xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μη πονταρεις οβερ τη σαλκε.οβερ την σαλκε σημερις
οβερ και την λατσιο
αντερ χιχον
1 την μπετις
αντερ μποχουμ
θα τη χασεις
μη πονταρεις οβερ τη σαλκε.οβερ την σαλκε σημερις
οβερ και την λατσιο
αντερ χιχον
1 την μπετις
αντερ μποχουμ
1-2 σκορ βλεπωμη πονταρεις οβερ τη σαλκε.
θα τη χασεις![]()
οκ1-2 σκορ βλεπω
εαν πας εσυ και παιξεις στον λογαριασμο σου στην μπετφερ πχ στην αγγλια θα μπορεις να παιξεις χωρις κανενα προβλημα.. αρκει να εχεις καποιον τραπεζικο λογαριασμο στο εξωτερικο.. εναν απλο ρε παιδι μου..Γνωριζει κάποιος να μου πει αυτην την παράμετρο
Αν εχεις ανοίξει λογαριασμό απο το εξωτερικό (στοιχεια καρτας εξωτερικου), θα εχεις προβλημα να παιζεις απο Ελλαδα?
Υ.Γ. Δεν εχω λαβει καποιο mail για την αποχωρηση της Betfair απο την Ελλαδα.
το αμβουργο σαλκε μολις το ειδα να το διαφημηζει ο οπαπ στον αλφααιντραχτ φρ.-μαιντζ 1
αμβουργο-σαλκε αντερ
αννοβερο-γκρ.φιρτ οβερ
γερμανικη τριαδα σημερα.![]()
δεν εχουμε καποια ενημερωση απο αλλη εταιρια..παίξτε τώρα που προλαβαίνετε γιατί από Δευτέρα... :'(
'Η θα ερθει καμια μπομπα απτις γνωστες..το αμβουργο σαλκε μολις το ειδα να το διαφημηζει ο οπαπ στον αλφαΡε τον μπαγασα τον οπαπ θελει να δωσει λεφτα μαλλων
![]()
θα παιζεις σε εμενα μην στεναχωριεσε απο 5 του μηνος και υστερα αν το παιχνιδι σου ηταν στιλ βετ365παίξτε τώρα που προλαβαίνετε γιατί από Δευτέρα... :'(
θα φυγουν ολες σταμ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕς Και οι γνωστες..(δεν λεω για τις 24 που δεν τις ξερει η μανα τουςδεν εχουμε καποια ενημερωση απο αλλη εταιρια..
ας περιμενουμε μεχρι την επομενη βδομαδα...θα φυγουν ολες σταμ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕς Και οι γνωστες..(δεν λεω για τις 24 που δεν τις ξερει η μανα τουςπου πηραν αδεια
αλλα για τις γνωστες
) το ξαναεβγαλε h matcmoney στην εφημεριδα της την σιμερινη.. Εκτος αν αυτα που εκανα αντιγραφη επικολοση πιο πανω επιβεβεωθουν δηλαδη η σκεψη για αγορα tiς golbet απο την βετ365 και κατσει αυτη
![]()
Και εγω μολις αυτο εβλεπακαιζερ-ρεγκενσμπουργκ 0-1 στο 15
απλως να ενημερωσω πως η ρεγκεν εχει στα τελευταια 6 παιχνιδια 3 ανατροπες.![]()
και εγω.Και εγω μολις αυτο εβλεπα
Αν μεινει ετσι ημιχρονο θα το μπουμπουνισω
Στο 30 ο ασσος ειναι στο 2,10,δεν μου κανει γιατι η Καζερ εχει πολλα Χ (8-7-0),οταν ανεβει θα παιξω.και εγω.
και λιγα απο τωρα στο 2.