Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια αλλα και σε μενα δηλαδη το λεω τα λεω και για μενα αυτα :grin:  Το να μπορεσουμε να παμε ταμειο στο στοιχημα για να βγαλουμε καποιο υποθετικο μεροκαματακι πρεπει στο παθος μας που ειναι ο τζογος να βαλουμε την γνωση..  Δηλαδη  να παιζουμε ταπεινα, λιγα λεφτα οσο μας το επιτρεπει η οικονομικη μας κατασταση χωρις αυτο που θα παιξουμε να μας στοισει στην διαβιοση μας πρεπει μονο απο το πλεονασμα μας ας ειναι και 0,20 λεπτα την ημερα αυτο να παιζουμε.. Δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο  και το πιο σημαντικο  ειναι οτι παιζονται  τρισεκατομμυρια στο στοιχημα κανεις δεν ξερει τι μπορει να γινεται απο πισο.. :grin:  Το μονο σιγουρο ειναι οτι  οι παικτες του στοιχηματος χανουμε απο το παθος μας και την παρορμηση μας.... Υπομονη   εγκρατεια...   Πιστη στον εαυτο μας   και στην αληθεια  καμια ομαδα δεν θελει να χανει  οι αποστασεις εχουν μικρινει στις ομαδες υπαρχει σκοπιμοτητα απο τις μικρες ομαδες κτλ κτλ... εχει γινει πολυ περιπλοκο το στοιχημα υπαρχει απλετη γνωση αλλα δεν υπαρχει σοφια η σοφια βγαινει απο μεσα μας απο την σκεψη μας απο την αντιληψη μας.. Να ειμαστε χαλαροι ηρεμοι  ταπεινοι σαν ανθρωποι και θα παμε καλα στο στοιχημα και στην ζωη μας Η πιο δυσκολη μαχη ειναι εναντια στον εαυτο μας και οχι προς τους εξωτερικους αν εχουμε εχθρους μας πρεπει να νικησουμε τον εαυτο μας και αυτο γινεται με την καλοσυνη με το να χαμηλοσουμε το κεφαλι και να κοιταμε παντα προς τα πονο τους αλους και οχι προς τα κατο..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Έλα Χρήστο να οργανώσουμε κανένα γλέντι όταν τα πιάσουμε, να έρθει και ο φίλος ο Red
να βάλουμε φαγητά, ποτά, και να κάνουμε μια Party !!!!!!!
:) πριν 1,5 μηνα κερδιζα καθαρα 1400 ευρω που για να τα κανω απο 100 1400 καθομουν 12 ωρες την ημερα πανο απο το λαπτοπ βλεποντας τα στατιστικα το προσοπικο κρητηριο  την αντιληψη μου δηλαδη > :grin:κτλ κτλ το αγχος για το οβερ στο 1 ημιχρονο κτλ κτλ κτλ :grin:  Και τα εχασα σε 2 χτηπιματα απλιστια :grin: :grin: :grin: :grin: για να τα κανω 3000 ευρω :) Καλυτερα να βγαζουμε ενα σουβλακι την ημερα παρα 1000 και αυτα θα ειναι με την ψυχη στο στομα αν βγουν που δεν θα βγουν γιατι θα ειναι απο απλιστια και αχαριστια  :) :) :) :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Όχι ρε Χρηστάρα ! σε πόσους αγώνες τα είχες βάλει ?
Μην το ξακανεις ρε σύ ! Κι εγώ την είχα πατήσει αλλά με 5.000 Forints
περίπου 160-170 ευρώ
1000 ευρω πονταρα σε ενα ματς που ηταν στο 79 2-3 στην Γ νορβιγια να γηνει οβερ 5,5 :2funny: :grin:  Και 400 ευρω πονταρα σε ενα ματς γυναικων στην πρεμιερ αγγλιας τσελσι αν θυμαμαι καλα με μια αλλη να μπουν 2 γκολ ακομη δεν θυμαμαι καλα :2funny: Δεν μπορω να σας τα δειξω αυτα τα χτυπιματα εδω γιατι πρεπει να παω στην αθηνα στον γαμπρο μου να μπω με τον κωδικο του και να τα κανω αντιγραφη επικολληση εδω :grin: Ειναι κωδικος του γαμπρου μου εβαλα 50 ευρω με το ονομα του πηρα 50 ευρω μπονους τα εκανα δηλαδη 100 μετα χαλασα το βιολογικο μου ρολοη με το ξενυχτη μεχρι το πρωι οσπου εκανα την βλακεια που εκανα.. Μετα ειπα τον γαμπρο μου παρε τον κωδικο σου αλλαξε τον.. Γιατι ηταν τα παντα στο ονομα του.. και αν θα κερδιζα θα σας εβγαζα εσενα τα ανεψια μου και την αδερφη μου για φαγητο στο καλαμακι στην πλατια εκει σε ενα σουβλατζιδικο που εχει στο κεντρο του καλαμακιου δεξια οπως ανεβενεις με θεα απεναντι ενα καφε σπορ αν θυμαμαι καλα :grin: :grin: :grin: Αλλα τα εχασα :cheesy: :cheesy: Και δεν τους πηρα ουτε παγωτο :grin: :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
1000 ευρω πονταρα σε ενα ματς που ηταν στο 79 2-3 στην β νορβιγια να γηνει οβερ 5,5 :2funny: :grin:  Και 400 ευρω πονταρα σε ενα ματς γυναικων στην πρεμιερ αγγλιας τσελσι αν θυμαμαι καλα με μια αλλη να μπουν 2 γκολ ακομη δεν θυμαμαι καλα :2funny: Δεν μπορω να σας τα δειξω αυτα τα χτυπιματα εδω γιατι πρεπει να παω στην αθηνα στον γαμπρο μου να μπω με τον κωδικο του και να τα κανω αντιγραφη επικολληση εδω :grin: Ειναι κωδικος του γαμπρου μου εβαλα 50 ευρω με το ονομα του πηρα 50 ευρω μπονους τα εκανα δηλαδη 100 μετα χαλασα το βιολογικο μου ρολοη με το ξενυχτη μεχρι το πρωι οσπου εκανα την βλακεια που εκανα.. Μετα ειπα τον γαμπρο μου παρε τον κωδικο σου αλλαξε τον.. Γιατι ηταν τα παντα στο ονομα του.. και αν θα κερδιζα θα σας εβγαζα εσενα τα ανεψια μου και την αδερφη μου για φαγητο στο καλαμακι στην πλατια εκει σε ενα σουβλατζιδικο που εχει στο κεντρο του καλαμακιου δεξια οπως ανεβενεις με θεα απεναντι ενα καφε σπορ αν θυμαμαι καλα :grin: :grin: :grin: Αλλα τα εχασα :cheesy: :cheesy: Και δεν τους πηρα ουτε παγωτο :grin: :grin:

Ρε Χρισταρα σιγα το σουβλατζιδικο ..εκείνο ζηλεψες;;
Κάτσε να αρχίσει η Α Αγγλίας και το Φεβρουάριο θα τους έχεις περάσει σ ολα τα σουβλατζιδικα του Καλαμακιου και περιχορων..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ρε Χρισταρα σιγα το σουβλατζιδικο ..εκείνο ζηλεψες;;
Κάτσε να αρχίσει η Α Αγγλίας και το Φεβρουάριο θα τους έχεις περάσει σ ολα τα σουβλατζιδικα του Καλαμακιου και περιχορων..
Ξερεις τι σαν σουβλατζιδικο ειναι ταπεινο.. Αυτο που θα σου πω ξερω ανθρωπο που πληρωνει στην εφορια πανω απο 70000 ευρω τον χρονο κανει παρεα με πλουσιους αλλα και με φτωχους Τρωει απο σουβλαντζιδικο.. Που οταν υπερετουσα στην σαλαμινα τρωγαμε στην εξοδο απο εκει στην ομονοια που εβαζαν τον γυρο στο στην πιτα με το χερι :2funny: Πρεπει να ειμαστε ταπεινοι αδερφε μου :grin: Παντως το σουβλατζιδικο εκεινο στο καλαμακι ειναι ταπεινο ο αδυνατος ο σερβιτορος ειναι λαικος καλο μαγαζακι ρετσινα πατατουλα κανα σουβλακι και λιγο παιξιμο με το κομπολοι παρεα με κανα φυλαρακι μια χαρα ειναι βλεπεις και ολη την πιατσα μπροστα σου ζητω το καλαμακι :grin: :grin: Απο κατω ειναι και το προποτζιδικο πας σε 2 λεπτα κερναει και καφεδες εκει 2 παλικαρια το ειχαν το μαγαζι αν θημαμαι καλα.... Αρε αθηνα φτωχομανα εσυ που βγαζεις τα καλυτερα παιδια :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Έχεις πάθει ποτέ κάτι παρόμοιο ?

Άκου φάση :

Είχα παίξει 12 αγώνες και καθόμουνα κι έλενχα τα scores και περίμενα να τελειώσουν τα matches
όταν είδα ότι τα πρώτα 10 τα είχα πιάσει άρχισα να τρέμω από χαρά....
είχα στοιχηματίσει σε forints περίπου 170 ευρώ και η συνολική απόδοση ήταν 90
μιλάμε για κέρδη 15.300 ευρώ

κοιτάω να δω πιάνω και το εντέκατο....

Μόνο ένα είχε μείνει.... το οποίο προς έκπληξη μου ήταν 1-0 και νικούσε η ομάδα που είχα βάλει για τελική νίκη !  
Εκεί κοντά στο 85' άρχισα να βάζω παλτά να πάω να πάρω τα κέρδη στη χιονισμένη βουδαπέστη... αλλά λέω άντε να κάτσω
5ʹ λεπτά ακόμα έτσι για να πάω στα σίγουρα... και τi γίνεται ? στην καθυστέρηση στο 92' τρώει goal η ομάδα που πόνταρα
κι έληξε ισοπαλία ο αγώνας
οχι φιλε μου αλλα μπορει στο μελον αν εχω λεφτα :grin: γιατι ετσι οπως ειμαι βλεπω να μην εχω :grin: να το παθω και εγω αυτο :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Τώρα αν σου πολύ κολλήσει ο γαμπρός σου οριστε:

www.ask4food.gr/estiatoria/13478-ladokolla-barba-mitsos]http://www.ask4food.gr/estiatoria/13478-ladokolla-barba-mitsos[/url]

:rockon: εγγύηση! Κι ειναι κοντά!
Ταπεινό κι εχει και ΠΡΟΠΟ κοντα
Νik εγω ειμαι αλητης μπροστα στον γαμπρο μου ο γαμπρος μου δουλευει 12 ωρες την ημερα και εγω κοιμαμε 16 ειναι σπιτογατος δουλεια σπιτι να βγαλει τα ανεψια για τα χομπι τους γιατι ειναι μικρα κτλ κτλ :grin: Δεν βγαινουν περα απο το καλαμακι εκει στιν πλατεια γιατι μενουν στα 150 μετρα απο κατω :grin: Ειναι αξιος δεν εχω να πω λογια ο θεος να τον εχει καλα να φροντιζει την οικογενεια του αλλα και ολο τον κοσμο να εχει καλα :)  Γιαυτο το στεκι που λες ειμαι εγω με ολους εσας :grin: :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Παει το ρεπο ξεσκαρταρω τα παρακάτω:

Μετριο ρίσκο

Ααλεσουντ - Σαντες 1
Βανκουβερ- Φιλαδέλφεια 1

Υψηλο ρίσκο
2πλο (drawnobet) Ερεμπρο
2πλο (drawnobet) Κανσας

Λοττο
2πλο (drawnobet) Κονσβιγκερ

:grin:

Οταν καταλήξω θα πέσει επεξηγηση

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - SX0913297120I  - Iντερνετ  Ώρα στοιχήματος:  27/07/2013 14:25:23 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ντόρτμουντ Ντόρτμουντ v Μπάγερν Μονάχου
(Τελικό Αποτέλεσμα) 27/07/2013 Κανένα 4.00 Ανοικτό
2 Σάντος Πόντε Πρέτα v Σάντος
(Τελικό Αποτέλεσμα) 28/07/2013 Κανένα 3.10 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 2,00 2,00 24,80
Συνολικό στοίχημα: 2,00    :grin: :priest:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια ολα καλα.. Φτασαμε στην αμερικη στο αεροδρομιο δεν ειχε πολυ κοσμο ενταξει οι αμερικανοι δεν γουσταρουν πολυ το ποδοσφαιρο.. Η πρωτη προπονηση επι αμερικανικου εδαφους παμε να κατακτησουμε το τουρνουα περπατοντας :grin: :sunglasses: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :booty: :booty: :booty: :booty:.. 1 Ματς   με την εβερτον την πεμπτη η την τεταρτη αν θυμαμαι καλα... 2-0   Θα κερδισει η γιουβεντους :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
0-7 η αχονευτη μπαρτσελονα :grin: :grin: :grin: :grin: μεσα στην βαλερενγκα :grin: χωρις νειμαρ παλι θα κονομησουμε φετος απο τα οβερ 3,5 :grin: :grin: ΥΓ.. Παλι κονομησε ο σταμ σημερα  αγιαξ οβερ 3,5 το ιδιο η μπαγερν με την ντορτμουντ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ Μισο να βαλω μια τον παπα μην το ματιαξω το παλικαρι :grin: :priest:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παντως σημερα στο προποτζηδικο οι μισοι παικτες του στοιχηματος επαιξαν 2πλο σαντος :grin: Το μυριστικαν τα αλανια :grin: 2,45 ποσοστο :grin: θα μας φανε το ματς :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
με 4αρι ποσο παει περιπου;

Συνημμένα

• στχ.jpg
    στχ.jpg
    63,9 KB · Εμφανίσεις: 21

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over  6.5 @ 2.62
Μονό: 4 Στήλες @ €1 27/07/2013 21:23:32 4,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - TX6967275710F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  27/07/2013 21:23:32 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 6.5 Αταλάντα v Ουντινέζε
(Γκολ Αγώνα) 27/07/2013 Κανένα 2.62 Ανοικτό
Σύνολο:  4 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  10,50   καλησπερα οβερ 6,5 φιλικο αλλα 10 λεπτα :grin: Ας βαλω μια τον παπα μπα και γηνει κατι :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom