εφαγα κατι φασολια ελεφαντες πρεσπων μου τους εφερε ο κολλητος που ειναι 5αετις φλωρινα τακιμι κολλητος ι Πω τις συνδιασα με ενα τσιπουρακι και σαλατα μαρουλι με φρεσκο κρεμμυδακι και τωρα παιζω τα 0.20 λεπτα μου βαρια 1 ευρω στα live του κωλου Που εχει η βετ365 Αρε βετ365 τι θα κανουμε χωρις εσενα στην εντελως παρανομια θα μας στρεψεις dealer θα γινουμε οι μισοι ελληνες υΓ.. Με λεει ενας το πρωι εγω παιζω στην bwin θα την κλησουν και αυτη.. Του λεω εδω θα κλησει ο γιγαντας των γιγαντων του στοιχηματος βετ365 ποια bwin ρε φυλε που οποιος κανει κωδικο τρεχει σαν τον κεντερι με τα αναβολικα με τους μαυρους που κερδισε για να φυγει... Του λεω εκανες ποτε αναλυψη στην bwin me λεει οχι του λεω κανε και θα χασεις 5 κιλλα μιικι μαζα Γαμω τις εταιριες η bwin δεν υπαρχει καλυτερη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
η μπιλμπαο παει με τα τριτα..LIBORNO 2
σαν παουλι αντερ
αουε αντερ
γιουνγκ μποισ γκολ γκολ
αθλετικο μπιλμπαο 2
οπως εχθες το αμβουργο δεν επαιζε με τον 1 του σκορερ και το 10αρι του τον καλυτερο παιχτη του και κερδισε 3-1η μπιλμπαο παει με τα τριτα..
τελικα η βετ365 στελνει μπονους αναλογα με τον τζιρο που κανεις..Τωρα μου εστειλε 10 ευρω απο 5 που εστελνε αλλα γαμηθηκα στον τζιρο και παιξαν και αλλοι σε μενα ;) Κριμα που θα την χασουμε Αχχχχ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
βεροια-ΑΕΚ=0-4 τυχαιο δεν νομιζω Και τωρα ειναι βεροια-ΠΑΟΚ-αρβανιτιδης-Σαββιδης Μαλιστα.. λετε να γηνει κανει μαγειριο κουρειο Γιατι μην μου πειτε οτι θα παιξει κανεις βεροια Οι παοκτσηδες πηραν και πριμ για την ισοπαλια Και θα εχει και 4500 χιλαδες παοκτησδες Οτι πρεπει για στησιμο
Επισκέπτης
Eιδα τρελο ονειρο στην μεσημεριανη σιεστα,θα παω τρελο ταμειο σημερα
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
0 στα 3 εχθες :-αιντραχτ φρ.-μαιντζ 1
αμβουργο-σαλκε αντερ
αννοβερο-γκρ.φιρτ οβερ
γερμανικη τριαδα σημερα.
προτιμοτερο βεβαια αυτο,απο το να πιανω 2 στα 3 κ το τριτο να χανεται στις λεπτομερειες.
χαλαρο πονταρισμα κ σημερα
σελτικ σουονσι κ νυρεμβεργη πονταρισα να κερδισουν.
ελπιζω να παω καλυτερα απο εχθες
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
να το πονταρουμε δηλαδη?ΑΕΚ ΠΑΣ απο τωρα καραμπινατος 1.
υγ.οφη πανθρακικος ασσος σιγουρος
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
2πλο αχαστοΑΕΚ ΠΑΣ απο τωρα καραμπινατος 1.
asdor
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 378
- Πόντοι
- 4.455
Ουτε καν. Και στατιστικα να το δεις 4 σερι νικες ο ΠΑΣ ουτε στο manager δεν κανει!2πλο αχαστο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
χ και εισαι μεσα λοιπον.....Ουτε καν. Και στατιστικα να το δεις 4 σερι νικες ο ΠΑΣ ουτε στο manager δεν κανει!
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
Γεια σου Χρηστο, μαλλον δεν θα την χασουμε απ οτι εμαθα απο τον δικηγορο μου σημερα, τοσο οι εταιριες κολοσοι τυπου BWIN BETFAIR 365 ξεσηκωθηκανε αλλα και η Ε.Ε. προειδοποιησε την χωρα μας για αυτη την μαλακια νομοσχεδιο, νομιζω οτι οχι μονο πηρε παραταση η εφαρμογη αλλα μαλλον δεν θα εφαρμοστει καθολουτελικα η βετ365 στελνει μπονους αναλογα με τον τζιρο που κανεις..Τωρα μου εστειλε 10 ευρω απο 5 που εστελνε αλλα γαμηθηκα στον τζιρο και παιξαν και αλλοι σε μενα ;) Κριμα που θα την χασουμε Αχχχχ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
:-* :-* :-*0 στα 3 εχθες :-
προτιμοτερο βεβαια αυτο,απο το να πιανω 2 στα 3 κ το τριτο να χανεται στις λεπτομερειες.
χαλαρο πονταρισμα κ σημερα
σελτικ σουονσι κ νυρεμβεργη πονταρισα να κερδισουν.
ελπιζω να παω καλυτερα απο εχθες
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ο δικηγορος εχει πληροφοριες για το θεμα?Γεια σου Χρηστο, μαλλον δεν θα την χασουμε απ οτι εμαθα απο τον δικηγορο μου σημερα, τοσο οι εταιριες κολοσοι τυπου BWIN BETFAIR 365 ξεσηκωθηκανε αλλα και η Ε.Ε. προειδοποιησε την χωρα μας για αυτη την μαλακια νομοσχεδιο, νομιζω οτι οχι μονο πηρε παραταση η εφαρμογη αλλα μαλλον δεν θα εφαρμοστει καθολου
Οταν το 80 της εκατο του ιντερνετ στοιχηματιζει στην βετ365,bwin, και betfair λογικο ειναι..
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Κοιταξτε και μενα ενας φιλος Δικηγορος χωρις να ειναι ειδικος περι του θεματος μου ειχε πει την προηγουμενη εβδομαδα, σιγα μην εφαρμοστει ο νομος...ο δικηγορος εχει πληροφοριες για το θεμα?
Οταν το 80 της εκατο του ιντερνετ στοιχηματιζει στην βετ365,bwin, και betfair λογικο ειναι..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 38K