psofilospso
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παρτο Χρησταρα
εισαι αρχηγος ευχαριστω ΥΓ.. θα φαω σε λιγακη και μετα θα την δω Την εψαχνα καιρο αλλα σε 3 σαιτ δεν την εβγαζε
για την φιλανδια αδερφε μου δεν βαζω πανω απο 1 ευρω που λεει ο λογος αν το ελνσικι παιξει με τον εργοτελη θα φαει 3 γκολ. και οχι μονο αυτο αλλα πρεπει να στηνοντε για 750 mlg γαλα 1,5 τα % λιπαρα Αυτη ειναι η γνωμη μου μην σε επηρεαζω Ουτε μεξικο που απο τις σφαιρες που πεφτουν εξω απο τα γηπεδα οι παικτες τα στηνουν τα ματς για πλακα.. Απο τον φοβο μην τους φανε λαχανα αυτους και ολο το σοι τους Φιλανδια,Μεξικο,Β Γερμανιας,Πρεμιερ Αγγλιας,κτλ κτλ απο αγγλια. Ο Παικτης του στοιχηματος ειναι για κουβα αν παιζει αυτα τα πρωταθληματα..Δηλαδη Πχ η βραζιλια ειναι 10 φορες πιο αξιοπιστη πιο κατανοητη για τον παικτη πιο λογικη που ειναι και πολυ μεγαλυτερο πρωταθλημα κυρος κτλ.. Α ξεχασα την Αργεντινη που και αυτο ειναι καραστημενο του κερατα.. Εναντιων της λογικης των παικτων.. Αποψη μου παιδια ο καθενας εχει τα γουστα του η αποψη μου ειναι υποκιμενικη και τιποτα αλλο. ΥΓ.. Το καλυτερο πρωταθλημα στον κοσμο για στοιχημα ειναι η Ελλαδα Πχ ο ολυμπιακος 1 Ηττα σε 30 αγωνιστικες η μπαγερν μοναχου που πηρε πρωταθλημα γερμανιας κυπελλο γερμανιας και φυσικα το τσαμπιονς λινγκ εχασε και αυτη 1 φορα Αν δεν ειναι το Ελληνικο πρωταθλημα το καλυτερο στην γη πιο ειναι ΥΓ2.. Αν παρει κανα 2 παικτες καλους ο Παοκ ακομα θα παιζουμε 2αδα ολυμπιακο και Παοκ απο ελλαδα και θα βαζουμε και ενα οβερ 3,5 την μπαρτσα 1,60 πανω κατω που την δηνει να κλησουμε 3αδα Πρωτα ο θεος.. ΥΓ3.. Και την 1 ηττα που εκανε ο ολυμπιακος εχασα 15 ευρω που πονταρα να κερδισει τον ατρομητο στο 2-2 αν θυμαμαι καλα εγινε 2-3 1 ματς τον επαιξα και επεσα σε αυτο που εχασε Οχι δεν ειμαι γκαντεμης Ολυμπιακός @ 1.90Λαχτι με πολλούς παππαδες Χρήστο
Τη φοβάμαι την Χονκα για Χ
Εχει σούπερ φόρμα η Χονκα η λογική έλεγε να διαλέξω αυτόν τον ασσο όμως φοβάμαι τα μεγάλα σερι γιατι μαθηματικά "σπάνε" έρχεται η ώρα του Χ παρα του ότι αυτη την εποχή δεν κοντραρεται..Λαχτι με πολλούς παππαδες Χρήστο
Τη φοβάμαι την Χονκα για Χ
η βραζιλια ειναι σχεδον επιπεδο ευρωπης.. Δηλαδη σαν πρωταθλημα το επιπεδο της δηλαδη την βαζω καλυτερη απο την πορτογαλια, ελλαδα, ελβετια, αυστρια, βελγιο, τσεχια, σουηδια,φιλανδια,νορβηγια,δανια,σε παρενθεση βαζω το πρωταθλημα της (τουρκιας και της ρωσιας)Γιατι τα τελευτεα χρονια εχουν ανεβασει τον πηχη ψηλα αλλα αν νομιζω ειναι καλυτερη και απο αυτα τα 2.. Οποτε οποιος θελει κατα την γνωμη μου να παιξει κατι τωρα το καλοκαιρι αξιζει η βραζιλια Μεχρι να αρχησει η ελλαδα,ιταλια κτλ.. Γιατι στην ευρωπη αυτα τα 2 ειναι τα καλυτερα πρωταθληματα(για στοιχημα οχι σε επιπεδο ) ουτε ισπανιες ουτε τιποτα ΥΓ.. η Βραζιλια ειναι κατα καποιο τροπο δυσκολο πρωταθλημα γιατι εχει 10 ομαδες με βαρια φανελα με πολυ κοσμο απηχηση κτλ.. Και καμια φορα ειναι δυσκολη για προβλεψεις οχι ομος τοσο δυσκολη που να μην μπορεις να βγαλεις ακρη κατα καποιον τροπο.. Αυτο που εχω καταλαβει με την βραζιλια ειναι ενα φανταστικο πρωταθλημα για τζογο αρκει να την διαβασεις απλα και να πιστεψεις στην γνωμη σου και να την μπουμπουνισεις Δες μια τα γκολ του 2-2 του αγωνα Της Σαντος Με την Κοριτιμπα και δειτε και σε ολα τα παλικαρια του τζογου να καταλαβουμε ολοι μαζι οτι το πρωταθλημα τους ειναι πολυ καλο πασα μεταβιβαση σουτ κτλ κοσμος.. Πατο μεταγραφη στην κορινθιανς 15 εκατομμυρια ευρω (με τους τραυματισμους του το παλικαρι και ποσοι αλλοι παικτες φαμπιανο κτλ κτλ..) Σημερα μου αρεσαν αυτα τα 3 χ που ηρθαν της παραναενσε της σαντος και της μπαια το τοπικο ντερμπι ολα και τα 3 αυτα ηταν τελειος λογικα και ηρθαν κονομισαν φιλοι γιατι ειδα δελτια αυριο θα φαμε κερασμα ΥΓ.. Και το πιο σημαντικο μετραει η Εδρα!!! Αρα ειναι πολυ κοντα στην σκεψη και την ψυχολογια του ελληνα παικτη του στοιχηματος σε συγκριση με την ελλαδα μιαζουν κατα καποιο τροπο αλλα στην ελλαδα οι μεγαλες ομαδες ειναι 3-4 στην βραζιλια 10 Εκει ειναι και κατα καποιο τροπο ο λιγο πιο μεγαλος βαθμος δυσκολιας στις διαστραυσωσεις τις συχνες που εχουν οι μεγαλες ομαδες μεταξυ τουςΜπουμπουνισα Γκοιας 1,under και 0,05€ 1-0
στο facebook οι λιωμενοι χρηστοδεν μπορω να βρω καποιο σαιτ για ταινιες on line χωρις κατεβασμα δηλαδη για την ταινια The Dark Knight Rises το τελευτεο Μπατμαν Στο ενα σαιτ ειναι 70 λεπτα σε αλο δεν παιζει Αν υπαρχει σε κανα σαιτ που δεν το ξερω με την μια να παιζει κανα παλικαρι ας το πει Οχι κατεβασμα φακελοματα κτλ..
facebook με εκανε ενας φιλος με ειπε να κανω δηλαδη με το εκανε αυτος.. Ειναι σκετη μαλακια φιλε μου.. Αλλα το αφηνω γιατι εχω κατι φιλους απο μακρια κτλ μπενω την ημερα 30 sec. Sketh βλακεια.στο facebook οι λιωμενοι χρηστο
με φαγαν τα κουνουπια εβρεξε και μπηκαν ολα μεσα στο σπιτι Ταμειο εισαιΚόκκινη;;;;
με φαγαν τα κουνουπια εβρεξε και μπηκαν ολα μεσα στο σπιτι
Το mls πλακα πλακα στο οβερ 1,5 γκολ που καραγουσταρω να παιζω στο ημιχρονο καλο ειναι μπένουν γκολ.. Αλλα διαβαζετε πολυ δυσκολα με βαση το ελληνικο σκεπτικο... . Δηλαδη και να διαβασεις και να θελεις να παιξεις πχ οβερ 1,5 γκολ ημιχρονο καλυτερα ειναι να το παιξεις οβερ 2,5 γκολ αφου μπει πχ 1 γκολ νωρις και εκει να ρισκαρεις για να παρεις την αποδωση Αυτα πανω κατω ειναι και λιγο ψιλοβλακειες δεν ειναι στοιχημα αλλα καρα τζογος Αλλα τα γουστα ειναι γουστα και ο κουβας κουβας.. ;)
Χρισταρα εγω έβαλα φιδακια σημερα κι έκατσε η μέρα!
Επιτέλους έληξε 1 και η Γκοιας χάσαμε τα 0,05 του 1-0
Έκατσε κι η Λαχτι πάμε για αλλα
Ωραίο ΣΚ κίνηση ματ να μην παίξω MLS γιατι μου βρώμαγε το Γκολντ Καπ μας επρηξε
ΣυμφωνωΤο mls πλακα πλακα στο οβερ 1,5 γκολ που καραγουσταρω να παιζω στο ημιχρονο καλο ειναι μπένουν γκολ.. Αλλα διαβαζετε πολυ δυσκολα με βαση το ελληνικο σκεπτικο... . Δηλαδη και να διαβασεις και να θελεις να παιξεις πχ οβερ 1,5 γκολ ημιχρονο καλυτερα ειναι να το παιξεις οβερ 2,5 γκολ αφου μπει πχ 1 γκολ νωρις και εκει να ρισκαρεις για να παρεις την αποδωση Αυτα πανω κατω ειναι και λιγο ψιλοβλακειες δεν ειναι στοιχημα αλλα καρα τζογος Αλλα τα γουστα ειναι γουστα και ο κουβας κουβας.. ;)
Το σωστό είναι να μπουμπουνάς σε πρωταθλήματα που τα παρακολουθείς και έχεις εικόνα...εσύ που ασχολείσαι με mls λέγε πιο συχνά καμμιά ιδέα!Συμφωνω
Εμένα γενικότερη τακτική μου ειναι παιχνίδια άνω του 2.00 σε σημεία και πάντα βάση φόρμας κι όχι ονόματος ειδικα Αγγλία 1 & 2.
Στο MLS βέβαια με κατ εξοχήν υψηλά ποσοστά γκολ γκολ και όβερ το 1,5 όβερ ειναι καλη κίνηση για έδρες η ομάδες πχ ΝΥ όβερ 1,5 Ουάσιγκτον under 1,5 κτλ
Η αλήθεια ειναι πως το MLS όπως βγάζουν και τη βαθμολογία τα ελληνικά μπερδεύει παίκτες με την έννοια πως δεν εχουν εικόνα των περιφερειών για πλειοφ μετακινήσεις κτλ
Καλημερα Κοιτα φιλε μου γατε Μπορω να πω οτι η πλιροφοριση για βραζιλια ειναι αψογη αλλα αυτη ειναι η αποψη μου και μονο αυτη Αυτο που θελω να πω με την βραζιλια ειναι οτι μετραει η εδρα η φορμα ειναι πρωταθλημα που εχει γκολ αρα βολευει και τα παλικαρια που πεζουν οβερ Εχει πολυ μεγαλες ομαδες αρα βολευει και τα παλικαρια που παιζουν Χ πχ οπως εχθες.. Κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι καλυτερο για το καλοκαιρι και τεριαζει παρα πολυ με το σκεπτικο του ελληνα παικτη για το στοιχημα Ολα αυτα που λες γινονται αλλα και αυτα ξεπερνιουνται γιατι ειναι βατο με μεγαλους παικτες σε αξια βαριες φανελες καλες εδρες Πολυ κοσμο (καθε χρονο ακομα πιο πολυς κοσμος στα γηπεδα λογο μεταγραφων επιπεδου οργανωσης κτλ) Πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο για στοιχημα και πολυ πιο κατανοητο απο το mls που παιζει ο φιλος ο nick αποψη μου ΥΓ.. Εκλεισε ιντερνασιοναλ ο σκοκο με 7 εκατομμυρια ευρω μαζι με φορλαν απο εδω και τωρα.. Ο νταμιαο ειναι πρως πωληση για την ευρωπη ΥΓ.. Οσο για καπως καλο πονταρισμα στην βραζιλια εχεις δικιο δεν ειναι οτι δεν κανει να παιξουμε για καπως πιο μεγαλο πονταρισμα στην βραζιλια.. Ειναι οτι οταν πχ μετραει η εδρα πολυ και εχουμε μια μκρη ομαδα στην εδρα με μια μεγαλη εκτος εκει καπως λες σκεφτεσε αναρωτιεσε αν ειναι να βαλεις καποιο καλο ποσο στο 2πλο. Μετα οταν σε δωσουν στην εδρα της μεγαλης ομαδας με μια μικρη ενα ποσοστο πχ 1,25 λογο του επιπεδου του πρωταθληματος του μεγαλου ανταγωνισμου παλι το σκεφτεσε αν αξιζει η οχι να παιξεις σε ενα τοσο δυνατο πρωταθλημα αυτο το 1,25 πχ ,λεμε τωρα Θα ελεγα αν μπουρουσαμε να βρουμε ενα οβερ 1 φτανει Και θελαμε να βαλουμε καποιο μεγαλυτερο στοιχημα θα μπορουσαμε να το βαλουμε Πχ εχθες με την σαντος πρωσοπικα την παρακολουθω πολυ γιατι ειναι η ομαδα του πελε ο πρωτος ανθρωπος που εμαθα στην ζωη μου απο τοτε που αρχισα να καταλαβενω τι σημαινει ποδοσφαιρο απο πολυ μικρος δηλαδη μωρακι Οποτε η ομαδα αυτη διαβασα καταλαβα ειδα οτι η φυση της εχει γηνει να βαζει γκολ αλλα και να δεχεται γιατι δεν μενει πισω δεν ειναι πχ γκρεμιο Και εχθες σκεφτηκα να παιξω 50 ευρω οβερ την σαντος μονο αποδεκτο στον Οπαπ ομως ξανασκεφτηκα οτι ειμαι χασουρης (τις προαλες εχασα 21 ευρω στο μονο αποδεκτο του οπαπ οβερ την ατλετικο μινειρο για το πρωτο τελικο του λιμπερταδορες εχασα στα live στην βετ365 κανα 30 -40 ευρω στα φιλικα οποτε ειπα να ειμαι πιο εγκρατης)Το κακό με την Βραζιλία Χρηστάρα είναι ότι η πληροφόρηση που έχουμε είναι μέτρια...ακόμα και να παρακολουθείς αρκετά παιχνίδια υπάρχουνε πράγματα που δεν μπορείς να αντιληφθείς εύκολα!Πχ πόσο επηρεάζονται οι ομάδες που δεν παίζουνε στην φυσική τους έδρα...φαινόμενο συχνό στην Βραζιλία όπως πιθανότατα ξέρεις!Επίσης δεν μπορείς να υπολογίσεις ποια ακριβώς σημασία δίνουν στις υπόλοιπες διοργανώσεις που συμμετέχουν!Και το κυριότερο...αλλάζουνε προπονητές κάθε εβδομάδα!
Σπάνια κάνω δυνατό ποντάρισμα στην Μπραζίλ...