Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
H ομαδα μου στην βραζιλια νικ :) παιζει να βαζει γκολ :) ετσι Δημιουργηθηκε εξ αρχης απο τους ιδρυτες της να ειναι μια ομαδα που να σκοραρει να παιζει ανοιχτο ποδοσφαιρο και να ευχαριστει τους ιδιους τους παικτες και τον κοσμο τους φυσικα :) Κοιτα ειναι η ομαδα οπου βγηκε ο πελε και εβαλε πανω απο 1000 γκολ ισος ο καλυτερος παικτης στην γη και ισος να μην ξαναβγει τετιος παικτης :) Ειναι ομαδα που ψαχνει το γκολ απο την αρχη δεν γουσταρει την σκοπιμοτητα θελει να βαλει γκολ αν το βαλει δεν κλεινετε δεν φοβατε παιζει μπροστα το ιδιο επισης και η αντερ σαντος 20 αλλα σε λιγο μικροτερο βαθμο :) Κοιτα το οτι θελει παιζει και νιοθει μια ομαδα να βαζει γκολ νωρις δηλαδη απο το 1 ημιχρονο μην το δεσουμε και κομπο :) Τι να πω για μενα ειναι η πιο βαρια φανελα στην βραζιλια αλλα και 10 φιλους ακομα που ασχολουντε με τις τα βραζιλιας σαντος βλεπουν :) Οταν παιξει η σαντος θα βγαλω τι θα την παιξω :)

Είσαι γνωστός για τα αισθήματα σου!!
Εχει τακτική στο νόμισμα;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Επίσης σου χω ένα ειδικό αν το line ειναι στο 9-10 περίπου γιατι δεν έχω δει για μετα
Στον τελικό οι ομάδες ειναι και οι 2 top στα κορνερ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Είσαι γνωστός για τα αισθήματα σου!!
Εχει τακτική στο νόμισμα;
τωρα ειμαι σε περιοδο που παιζω ταπεινα και ετσι πρεπει να συνεχισω.. Καταλαβα φιλε μου οτι με την επαρση και με το οτι να γηνω μαγκας σε μια μερα δεν γινεται.. Αλλα γινεται με το να παω φυλακη :) Παιζοντας ταπεινα χανουμε η κερδιζουμε ταπεινα :) Πιστευω δεν υπαρχει κατι πιο αληθινο απο την ταπεινοφροσυνη ενταξει ειμαστε ανθρωποι εχουμε τις παρορμιτικες μας καταστασεις και πρεπει να προσπαθουμε συνεχεια :) Προσωπικα ειμαι παρορμητικος αυτο δεν ειναι καλο για το στοιχημα γιατι γινομαι εγωιστης αλαζονας και αυτο με κανει κακο στην τσεπη.. Πρεπει να ειμαστε ταπεινοι οταν ειμαστε ψυλα αλλα και οταν ειμαστε χαμηλα στην ζωη και γενικα αυτο εχει ανταποκριση και στο στοιχημα :) Η ζωη χωρις παθος ειναι σκοταδι και καθε παθος χωρις γνωση ειναι τυφλο :) εχουμε το παθος του να μας αρεσει το στοιχημα πρεπει να βαλουμε την γνωση και οχι την παρορμιση την ταπεινοτητα και οχι την  παρορμητικοτητα :) Για το στοιχημα αλλα και φυσικα για την ζωη μας το στοιχημα δεν ειναι ζωη μην το δουμε ετσι ειναι τζογος ας κανουμε τον τζογο ευχαριστιση και οχι δυστυχια αυτο γινεται μονο με το να παιζουμε τοσα οσα μπορουμε χωρις να ρισκαρουμε την ιδια μας την επιβιωση :) :) :) Να παιζουμε στοιχημα για να σκεφτομαστε για να δουλευει το μυαλο μας και οχι μονο το παθος μας για να μην τυφλοθουμε και  απογοητευτουμε :).. Να το δουμε σαν χομπι και οχι σαν δουλεια η κατι σιγουρο ουτε το ενα ουτε το αλλο ειναι απο το στοιχημα δεν ειναι κανεις κερδισμενος δεν εχω δει κανεναν.. Ουτε θα δω :) :) Μακαρι να δω λλα δεν το βλεπω :) :) :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Ο εχθρός του στοιχήματος ειναι ο χρόνος ( και η Πάρορμηση)
:rockon:
Σεμνά και ταπεινά!
Και κυρίως για χόμπι πάντα με ένα μικρο κομποδεμα για πέταμα όχι ολόκληρο μισθό..
Και πάντα αναλήψεις κάθε στοιχήματος για τις μπύρες..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ο εχθρός του στοιχήματος ειναι ο χρόνος ( και η Πάρορμηση)
:rockon:
Σεμνά και ταπεινά!
Και κυρίως για χόμπι πάντα με ένα μικρο κομποδεμα για πέταμα όχι ολόκληρο μισθό..
Και πάντα αναλήψεις κάθε στοιχήματος για τις μπύρες..
ετσι ακριβως :) ο χρονος ειναι εχθρος αν δεν θελουμε να εχουμε χρονο :) δηλαδη υπομονη :) Αλλιως ο χρονος.. οταν υπομενεις.. Περιμενεις  ειναι αρετη και οχι καταστροφη :) :) :) :) Η υπομονη ειναι το υποβαθρο της φιλοσοφιας :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Χρισταρα μπας και ήρθε η ώρα της Σαο;

Πάω για γκολ/γκολ.. Νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα για ασσο παρα τη φόρμα..
Θα πρέπει κάποια στιγμή να παίξουν για την ιστορία τους.. Η παράδοση δεν παίζει ρόλο οκ αλλα δημιουργεί κομπλεξισμο..

Έρχεται το γκολ γκολ Χρισταρα πιστεύω εύκολα η Σαο κάνει ευκαιρίες..
Μινειρο με γ@μησε το χει στο 10,5 ο δικός μου αλλα 2.00 δεν το αποκλείω πάντως..
Κανά 0,05€ όμως το θέλα στα πιο χαμηλα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα :) 95000 οπαδοι της λιβερπουλ στην αυστραλια εχθες τραγουδουν τον υμνο της λιβερπουλ ειναι να δακριζεις ο τζεραρντ αναρωτιετε εχουμε να παρουμε πρωταθλημα απο τοτε που ο φεργκιουσον ηταν φανταρος αλλα η ομαδα ειναι μεγαλη ομαδα αντε ρε λιβερπουλαρα μου παλι με εφτιαξες με το που ξηπνησα :)Για να κλησω το πατζουρι και να ξανακοιμηθω 2 ωρες με 3 :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Το βράδυ μπλεξαμε.. Δεν εχει φραγκοδιφραγκα δεν εχει τίποτα..
Θα παίξω μάλλον γκολ/γκολ τη Σαο Παολο..
Το αλλο δεν το βλέπω..για μένα ειναι λάθος ο φαβοριτισμος στο 1,40 σε αυτη τη φάση..
Ναι οκ αήττητη στην έδρα της η Μινειρο απο την εποχή της δραχμης...
Δε γουστάρω όμως μια ομάδα που έφτασε ως εδω με ότι νίκη ήθελε μόνο στην έδρα της κι όταν έβγαινε εκτός ήττα και ήττα και ξαναμανα ήττα...
Και οι άλλοι θα ειναι υποψιασμενοι πλέον..
Θα δώ λίγο live και θα κοιτάξω για "μίνι έκπληξη" no goal , under
Ναι η λογικη λέει όβερ και 1 όμως με 0-0 1-1 η άλλη περνάει..
Και φυσικα αν ειναι 0-0 πχ στο 60 το "άνοιγμα" ειναι μονόδρομος για Μινειρο οπότε και η άμυνα ευάλωτη..
Αυτά βέβαια ειναι σενάρια αλλα αυτο το 4.00 Χ μου χει γυαλισει...
Live και βλέπουμε γιατι άμα στο 5 το πετάξει η Μινειρο αλλάζουν ολα..
Άμα δώ πασσουλες όμως και ΚΤΕΛ στο τέρμα της άλλης το καλοβλεπω

Χρισταρα όπως σου πα χαμός έγινε ωραίο ματς άρχισαν οι κόκκινες οι άλλοι λίγο νεκροί..
Προτίμησα τα κόρνερ οχι ψιλα τελικα και το no goal...
Κόρνερ κουβα ήρθαν 10!!!!!!!!!
Μειώθηκε η χασουρα απο το Νο γκολ λιγο και κατι ψιλά μετα με την "κατάκτηση"
Ματσαρα πάντως...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Έρχεται το γκολ γκολ Χρισταρα πιστεύω εύκολα η Σαο κάνει ευκαιρίες..
Μινειρο με γ@μησε το χει στο 10,5 ο δικός μου αλλα 2.00 δεν το αποκλείω πάντως..
Κανά 0,05€ όμως το θέλα στα πιο χαμηλα
Οι αμπαλοι δεν έβαλαν γκολ απο μισό μετρό...
Κουβας
Βελτιώθηκε παντως

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Με αφορμή το σχόλιο του Li σημερα κατα πάσα πιθανότητα θα ασχοληθώ με γυναικες και τον ασσο της Νορβηγιας καθώς διαπίστωσα απο χτες πως η Δανία πήγε ημιτελικό χωρίς νίκη!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σπάρτα Πράγας 2 , Ξάνθη όβερ! :sunglasses:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα :)     137=Γκεφλε-Ανορθωσις=2,     129=Ζενεσες-Βεντσπιλς=2,     126=Ρουνταρ Πλιεβλια-Σλασκ=2,     130=Ιντερ Μπακου-Τρομσο=1   Πονταρισμα στον   Οπαπ :)   6   ευρω :)  Καρφωτα :grin:  Μεγιστο κερδος δεν ξερω :grin:   Ειναι δελτιο  ενος φιλου :grin: απλα το επαιξα και εγω αλλα θα το παρω το απογευμα και τοτε θα το πληρωσω :) Μισο  παιδια   μια τον  παπα γιατι 6   ευρω  ειναι ανοιγμα :) :) :)  :priest: :grin:  ΥΓ.. Μολις εκανα τον πολαπλασιασμο με το κινητο Μεγιστο  κερδος 151,47 Ευρω :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
1,50 δινει τον ΠΑΟΚ μεσα στον Απολλων Καλαμαριας :) Σημερα στις 9 το βραδυ :)  απο το Νοβα ζωντανη Μεταδωση :grin: Αν θελει καποιος να ασχοληθει με αυτο το ματς :).. Προσωπικα δεν θελω δεν αξιζει :) τι να βαλω  20 ευρω να παρω 10 :) Και αν ο στεφενσς κανει 18 χιλιαδες αλλαγες :) :) Να μας φαει η βετ365 τα λεφτα :grin:.. Για να το βαλει τον αγωνα η βετ365 δεν ειναι χαζη κατι παραπανω απο εμας ξερει :) :)ΥΓ.. Και το παιζει μονο σημειο ουτε οβερ ουτε κατι αλλο :) :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
1,50 δινει τον ΠΑΟΚ μεσα στον Απολλων Καλαμαριας :) Σημερα στις 9 το βραδυ :)  απο το Νοβα ζωντανη Μεταδωση :grin: Αν θελει καποιος να ασχοληθει με αυτο το ματς :).. Προσωπικα δεν θελω δεν αξιζει :) τι να βαλω  20 ευρω να παρω 10 :) Και αν ο στεφενσς κανει 18 χιλιαδες αλλαγες :) :) Να μας φαει η βετ365 τα λεφτα :grin:.. Για να το βαλει τον αγωνα η βετ365 δεν ειναι χαζη κατι παραπανω απο εμας ξερει :) :)ΥΓ.. Και το παιζει μονο σημειο ουτε οβερ ουτε κατι αλλο :) :)

Χρισταρα καλησπερες

1,47 stoiximan o ΠΑΟΚ κι εχει και Βέροια Εργοτελη

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ο ροναλντινιο εχει κατακτησει  τσαμπιονς λινγκ :) κοπα λιμπερταδορες :) πρωταθληματα Με ποσες διαφορετικες ομαδες σχεδον  τα παντα :) Εκτος του κυπελλου ουεφα :) στα 33 του χρονια :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρισταρα καλησπερες

1,47 stoiximan o ΠΑΟΚ κι εχει και Βέροια Εργοτελη
Ναι φιλε μου καλησπερα εχεις δικιο δεν αναφερθηκα για τον αγωνα της βεροιας με τον εργοτελη γιατι σαν ομαδες φενεται πιο δυσκολο  ενω πχ στον Αγωνα του Απολλων Καλαμαριας με Τον ΠΑΟΚ το φαβορι ειναι ξεκαθαρο :grin: Καποιος που το βλεπει ας πουμε και θελει να πονταρει κατα την ταπεινη μου γνωμη θα παιξει το μεγαλο φαβορι.. Γιαυτο δεν αναφερθηκα στον αλλον αγωνα :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Οσοι βρέθηκαν στον πάγκο, αλλά και εκτός αποστολής από τον αγώνα με τη Νις.

Sanz Jacobo, Αστέριος Γιακουμής, Νίκος Σπυρόπουλος, Στέλιος Ποζατζίδης, Γιώργος Κατσικάς, Γιάννης Σκόνδρας, Δημήτρης Κωνσταντνίδης, Pablo Garcia, Ergys Kace, Φάνης Τζανδάρης, Δημήτρης Πόποβιτς, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Sekou Oliseh, Liam Lawrence, Στέφανος Αθανασιάδης, Απόστολος Γιάννου, Δημήτρης Πέλκας, Tomas Necid. :) Η αποστολη του ΠΑΟΚ  :grin: Οχι η ενδεκαδα :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Ναι φιλε μου καλησπερα εχεις δικιο δεν αναφερθηκα για τον αγωνα της βεροιας με τον εργοτελη γιατι σαν ομαδες φενεται πιο δυσκολο  ενω πχ στον Αγωνα του Απολλων Καλαμαριας με Τον ΠΑΟΚ το φαβορι ειναι ξεκαθαρο :grin: Καποιος που το βλεπει ας πουμε και θελει να πονταρει κατα την ταπεινη μου γνωμη θα παιξει το μεγαλο φαβορι.. Γιαυτο δεν αναφερθηκα στον αλλον αγωνα :)
Δεν ξερω ζηλεύω πολυ τον Στεφενς να είμαι ειλικρινής..
Εχει μοντάρει πολυ γρήγορα το υλικό του..και τα φιλικά δεν ηταν με τις πιτσαριες της Αυστρίας...
Κι αυτη τη μ@λακια με το " δε μας νοιάζει η ήττα θέλαμε να βγάλουμε συμπεράσματα" ειναι μεγάλη παπατζα
Δηλαδη ρε μεγαλε θες να δεις πως θα παίζεις για να χάνεις;Αμα είσαι μάγκας φτιάξε την ομάδα να κερδίζει..
Δεν ξερω αλλα ο δικός μας κοιμισμενος μου φαίνεται.. Και το μαλλι ατσαλακωτο..μπορεί να είμαι προκαταλειμενος ...ελπίζω να κανω λάθος...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Οσοι βρέθηκαν στον πάγκο, αλλά και εκτός αποστολής από τον αγώνα με τη Νις.

Sanz Jacobo, Αστέριος Γιακουμής, Νίκος Σπυρόπουλος, Στέλιος Ποζατζίδης, Γιώργος Κατσικάς, Γιάννης Σκόνδρας, Δημήτρης Κωνσταντνίδης, Pablo Garcia, Ergys Kace, Φάνης Τζανδάρης, Δημήτρης Πόποβιτς, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Sekou Oliseh, Liam Lawrence, Στέφανος Αθανασιάδης, Απόστολος Γιάννου, Δημήτρης Πέλκας, Tomas Necid. :) Η αποστολη του ΠΑΟΚ  :grin: Οχι η ενδεκαδα :)

Μπερδευτηκα.. Θα αφήσει εκτός αυτούς που έπαιξαν με ΝΙΣ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom