Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εφαγα κατι φασολια ελεφαντες πρεσπων μου τους εφερε ο κολλητος που ειναι 5αετις φλωρινα τακιμι κολλητος :grin: ι Πω τις συνδιασα με ενα τσιπουρακι και σαλατα μαρουλι με φρεσκο κρεμμυδακι και τωρα παιζω τα 0.20 λεπτα μου βαρια 1 ευρω στα live του κωλου :2funny: Που εχει η βετ365 :grin: Αρε βετ365 τι θα κανουμε χωρις εσενα στην εντελως παρανομια θα μας στρεψεις :grin: dealer θα γινουμε οι μισοι ελληνες :2funny: :grin:υΓ.. Με λεει ενας το πρωι εγω παιζω στην bwin  θα την κλησουν και αυτη.. Του λεω εδω θα κλησει ο γιγαντας των γιγαντων του στοιχηματος βετ365 ποια bwin ρε φυλε που οποιος κανει κωδικο τρεχει σαν τον κεντερι με τα αναβολικα με τους μαυρους που κερδισε για να φυγει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Του λεω εκανες ποτε αναλυψη στην bwin me λεει οχι του λεω κανε και θα χασεις 5 κιλλα μιικι μαζα :2funny: :2funny: Γαμω τις εταιριες η bwin δεν υπαρχει καλυτερη :2funny: :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
το 2.75 της αρσεναλ δε με αφηνει αδιαφορο.
ή το 1.5 ΔΕ

το ξερω πολυ πιθανο να ειναι στημενο αλλα θα το παιξω :grin: :grin: :grin: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τελικα η βετ365 στελνει μπονους αναλογα με τον τζιρο που κανεις..Τωρα μου εστειλε 10 ευρω απο 5 που εστελνε αλλα γαμηθηκα στον τζιρο και παιξαν και αλλοι σε μενα ;) :grin:Κριμα που θα την χασουμε :grin:Αχχχχ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
βεροια-ΑΕΚ=0-4 τυχαιο δεν νομιζω :2funny: Και τωρα ειναι βεροια-ΠΑΟΚ-αρβανιτιδης-Σαββιδης :2funny: Μαλιστα.. λετε να γηνει κανει μαγειριο κουρειο Γιατι μην μου πειτε οτι θα παιξει κανεις βεροια  :grin: Οι παοκτσηδες πηραν και πριμ για την ισοπαλια :2funny: :2funny: Και θα εχει και 4500 χιλαδες παοκτησδες :2funny: Οτι πρεπει για στησιμο :grin: :2funny:

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ για σήμερα έπαιξα 3 Χ
Βέρντερ,Σουόνσι,Μαρσέιγ.

Και ότι γίνει

Επισκέπτης
Eιδα τρελο ονειρο στην μεσημεριανη σιεστα,θα παω τρελο ταμειο σημερα :cheesy:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
αιντραχτ φρ.-μαιντζ 1
αμβουργο-σαλκε αντερ
αννοβερο-γκρ.φιρτ οβερ

γερμανικη τριαδα σημερα. :sunglasses:
0 στα 3 εχθες  :-

προτιμοτερο βεβαια αυτο,απο το να πιανω 2 στα 3 κ το τριτο να χανεται στις λεπτομερειες.

χαλαρο πονταρισμα κ σημερα

σελτικ σουονσι κ νυρεμβεργη πονταρισα να κερδισουν.

ελπιζω να παω καλυτερα απο εχθες  :P

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
4.455
ΑΕΚ ΠΑΣ απο τωρα καραμπινατος 1.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
τελικα η βετ365 στελνει μπονους αναλογα με τον τζιρο που κανεις..Τωρα μου εστειλε 10 ευρω απο 5 που εστελνε αλλα γαμηθηκα στον τζιρο και παιξαν και αλλοι σε μενα ;) :grin:Κριμα που θα την χασουμε :grin:Αχχχχ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Γεια σου Χρηστο, μαλλον δεν θα την χασουμε απ οτι εμαθα απο τον δικηγορο μου σημερα, τοσο οι εταιριες κολοσοι τυπου BWIN BETFAIR 365 ξεσηκωθηκανε αλλα και η Ε.Ε. προειδοποιησε την χωρα μας για αυτη την μαλακια νομοσχεδιο, νομιζω οτι οχι μονο πηρε παραταση η εφαρμογη αλλα μαλλον δεν θα εφαρμοστει καθολου

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
0 στα 3 εχθες  :-

προτιμοτερο βεβαια αυτο,απο το να πιανω 2 στα 3 κ το τριτο να χανεται στις λεπτομερειες.

χαλαρο πονταρισμα κ σημερα

σελτικ σουονσι κ νυρεμβεργη πονταρισα να κερδισουν.

ελπιζω να παω καλυτερα απο εχθες  :P
:-* :-* :-*

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γεια σου Χρηστο, μαλλον δεν θα την χασουμε απ οτι εμαθα απο τον δικηγορο μου σημερα, τοσο οι εταιριες κολοσοι τυπου BWIN BETFAIR 365 ξεσηκωθηκανε αλλα και η Ε.Ε. προειδοποιησε την χωρα μας για αυτη την μαλακια νομοσχεδιο, νομιζω οτι οχι μονο πηρε παραταση η εφαρμογη αλλα μαλλον δεν θα εφαρμοστει καθολου
ο δικηγορος εχει πληροφοριες για το θεμα?

Οταν το 80 της εκατο του ιντερνετ στοιχηματιζει στην βετ365,bwin, και betfair λογικο ειναι..

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε παιδια στην bet365 θα μπορω να παιζω μετα τις 5 δεκεμβρη...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για σαββατοκυριακο δυνατος ασσος αεκ τη δευτερα ειναι,παναθηναικος μεσα στη νεα σμυρνη αυτα προς το παρον

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ο δικηγορος εχει πληροφοριες για το θεμα?

Οταν το 80 της εκατο του ιντερνετ στοιχηματιζει στην βετ365,bwin, και betfair λογικο ειναι..
Κοιταξτε και μενα ενας φιλος Δικηγορος χωρις να ειναι ειδικος περι του θεματος μου ειχε πει την προηγουμενη εβδομαδα, σιγα μην εφαρμοστει ο νομος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom