redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
κλαμπ μπριζ-σαρλερουα under 1.90Κανά σημείο για σήμερα;
Άμα κερδίσω κερνάω παγωτό στα χάγκεν ντανς
κλαμπ μπριζ-σαρλερουα under 1.90Κανά σημείο για σήμερα;
LιοΚανά σημείο για σήμερα;
Χρισταρα μια μπύρα νεξτ γκολ Ντροχεντα
Lιο
Καιζερ και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
ΥΓ : Γάμω την κοινωνία σας γαμωπολυθενικες που καταργησατε τα παγωτά πουτ@νες και πληρώνουμε τα Χαγκεν & Μπεν σαν χρυσα γιατι μόνο αυτα μεινανε
eisai ωραιος εδω και 5 λεπτα θελω να παιξω 2 ευρω σεντ πατρικς ασσο και το εχουν κλειστο κατι τετιες βλακειες κανουν στην βετ365 εδω και καποιους μηνες αλλα λες στον οπαπ δεν εχει τιποτα.. Παλι καλα Και ξερεις οταν θελεις να πονταρεις στον ασσο και στο κληνουν κανα 10λεπτο μετα και να το ανοιξουν και να θελεις να πονταρεις σου εχει φυγει η ψιχολογια και αν πονταρεις θα χασεις γιατι θα κανεις κατι που ηθελες να το κανεις πιο νωρις μολις το ανοιξαν ειδαν οτι μαλλων δεν μπαινει γκολ χαλαρωσε ο ρυθμος κτλ κτλ..Τεσπα Δεν το παιζω τωρα στην βρασι κολαει το σιδερο
Ταμείο!
Στην υγεία σου!
Χρισταρα καλη χρυσή αλλα εγω live σε αλλες ;)γκολ και ληξη 2-1 δεν πειραζει υγεια .. Αλλα οχι κυρια μου βετ365 οπως σε βολευει το live το κλεινουμε αν υπαρχει πιεση της καλης ομαδας και το ανοιγουμε αν δουμε οτι εχουν χαθει ευκαιριες κτλ και εχει αποσιμπιεστη η κατασταση και παμε για το σπασιμο του φαβορι Υγεια μωρε δεν γκρινιαζω απλα δεν μαρεσει η αδικια
μαν ηταν πρωτη στην βαθμολογια με διαφορα 3 και 4 βαθμων απο τις 2 απο κατω η κορκ στην μεση τις βαθμολογιας σφυριζε αδιαοφορα 2 ευρω θα εβαζα που επιδη ηταν κληστο δεν τα εβαλα Σαν δυναμικοτητα του πρωταθληματος εχεις δικιο ειναι χαμηλης.. Αλλα αν μου ελεγες που θα παιξεις 100 ευρω στο πρωταθλημα τις β γερμανιας η στο πορωταθλημα της ιρλανδιας θα τα επαιζα 100% στο πρωταθλημα ιρλανδιαςΧρισταρα καλη χρυσή αλλα εγω live σε αλλες ;)
μαν ηταν πρωτη στην βαθμολογια με διαφορα 3 και 4 βαθμων απο τις 2 απο κατω η κορκ στην μεση τις βαθμολογιας σφυριζε αδιαοφορα 2 ευρω θα εβαζα που επιδη ηταν κληστο δεν τα εβαλα Σαν δυναμικοτητα του πρωταθληματος εχεις δικιο ειναι χαμηλης.. Αλλα αν μου ελεγες που θα παιξεις 100 ευρω στο πρωταθλημα τις β γερμανιας η στο πορωταθλημα της ιρλανδιας θα τα επαιζα 100% στο πρωταθλημα ιρλανδιας
παλι ταμειο σημερα! λαιον εσυ;κλαμπ μπριζ-σαρλερουα under 1.90
Genk : Oostende 1
Basel : Lausanne 1
1860 Munich Am : Tsv Rain Lach 1
Az Alkmaar : Ajax(n) 2
Rostov : Tom Tomsk 1
Ετοίμαζε γλέντια Χρήστο
Αύριο Ταμείο !
Genk : Oostende 1
Basel : Lausanne 1
1860 Munich Am : Tsv Rain Lach 1
Az Alkmaar : Ajax(n) 2
Rostov : Tom Tomsk 1
Ετοίμαζε γλέντια Χρήστο
Αύριο Ταμείο !
ειμαστε οι γκουρου του στοιχηματοςΈλα Χρήστο να οργανώσουμε κανένα γλέντι όταν τα πιάσουμε, να έρθει και ο φίλος ο Red
να βάλουμε φαγητά, ποτά, και να κάνουμε μια Party !!!!!!!