καλημερα ξανα . Η χακεν εχει επαναλυπτικο προκρικατικων ουεφα με τιν σπαρτα πραγας στην εδρα της .. Η αικ εκτος εδρας ειναι καλη εχει φανελα(πια χακεν ) Αν πουμε οτι η χακεν θα εχει το μυαλο της στον αγωνα με την σπαρτα πραγας (που θα παιξω νικη της σπαρτα πραγας φυσικα ) Τωρα δεν θυμαμαι αν εχει η επαιξε η αικ αν επαιξε η αικ στοκχολης και αυτη προκριματικο το παιχνιδι παει στο 2-2 σκορ 1-2 το παιχνιδι Αν δεν εχει η αικ ουεφα (δεν ξερω) παει στο 2πλο καρφωτο Αλλα αν το δουμε οτι οι σουηδοι ειναι ψυχρος λαος παει παλι στο 2πλο λογο της δυναμικοτιττας των 2 αντιπαλων του 5-1-2 που εχει η Αικ εκτος και του μεγαλυτερου κινιτρoυ(Πρωταθλημα μονο ο πρωτος βγαινει τσαμπιονς λινγκ) Η προιστορια ευνοει το 2πλο και το οβερ η χακεν εχει φωτια αντεπιθεσεις παιζει με την μπαλα κατω κτλ Ενδιαφερων αγωνας Αν δεν εχει ευρωπαικες υποχρεωσεις η Αικ θα το παιξω 2πλο και θα ψαξω αλλα 2 ματς στον οπαπ Aλλιως θα το παιξω οβερ 3,5 για το ποσοστο αλλα και απο αγωνιστικης αναλυσης
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Για ποια πληροφόρηση , ποιες έδρες και ποια νοοτροπία κοντά στον Έλληνα μιλάς ρε Χρήστο!!!!Καλημερα Κοιτα φιλε μου γατε Μπορω να πω οτι η πλιροφοριση για βραζιλια ειναι αψογη αλλα αυτη ειναι η αποψη μου και μονο αυτη Αυτο που θελω να πω με την βραζιλια ειναι οτι μετραει η εδρα η φορμα ειναι πρωταθλημα που εχει γκολ αρα βολευει και τα παλικαρια που πεζουν οβερ Εχει πολυ μεγαλες ομαδες αρα βολευει και τα παλικαρια που παιζουν Χ πχ οπως εχθες.. Κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι καλυτερο για το καλοκαιρι και τεριαζει παρα πολυ με το σκεπτικο του ελληνα παικτη για το στοιχημα Ολα αυτα που λες γινονται αλλα και αυτα ξεπερνιουνται γιατι ειναι βατο με μεγαλους παικτες σε αξια βαριες φανελες καλες εδρες Πολυ κοσμο (καθε χρονο ακομα πιο πολυς κοσμος στα γηπεδα λογο μεταγραφων επιπεδου οργανωσης κτλ) Πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο για στοιχημα και πολυ πιο κατανοητο απο το mls που παιζει ο φιλος ο nick αποψη μου
Θα σου αναφέρω 2 πρόσφατα παραδείγματα για να καταλάβεις τι εννοώ...
Χθες έπαιζαν Βιτόρια-Μπαία-Μπαία...τοπικό ντέρμπι μίσους λέει...για κάποιον λόγο η Βιτόρια ξαναλέει χρησιμοποιεί την έδρα της φιλοξενούμενης ...πρόσκαιρα, εδώ και χρόνια άντε βρες άκρη!!!Συνεχίζεις να διαβάζεις και βλέπεις ότι στα 2 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια για το τοπικό πρωτάθλημα ( για το οποίο δεν έχεις ιδέα πόσο σημαντικό είναι ή αν απλά ψωλοβαράνε μεταξύ μαυρισμένων κώλων ) η Βιτόρια κέρδισε 7-3 και 5-1!Χθεσινό αποτέλεσμα...0-0...ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ!
Πριν καμμιά εβδομάδα έπαιζαν Κορίνθιανς-Ατλέτικο Μινέιρο...και η σούπερ πληροφόρηση που είχες ήταν ότι η Μινέιρο θα κατέβαινε με τα δεύτερα επειδή είχε το ματς με τη Νιούελς...και περνούσε στα ψιλά ότι και η Κορίνθιανς είχε την ρεβάνς του τελικού για το Ρεκόπα Σουνταμερικάνα (διοργάνωση που επίσης δεν έχεις ιδέα τι βαρύτητα έχει).Ο άσσος κατρακύλησε από το 1.75 στο 1.50!Τελικά φύλαξε παίχτες και η Κορίνθιανς...τελικό αποτέλεσμα 0-1...ΞΑΝΑΜΑΤΑΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ!
φΙΛΕ μΟΥ γΑΤΕ σε Παω με 1000 οπως ολα τα παιδια εδω μεσα .. 1 Αλλο τοπικο πρωταθλημα και αλλο αγωνας για το πρωταθλημα ολοκληρης της βραζιλιας το μπραζιλειραο καμια σχεση Στο Ματς που λες για την μινειρο δεν κατεβασε τα δευτερα αλλα ειχε αξιοπρεπη ενδεκαδα(η κορινθιανς ειχε πολες και συμαντικες ευκαιριες αλλα αν μπεναν τα παντα θα κερδιζαν μονο οι παικτες τους στοιχηματος ). Αν οτι επεφτε φιλε μου σαν ποσοστο εβγαινε και οι 2 αλλα και ολο το θρεντ θα ειχαμε απο ferrari porsche κτλ ολοι θα ειχαμε σπιτη στην μυκονο εγω θα επερνα και στην παρο γιατι εχω κολλητο εκει απο την θητεια μου στο ναυτικο .. Γατε μου δεν ειναι ολα ροδινα στο στοιχημα αλλιως δεν θα υπηρχε Με την πρωτη ευκαιρια που θα εχω στον επομενο αγωνα της σαντος(γιατι αυτην παρακουλουθω αρκετα παραπανω απο τις υπολοιπες ομαδες στην βραζιλια ) Θα προσπαθησω οχι απο περιφανεια αλλα αποσεβασμο προς εσας να πω τι θα βγει το ματς και θα το παιξω στην βετ365 και θα το βαλω εδω.. Για μενα παιδια και φλε μου γατε η βραζιλια ειναι οτι καλυτερο Μπορει να ειναι η γνωμη μου αλλα αν δεν ενιωθα οτι δεν ειναι καλο πρωταθλημα για στοιχημα δεν θα το ανεφερα εδω.. Αν αυτα που ειπες και ειναι απολυτος λογικα..!! Εβγαιναν θα κερδιζε ολη η γη στο στοιχημαΓια ποια πληροφόρηση , ποιες έδρες και ποια νοοτροπία κοντά στον Έλληνα μιλάς ρε Χρήστο!!!!
Θα σου αναφέρω 2 πρόσφατα παραδείγματα για να καταλάβεις τι εννοώ...
Χθες έπαιζαν Βιτόρια-Μπαία-Μπαία...τοπικό ντέρμπι μίσους λέει...για κάποιον λόγο η Βιτόρια ξαναλέει χρησιμοποιεί την έδρα της φιλοξενούμενης ...πρόσκαιρα, εδώ και χρόνια άντε βρες άκρη!!!Συνεχίζεις να διαβάζεις και βλέπεις ότι στα 2 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια για το τοπικό πρωτάθλημα ( για το οποίο δεν έχεις ιδέα πόσο σημαντικό είναι ή αν απλά ψωλοβαράνε μεταξύ μαυρισμένων κώλων ) η Βιτόρια κέρδισε 7-3 και 5-1!Χθεσινό αποτέλεσμα...0-0...ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ!
Πριν καμμιά εβδομάδα έπαιζαν Κορίνθιανς-Ατλέτικο Μινέιρο...και η σούπερ πληροφόρηση που είχες ήταν ότι η Μινέιρο θα κατέβαινε με τα δεύτερα επειδή είχε το ματς με τη Νιούελς...και περνούσε στα ψιλά ότι και η Κορίνθιανς είχε την ρεβάνς του τελικού για το Ρεκόπα Σουνταμερικάνα (διοργάνωση που επίσης δεν έχεις ιδέα τι βαρύτητα έχει).Ο άσσος κατρακύλησε από το 1.75 στο 1.50!Τελικά φύλαξε παίχτες και η Κορίνθιανς...τελικό αποτέλεσμα 0-1...ΞΑΝΑΜΑΤΑΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ!
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.267
- Πόντοι
- 1.106
Φορτωνεται ο άσσος στο Γερμανικό...ύποπτο..
ασσος ειναι μην αγχωνεσε Αλλα καλυτερα οβερ για να μην αγχωνθεις καθολου. Αλλα και να χασεις παλι μην αγχωνθεις ετσι ειναι το στοιχημα ΥΓ.. Με Λιγα λογια ειναι ασσος οβερ και οβερ 3,5 ΥΓ2.. Οτι λεω το λεω χωρις αγχος και θα το παιξω οβερ + το οβερ 3,5 της αικ στοκχολμης αλλο ενα ψαχνω για να βαλω 1,20 Ευρω τριαδα στον οπαπ Χωρις αγχος μονο ταπεινα μπορουμε να παμε στο ταμειο συχναΦορτωνεται ο άσσος στο Γερμανικό...ύποπτο..
kalhmera προς ολα τα παλικαρια του θρεντ αυτου και οχι μονο .. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και οpoios φιλος ξερει ας απαντησει αν θελει Πηγε σημερα ενας γνωστος μου στο νησι ιο για δουλεια σερβιτορος το παλικαρι κανει την δουλεια που κανουν 3 ανθρωποι μαζι Ειναι κατι σαν τον σουπερμαν σε σερβιτορο. Δεν εχω δει πιο γρηγορο σαν αυτον .. Στο θεμα μας τωρα. Με ειπαν παρα πλα ατομα οτι η ιος ειναι γεματη πουστιδες gay δηλαδη Ηθελα να ρωτησω εδω αν οντως ειναι ετσι η οχι . Οποιος φιλος ξερει κατι ας απαντησει αν θελει τι τρεχει με την ιο ΥΓ.. Το λεω αυτο οτι αν ειναι καλα απο αποψη γυναικων να παω που εχω αυτον τον φιλο εκει αν εχει gay δεν παω ειμαι κομπλεξικος
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.267
- Πόντοι
- 1.106
Χρισταρα πες την αλήθεια...
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.267
- Πόντοι
- 1.106
Πες την αλήθεια..kalhmera προς ολα τα παλικαρια του θρεντ αυτου και οχι μονο .. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και οpoios φιλος ξερει ας απαντησει αν θελει Πηγε σημερα ενας γνωστος μου στο νησι ιο για δουλεια σερβιτορος το παλικαρι κανει την δουλεια που κανουν 3 ανθρωποι μαζι Ειναι κατι σαν τον σουπερμαν σε σερβιτορο. Δεν εχω δει πιο γρηγορο σαν αυτον .. Στο θεμα μας τωρα. Με ειπαν παρα πλα ατομα οτι η ιος ειναι γεματη πουστιδες gay δηλαδη Ηθελα να ρωτησω εδω αν οντως ειναι ετσι η οχι . Οποιος φιλος ξερει κατι ας απαντησει αν θελει τι τρεχει με την ιο ΥΓ.. Το λεω αυτο οτι αν ειναι καλα απο αποψη γυναικων να παω που εχω αυτον τον φιλο εκει αν εχει gay δεν παω ειμαι κομπλεξικος
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.267
- Πόντοι
- 1.106
kalhmera προς ολα τα παλικαρια του θρεντ αυτου και οχι μονο .. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και οpoios φιλος ξερει ας απαντησει αν θελει Πηγε σημερα ενας γνωστος μου στο νησι ιο για δουλεια σερβιτορος το παλικαρι κανει την δουλεια που κανουν 3 ανθρωποι μαζι Ειναι κατι σαν τον σουπερμαν σε σερβιτορο. Δεν εχω δει πιο γρηγορο σαν αυτον .. Στο θεμα μας τωρα. Με ειπαν παρα πλα ατομα οτι η ιος ειναι γεματη πουστιδες gay δηλαδη Ηθελα να ρωτησω εδω αν οντως ειναι ετσι η οχι . Οποιος φιλος ξερει κατι ας απαντησει αν θελει τι τρεχει με την ιο ΥΓ.. Το λεω αυτο οτι αν ειναι καλα απο αποψη γυναικων να παω που εχω αυτον τον φιλο εκει αν εχει gay δεν παω ειμαι κομπλεξικος
1.Ενσημα του βάζει;
2.Θα μειώσει το ΦΠΑ;
3.Αμα εχει αγγλιδες σε πειράζει;
4.Αμα εχει λίγο χαπακια και "σκόνη" σε πειράζει ;
5.Αμα δεις τον Κωστακη πειράζει;
Εν ολίγοις τα παραπάνω θα συναντήσεις...
;)
ase nick εχθες παλι κουρουμπελο εγινα τσιπουρα μπυρες πατατες τηγανιτες μου Φaiνετai θα παω διακοπες τον αυγουστο και εκει δεν θα εχω ορεξη να πιω τιποτα Απο σημερα μεχρι τις 5 αυγουστου μονο καμια λεμοναδα Ποδηλατο και υγιεινη διατροφηΧρισταρα πες την αλήθεια...
ελα αδερφε του εχει ενσημο.. σκονεσ και χαπακια δεν με πειραζουν αν τα πινουν αλλοι αλλα θα παω χαλκκιδικη για διακοπες κανα 1 εβδομαδα βαρια .. Για να παω ιο θα πρεπει να πιασω κανα 7στα 7 στο κινο Απλα να ξερουμε για την ιο τι παιζει ευχαριστω για τις πληροφοριες ΥΓ.. Οι αγγλιδες απο οσο τις εχω δει κατα καιρους στις οποιες διακοπες εχω παει στην ζωη μου..Τρωγονται καλες ειναι1.Ενσημα του βάζει;
2.Θα μειώσει το ΦΠΑ;
3.Αμα εχει αγγλιδες σε πειράζει;
4.Αμα εχει λίγο χαπακια και "σκόνη" σε πειράζει ;
5.Αμα δεις τον Κωστακη πειράζει;
Εν ολίγοις τα παραπάνω θα συναντήσεις...
;)
Πες την αλήθεια..
1,25 να παρει ο ολυμπιακος το πρωταθλημα ελλαδος βαζουμε την μπαγερν, την γιουβεντους , και την παρι σεν ζερμεν και σε 9 μηνες περνουμε την αχαστη επενδυση μας ΥΓ.. Παιδια μην με ακουσει κανεις βλακειες λεω μιλαει το τσιπουρο απο εχθες ακομα
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
φιλε Χρησταρα καλημερα, καποτε μου ειπε ο Νετο (του ΑΡΗ) οι βραζιλιανες εχουν τελεια σωματα αλλα σκατοφατσες ενω οι Ελληνιδες τελεια προσωπα αλλα φακλανες και νομιζω ειχε δικιοΚαι περα απο την πλακα οι ελληνιδες ειναι οι πιο ωραιες γυναικες του πλανητη παιδια ποιες αγγλιδες τωρα
οπως λεει και το facebook τα μαγιω γινανε βραζιλιανικα αλλα οι κωλοι παραμεινανε Ελληνικοι
ετσι ειναιφιλε Χρησταρα καλημερα, καποτε μου ειπε ο Νετο (του ΑΡΗ) οι βραζιλιανες εχουν τελεια σωματα αλλα σκατοφατσες ενω οι Ελληνιδες τελεια προσωπα αλλα φακλανες και νομιζω ειχε δικιο
οπως λεει και το facebook τα μαγιω γινανε βραζιλιανικα αλλα οι κωλοι παραμεινανε Ελληνικοι
καλησπερα 101=Ολλανδια-Πορτογαλια= ΗΜΙ/ΤΕΛ 1/1, 108=Σκεντερμπεου-Νεφτσι Μπακου= ΗΜΙ/ΤΕΛ 1/1, 111=Χαφναρφιορντουρ-Εκρανας= ΗΜΙ/ΤΕΛ Χ/Χ Πονταρισμα Στον Οπαπ Συστημα 2-3 Αξια δελτιου 1,20 Ευρω Μεγιστο Κερδος 63,30 Ευρω ΥΓ.. θα παιξω 5 ευρω και τον ΠΑΟΚ να κερδισει την Νις Στην τουμπα Σημερα το βραδυ στις 9,00 αλλα μονο στο live να ανεβει το ποσοστο.. 1,90 ειναι λιγο... Και η Νις ειναι καλη ομαδα τερματησε στην 4 θεση περσι στο γαλλικο πρωταθλημα καπου στο 2,50 αν παει το ποσοστο(και δεν εχει μπει γκολ πριν ) θα βαλω 5 ευρω στον ασσο στην βετ365
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
1 ολλανδια
2 ελσινκι