Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ο παικτης που κανει τριπλα στην τριπλα δηλαδη τριπλαρει την τριπλα :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
...που ξέρει να τα κάνει ωραία...
όχι σαν τους μαλακες τους Κυπρίους...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Καϊζε 1
Καϊζε "νίκη με 0 παθητικό"
Σε καλη μερια

Κι απο βδομάδα ΟΠΑΠ τα γνωστα:
Καϊζ - Χ 1.05

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
τα κατάφερε η ξάνθη τελικά.... :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εκρυθμη είναι η κατάσταση στην Ανόρθωση μετά τον αποκλεισμό της από την Γκέφλε. Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωση καλεί τον Πρόεδρο της ομάδας Σάββα Κάκο να παραιτηθεί... Οι οργανωμένοι οπαδοί αναφέρουν πως η διοίκηση αποδείχτηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων. Παράλληλα αφήνονται υπονοούμενα για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας...

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

"Το χθεσινό κάζο αποτελεί μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ένδοξη ιστορία της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Και ουδείς μπορεί να μας πείσει ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν προήλθε από «περίεργες» στοιχηματικές δραστηριότητες. Το γνωστό ρητό λέει ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να φαίνεται τέτοια. Ποιος μπορεί λοιπόν με σιγουριά να μας πει ότι το πρακτορείο στοιχημάτων του αδελφού του κ. Κασσιανού δεν έπαιξε ρόλο στον αποκλεισμό της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ;

Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος εξιλέωσης και κανένα άλλο ελαφρυντικό για τον τέως για μας πρόεδρο του Συλλόγου. Καλούμε τον κ. Κάκο να υποβάλει άμεσα την παραίτηση του και να προκηρύξει Εκλογική Συνέλευση εντός της επόμενης εβδομάδας. Τα παραμύθια περί απουσίας εναλλακτικής λύσης δεν περνάνε πια. Πόσο χειρότερα άλλωστε, μπορούν να γίνουν τα πράγματα;

Τα περιθώρια ανοχής του ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΟΥ κόσμου έχουν εξαντληθεί. Τα αποθέματα υπομονής μας έχουν στερέψει. Καλούμε όσους αγαπούν πραγματικά τον Φοίνικα να προσέλθουν μαζικά στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει σήμερα, για να διατρανώσουν την υποστήριξη τους στο αίτημα προκήρυξης Έκτακτης Εκλογικής Συνέλευσης, ούτως ώστε να διαφυλαχθούν οι ιδέες που εκφράζει το μεγαλύτερο Σωματείο αυτού του τόπου. Καλούμε επίσης την ομάδα νομικής υποστήριξης του Συλλόγου να φροντίσει ώστε οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της φετινής σεζόν να μπορούν να εισέλθουν στη Γενική Συνέλευση.

ΥΓ.1: Ο προπονητής της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ δε νοείται να εισέρχεται σε αντιδικίες με οπαδούς της ομάδας μας, ιδιαίτερα μετά από ένα τέτοιο στραπάτσο. Αν είχε το παραμικρό ίχνος τσίπας πάνω του ο κ. Κασσιανός, θα το βούλωνε και θα έσκυβε το κεφάλι.

ΥΓ.2: Η διοίκηση Σάββα Κάκου, στα δύο χρόνια που βρίσκεται στο πηδάλιο του Συλλόγου, δεν κατάφερε να προστατεύσει ούτε την ομάδα, ούτε τον κόσμο της. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Το βαρέλι είναι άπατο".

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αφιερομενο στον nick :) :)ΥΓ.. Εχθες οτι και να επαιζες στον οπαπ τουλαχιστον... θα εχανες :grin: Με τις κολωπετινιτσες... Παραδεχομαι τον σταμ90 :) του βγαζω το καπελο επιασε τον παλμο (To οτι πρεπει να παιζουμε τις μεγαλες ομαδες αφου το σημειο δεν γινεται λογο του πολυ χαμιλου ποσοστου κατεφυγε στο οβερ 3,5 αλλα παλι στις μεγαλες ομαδες και εχει απολυτο δικιο :)) στο οβερ 3,5 μπαρτσα ρεαλ και απο φετος πρωτα ο θεος θα εχει και μπαγερν μοναχου :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
αφιερομενο στον nick :) :)ΥΓ.. Εχθες οτι και να επαιζες στον οπαπ τουλαχιστον... θα εχανες :grin: Με τις κολωπετινιτσες... Παραδεχομαι τον σταμ90 :) του βγαζω το καπελο επιασε τον παλμο (To οτι πρεπει να παιζουμε τις μεγαλες ομαδες αφου το σημειο δεν γινεται λογο του πολυ χαμιλου ποσοστου κατεφυγε στο οβερ 3,5 αλλα παλι στις μεγαλες ομαδες και εχει απολυτο δικιο :)) στο οβερ 3,5 μπαρτσα ρεαλ και απο φετος πρωτα ο θεος θα εχει και μπαγερν μοναχου :)

:rockon:

Χρισταρα παικταρας τι να λέμε (ο άλλος απο κάτω τι σχολίασε και 23 likes άντε βρες τώρα γράψε ρε άνθρωπε αγγλικά)
Εγω με τη σειρα μου (χαχα) θα αφιέρωσω σε όλους που κάθονται κάθε καλοκαιρι και τσιμπανε στα δολωματα:

www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/247417-Olympiakos-Eipe-to-si-o-Ntel-Piero]http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/247417-Olympiakos-Eipe-to-si-o-Ntel-Piero[/url]

:2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

Χρισταρα παικταρας τι να λέμε (ο άλλος απο κάτω τι σχολίασε και 23 likes άντε βρες τώρα γράψε ρε άνθρωπε αγγλικά)
Εγω με τη σειρα μου (χαχα) θα αφιέρωσω σε όλους που κάθονται κάθε καλοκαιρι και τσιμπανε στα δολωματα:

www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/247417-Olympiakos-Eipe-to-si-o-Ntel-Piero]http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/247417-Olympiakos-Eipe-to-si-o-Ntel-Piero[/url]

:2funny:
Για μενα φιλε μου nick μακαρι να τον επερνε αν μπορουσε περα απο την πλακα :) Ασχετος οπαδικης προτιμησης θα τον εβλεπα στην τουμπα στο χαριλαου στην βεροια στο καραισκακι εχω τον γαμπρο μου φανατικο ολυμπιακο αθηναιο :), θα τον εβλεπα παντου :).. Αλλα ο χοντρος τους πουλησε παραμυθι τους δικους του κριμα πραγματηκα μακαρι να τον επερνε ο γαυρος :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Για μενα φιλε μου nick μακαρι να τον επερνε αν μπορουσε περα απο την πλακα :) Ασχετος οπαδικης προτιμησης θα τον εβλεπα στην τουμπα στο χαριλαου στην βεροια στο καραισκακι εχω τον γαμπρο μου φανατικο ολυμπιακο αθηναιο :), θα τον εβλεπα παντου :).. Αλλα ο χοντρος τους πουλησε παραμυθι τους δικους του κριμα πραγματηκα μακαρι να τον επερνε ο γαυρος :)

Επειδη αυτοί οι παιχταραδες πλέον δεν έρχονται ουτε με σφαίρες εγω τους θέλω ακόμα και στα γεράματα...
Εξακολουθώ να πιστεύω πως η καλύτερη μεταγραφη Εβερ (άσχετα αν δεν βγήκε) ηταν ο παιχταρας Ζαχοβιτς..
Ηταν το μόνο όνομα που ειχε έρθει στο pick της καριέρας του
Ξερω θα πέσουν να με φάνε αλλα σκέψου το .
Ναι υπήρχαν ονόματαρες που ήρθαν αλλα ΟΤΑΝ ήρθαν είχαν έρθει σε "προβληματικές χρονιές τους/φάσεις"
Ασφαλώς πχ  ο Σισε προσέφερε τα πάντα αλλα ειχε έρθει απο 2 σερι τραυματισμού

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επειδη αυτοί οι παιχταραδες πλέον δεν έρχονται ουτε με σφαίρες εγω τους θέλω ακόμα και στα γεράματα...
Εξακολουθώ να πιστεύω πως η καλύτερη μεταγραφη Εβερ (άσχετα αν δεν βγήκε) ηταν ο παιχταρας Ζαχοβιτς..
Ηταν το μόνο όνομα που ειχε έρθει στο pick της καριέρας του
Ξερω θα πέσουν να με φάνε αλλα σκέψου το .
Ναι υπήρχαν ονόματαρες που ήρθαν αλλα ΟΤΑΝ ήρθαν είχαν έρθει σε "προβληματικές χρονιές τους/φάσεις"
Ασφαλώς πχ  ο Σισε προσέφερε τα πάντα αλλα ειχε έρθει απο 2 σερι τραυματισμού
Για μενα ο ολυμπιακος(αν και ειμαι ΠΑΟΚ Το λεω αυτο για να μην πουν καποιοι οτι γλυφω πχ τον γαυρο :grin:  ειμαι αντιγαυρος :grin: :grin: αλλα η αληθεια ειναι αληθεια δεν μπορεις να ξεφυγεις :grin: :)) Εχει παρει τους καλυτερους παικτες απο οσους αλλους θα μπορουσαν να παρουν οι αλλες ομαδες της ελλαδος τι να πω ριβαλντο ο αλλος που ηρθε στα 28 του ο τζιοβανι με συμετοχες Σαντος Μπαρτσελονα   ο αλλος επι εποχη παμπερς ο ντεταρι  :grin: :grin: ο ευρωπαιος :grin: κοκ Τον ριβαλντο τον ειχε και η ΑΕΚ και η ΑΕΚ μεγαλη ομαδα ειναι να μην λεμε βλακειες :).. Το μονο που βρησκο σαν <κατηγοριματικο> καπως απο τσιγκουνια θα ελεγα ειναι αυτο με το τελευταιο του γαυρου με τον ντελ πιερο που πηγε στην >συντνευ αυστραλιας :grin: Εκει δεν ηθελε μαλλων ο χοντρος :grin: να βαλει λιγο παραπανω το χερι στην τσεπη :grin: Αν επερνε ντελ πιερο τα λεφτα του θα τα εβγαζε ις 2πλουν(δεν βαζω την ηλικια του ντελ πιερου που οντως τα 2 εκκατομυρια ευρω για 38 ετων παικτη ειναι πολλα αλλα ειναι ο ντελ πιερο μονο που θα ειχες ντελ πιερο ας ηταν και στον παγκο αλαζει ολο το πρεστιζ του συλογου στα παντα στο πως σε βλεπουν σε οτιδηποτε :grin:) τεσπα ολοι οι προεδροι πουλανε παραμυθια και βασικα ολοι οι ελληνες.. :grin: :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Για μενα ο ολυμπιακος(αν και ειμαι ΠΑΟΚ Το λεω αυτο για να μην πουν καποιοι οτι γλυφω πχ τον γαυρο :grin:  ειμαι αντιγαυρος :grin: :grin: αλλα η αληθεια ειναι αληθεια δεν μπορεις να ξεφυγεις :grin: :)) Εχει παρει τους καλυτερους παικτες απο οσους αλλους θα μπορουσαν να παρουν οι αλλες ομαδες της ελλαδος τι να πω ριβαλντο ο αλλος που ηρθε στα 28 του ο τζιοβανι με συμετοχες Σαντος Μπαρτσελονα   ο αλλος επι εποχη παμπερς ο ντεταρι  :grin: :grin: ο ευρωπαιος :grin: κοκ Τον ριβαλντο τον ειχε και η ΑΕΚ και η ΑΕΚ μεγαλη ομαδα ειναι να μην λεμε βλακειες :).. Το μονο που βρησκο σαν <κατηγοριματικο> καπως απο τσιγκουνια θα ελεγα ειναι αυτο με το τελευταιο του γαυρου με τον ντελ πιερο που πηγε στην >συντνευ αυστραλιας :grin: Εκει δεν ηθελε μαλλων ο χοντρος :grin: να βαλει λιγο παραπανω το χερι στην τσεπη :grin: Αν επερνε ντελ πιερο τα λεφτα του θα τα εβγαζε ις 2πλουν(δεν βαζω την ηλικια του ντελ πιερου που οντως τα 2 εκκατομυρια ευρω για 38 ετων παικτη ειναι πολλα αλλα ειναι ο ντελ πιερο μονο που θα ειχες ντελ πιερο ας ηταν και στον παγκο αλαζει ολο το πρεστιζ του συλογου στα παντα στο πως σε βλεπουν σε οτιδηποτε :grin:) τεσπα ολοι οι προεδροι πουλανε παραμυθια και βασικα ολοι οι ελληνες.. :grin: :grin:

Έτσι ειναι ...

ΥΓ Ο Ριβαλντο μεγάλο όνομα δεν το συζητάμε αλλα όταν ειχε έρθει δεν ηταν στο πίκ όπως ο Ζαχο
Όχι ότι χάλασε κανέναν ο Ριβαλντο έτσι..
Ο Ζιο περίεργη ιστορία όνομα δεν λέω θεωρώ όμως ότι τελικα πήρε κι έδωσε εξίσου στον Ολυμπιακό..
Δεν ξερω αν δεν ηταν ο Ολυμπιακός αν θα έπαιζε εξίσου καλα τα επόμενα χρονια(ασφαλώς κάποιος θα πει μπορεί να παιζα καλυτερα αλλού οκ)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εκρυθμη είναι η κατάσταση στην Ανόρθωση μετά τον αποκλεισμό της από την Γκέφλε. Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωση καλεί τον Πρόεδρο της ομάδας Σάββα Κάκο να παραιτηθεί... Οι οργανωμένοι οπαδοί αναφέρουν πως η διοίκηση αποδείχτηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων. Παράλληλα αφήνονται υπονοούμενα για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom