ ΑΜΕ και 6 Αυγούστου βλέπουμε ματς με ΚΠΡ!!!

Δες το site αλλα κυρίως παίξε λίγο με το σύστημα εισιτηρίων!!
Πολυ μπροστά!

ΥΓ 12 λίρες σε καλη θέση βρήκα  :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
:zfuck:
Χρησταρα παίζουμε ένα παρολι συναιτερικο ΒΡΑ ΑΜΕ και 6 Αυγούστου βλέπουμε ματς με ΚΠΡ!!!

Δες το site αλλα κυρίως παίξε λίγο με το σύστημα εισιτηρίων!!
Πολυ μπροστά!

ΥΓ 12 λίρες σε καλη θέση βρήκα  :2funny:
αρε εξετερ :grin:.. Πρεπει να ειναι πολη για τεμπελιδες :grin: για να εχει στο κεντρο γκαζον και παγκακια :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ΥΓ.. Μια ομαδα υπαρχει μονο για μενα στην αγγλια η liverpool μονο εκει θα πληρωνα στην εξετερ αν κερνουσες εσυ :grin: η  ο αλλος φιλος που μενει εκει :grin: :2funny: :grin: :cool

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over 2.5 @ 4.50
Μονό: 1 Στήλες @ €1 01/08/2013 22:24:19 1,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - FX5130457910F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  01/08/2013 22:24:19 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Μοντεβίδεο Γουόντερερς v Λιμπερτάδ Ασουνσιόν
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 01/08/2013 Κανένα 4.50 Ανοικτό
Σύνολο:  1 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  4,50  to epaija logo posostoy kai oxi kapoias sygkekrimenis skepsis :grin: :grin: :grin: :idiot: :idiot: :idiot: :rolleyes: :rolleyes: :o :sunglasses:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Βιτόρια να σκοράρει 1η γκολ @ 3.25
Μονό: 2,2 Στήλες @ €1 01/08/2013 23:41:33 2,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - FX7081015310F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  01/08/2013 23:41:33 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Βιτόρια να σκοράρει 1η γκολ Μποταφόγκο v Βιτόρια
(Επόμενο γκολ) 01/08/2013 Κανένα 3.25 Ανοικτό
Σύνολο:  2,2 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  7,15   το σκεπτικο μου ειναι οτι η μποταφογκο ειναι κωλο ομαδα και οτι κανει γκελες που δεν περιμενεις :grin: :grin: :grin: Και κερδιζει.. :grin: εκει που περιμενεις να γκελαρει :grin: :)

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ποσα εβγαλες τυπε?  :grin:

τύπε 3 παρόλια έριξα καρφί 3 με 4 αγώνες το καθένα.

στο 1 μόνο πήγα ταμείο γιατί στα άλλα δύο έχασα την ξάνθη 2 ημ/2 τελικό και την Κλάμπ Μπρίζ όβερ....

ψίχουλα έβγαλα...2 καταθέσεις σε στούντιο όμως τις βγάζουν  :rockon:

καλά ταμεία να έχουμε το ΠΣΚ μάγκες  :rockon: :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

στο 1 μόνο πήγα ταμείο γιατί στα άλλα δύο έχασα την ξάνθη 2 ημ/2 τελικό και την Κλάμπ Μπρίζ όβερ....

:rockon: :rockon: :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

στουντιο παει ο κολλητος μου... Σαν το κολωμπαρο δεν εχει :grin: :grin: γαμας μεσα στην βρωμια :grin: καθεσε να χαμουρεψεις μεσα στα σκατα :2funny: :grin: (οχι φιλια κανα βιζι πιασιμο κωλο τα σχετικα σαν τους μεζεδες στα ουζα :grin: :grin: :grin: Το κερασμα του γυναικειου ποτου μωρε :grin: καμια πιπα με τριπλη ανοξιδοτη καποτα :grin: γαμηση :grin: εξτρα πανσιον αλλα τελεβιζιον :2funny: :2funny: :grin: :grin: Και πανε τα 70 ευρω καπνος :grin: :grin: :sunglasses: :2funny:)Αλλα

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
στουντιο παει ο κολλητος μου... Σαν το κολωμπαρο δεν εχει :grin: :grin: γαμας μεσα στην βρωμια :grin: καθεσε να χαμουρεψεις μεσα στα σκατα :2funny: :grin: (οχι φιλια κανα βιζι πιασιμο κωλο τα σχετικα σαν τους μεζεδες στα ουζα :grin: :grin: :grin: Το κερασμα του γυναικειου ποτου μωρε :grin: καμια πιπα με τριπλη ανοξιδοτη καποτα :grin: γαμηση :grin: εξτρα πανσιον αλλα τελεβιζιον :2funny: :2funny: :grin: :grin: Και πανε τα 70 ευρω καπνος :grin: :grin: :sunglasses: :2funny:)Αλλα

χρηστάρα, γαμάει και η φάση του κωλόμπαρου....

αν πιάσω κανένα καλό παρόλι το ΠΣΚ , θα πάω κωλόμπαρο για τρελά σκηνικά  :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρηστάρα, γαμάει και η φάση του κωλόμπαρου....

αν πιάσω κανένα καλό παρόλι το ΠΣΚ , θα πάω κωλόμπαρο για τρελά σκηνικά  :rockon:
ο κολλητος μου γουσταρει μονο γαμησια σε στουντιο στα καθαρα κτλ.. Μα και στα κωλομπαρα τα βρομερα :grin: :grin: :grin: Κανεις πιο καλα σκηνικα πηνεις το ποτακι κανεις χαβαλε γαμας γελας και κωλοβαρας :grin: :grin: :grin: Στο σουντιο μπενεις μεσα ερχεται η τσατσα σε λεει μισο λεπτο να περασει το μωρο να το δεις περιμενεις αν γαμαει αλλος πελατης βγαινει την βλεπεις μπενεις μεσα γαμας φευγεις ριχνεις το 50αρικο καπως απροσωπα σαν το αζαξ γαμας εκει ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε.. :grin: :grin: Στο κολωμπαρο πας εχεις πιει εξω τα ποτακια σου κερασες σε καμια ελληνιδα ψηλομιτα κανα σφυνακι σε εγραψε στο μουνι τις γιαγιας της :grin: :grin: Λες απο μεσα σου στα ## μου σε γραφω εσενα στου ζογραφου :2funny: :grin: Μιλας με τον φιλο λες μετα παμε να ρηξουμε και μια πουτσα σε καμια αλβανιδορωσοβουλγαρεζα.. Μπενεις στο κωλομπαρο μαζευονται γυρο σου ολο το ανατολικο μπλοκ τις χουφτονεις ολες τζαμπα γιατι ερχονται μια μια αφου καταληξεις κερνας ενα ποτο τις λες πισω για απικο πιπα κωλο εμπλοκη :2funny: kαποτα με ABS :2funny: Την γαμας την ξεμουνιαζεις φωναζει και καλα λιγο αυτη για να ξαναπας μαζι τις και καλα οτι γκαυλωνει ενω στο μουνι της χωραει ενα μπαλκονι :2funny: :grin: :grin: Χυνεις  :grin: :grin:μεσα στην καποτα :grin:Στην βγαζει στον σκουπιζει με μορομαντιλο μιας χρησης παντα :grin: :grin:  βγαινεις πας καθεσε στο μπαρ αν δεν εχει γαμησει ο κολλητος παει γαμαει πινεις καμια μπυρα μεχρι να ερθει ο κολλητος σου ξαναερχονται παλι για συνοικεσιο ολες μαζι (οχι γαμωτο το εβαλε η μποταφογκο πρωτη :grin: :grin: Πανε τα 2,20 ευρω) :sunglasses: λες και εισαι ο λατσης τις λες αγαπες μου μολις το εβαλα.. Σε λενε και τ μαυτο ενα ποτακι θα κερασεις τις λες αν θελουν να τις πας καμια σακουλα με κερασια να φανε.. ΧΑΧΑΧΑ ΓΕΛΑς λες καμια βλακεια παραπανω τζαμπα ειναι.. Βγαινει ο κολλητος πολυ βαρις και ασηκοτος λες και γαμουησε κανα σαββατοκυριακο ολοκληρο σε λεει ρε χρηστο τσα πρα του λες μιρ :grin: :grin: Και φευγεις για υπνο κατερινα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σορυ παιδες , δεν προλαβα να αναλυσω τι εννοουσα.
Εννοουσα να παιξεις τα αναποδα που δινουν μεγαλες αποδοσεις σε μονα και ισοποσα πονταρισματα.
Εγω διαλεξα 4 ματς μπομπες που εδιναν αποδοση απο 4  και πανω σε συστημα 3-4 με λιγα λεφτα  και το ενα που επιασα την Ντιλα Γκορι, εδινε 5 στον οπαπ .Δεν μπορεσα να ειμαι σπιτι να τα παιξω στο ιντερνετ μονα με ισοποσα πονταρισματα, αν το εκανα αυτο, με την Ντιλα Γκορι που λογικα θα ειχε αποδοση 6 και πανω, θα ειχα κερδος τουλαχιστον το μισο πονταρισμα μου, αυτο εννοω με τα μονα, αλλα σε μπομπες παντα.
Απο τα αλλα 3 μπομπατα που δεν επιασα, μονο η Ουντινεζε επαληθευσε τον ρολο του φαβορι, η Στουτγκαρδη που την επαιξα να χανει στο ημιχρονο, εκατσε Χ τελικο, παπαλα το φαβορι και η Ντεπορτιβο που την ειχα παιξει διπλο με 4,50 εκατσε στο Χ, ουτε και εκτει καθησε το φαβορι...
Απλως ειναι αυτο που λεμε, να δεις που εχει κανει το λαθος ο μπουκ και εχει δωσει δυσαναλογες αποδοσεις...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παει ο άσσος τουλάχιστον να πιάσουμε το οβερ
Καλημερα :) Νικ  αφιερομενο..!!! αυτη ειναι η ομαδα  μου  :grin:Η μια και μοναδικη στην αγγλια :grin: :grin: Οσο για το στοιχημα υγεια και καλη καρδια :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom