Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
1 ολλανδια
2 ελσινκι
χ σεριφ
την ολλανδια δεν την ειδα :) αλλα ειδα την πορτογαλια αλεξ :) με την ισπανια.. ηταν για τα σκυλια της δαλματιας :) :) Για τα αλλα 2 ματς σου δεν εχω ιδεα με το καλο να σου βγουν :)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
την ολλανδια δεν την ειδα :) αλλα ειδα την πορτογαλια αλεξ :) με την ισπανια.. ηταν για τα σκυλια της δαλματιας :) :) Για τα αλλα 2 ματς σου δεν εχω ιδεα με το καλο να σου βγουν :)
με μια ματια τα ειδα ουτε καν τα μελετησα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
1 προπονιση της φεγενορντ και αποχερετισμος ενος φιλαθλου της που λατρευε την ομαδα :) ο φιλαθλος αυτος πηγε με το κρεβατι του νοσοκομειου στο γηπεδο για να δει την πρωτη προπονιση της ομαδας που λατρευε μετα απο 3 μερες συγχωρέθηκε γιατι επασχε απο μια σπανια θανατηφορα ασθενια Τι να πει κανεις δειτε μια το βιντεακι απο τους συνοπαδους του για 11 λεπτα πως τον χερετανε..

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.305
Πόντοι
1.106
Χρισταρα με ψηνει το 3.00 πρόκριση Μπατε..
Το βλέπει κανένας;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
πολύ πιθανο...0-1 δεν είχε λήξει το πρώτο?? βλέπει κανένας διπλό ξάνθη??
πωπω κλά που δεν το έπαιξα...τωρα το είδα...το πρώτο "μπάμ" για φέτος...εκτός ευρωπαικών θεσμών η μπάτε... :jerking: :jerking:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρισταρα με ψηνει το 3.00 πρόκριση Μπατε..
Το βλέπει κανένας;
στα live φιλε μου οταν παιζω.. Κατα 99,99% βλεπω μονο το ταμπελακι με το 0-0  και τα δευτερολεπτα διπλα δεν μπενω στην καρτελα να βλεπω κορνερ κιτρινες η κοκκινες.. Μονο το 0-0 και αναλογα με το σκορ την ωρα που μπαινει  το 1 γκολ σκεφτομαι και πρατω αλλα παντα για το 1 ημιχρονο :) Αν ληξει το ημιχρονο εληξε και ο αγωνας για μενα :grin: :grin: :grin: Α και τι πρωταθλημα ειναι απο ποια χωρα δηλαδη.. :) Σημερα ομως θα παιξω 5 Ευρω τον ΠΑΟΚ οταν παει αποδοση στο 2,50 Σημερα θα το βλεπω το ματς αφου θελω να το δω κιολας :) :) :) :) :)ΥΓ.. Παιζω ετσι οταν δεν διαβαζω για τα ματς δηλαδη καθαρα καθαρος τζογος.. Αν διαβασω το ματς πχ Την σαντος παλι ετσι θα παιξω αναλογα αν επιτευτει γρηγορα γκολ αλλα εκει εδω που θα ειμαι διαβασμενος ξερω οτι πχ η Σαντος επιδιωκει να καθαρισει το ματς θα αφησει κενους χωρους αν προηγηθει πρωτη γρηγορα και θα υπαρχει πιθανοτητα να φαει το γκολ η να το βαλει για το 1 ημιχρονο παντα :) Φυσικα παιζω ετσι γιατι ανεβαζει την ανδρεναλινη την αγωνια και ειναι πιο συναρπαστικο αλλα αυτο που κανω δεν παει να ειναι και το σωστο :) Απλα μου αρεσει να πιασω το ποσοστο το καλο και να πληρωθω πιο νωρις :) :) :)  ΥΓ.. Δεν βλεπω το ματς γιατι το ματι επιρεαζει λανθασμενα αυτο το ακουσα απο εναν διασημο στατιστικολογο σχετικα με το στοιχημα οταν τον ρωτησε η διμοσιογραφος αν οταν παιζει στοιχημα βλεπει το ματς απαντησε πως οχι γιατι το ματι επιρεαζει λανθασμενα :) Και σκεφτηκα οτι εχει δικιο απο την αλλη χωρις να βλεπω το ματς βαζω να λειτουργηση η αντιλιψη μου να σκεφτω χωρις να βλεπω κορνερ κτλ αν μπωρει να μπει γρηγορα καποια στιγκη ακομα 1 γκολ γιατι ολη η γνωση μας βασιζεται στην αντιλιψη μας ειχε πει ο λεορναντο νταβιτσι :grin: Και οτι δεν χρειαζομαστε περισοτερη γνωση αλλα περισοτερη σοφια και η σοφια απορρεει απο την παρατυρηση ειπε ο βουδας. Το θεμα εχει να κανει για μενα με το ποσο ταπεινα πεζουμε ανεξαρτητα το πως παιζει ο καθενας εχει να κανει με την Ταπεινοφροσυνη μας αν παιζουμε ταπεινα θα κερδιζουμε και ταπεινα :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
πολύ πιθανο...0-1 δεν είχε λήξει το πρώτο?? βλέπει κανένας διπλό ξάνθη??
Τον πρωτο αγωνα που ειδα η ξανθη ηθελε φενοταν να ηταν καλυτερη αλλα δεν μπορουσε θα ελεγα :) Παντως η αλλη ομαδα σαν φανταροι μου φανηκαν  :grin::) Κοιτα θα ανοιχτη η ξανθη και μπορει να το φαει και να βαλει αλλα οπως και να εχει οι βοριοιρλανδοι θα παιξουν ανοιχτα εχουν την εδρα ειναι και <ψιλοκοροιδα> :grin: Μπορει να ερθει και 0-3 (λιγο δυσκολο ακομα η ξανθη ειναι απροετιμαστη :grin:) Καλυτερο το οβερ μου ερχεται μην ξεχναμε οτι ο οπαπ δεν ειναι μακακας :grin: Παλι μονο αποδεκτο το εβαλε.. Δεν βαζει παιχνιδι μονο αποδεκτο αν δεν ειναι οι πιθανοτιτες μεγαλυτερες στο να σπασει το φαβορι : :grin:) :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.305
Πόντοι
1.106
Χρισταρα Μπαοκ συμφωνω εχει δείξει ωραία μπάλα
Το βράδυ άμα δεν πιω καμμια μπύρα θα παίξω 2,5€ την τελειωμένη ΑΣΑ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρισταρα Μπαοκ συμφωνω εχει δείξει ωραία μπάλα
Το βράδυ άμα δεν πιω καμμια μπύρα θα παίξω 2,5€ την τελειωμένη ΑΣΑ
βλεπω ΠΑΟΚ να πω και το γιατι :) Γιατι ο στεφενς ο προπονητης του ΠΑΟΚ στις δηλωσεις που εχει κανει κατα καιρους εχει επισιμανη ορθα κοφτα και ρητα οτι θελει μονο νικες δηλαδη οι παικτες δεν θα επαναπαυθουν :) θα τους εχει στην πριζα και ακομα και στα φιλικα θα πρεπει να δειχνουν την ιδια σοβαροτητα και αντιμετοπιση στο παιχνιδι τους με τα επισιμα παιχνιδια και οτι δεν  θα παιζουν για τον κοσμο αλλα για την ομαδα αυτο το διαβασα εχθες που μερικοι παικτες στην 2 ανοιχτη προπονηση για φετος στην τουμπα καναν τα δικα τους και τους  <τραβηξε> το αυτι.. .. Μετα βλεπω ΠΑΟΚ γιατι εχουμε  την εδρα η εδρα οπως και να το κανουμε μετραει.. Μετα ακομα οτι η νις ηρθε αφθημερων σημερα και δεν ξερω αν προλαβαν να κατουρησουν με το που κατεβηκαν  απο το αεροπλανο :2funny: :) Μετα ειναι φυλικο και τα 5 ευρω που θα βαλω πολλα ειναι αλλα επειδη με ξηνετε ο κωλος να χασω 5 ευρω :cheesy: θα τα πονταρω αν παει στο 2,50 η αποδωση και ειναι 0-0 :grin: :grin: :grin: β βραζιλιας την θεωρω 1000 φορες ποιο αξιοπιστο πρωταθλημα απο την καραστημενη β γερμανιας :) Αλλα δεν παιζω και πολυ β βραζιλιας γιατι δεν μου βγαινει δηλαδη δεν μπορω να μπω στο πετσι των ομαδων δεν μου κανει και ορεξη λογο το οτι δεν ειναι μεγαλες ομαδες οπως στην Α βραζιλιας.. Αλλα ειναι καλο πρωταθληματακι μπαινουν και γκολ εχει φαγητο :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παντως παιδια Με το να παιζουμε φυλικα κανουμε ακομα πιο πλουσιους τους Μπουκ :) ειναι σκετη βλακεια :) αφου απο τα φιλικα και εναν προπονητη να ρωτησουμε θα μας πει πως δεν τα λαμβανει υποψη του Για το πως θα αντιμετοπιση η ομαδα του την Αντιπαλο της απο τα αποτελεσματα που εχει παιξει η αντιπαλος στα φιλικα :) Και η παρι σεν ζερμεν εχασε 3-1 απο την στουμ γκρατς Και μετα η στουμ γκρατς εφερε 0-0 με ενα <παρταλι> που επεζε για το ουεφα εκτος εδρας :grin: Και ουτε αυτα τα προκριματικα του κωλου :grin: του ουεφα και του τσαμπιονς λινγκ να μην πεζουμε  :grin: Και φυσικα ουτε αυτα τα αντερ 19 αντερ 20 που εχασαν τωρα τα ολλανδακια 1-4 και κατι τρεχει στα γυφτικα θα τους την πουν ασχημα στα @@ τους οι πιτσιρικαδες... :grin: :grin: :) :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.305
Πόντοι
1.106
Χρισταρα Μπαοκ έκατσε εύκολα έτσι!
Το προλάβες;
Εγω δεν πρόλαβα επίμαχο κατι μπύρες ο γύφτος κουτάκια ειχε τουλάχιστον ηταν Αλφα..
Δεν το φχαριστηθηκα γι αυτό απο τα νεύρα μου θα βάλω 2€ στην Ασα που χει να βάλει γκολ απο περσυ ( πριν τη διακοπή!) κι οι αλλο ειναι αηττητοι
Το μπραγκαντινο δεν ξερω μου θυμίζει φραγκοδιφραγκο εξου και το πονταρισμα
:grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρισταρα Μπαοκ έκατσε εύκολα έτσι!
Το προλάβες;
Εγω δεν πρόλαβα επίμαχο κατι μπύρες ο γύφτος κουτάκια ειχε τουλάχιστον ηταν Αλφα..
Δεν το φχαριστηθηκα γι αυτό απο τα νεύρα μου θα βάλω 2€ στην Ασα που χει να βάλει γκολ απο περσυ ( πριν τη διακοπή!) κι οι αλλο ειναι αηττητοι
Το μπραγκαντινο δεν ξερω μου θυμίζει φραγκοδιφραγκο εξου και το πονταρισμα
:grin:
οχι αδερφε μου δεν το επαιξα :) αφου δεν προλαβε να παει  στο 2,50 το ποσοστο :) το ανεφερα οτι αν παει στο 2,50 θα το επαιζα στο live :).. Ξερεις ειμαι πολυ υπερ του ποσοστου και στα οβερ 1,5 για το 1 ημιχρονο :) κοκ που παιζω :) τα παιζω για το ποσοστο και ας μην βγει που λεει ο λογος :grin: :) ΥΓ.. β Βραζιλιας εσυ ξερεις.. :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
πριν των αγωνα της σαντος με την κοριτιμπα στα αποδυτηρια και τα 2 γκολ της σαντος απο την Σαντος TV :)ΥΓ.. Τα γκολ της κοριτιμπα δεν υπαρχουν γιατι δεν θελει να τα δειξει :grin: και δεν τα δειχνει σχεδον ποτε :grin: <κακος> για μενα πρεπει να σεβονται τον αντιπαλο :) Εχει και δικο τις ραδιοφωνο η σαντος :)ΥΓ.. Το βαζω αυτο για να δειχνω το επιπεδο του πρωταθληματος και οχι λογο οπαδικης ταυτοτιτας(που ειμαι σαντος :)) Απλα να βλεπουμε και λιγο απο μεσα πως ειναι τα πραγματα τις κινησεις τις ομαδας την οργανωση της... :) πχ στην προκιμενη περιπτωση της σαντος να περνουμε κλιμα για το τι επικρατει στις μεγαλες ομαδες της βραζιλιας και τον εκ των εσω γιατι το στοιχημα εχει δυσκολεψει πολυ και πρεπει να ξερουμε τι εστι βερικοκο για το που πονταρουμε τα λεφτα μας :) :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.305
Πόντοι
1.106

Εχει τη λογικη ότι ειναι Σαντος ΤΙΒΙ αλλα έχεις δίκιο άμα τα κρυβεις τα γκολ τι κερδίζεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom