καλησπερα αγκεν Αν παει η παλμειρας μεχρι το 80 1-1 θα βαλω 5 ευρω εκεινη την στιγμη να γινει οβερ 2,5 αν γινει.. και αν ειναι μεχρι τοτε 1-1 ΥΓ.. Για το ποσοστο φυσικα ΥΓ.. Εφαγε κοκκινη η γκουαρνταιετα το οβερ 2,5 αυτη τιν στιγμη εχει 1,50 το διπλο 1,72 οταν τρωει κοκκινη μια ομαδα τα δεδομενα αλλαζουν αναβαλετε το στοιχημα παιδια μπορει να κατσουν οι αλλοι πισω λεοφωρειο νεα σμυρνη λαγκαδας θεσσαλονικης
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
690 βγαζει ο οπαπ απο το siteαν εισαι 3-4-5 και εχασες το 1 έχεις συνολικο πολλαπλασιαστη 200
αν εβαλες 3 ευρω σε καθε στηλη εισαι στα 600 ( και βγαζεις το φορο)
καλοφαγωτα
Καλημερα αγκεν του αγκεν.. Σημερα ο Οπαπ εβαλε 3 παιχνιδια στο κουπονι του Μονα Αποδεκτα τα 2 σουπερ φαβορι Μπαγερν Μοναχου Και Αγιαξ.. Το παιχνιδι της μπαγερν Μοναχου ηταν και live στο 1-0 της Ντορτμουντ ο προποτζης δεχτηκε τηλεφωνημα για 50αρικα στο να το γυρησει η μπαγερν με ποσοστο 3,60 Με Λιγα λογια στον Οπαπ σημερα ξεχειλωσαν τα ταμεια του .. Και ακομη μια φορα Αποδεικνυεται Περιτρανα οτι Μονα Αποδεκτα παιχνιδια ο οπαπ βαζει μΟνο.... Αν οι πιθανοτητες ειναι μεγαλυτερες του να σπασει το φαβορι μαλιστα τον αΓΙΑΞ τον ερηξε στο 1,33 αν ειναι δυνατον
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
μεγιστο κερδος 3559.20 γραφει το δελτιο και ημουν αναμεσα στην γκαις και την πουτανα την μολντε
Μπραβο αλεχ βαλε τωρα ενα μονο αποδεκτο διπλο την σαντος κανα 20ρικο μπας και βγαλεις κανα μεζε σε τσιπουραδικο ΥΓ.. Πλακα κανω εγω την περιμενω σε δελτιο με 2 ευρω690 βγαζει ο οπαπ απο το site
αλεξ θα βλεπει τωρα το δελτιο σου ο σταμ90 και θα λεει ρε την κουφαλιτσα τον αλεξ εμεις παιζουμε οβερ 3,5 Ρεαλ μαδριτης και Μπαρτσελονα για να παρουμε εκαστος απο 1,60 ποσοστο και αυτος βγαζει Χιναρακιαμεγιστο κερδος 3559.20 γραφει το δελτιο και ημουν αναμεσα στην γκαις και την πουτανα την μολντε
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ειναι κλειστος ο προποτζης και δεν εχω καψουλια στο εξωΜπραβο αλεχ βαλε τωρα ενα μονο αποδεκτο διπλο την σαντος κανα 20ρικο μπας και βγαλεις κανα μεζε σε τσιπουραδικο ΥΓ.. Πλακα κανω εγω την περιμενω σε δελτιο με 2 ευρω
αυριο ειπαμε
Χ2 ζυριχη
1 σιον
2 χονκα
1 κριστιανσουντ
2 κοπεγχαγη
--------------
1 γιουνκ μποις
2 μποντο γκλιμτ
για τα χ αυριο πρωι με την δροσουλα
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
καθε Σαββατο και Κυριακη παιζω παντα ενα 3-4-5 Χ και μια 3αδα το πολυ 4αδα καρφι, οβερ αντερ δεν το χω καθολουαλεξ θα βλεπει τωρα το δελτιο σου ο σταμ90 και θα λεει ρε την κουφαλιτσα τον αλεξ εμεις παιζουμε οβερ 3,5 Ρεαλ μαδριτης και Μπαρτσελονα για να παρουμε εκαστος απο 1,60 ποσοστο και αυτος βγαζει Χιναρακια
αν και προχθες εδωσα αντερ το φιλικο μπαγερν μπαρτσα και με κοροιδευανε
Α νομιζα οτι μπορει να ειχες λεφτα στο ιντερνετ γιαυτο το ειπα αν θα ηθελες πχ Να το παιξεις στον ιντερνετ που τα εχει ολα τα ματς Μονα αποδεκτα Αν θελεις ομως και τωρα πας σε ενα περιπτερο παιρνεις μια καρτα πχ 5 ευρω που ειναι το μικροτερο ποσο paysef για λεφτα στο ιντερνετ.. Κανεις εναν κωδικο σε οποια εταιρια θες και παιζεις Θα σου πρωτεινα αν παιξεις βετ365 να παρεις 10 ευρω καρτα για την πρωτη φορα γιατι στα 5 ευρω σαν καινουργιος παικτης το μπονους του 100% μεχρι 100 ευρω που δηνει αυτη η εταιρια ειναι απο το 10ρικο και πανω αλλα νομιζω αν μετα ξαναβαλεις 5 ευρω θα το παρεις δηλαδη αν βαλεις 5 και στο καπακι αλλα 5 δεν ξερω αν εχεις παιξει 5 και μετα περασουν μια 2 μερες και βαλεις παλι 5 ευρω καρτα αν θα σε δωσουν το μπονουςειναι κλειστος ο προποτζης και δεν εχω καψουλια στο εξω
αυριο ειπαμε
Χ2 ζυριχη
1 σιον
2 χονκα
1 κριστιανσουντ
2 κοπεγχαγη
--------------
1 γιουνκ μποις
2 μποντο γκλιμτ
για τα χ αυριο πρωι με την δροσουλα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Θενκς γκάιζ!
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
εχω χρονια λογαριασμο στην 365 αλλα εδω που ειμαι ειναι μακρυα τα περιπτερα και σε λιγο θα παμε να το κουνησουμε, οποτε θα τους τα παρουμε αυριοΑ νομιζα οτι μπορει να ειχες λεφτα στο ιντερνετ γιαυτο το ειπα αν θα ηθελες πχ Να το παιξεις στον ιντερνετ που τα εχει ολα τα ματς Μονα αποδεκτα Αν θελεις ομως και τωρα πας σε ενα περιπτερο παιρνεις μια καρτα πχ 5 ευρω που ειναι το μικροτερο ποσο paysef για λεφτα στο ιντερνετ.. Κανεις εναν κωδικο σε οποια εταιρια θες και παιζεις Θα σου πρωτεινα αν παιξεις βετ365 να παρεις 10 ευρω καρτα για την πρωτη φορα γιατι στα 5 ευρω σαν καινουργιος παικτης το μπονους του 100% μεχρι 100 ευρω που δηνει αυτη η εταιρια ειναι απο το 10ρικο και πανω αλλα νομιζω αν μετα ξαναβαλεις 5 ευρω θα το παρεις δηλαδη αν βαλεις 5 και στο καπακι αλλα 5 δεν ξερω αν εχεις παιξει 5 και μετα περασουν μια 2 μερες και βαλεις παλι 5 ευρω καρτα αν θα σε δωσουν το μπονους
a its ok toteεχω χρονια λογαριασμο στην 365 αλλα εδω που ειμαι ειναι μακρυα τα περιπτερα και σε λιγο θα παμε να το κουνησουμε, οποτε θα τους τα παρουμε αυριο
Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδος
Over 1.5 @ 1.83
Over 2.5 @ 1.90
Διπλά: 2,2 Στήλες @ €1 27/07/2013 22:51:58 2,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - BX3518371420F - Flash Ώρα στοιχήματος: 27/07/2013 22:51:58 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Βάσκο ντα Γκάμα v Κρισιούμα
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 27/07/2013 Κανένα 1.83 Ανοικτό
2 Over 2.5 Πορτουγκέσα v Ατλετικο Παραναένσε
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 27/07/2013 Κανένα 1.90 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 2,20 2,20 7,70
Συνολικό στοίχημα: 2,20 για το πρωτο ημιχρονο και τα 2 Αγαπιμενη ομορφη στοιχηματικα αλλα και σαν τοπιο βραζιλια Δεν βαζω παπα τωρα Τα πιστευω αρκετα αλλα με 2,20 ευρω οχι παραπανω Τελικα λεω να βαλω τον παπα η βασκο νταγκαμα δεν στροφαρει
Over 1.5 @ 1.83
Over 2.5 @ 1.90
Διπλά: 2,2 Στήλες @ €1 27/07/2013 22:51:58 2,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - BX3518371420F - Flash Ώρα στοιχήματος: 27/07/2013 22:51:58 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Βάσκο ντα Γκάμα v Κρισιούμα
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 27/07/2013 Κανένα 1.83 Ανοικτό
2 Over 2.5 Πορτουγκέσα v Ατλετικο Παραναένσε
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 27/07/2013 Κανένα 1.90 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 2,20 2,20 7,70
Συνολικό στοίχημα: 2,20 για το πρωτο ημιχρονο και τα 2 Αγαπιμενη ομορφη στοιχηματικα αλλα και σαν τοπιο βραζιλια Δεν βαζω παπα τωρα Τα πιστευω αρκετα αλλα με 2,20 ευρω οχι παραπανω Τελικα λεω να βαλω τον παπα η βασκο νταγκαμα δεν στροφαρει
Αρε βασκο ντα γκαμα με στεναχωρησες Και Γιαυτο θα παω τωρα στην κουζινα να παρω ενα παξιμαδι κρητικο ντακο να το βρεξω λιγο να βαλω απανω ελαιολαδο ενα κοματι φετα τυρι και μια φετα ντοματα με λιγι ριγανη για να ξεχασω τα 2,20 ευρω που εχασα ΥΓ.. η Ομαδα μου η Σαντος ελπιζω να με βγαλει ασπροπροσωπο σημερα να ρεφαρω τα 2,20 ευρω που εχασα τωρα
τσεκαρε τα ματς που θες πατα επιλογες και βαλε το ποσο που θες εκει που λεει τριπλα πχ αν εχεις παιξει 3 ομαδες 4πλα 5απλα κοκ.. Απο κατω ακριβως, ειναι Το συστημα.. ΥΓ.. Μην πονταρεις και στο τριπλο... πχ αν εχεις παιξει καρφωτη τριαδα.. Αλλα και μεμονομενα, σε καποιο πχ παιχνιδι Που εχεις ηδη μεσα στην τριαδα σου.!! θα το μετρησει και αυτο μεμονομενα αλλα και το παρολι ολοκληρο οποτε θα εχεις ρισκαρει παραπανω λεφτα για ακομα ενα ματς στο ιδιο κουπονιEπειδή είμαι νέος στο ονλάιν στοίχημα (3-4 μήνες έχω λογαριασμό αλλά έπαιζα μόνο live), μπορεί να μου πεί κάποιος ΠΩΣ μπορώ να παίξω ΚΑΡΦΙ 3 ή 4 αγώνες στην bet365?
Μου τους μετράει συνέχεια σαν ξεχωριστά μονά μεταξύ τους...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K