Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μπερδευτηκα.. Θα αφήσει εκτός αυτούς που έπαιξαν με ΝΙΣ;
Ναι  :grin: Θα το επαιζα 20 ευρω να σου πω την αληθεια.. Αλλα σκεφτηκα τι να παρω 10.. Αν ημουν πχ ομως κερδισμενος ενα καλο ποσο Θα το εβαζα 50   ευρω.. Αφου δεν ειμαι ομως κερδισμενος θα δω το 1 ημιχρονο και μετα θα παω σε ενα πανηγυρι για καμια μπυρα και χαβαλε με φιλους τζερτζελε :)ΥΓ.. θα το επαιζα αν ημουν κερδισμενος και με τις αλλαγες γιατι στεφενς τους εχει πει δεν σηκωνω χαβαλε και το καταλαβαν οι παικτες ειναι καλος προπονητης γιαυτο τον πληρωσε τοσα ο σαββιδης :)  Και οι 11 ποδοσφαιριστες που αρχισαν τον αγωνα στο πρωτο ημιχρονο με την νις δεν θα ειναι στην ενδεκαδα :grin:Και μετα ειναι και το αλλο δεν μπορει να παει να παιξει πχ στο παιχνιδι με την μεταλιστ με ηττα η ισοπαλια :grin:.. Και γιαυτο θα το επαιζα το 2πλο :) αλλα δεν ειμαι κερδισμενος :) :) Οποτε μπανιστηρι :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Βέροια Χρισταρα δύσκολο ματς όντως
Υπάρχει πλέον και το κλίμα με το κοινό ΑΦΜ με ΑΕΛ..

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Ναι  :grin: Θα το επαιζα 20 ευρω να σου πω την αληθεια.. Αλλα σκεφτηκα τι να παρω 10.. Αν ημουν πχ ομως κερδισμενος ενα καλο ποσο Θα το εβαζα 50   ευρω.. Αφου δεν ειμαι ομως κερδισμενος θα δω το 1 ημιχρονο και μετα θα παω σε ενα πανηγυρι για καμια μπυρα και χαβαλε με φιλους τζερτζελε :)ΥΓ.. θα το επαιζα αν ημουν κερδισμενος και με τις αλλαγες γιατι στεφενς τους εχει πει δεν σηκωνω χαβαλε και το καταλαβαν οι παικτες ειναι καλος προπονητης γιαυτο τον πληρωσε τοσα ο σαββιδης :)  Και οι 11 ποδοσφαιριστες που αρχισαν τον αγωνα στο πρωτο ημιχρονο με την νις δεν θα ειναι στην ενδεκαδα :grin:Και μετα ειναι και το αλλο δεν μπορει να παει να παιξει πχ στο παιχνιδι με την μεταλιστ με ηττα η ισοπαλια :grin:.. Και γιαυτο θα το επαιζα το 2πλο :) αλλα δεν ειμαι κερδισμενος :) :) Οποτε μπανιστηρι :grin:
Κλείνει ο μήνας κι επειδη είμαι ψηλα στα κέρδη εγω κανω συντηρηση :grin:
Ενα δυο ματσακια τη μέρα κι αυτα πιο συγκρατημένα γκολ γκολ και τέτοια
Μου τρέχουν τα σαλια για κατι ξερα δίπλα σημερα αλλα ΣΚ έχουμε πρωταθλήματα και MLS
:grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Κλείνει ο μήνας κι επειδη είμαι ψηλα στα κέρδη εγω κανω συντηρηση :grin:
Ενα δυο ματσακια τη μέρα κι αυτα πιο συγκρατημένα γκολ γκολ και τέτοια
Μου τρέχουν τα σαλια για κατι ξερα δίπλα σημερα αλλα ΣΚ έχουμε πρωταθλήματα και MLS
:grin:
nik δεν ειναι οτι δεν μπορω να το παιξω(τι κουβαρνατας που ειμαι :uglystupid:) το παιχνιδι αλλα αφου δεν ειμαι κερδισμενος δεν το παιζω :) Εχω παιξει 1,50 και μεγαλα ποσα :grin: αλλα ημουν κερδισμενος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ΥΓ.. οΤΑΝ διαβασα το ρεπορταζ της ιντερνασιοναλ ο νταμιαο δεν επαιζε και το πρωι βλεπω τα σαιτ το γκολ το εβαλε ο νταμιαο :grin:ΥΓ.. Πρωσοπικα τα γκολ-γκολ τα εκοψα γιατι αν ειναι να γηνει γκολ-γκολ υποθετικα μπορει να κολησει εκει το ματς και γιατι να παιξουμε πχ τωρα γκολ-γκολ και οχι χαλαρα και ανετα ενα Χ :) Οποτε απο εδω και τωρα μονο οβερ και σημεια φυσικα μαλλων πρωτα σημεια και κατα 2υτερον λογο οβερ :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Βέροια Χρισταρα δύσκολο ματς όντως
Υπάρχει πλέον και το κλίμα με το κοινό ΑΦΜ με ΑΕΛ..
αδερφουλη δεν θυμασαι που η βεροια <γαζονε> η ΑΕΚ σερνοταν :) και πηγε η αεκ μεσα στην βεροια 0-4 λες και εγινε μπαγερ μοναχου :grin: η οι παικτες της εγιναν απο ντεφορμαρισμενοι αποτομα  man of stell :grin:  ;) ;) Γιαυτο την φοβαμαι την βεροια αποτομα κλαταρει :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
nik δεν ειναι οτι δεν μπορω να το παιξω(τι κουβαρνατας που ειμαι :uglystupid:) το παιχνιδι αλλα αφου δεν ειμαι κερδισμενος δεν το παιζω :) Εχω παιξει 1,50 και μεγαλα ποσα :grin: αλλα ημουν κερδισμενος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ΥΓ.. οΤΑΝ διαβασα το ρεπορταζ της ιντερνασιοναλ ο νταμιαο δεν επαιζε και το πρωι βλεπω τα σαιτ το γκολ το εβαλε ο νταμιαο :grin:ΥΓ.. Πρωσοπικα τα γκολ-γκολ τα εκοψα γιατι αν ειναι να γηνει γκολ-γκολ υποθετικα μπορει να κολησει εκει το ματς και γιατι να παιξουμε πχ τωρα γκολ-γκολ και οχι χαλαρα και ανετα ενα Χ :) Οποτε απο εδω και τωρα μονο οβερ και σημεια φυσικα μαλλων πρωτα σημεια και κατα 2υτερον λογο οβερ :)
Καλα χτες έχασες τα ματς πολυ γέλιο
Ανοίγω να δώ με το λαιβ άνα χείρας
Εδω ειμαστε λέω ήρθε το γκολ γκολ ωραία
Αρχίζει το αλλο για να δούμε λέω
Μπαπ έκατσε το 1-0 στο 4-5 Χρισταρα λέω ολοταχώς σχέδιο Β Νο γκολ και καλυπτουμε
Που όμως οι άλλοι γκολ ποτε στα περιστέρια εχουν περιστέρια ε κατι πεταγανε..
Μινειρο κυλαγε κυλαγε έλεγες παει λήγει το χασε τσουουπ κόκκινη τίποτα
Ε ρε λέω κονομησαμε με τα κόρνερ κομπλε
Τι κεφάλι ξερό εχει ο άλλος πάρτο
Ωχ λέω πασσουλες τώρα πανε τα κόρνερ τι 10 ρε τι 10

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλα χτες έχασες τα ματς πολυ γέλιο
Ανοίγω να δώ με το λαιβ άνα χείρας
Εδω ειμαστε λέω ήρθε το γκολ γκολ ωραία
Αρχίζει το αλλο για να δούμε λέω
Μπαπ έκατσε το 1-0 στο 4-5 Χρισταρα λέω ολοταχώς σχέδιο Β Νο γκολ και καλυπτουμε
Που όμως οι άλλοι γκολ ποτε στα περιστέρια εχουν περιστέρια ε κατι πεταγανε..
Μινειρο κυλαγε κυλαγε έλεγες παει λήγει το χασε τσουουπ κόκκινη τίποτα
Ε ρε λέω κονομησαμε με τα κόρνερ κομπλε
Τι κεφάλι ξερό εχει ο άλλος πάρτο
Ωχ λέω πασσουλες τώρα πανε τα κόρνερ τι 10 ρε τι 10
Παω να πιω εναν ελληνικο σκετο :) φιλε μου να παρω το κουπονι μου :) Και να περιμενω να αρχισει ο αγωνας στο νοβα και μετα για καμια μπυρα με φιλους στο πανυγηρι :) θα παιξω και κανα 2 ευρω κινο τα νουμερα που παιζω ειναι βαση παρατυρησης και ειναι αυτα 28,38.78. 22,13,24,31,55, ανακατεμα δηλαδη 2 τετραδες απο αυτα για τα 50 ευρω δηλαδη παω :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Παω να πιω εναν ελληνικο σκετο :) φιλε μου να παρω το κουπονι μου :) Και να περιμενω να αρχισει ο αγωνας στο νοβα και μετα για καμια μπυρα με φιλους στο πανυγηρι :) θα παιξω και κανα 2 ευρω κινο τα νουμερα που παιζω ειναι βαση παρατυρησης και ειναι αυτα 28,38.78. 22,13,24,31,55, ανακατεμα δηλαδη 2 τετραδες απο αυτα για τα 50 ευρω δηλαδη παω :)

:priest:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Λίνφιλντ @ 19.00
Μονό: 0,2 Στήλες @ €1 25/07/2013 21:12:30 0,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - PX5298578210F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  25/07/2013 21:12:30 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Λίνφιλντ Λίνφιλντ v Ξάνθη
(Τελικό αποτέλεσμα) 25/07/2013 Κανένα 19.00 Ανοικτό
Σύνολο:  0,2 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  3,80    :grin: :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
«Αυτοκτόνησαν» Ανόρθωση και Ομόνοια

Τάσεις αυτοκτονίας επέδειξαν οι δύο εκπρόσωποι της Κύπρου στο Europa League, καταφέρνοντας (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να αποκλειστούν από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Ανόρθωση μολονότι είχε επικρατήσει με 3-0 της Γκέφλε στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκε με 4-0 στη Σουηδία, αποχαιρετώντας έτσι τον θεσμό.

Την ίδια… τύχη όμως είχε και η Ομόνοια. Το «τριφύλλι» αν και είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στη Ρουμανία από την Άστρα Γκιουργκιού, ηττήθηκε με 2-1 στο κατάμεστο ΓΣΠ από την αντίπαλό του και αποκλείστηκε κι αυτός.

πολυ στησιμο τυποι
τι σου κανει η κριση

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλημερα.. :) οβερ 1,5 παραταση κατι ψιλα την ξανθη αλλο ενα γκολ δηλαδη :) :) :) :) :) :priest:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
πολυ στησιμο τυποι
τι σου κανει η κριση
Δεν τα έχω δει τα παιχνίδια ρε τύπε...αλλά γιατί στήσιμο?Από που κι ως που να είναι καλύτεροι οι Τζύπριοι από Σουηδούς και Ρουμάνους?Αμα θες να στήσεις...φτιάχνεις καμμιά ανατροπούλα , κάνα μυστήριο σκοράκι , κάθεσαι και χάνεις σε παιχνίδι του ομίλου κλπ...δεν αποκλείεσαι εφόσον οι αντίπαλοι είναι του χεριού σου!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλημερα.. :) οβερ 1,5 παραταση κατι ψιλα την ξανθη αλλο ενα γκολ δηλαδη :) :) :) :) :) :priest:
Over  1.5 @ 1.83
Μονό: 4,8 Στήλες @ €1 25/07/2013 21:54:31 4,80 8,80
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JX3092698810F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  25/07/2013 21:54:31 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Λίνφιλντ v Ξάνθη
(Στοίχημα γκολ παράτασης) 25/07/2013 Κανένα 1.83 Κερδισμένο
Σύνολο:  4,8 Στήλες @ 1 EUR  Κέρδη:  8,80    :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πιο πιθανό είναι να έστησε η Ξάνθη το πρώτο παιχνίδι ...αλλά την πρόκριση δεν την δωρίζεις τόσο εύκολα...γιατί έτσι χάνεις την δυνατότητα για τα επόμενα στησίματα! :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ο σπυρόπυλος έχει πλάκα, "Εδώ ο αβραάμ τι έκανε;". Έβγαλε τις δόσεις του αμαξιού του , αυτό έκανε  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σημερα ειχα παιξει διπλο και under την ξανθη αλλο ενα ευκολο ταμειο

Stories