Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μαλλων το αντιθετο εγω ειμαι χορηγος της βετ365 :grin: :grin: :grin: :grin: Αφου εχω χασει τα αντερα μου :) Για ιντερνετικο μπουκ αναφερομαι  :)ΥΓ.. Μπαγερν μπαρτσελονα σημερα στις 7,30 το απογευμα :) ο ασσος 1,50 το οβερ 1,40 το οβερ 3,5 2,00 η μπαρτσα ανετιμη και με καινουργιο προπονιτη  η μπαγερν θεριζει σε 2 φιλικα 11 γκολ πιο νωρις προετιμασια και ετιμοπολεμη να βαλουμε τιποτα στο οβερ 3,5 βλεπεις κατι? Εδω ο παοκ βγηκε οβερ 5,5 :) Οι γερμανοι ειναι σκυλια δεν θα σταματησουν οι ισπανοι το ιδιο ψυχροι τι λες? εσυ εισαι ο ιδικος σε αυτα τα στοιχηματα :) :) :)
στοιχηματικη αξια σε αυτα μονο το οβερ 3.5 εχει χρηστο...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.305
Πόντοι
1.106
μαλλων το αντιθετο εγω ειμαι χορηγος της βετ365 :grin: :grin: :grin: :grin: Αφου εχω χασει τα αντερα μου :) Για ιντερνετικο μπουκ αναφερομαι  :)ΥΓ.. Μπαγερν μπαρτσελονα σημερα στις 7,30 το απογευμα :) ο ασσος 1,50 το οβερ 1,40 το οβερ 3,5 2,00 η μπαρτσα ανετιμη και με καινουργιο προπονιτη  η μπαγερν θεριζει σε 2 φιλικα 11 γκολ πιο νωρις προετιμασια και πιο ετιμοπολεμη να βαλουμε τιποτα στο οβερ 3,5 βλεπεις κατι? Εδω ο παοκ βγηκε οβερ 5,5 :) Οι γερμανοι ειναι σκυλια δεν θα σταματησουν οι ισπανοι το ιδιο ψυχροι τι λες? εσυ εισαι ο ιδικος σε αυτα τα στοιχηματα :) :) :)

Ρε Χρισταρα εδω παίζει live η Σιτι με την Σαουθ Τσαινα με τη Μπαγερν ασχολείσαι;; :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μηπως ξερεις αν παιζει ο νευμαρ? :)
δεν γνωριζω παιχτη μου..

αλλα εγω ειδα στην ομαδα μου την ρεαλ μεγαλη αλλαγη φετος,και γενικα μεγαλο νευρο και ορεξη  δεν θα εχει σχεση με την σαπια ρεαλ περσυ του μουρινιο..

η ρεαλ θα με ρεφαρει φετος με το παραπανω, περιμενω να αρχησει  :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ρε Χρισταρα εδω παίζει live η Σιτι με την Σαουθ Τσαινα με τη Μπαγερν ασχολείσαι;; :2funny:
εχει αρχηγε μου δωσει 3 φιλικα αν θυμααμια καλα δεν ειμαι σιγουρος εχει χασει και στα 3 και το παιχνιδι αυτο ειναι 80 λεπτον δηλαδη 40 λεπτα το ημιχρονο οταν παιζω μονο για το 1 ημιχρονο οβερ 1,5 η οβερ 0,5 τα 5 λεπτα για μενα ειναι πολυ σημαντικα ποσο μαλλων οταν ειναι αγγλοι σε αυτο το στοιχημα που μου αρεσει που υποτιθεται οι αγγλοι παιζουν μεχρι το τελευτεο λεπτο και του 1 ημιχρονου και ειδικα του δευτερου πιο πολυ :) που εχει και τις καλες καθυστερησεις.. Γιατι οι αγγλοι θελουν να παιζουν καθαρο ποδοσφαιρο στο χορταρι και κρατανε και 6 λεπτα καθυστερησεις με μεσο ορο τα 3  3,5 λεπτα  :) :) :) :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δεν γνωριζω παιχτη μου..

αλλα εγω ειδα στην ομαδα μου την ρεαλ μεγαλη αλλαγη φετος,και γενικα μεγαλο νευρο και ορεξη  δεν θα εχει σχεση με την σαπια ρεαλ περσυ του μουρινιο..

η ρεαλ θα με ρεφαρει φετος με το παραπανω, περιμενω να αρχησει  :rockon:
εκανε προταση και τα βρηκε με τον γκαρεθ μπειλι με ετησιες αποδοχες 10 εκατομμυρια ευρω.. Τωρα τελος ιουλιου στην αμερικη που θα συμετεχει στο διεθνες μεγαλο τουρνουα εχει συναντηση με τον προεδρο της τοτεναμ ο περεθ με προσφορα 80 εκατομμυρια ευρω + 1 παικτη αλλα και απο την μερια της Ρεαλ ο περεθ εχει πει τον μπειλι να πιεσει την τοτεναμ για την μεταγραφη του.. ΥΓ..ο Ιγκουαιν στην ναπολι για 36 εκατομμυρια ευρω περναει απο ιατρικες εξετασεις :) Ενταξει εχει τον μπενζεμα δεν εχει προβλημα η ρεαλ :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.305
Πόντοι
1.106
:cum: :cum: :cum: :cum:

ναι εβγαλε, και εχει δρα γιβλαρταρ ως 2k2 με αδεια για την ελλαδα.. σχετικα με την νομοθεσια της ελλαδας ολα ειναι ανοιχτα, απο σεπτεμβρη θα εχουμε εξελιξεις ξανα..

τους καλύτερους agent για μενα τους ειχε η william hil...
Δεν ισχύει αυτό που λες για την άδεια..
ΔΕΝ εχει πάρει ΑΦΜ ελληνικό!
Εχει υποβάλλει αίτηση για αδεια (και θα τα κονομησει απο το Ευρ.Δικαστηριο)

Wiiliam Hill και Betfair
Λονδίνο, 1 Ιουλίου 2013

Διεθνείς εταιρείες τυχερών παιγνίων αιτούνται ελληνικά δικαιώματα διαδικτυακού μονοπωλίου

Μεμονωμένα μέλη της Ένωσης διαδικτυακού στοιχηματισμού (Remote Gambling Association - RGA) υπέβαλαν αίτηση στο Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών και την Ελληνική Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων για εκχώρηση άδειας διαχείρισης του μονοπωλίου διαδικτυακών τυχερών παιγνίων.

Τα τελευταία δύο έτη, η Ελληνική Κυβέρνηση απέτυχε να εφαρμόσει τους δικούς της νόμους για το άνοιγμα της αγοράς του διαδικτυακού στοιχηματισμού. Ο ελληνικός Νόμος περί τυχερών παιγνίων επιτρέπει την αδειοδότηση φορέων εκμετάλλευσης διαδικτυακών τυχερών παιγνίων αλλά οι υπουργικές αποφάσεις και τα διοικητικά μέτρα που έχουν ληφθεί αποτρέπουν την εκχώρηση πλήρους άδειας σε οποιονδήποτε άλλο φορέα εκμετάλλευσης πέραν του ΟΠΑΠ. Ουσιαστικά, η Κυβέρνηση έχει εκχωρήσει μονοπώλιο στον ΟΠΑΠ για την παροχή διαδικτυακού στοιχηματισμού στην Ελλάδα χωρίς ρητή νομική έγκριση και χωρίς καμία μειοδοτική προσφορά. Αυτό αποτελεί παραβίαση του άρθρου 56 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΣΛΕΕ).

Τα μέλη της RGA θεωρούν ότι η εκχώρηση του μονοπωλίου στον ΟΠΑΠ είναι παράνομη και σημειώνουν ότι:
• Το φυσικό (μη διαδικτυακό) μονοπώλιο του ΟΠΑΠ έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο
• Η αρχή εκχώρησης αδειών σε σχέση με την απονομή συγκεκριμένης άδειας πρέπει να συμμορφώνεται με τους θεμελιώδεις κανόνες των Συνθηκών της Ε.Ε.
• Η συμπερασματική απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ) ζητά τη δημόσια και διαφανή απονομή στοιχηματικών αδειών
• Η συνθήκη δεν προβλέπει την απονομή αποκλειστικού δικαιώματος από δημόσια αρχή χωρίς τον ανάλογο διαγωνισμό

Λόγω της απουσίας κατάλληλης μειοδοτικής διαδικασίας, δύο μέλη της RGA υπέβαλαν αιτήσεις στο Ελληνικό Δημόσιο, τον Υπουργό Οικονομικών και την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων για άδεια παροχής υπηρεσιών διαδικτυακού στοιχηματισμού (τυχερά παιχνίδια μέσω του Διαδικτύου) για περίοδο 5 ετών.

Η Ένωση διαδικτυακού στοιχηματισμού έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ότι το κίνητρο για τη μη παροχή αδειών αναφορικά με τα διαδικτυακά τυχερά παίγνια δεν οφείλεται σε τυχόν ανησυχίες ως προς την προστασία των καταναλωτών. Αντίθετα, προσπαθεί να διασφαλίσει ότι η Ελληνική Κυβέρνηση θα λάβει την υψηλότερη δυνατή τιμή για το 33% των μετοχών του ΟΠΑΠ που κατέχει από την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού.

Ο Clive Hawkswood, Διευθύνων Σύμβουλος της RGA δήλωσε σήμερα: «Η Ελληνική Κυβέρνηση συμπεριφέρεται πολύ μυωπικά. Εκχωρώντας διαδικτυακό μονοπώλιο στον ΟΠΑΠ χωρίς να συμμορφωθεί με τη Συνθήκη, η Κυβέρνηση ενδέχεται να χρειαστεί να αποζημιώσει εταιρείες που είχαν θεμιτές προσδοκίες ως προς την υποβολή αίτησης αδειοδότησης. Ενδέχεται επίσης να χρειαστεί να αποζημιώσει και επενδυτές του ΟΠΑΠ, οι οποίοι πίστεψαν λανθασμένα ότι ο ΟΠΑΠ διέθετε μονοπώλιο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η Ελληνική Κυβέρνηση αρνείται την είσπραξη φόρων από καθιερωμένους διαδικτυακούς φορείς εκμετάλλευσης, οι οποίοι θα κατέβαλαν εκατομμύρια ευρώ σε φόρους εάν είχαν αδειοδοτηθεί στην Ελλάδα.

Εν τη απουσία της εποικοδομητικής προόδου για την εισαγωγή ανοικτού, διάφανου και δίκαιου καθεστώτος αναφορικά με τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, τα μέλη μας έχουν καταστήσει σαφές ότι η RGA θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της, συμπεριλαμβανομένων των νομικών ενστάσεων στα ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαστήρια, την άσκηση πολιτικών πιέσεων και τις δημόσιες σχέσεις προκειμένου να επιτύχει μια νόμιμη, ξεκάθαρη, πραγματοποιήσιμη και δίκαιη επίλυση».

Για επιπρόσθετες πληροφορίες ή σχόλια, επικοινωνήστε με τη Sue Rossiter, Διευθύντρια πολιτικής και έργων της RGA στο τηλέφωνο +44 (0) 20 3 585 1243.

Άρθρο 56 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΣΛΕΕ)

Το άρθρο 56 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφέρει ότι απαγορεύονται περιορισμοί στην «ελευθερία παροχής υπηρεσιών» εντός της Ένωσης αναφορικά με τους πολίτες των κρατών-μελών που εδρεύουν σε διαφορετικό κράτος-μέλος από εκείνο για το οποίο προορίζονται οι υπηρεσίες. Το συγκεκριμένο άρθρο απαγορεύει ρητά τυχόν διάκριση αναφορικά με την παροχή των υπηρεσιών βάσει της εθνικότητας.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια αν καταλαβα καλα ο νευμαρ θα ενσωματωθει στην μπαρτσελονα μετα τον αγωνα και με την βαλερενγκα οποτε σημερα δεν παιζει οπως δεν παιζουν και αυτοι που συμετιχαν στο κυπελλο συνομοσπονδιων οποτε αν ειναι οντος ετσι παμε για τον Ασσο της μπαγερν μοναχου που εχει ξεπουλησει 71000 εισητηρια :) 1,40 1,50 σε φιλικο δεν παιζουμε μπαγερν και μπαρτσα οποτε παμε :) οβερ 2,5    1,40 δεν λεει :) Παμε στο οβερ 3,5 δεν μαρεσει γιατι λειπουν παικτες απο την μπαρτσα και ειναι ανετιμη δηλαδη στο να συμβαλει και αυτη στα γκολ(ολα αυτα υποθετικα :) :)) Και παμε στο οβερ 4,5 με την προοπτικη η να το κανει μονη της η μπαγερν η να μην το κανει και να χασουμε το στοιχημα η μπορει να την βοηθησει λιγο και η μπαρτσελονα και να γηνει μωρε :grin: :grin: :grin: Over 4.5 @ 3.25
Μονό: 2,2 Στήλες @ €1 24/07/2013 14:44:03 2,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - PX7935699710I  - Iντερνετ   Ώρα στοιχήματος:  24/07/2013 14:44:03 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 4.5 Μπάγερν Μονάχου v Μπαρτσελόνα
(Επιπλέον Σύνολο Γκολ) 24/07/2013 Κανένα 3.25 Ανοικτό
Σύνολο:  2,2 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  7,15    :grin:  :grin: :priest: :woldman: :hmm: :happy: :new_shocked: :bottom: Και στο τελος θα ληξει 2-1 :) :grin:    ΥΓ.. Πεινασα αυτο ειναι το μονο σιγουρο που ξερω :grin: :grin: :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μαλακα πρεπει επειγωντος η μπαρτσελονα να βρει τερματοφύλακα, και ενα σεντερ μπακ..

τι γκολ εφαγε ο μαλακας ο πιντο? απο τον λαμ που ειναι 1.7 με κεφαλια?  :2funny:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.305
Πόντοι
1.106
Ολα αυτά τα χρόνια ποτε δεν κατάλαβα πως αυτη η ομάδα ειχε πρωτο τερματοφύλακα τον Βαλντεζ..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ολα αυτά τα χρόνια ποτε δεν κατάλαβα πως αυτη η ομάδα ειχε πρωτο τερματοφύλακα τον Βαλντεζ..
νικ η γιουβε ειναι πιο μεγαλη ομαδα γιαυτο οι μικρες ομαδες εχουν μικρους τερματοφυλακες και οι μεγαλες μεγαλους σε αξια αποδοση κτλ :) Πια μπαρτσελονα αδερφουλη μου οι πουθεναδες :) ΥΓ.. Απλα φιλε μου νικ και σταμ και σε ολα τα παιδια εδω η μπαρτσα και η ρεαλ δεν εχουν αντιπαλο στην ισπανια και κανουν αυτα που κανουν.. Η ιταλια το βαρος των ομαδων ειναι παρα πολυ μεγαλυτερο και φυσικα πιο πολλες και μεγαλες ομαδες η ισπανια δεν μπορεις να δεις αλλο παιχνιδι εκτος της ρεαλ κατα πρωτο λογο και μετα τις μπαρτσελονα γιατι αυτη η μακακια το τικι τακα σε τριγονο στα 5 μετρα δεν ειναι θεαμα αλλα σκοπιμοτιτα... γιαυτο η μπαγερν της εσπασε τα νεφρα 7 :) γκολ σε 2 αγωνες αυτη η μακακια το τικι τακα τελειωσε :) φαγαν 3 γκολ στον τελικο του κυπελλου συνομοσπονδιων οι ισπανοι γιατι οι βραζιλιανοι ειναι μεγαλοψυχοι και οχι αλαζονες :)(οπως τα καρφιολια της μπαρτσελονα :) και κατα επεκταση η εθνικη ισπανιας :)).. Να μην το πουν ουτε στον παπα που τους βαλανε τους ισπανους μονο 3 γκολ ουτε στον παπα..  :) :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.305
Πόντοι
1.106
Δεν το κατέχω με τις γυναίκες γιατι δεν το χω παρακολουθήσει φέτος
Θυμάμαι όμως ότι το ειχε πάρει αήττητη το προηγούμενο!!
Ασε που σίγουρα εχει πάρει τα 3 τελευταια σίγουρα..
Γίνεται στη Σουηδία αλλα σιγά την έδρα πόσοι θα πανε γήπεδο να δουν γυναίκες..
Άμα δεν εχει τίποτα ήττες θα το παιζα ένα 2 draw no bet η πρόκριση anytime 2
Lion τα τσεπωσες τελικά;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.305
Πόντοι
1.106
Χρισταρα μπας και ήρθε η ώρα της Σαο;

Πάω για γκολ/γκολ.. Νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα για ασσο παρα τη φόρμα..
Θα πρέπει κάποια στιγμή να παίξουν για την ιστορία τους.. Η παράδοση δεν παίζει ρόλο οκ αλλα δημιουργεί κομπλεξισμο..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρισταρα μπας και ήρθε η ώρα της Σαο;
το κοιταξα το μεσημερι φιλε μου  :) Πιστευω το Χ ειναι πιο δικαιο :) Η φορμα λεει διπλο αλλα στην βραζιλια οπως και να το κανουμε η εδρα μετραει και η σαο παολο δεν παυει να ειναι σαο παολο :) Δυσκολος αγωνας πρωσοπικα το εχω οβερ σε ενα δελτιακη στον οπαπ αλλα εχασα τις γυναικες που τις ειχα χ αλλα αν βγει οβερ και 2πλο η μινειρο πιανω 3 στα 4 συστημα :) Στα διαταυτα το βλεπω Χ ημιχρονο Χ τελικο αλλα το εχω παιξει οβερ :) Η σαο παολο :) ειναι πολυ ασχημα μηπως τους πιασει το φιλοτιμο σημερα και παιξουν :) Τι να πω δυσκολο παιχνιδι στην ιντερνασιοναλ δεν παιζει ο σκοκο ακομα ουτε ο νταμιαο αλλα παιζει ο φορμαρισμενος φορλαν εκτος εδρας η ιντερνασιοναλ δεχεται και τρωει γκολ αλλα το να παιξουμε γκολ-γκολ καλυτερα στο χ Δυσκολο παιχνιδι μπορει να ερθει 1-1 απο εκει να ξεκωλησει να ερθει 2-1 τι να πω οβερ το εχω :)  ΥΓ.. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι καθαρο ματς και υπερ του παικτη του στοιχηματος και οχι κατα πχ αγγλια β γερμανιας κτλ.. Ειναι μεγαλες ομαδες λιγο μεγαλυτερη η σαο παολο μετραει η εδρα αλλα η σαο παολο δεν ειναι καλα η ιντερνασιοναλ ειναι φορμαρισμενη αλλα.. θα το μαθουμε αυριο :) Παντως στην βετφαιρ πεζεται ασσος οπως και η ατελτικο μινειρο αν επεζα βαση φορτωμενων παιχνιδιων θα επαιζα την Σαο παολο στον ασσο :) Και οχι την μινειρο :) και γιατι 1,35 για μια ομαδα που πρεπει να ξαναβαλει 2 γκολ το λιγοτερο χωρις να δεχτει απο μια εξισου καλη ομαδα ειναι λιγο δυσκολο ψυχολογικα για τους παικτες οι αλλοι θα πανε με το μαχερι στα δοντια ενω της σαο παολο που εχουν χασει τοσες πολες φορες συνεχομενα εχουν την ποιοτητα αν δειξουν φιλοτιμο να κανουν κατι οταν τρως τρως πολυ πολυ  ξυλο :) καποτε θα αντιδρασεις :) Τεσπα η λογικη λεει οτι και τα 2 παιχνιδια ειναι δυσκολα :) Εξου και ο οπαπ τα εχει μονα αποδεκτα :) :)..!! Αλλα και τα 2 μπορει να ερθουν φισιολογικα η και αντιθετα αλλα αν ολα ηταν ροδινα στο στοιχημα δεν θα υπηρχε στοιχημα.. Γιαυτο το στοιχημα ειναι αποδωση :)Γιαυτο εβαλα ατλετικο μινειρο διπλο και οχι το 1,35 στην καλυτερη εδρα τις λατινικης αμερικης :) Με 1,50 ευρω χωρις αγχος :) 3-4 συστημα :)  ΥΓ2.. Παντως αυτο που εισαπραξα σαν κλιμα απο τα ρεπορταζ των ομαδων Ατλετικο μινειρο Με την ολιμπια ασουνσιον ειναι οτι στην ολιμπια ασουνσιον εχουν μεγαλυτερη αισιοδοξια ειναι λογικο κερδισαν 2-0 αν βαλουν 1 γκολ οι τις ατλετικο μινειρο θελουν 4 για να περασουν :) Οποιος παντως θελει να παιξει ασσο πολλα λεφτα ας το χασω εγω που το εχω διπλο με 1,5 ευρω και ας το πιασει αυτος :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.305
Πόντοι
1.106
το κοιταξα το μεσημερι φιλε μου  :) Πιστευω το Χ ειναι πιο δικαιο :) Η φορμα λεει διπλο αλλα στην βραζιλια οπως και να το κανουμε η εδρα μετραει και η σαο παολο δεν παυει να ειναι σαο παολο :) Δυσκολος αγωνας πρωσοπικα το εχω οβερ σε ενα δελτιακη στον οπαπ αλλα εχασα τις γυναικες που τις ειχα χ αλλα αν βγει οβερ και 2πλο η μινειρο πιανω 3 στα 4 συστημα :) Στα διαταυτα το βλεπω Χ ημιχρονο Χ τελικο αλλα το εχω παιξει οβερ :) Η σαο παολο :) ειναι πολυ ασχημα μηπως τους πιασει το φιλοτιμο σημερα και παιξουν :) Τι να πω δυσκολο παιχνιδι στην ιντερνασιοναλ δεν παιζει ο σκοκο ακομα ουτε ο νταμιαο αλλα παιζει ο φορμαρισμενος φορλαν εκτος εδρας η ιντερνασιοναλ δεχεται και τρωει γκολ αλλα το να παιξουμε γκολ-γκολ καλυτερα στο χ Δυσκολο παιχνιδι μπορει να ερθει 1-1 απο εκει να ξεκωλησει να ερθει 2-1 τι να πω οβερ το εχω :)  ΥΓ.. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι καθαρο ματς και υπερ του παικτη του στοιχηματος και οχι κατα πχ αγγλια β γερμανιας κτλ.. Ειναι μεγαλες ομαδες λιγο μεγαλυτερη η σαο παολο μετραει η εδρα αλλα η σαο παολο δεν ειναι καλα η ιντερνασιοναλ ειναι φορμαρισμενη αλλα.. θα το μαθουμε αυριο :) Παντως στην βετφαιρ πεζεται ασσος οπως και η ατελτικο μινειρο αν επεζα βαση φορτωμενων παοχνιδιων θα επαιζα την σαο παολο στον ασσο και οχι την μινειρο και γιατι 1,35 για μια ομαδα που πρεπει να ξαναβαλει 2 γκολ το λιγοτερο χωρις να δεχτει απο μια εξισου καλη ομαδα ειναι λιγο δυσκολο ψυχολογικα για τους παικτες οι αλλοι θα πανε με το μαχερι στα δοντια ενω της σαο παολο που εχουν χασει τοσες πολες φορες συνεχομενα εχουν την ποιοτητα αν δειξουν φιλοτιμο να κανουν κατι οταν τρως τρως πολυ πολυ  ξυλο :) καποτε θα αντιδρασεις :) Τεσπα η λογικη λεει οτι και τα 2 παιχνιδια ειναι δυσκολα :) Εξου και ο οπαπ τα εχει μονα αποδεκτα :) :)..!! Αλλα και τα 2 μπορει να ερθουν φισιολογικα η και αντιθετα αλλα αν ολα ηταν ροδινα στο στοιχημα δεν θα υπηρχε στοιχημα.. Γιαυτο το στοιχημα ειναι αποδωση :)Γιαυτο εβαλα ατλετικο μινειρο διπλο και οχι το 1,35 στην καλυτερη εδρα τις λατινικης αμερικης :) Με 1,50 ευρω χωρις αγχος :) 3-4 συστημα :)

Για γυναίκες είδες τη γνώμη μου.. Γενικά σε τέτοια ματς ειδικα σε παρολι κατα φεύγω πάντα στο draw no bet που ειναι πολυ τίμια απόδοση και με 66% πιθανότητα να μη σου "σπάσει"
Δυστυχώς μετανιωνω που δεν το έπαιξα βέβαια καθώς στο τσιγκλισμα του L7 στη δικια μου ειχε 2.90!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.305
Πόντοι
1.106
Επίσης Χρισταρα μια άλλη ερώτηση σου χω πολυ σημαντική:
Η ομάδα σου στη Βραζιλία όταν παίζει ΕΝΤΌΣ τι διαλέγει τέρμα η μπάλα;

Με τον μ@λακ@ τον Καραγκουνη είχαμε κονομησει..
Οποίος θυμάται θέλω να ανασυρει απο τη μνήμη του τι διαλεγε στην ΕΥΡΩΠΗ...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Για γυναίκες είδες τη γνώμη μου.. Γενικά σε τέτοια ματς ειδικα σε παρολι κατα φεύγω πάντα στο draw no bet που ειναι πολυ τίμια απόδοση και με 66% πιθανότητα να μη σου "σπάσει"
Δυστυχώς μετανιωνω που δεν το έπαιξα βέβαια καθώς στο τσιγκλισμα του L7 στη δικια μου ειχε 2.90!
ναι οι γερμαναρουδες :) Φερναν το αντερ αλλα και τις νικες ποσα χρονια.. Παντως που ειδα το 1 ημιχρονο βασει ευκαιριων θα λεγαμε οτι στο 2 ημιχρονο θα εβγαινε αχαστο οβερ.. αλλα βαση στατιστικων η γερμανιδες ειναι σφιχτες εξου και το 0-1 και η σημασια του αγωνα κτλ. Αυτο που ειχα ακουσει απο τον διασημο στατιστικολογο του στοιχηματος αμερικανος ιδιοφυια οτι το ματι ξεγελαει στο live στοιχημα ειχε δικιο οχι για το σημερινο αγωνα αλλα εδω και καιρο που εκοψα το να κοιταω τα ματς οταν παιζω πχ live στοιχημα.. :) :) :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επίσης Χρισταρα μια άλλη ερώτηση σου χω πολυ σημαντική:
Η ομάδα σου στη Βραζιλία όταν παίζει ΕΝΤΌΣ τι διαλέγει τέρμα η μπάλα;

Με τον μ@λακ@ τον Καραγκουνη είχαμε κονομησει..
Οποίος θυμάται θέλω να ανασυρει απο τη μνήμη του τι διαλεγε στην ΕΥΡΩΠΗ...
H ομαδα μου στην βραζιλια νικ :) παιζει να βαζει γκολ :) ετσι Δημιουργηθηκε εξ αρχης απο τους ιδρυτες της να ειναι μια ομαδα που να σκοραρει να παιζει ανοιχτο ποδοσφαιρο και να ευχαριστει τους ιδιους τους παικτες και τον κοσμο τους φυσικα :) Κοιτα ειναι η ομαδα οπου βγηκε ο πελε και εβαλε πανω απο 1000 γκολ ισος ο καλυτερος παικτης στην γη και ισος να μην ξαναβγει τετιος παικτης :) Ειναι ομαδα που ψαχνει το γκολ απο την αρχη δεν γουσταρει την σκοπιμοτητα θελει να βαλει γκολ αν το βαλει δεν κλεινετε δεν φοβατε παιζει μπροστα το ιδιο επισης και η αντερ σαντος 20 αλλα σε λιγο μικροτερο βαθμο :) Κοιτα το οτι θελει παιζει και νιοθει μια ομαδα να βαζει γκολ νωρις δηλαδη απο το 1 ημιχρονο μην το δεσουμε και κομπο :) Τι να πω για μενα ειναι η πιο βαρια φανελα στην βραζιλια αλλα και 10 φιλους ακομα που ασχολουντε με τις τα βραζιλιας σαντος βλεπουν :) Οταν παιξει η σαντος θα βγαλω τι θα την παιξω :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.305
Πόντοι
1.106
ναι οι γερμαναρουδες :) Φερναν το αντερ αλλα και τις νικες ποσα χρονια.. Παντως που ειδα το 1 ημιχρονο βασει ευκαιριων θα λεγαμε οτι στο 2 ημιχρονο θα εβγαινε αχαστο οβερ.. αλλα βαση στατιστικων η γερμανιδες ειναι σφιχτες εξου και το 0-1 και η σημασια του αγωνα κτλ. Αυτο που ειχα ακουσει απο τον διασημο στατιστικολογο του στοιχηματος αμερικανος ιδιοφυια οτι το ματι ξεγελαει στο live στοιχημα ειχε δικιο οχι για το σημερινο αγωνα αλλα εδω και καιρο που εκοψα το να κοιταω τα ματς οταν παιζω πχ live στοιχημα.. :) :) :)
Χρισταρα η ορθή επιλογη ειναι ο αυστηρος προγραμματισμός κονδυλιου για live σύμφωνα με το προσωπικό πλάνο (εβδομαδιαίο,μηνιαίο κτλ)
Επίσης δέσμευση σε προσωπικό στυλ live παιχνιδιού πχ εγω παίζω παιχνίδια που "βλέπω" κατα 51% κάποιον φαβορι και πέφτει στον άλλον κόκκινη. Δεν το κανω τόσο απλα όσο ακούγεται γιατι βάζω στην εξίσωση και στατιστική (του εν λογω παιχνιδιου-και της ομάδας)
Νομίζω ότι η "απλή αίσθηση" δεν βοηθάει καθώς ειναι αυτοτροφοδοτουμενη απο το σφάλμα του εκτίμηση παίκτη εν προκειμένου χωρίς να έχω γνώση της μελέτης του..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
επειδη εισαι καλο παλικαρι παρε και μια την ομαδα της σαντος στα φορτηγα φορμουλα :) Οταν λεμε οργανωση απηχηση αναπτυξη κτλ να το ενοουμε :) :) :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom