Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
προσπαθουσα να μπω bet365 να παιξω την καιρζεσλαουτερν δεν εμπαινε :headbang: :headbang: ουτε τωρα μπαινει εδω και ωρα... :headbang: :sunglasses:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
προσπαθουσα να μπω bet365 den emepene na paiksw την καιρζεσλαουτερν ουτε τωρα μπεινει εδω και ωρα... :headbang: :sunglasses:
Ναι μαγκες, φαινεται ειναι τα προεορτια του αποκλεισμου των sites  απο την ερχομενη εβδομαδα.Ζητω ο ΟΠΑΠ!!Α ρε Ελλαδαρα, χωρα των συντεχνιων ξαι των ημετερων...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ναι μαγκες, φαινεται ειναι τα προεορτια του αποκλεισμου των sites  απο την ερχομενη εβδομαδα.Ζητω ο ΟΠΑΠ!!Α ρε Ελλαδαρα, χωρα των συντεχνιων ξαι των ημετερων...
χαζη ειναι να κατση με 30% φορο στα μικτα κερδη και 10% φορο στον παιχτη που παιζει :grin: 17 γλωσεις εχει ζωντανη συνομιλια μια λιγοτερη..Τι να κατσει να κανει στην χωρα τις λαμογιας και τις πουστιας ασε που μειωθηκε το βιοτικο επιπεδο των ελληνων παρα πολυ ποσο να παιξει ο κοσμακης..Τον οπαπ θα τον κοψω δια ροπαλου :grin: Ουτε κινο τιποτα μονο για καφε αγωνες και κανα τσιπουρο..Αυτο το κανουν κατι τσιγκουνιδες του κερατα(και καλα κανουν :grin:δεν εχω προβλημα με τους τσιγκουνιδες απλα ειναι καποιοι οχι ολοι) τωρα θα το κανω και εγω που τους εχω αφησει μεχρι τωρα τα νεφρα μου στον οπαπ :idiot: :uglystupid: :grin:Αλλα απο εδω και τωρα τα @@ μου οτι πηραν πειραν :grin:Δεν λεω κατι μεπτο για τους πρακτορες αλλα για τον οπαπ ως διικηση και κατα επεκταση στο ιδιο το κρατος τα λαμολαμογια τους πολιτικους κοματοσκυλα κτλ κτλ..Οι πρακτορες δεν φταινε σε τιποτα οτι κανει το κανει προς συμφερων του το ιδιο το κρατος αλλα μονο γιαυτο για τους 10 που τρωνε με χρισα πιρουνια... :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Δεν βλεπω να μπαινει η βετ365 πρως το παρων τουλαχιστων :grin: και θελω να παιξω λιγο live τις μαλακιες που παιζω 0.20 λεπτα βαρια ενα-2 ευρω :grin: Την καιζερσλαουτερν θα την επαιζα 10 ευρω γιατι το πρωι το διαβασε ενα φυλαρακι μαζι μου τεσπα Οποτε παιδια παω να φτιαξω ενα κωδικο στο παρανομο να παιζω λιγο live... :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν βλεπω να μπαινει η βετ365 πρως το παρων τουλαχιστων :grin: και θελω να παιξω λιγο live τις μαλακιες που παιζω 0.20 λεπτα βαρια ενα-2 ευρω :grin: Την καιζερσλαουτερν θα την επαιζα 10 ευρω γιατι το πρωι το διαβασε ενα φυλαρακι μαζι μου τεσπα Οποτε παιδια παω να φτιαξω ενα κωδικο στο παρανομο να παιζω λιγο live... :grin:
Χα!ΧΑ!Εισαι ωραιος ρε Χρηστο!!
Το θεμα ειναι οτι μπορουμε να καταδικαστουμε για αυτην την αποφαση που αντιτιθεται στο Ευρωπαικο δικαιο ια να πληρωνουμε προστιμο κατι που κανουμε εδω και χρονια...
Φυσικα, μυτη δε θα ανοιξει στο Ελλαντα, αρκει να εχουμε βολεψει τους ημετερους μας, ετσι???

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
χαζη ειναι να κατση με 30% φορο στα μικτα κερδη και 10% φορο στον παιχτη που παιζει :grin: 17 γλωσεις εχει ζωντανη συνομιλια μια λιγοτερη..Τι να κατσει να κανει στην χωρα τις λαμογιας και τις πουστιας ασε που μειωθηκε το βιοτικο επιπεδο των ελληνων παρα πολυ ποσο να παιξει ο κοσμακης..Τον οπαπ θα τον κοψω δια ροπαλου :grin: Ουτε κινο τιποτα μονο για καφε αγωνες και κανα τσιπουρο..Αυτο το κανουν κατι τσιγκουνιδες του κερατα(και καλα κανουν :grin:δεν εχω προβλημα με τους τσιγκουνιδες απλα ειναι καποιοι οχι ολοι) τωρα θα το κανω και εγω που τους εχω αφησει μεχρι τωρα τα νεφρα μου στον οπαπ :idiot: :uglystupid: :grin:Αλλα απο εδω και τωρα τα @@ μου οτι πηραν πειραν :grin:Δεν λεω κατι μεπτο για τους πρακτορες αλλα για τον οπαπ ως διικηση και κατα επεκταση στο ιδιο το κρατος τα λαμολαμογια τους πολιτικους κοματοσκυλα κτλ κτλ..Οι πρακτορες δεν φταινε σε τιποτα οτι κανει το κανει προς συμφερων του το ιδιο το κρατος αλλα μονο γιαυτο για τους 10 που τρωνε με χρισα πιρουνια... :grin:
θα βρεθει μια λυση χρηστο.. εγω ειμαι αισιοδοξος..

να ξερεις οτι η μπετφερ στην ελλαδα ηταν δευτερη σε επισκεψιμοτητα απο την  μπετ365.. και την εκανε.. αλλα αν γινει αυτο με την εξαγορα που λες..

Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Καλό φόρτωμα σήμερα Μπέτις, Αστον βίλλα και κλείσιμο τριάδας με οβερ την Ντόρτμουντ. Καλη επιτυχία μάγκες!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Nikolaos P Γεια σας, καλωσήλθατε στη Ζωντανή Συνομιλία της bet365. Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω;XRISTOS kalimera diavasa oti h bet365 agorase tin goalbet gia na einai stin ellada alitheyei?Nikolaos P Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε πλήρως αδειοδοτημένοι και νόμιμοι στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου τοποθετούνται τα στοιχήματα σας και βρίσκονται οι διακομιστές μας. Δεν είμαστε ενήμεροι αυτή τη στιγμή για τυχόν αλλαγές που μπορεί να σας εμποδίσουν από το να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας μετά την 5η Δεκεβρίου αλλά αν έχετε ανησυχίες θα σας συνιστούσαμε να το ελέγξετε με τις τοπικές αρχές.

Αν αλλάξει οτιδήποτε σε σχέση με αυτό τότε φυσικά θα επικοινωνήσουμε με όλους τους πελάτες μας. Μέχρι να έχετε ενημέρωση για οποιαδήποτε εξέλιξη στο θέμα αυτό μπορείτε να χρησιμοποιείτε κανονικά τις υπηρεσίες μας.Nikolaos P Θα μπορούσα να σας βοηθήσω σε κάτι άλλο;XRISTOS oxi eyxaristoNikolaos P Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Ζωντανή Συνομιλία της bet365 σήμερα.Ο/Η Nikolaos P εγκατέλειψε την συνομιλία!  :2funny: :2funny: :2funny: :grin:ΥΓ.. Αυτοι αποψη δεν εχουν συνεχεια αντιγραφη επικολληση :2funny: :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ειχα φτιαξει ενα καλο bankroll

με 10 ευρω σε 20 μερες τα φτασα 500 αλλα οσο μεγαλωνε το ποσο βαραγα και περισσοτερα..

τραβηξα λιγα.. μου εμειναν 300... και φαληρησα μεσα σε 4 μερες, live betting, δυαδες, τι μονα,τι παρολι πουλο..

το αποκορυφομα  σημερα στο live της dortmund οπου λιγο πριν το 1-0 το εβαλα οβερ στο 2.58  τα τελευταια 50 ευρω, μπας και γυρησει.. μπα..

ισοφαριζει στο 78 και στο 84 μονος του με τον τερμα ο λεβαντοφσκι και το χανει..  ε εκει εκλεισα το pc

οταν δεν σε θελει , δεν σε θελει.. δεν πας κοντρα..  

απλα ηθελα να σας πω το πως οσο ευκολα κερδιζονται τα λεφτα τοσο γρηγορα σου φευγουν.. ειναι τροπος με τον οποιο η ροη των χρηματων σε αυτο το παιχνιδι ειναι τοσο μεταβαλωμενη ετσι ωστε ερχονται και φευγουν με απιστευτο γρηγορο τροπο

δεν ηταν και καλη περιοδος για μενα προσωπικα αυτο το διμηνο.. πολυ στραπατσο γενικα.. αλλα το κραταω σαν εμπειρια.. διοτη δεν ειναι δυνατον να κερδιζουμε συνεχεια.. παλι καλα που ξερω και απο τεχνικες trading που και αυτο να δω πως θα το κανω με της εταιριες που θα μεινουν ...  καποια στιγμη θα υπαρξει και καλη περιοδος για μενα οπως περσυ μηνα ιανουαριο-φεβρουαριο συν 1200 ευρω μεσα σε 25 μερες..  αλλα τι να κανουμε,για τον καθενα ο οποιος γνωριζει υπαρχει καλη και κακη περιοδος, εγω περσυ που κερδηζα τον χειμωνα απορουσα γιατι ολοι κλαιγοντουσαν  :grin:

δεν ερχεται ενα σημειο με λογικη, το σ/κ τι να προτωθυμηθρω? ρεαλ στο λαιβ? γιουβε που δεν σκοραρε ουτε ενα γκολ?
τσελσι-σιτυ που η μιση ελλαδα το ειχε παιξει γκολ/γκολ? ιντερ και σπορτινγ χτες? ντορτμουντ σημερα?
στο τσου λου για 2-3 αγωνιστικες δεν μπορουσες να σταυρωσεις παιχνιδι..

εχω σπαταλησει απιστευτο χρονο κα τα αποτελεσματα μηδαμινα ο λογος που χωθηκα τοσο δυνατα ηταν η αλαζονεια που με επιασε οταν εβλεπα 2-3 γνωστους να πιανουν τρελα ποσα με λιγα ευρω και εγω δεν μπορουσα να σταυρωσω μια δυαδα με ενα 50αρι.. και αυτοι με 5-10 ευρω 500-1000 ευρω.. τρελα παρολι σε κανα δυο εταιριες.. αλλα ειπαμε στο στοιχημα, 1-100 κερδισμενος, και 1-1000000 εκατομμυριουχος...  με το ζορι δεν γινεται τιποτα.. με το ζορι να παιξεις 1000 ευρω για 100 μπορει να τα χασεις και απο την αλλη εαν παιξεις 10 για 1000 μπορει να κερδησεις ευκολα... αν καθομουν στα αυγα μου και δεν με πιαναν η εγωισμοι μου που σε αυτα τα παιχνιδια ειναι θανατος, τοτε θα μουν μια χαρα, 50? 50, 100? 100...
αλλα ο ανθρωπος ως ανικανοποιτο ων οπως ειχε πει και αυτος στο αβαταρ μου...

αποχη μεχρι το σ/κ που εχει 2-3 καλα ματσ και κατι απο ευρωπη την επομενη, το τελευταιο στοιχημα σε μορφη τζογου απο εμενα φετος ,εχουν μηνει 35 ευρω στον λογαριασμο.. αν κατσει ρεφαρω , αν οχι καλως, του χρονου, συντομα δηλαδη  :grin:

χανω και το μεγαλο μου οπλο την μπετφερ ελπιζω προσωρινα... ειδωμεν... υγεια, και οτι ειναι να γινει σχετικα με τον ιντερνετικο τζογο στην χωρα μας, ας γινει, ετσι και αλλιως και τα σκατα θα φορολογουνται σε λιγο..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
stam αυτος που ανεβασα ενα δελτιο εδω που παιζει 5 ευρω για να παρει 1100 δεν παιζει οπως εμεις με αγχος γιατι αυτος δεν παιζει και 5 ευρω καθε μερα παρα 2 φορες την εβδομαδα και παιζει μονο βομπες..Το παλικαρι αυτο ειχε να κερδισει στοιχημα απο τοτε που ο μητσοτακις ηταν φανταρος :2funny:Αλλα τωρα κερδισε δεν ειναι οτι ξερει παραπανω στοιχημα απο εσενα η τον καθενα μας εδω μεσα ειναι οτι τα λεφτα που θα παιξει τα βλεπει οτι πρεπει να του αποφερουν πισω τα εκατονταπλασια δηλαδη τα εκτιμαει..Εμεις δεν τα εκτιμαμε μετα παμε να γηνουμε ζιγκολο σε μια μερα να βγαλουμε 1000 πχ ευρω με τα επομενα γκολ ποια ομαδα να βαλει πρωτη γκολ κανα οβερ κτλ..Δεν ειναι ετσι το στοιχημα εχει γηνει πολυ δυσκολο μα παρα πολυ..Αλλα το κυριοτερο και το ποιο δυσκολο απο ολα ειναι τα παθη μας.. Αν το βλεπαμε οτι θα παμε για ενα χαρτζιλικη και παιζαμε χωρις να αγωνιουμε αλλα να ειμαστε στα @@ μας να μελεταμε να σκεφτομαστε και να παιζουμε οταν οντως θελουμε να παιξουμε και οχι καθε μερα..Τοτε αν το δουμε ετσι μπορει να βγαλουμε ενα χαρτζιλικη γιατι στην ουσια αυτο ειναι το στοιχημα.. Εμεις το βλεπουμε να βγαλουμε αν μας κατσουν πχ τα live να τους γαμησουμε την μανα :2funny: :grin:Εκει μπαινει η απλιστια οπου απολιστια φευγει η καθαροτιτα του νου μπαινει το παθος και αυτο κιριαρχει χωρις λογικη σκεψη χωρις κατανοηση του τοσου δυσκολου παιχνιδιου που ειναι το στοιχημα σημερα.. Καμια φορα βλεπω τα κουπονια μου τα 10αδες εκατονταδες κουπονια που τα αφηνω απο εδω και απο εκει στο σπιτη μεσα και μαζευονται και λεω τι μαλακας ειμαι εχω κανει τοσα κουπονια τοσα λεφτα για το τιποτα ολλα χαμενα δελτια τι μαλακας αιμοδοτης του οπαπ ειμαι γιατι δεν συγκεντρονομαι γιατι δεν καθομαι να δω αν με συμφαιρει τι θα παιξω πως θα το παιξω χωρις ανυπομονησια..Το στοιχημα ειναι πολυ δυσκολο εχει γηνει... και οσο παει θα δησκολευει.. Εχουμε να μαθουμε πολλα ακομα οτι καποια ομαδα οσο και καλη να ειναι μια υποδιεστερη πχ στον αγωνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακο απο το πουθενα να σου παρει το χ δηλαδη μετραει το παθος και η αγωνιστικοτητα παρα πολυ καμια φορα νικαει κατα πολυ μεγαλυτερη ποιοτητα.. Το στοιχημα ειναι μια μεταβαλομενη τριπλη που ενα γκολ μπορει να αλαξει σε 1 δευτερολεπτο 3 αποτελεσματα :grin:.. Το πιο βασικο που πρεπει να εχουμε ειναι η υπομονη ειναι το θεμελιο της φιλοσοφιας λεει ο Πλατωνας οπου φιλοσοφια=Σκεψη Οπου σκεψη=Αποτελεσμα και για να εχουμε αποτελεσμα πρεπει να εχουμε υπομονη η υπομονη θα μας διωξει την απληστια.. Να σου πω ενα παραδειγμα βλεπω πολους τσιγκουνιδες που με την οικονομια που κανουν και την υπομονη εχουν πολλα λεφτα..Εδω εχουμε ενα παραδειγμα που βλεπουμε οτι οι τσιγκουνιδες φασουλι το φασουλι και με οικονομια εχουν κανει περιουσια τι πρεπει να δουμε εδω οτι εχοντας υπομονη και παιζοντας αργα και σταθερα με λιγα λεφτα στο στοιχημα μπορουμε να κανουμε πολλα..Οι τσιγκουνιδες ομως ζωη δεν κανουν αλλα εχουν υπομονη και σεβονται τα πολυ λιγα λεφτα δεν ξοδευουν τιποτα χωρις λογο χωρις να το ψαξουν χωρις να υπαρχει σοβαρη αναγκι ετσι εχουν το μετρο και την συνεση στο πως θα κερδισουν περισοτερα..Φυσικα και εδω εχουμε να κανουμε με ενα ειδος υπερβολης τις πολυ τσιγκουνιας αλλα ασχετος απο αυτο αυτοι καταφερνουν και βγαζουν λεφτα..Το ιδιο πρεπει να κανουμε και στο στοιχημα.. Ξερεις σταμ μεσα στα προποτζηδικα στα 10 χρονια που παιζω στοιχημα συνεχομενα χωρις σταματημο.. Αυτο που παρατηρισα και ως σημερα βλεπω να υπαρχει οτι αυτοι που εχουν την πιο σταθερη σχεση με το ταμειο ειναι οι τσιγκουνιδες και οταν λεω τσιγκουνιδες μπορει να κερδισει ο αλλος 2000 ευρω σε συστημα και να μην κερασει ουτε εναν ελληνικο και ας ειστε στο προποτζηδικο μαζι μεσα χαβαλε κτλ 10 χρονια.. Αυτο ειναι ντεφακτο δεδομενο δηλαδη.. Μονο οι τσιγκουνιδες μπορουν και βγαζουν λεφτα ειτε παιζουν φαβορι δηλαδη οι φαβορακηδες τσιγκουνιδες ειτε παιζουν μπομπες δηλαδη οι αουτσαιντερ τσιγκουνιδες..Αυτο σημαινει οτι το χρημα το βλεπουν πολυ σοβαρα και το εκτιμαν δεν αφηνουν τιποτα στην τυχη και φυσικα διαβαζουν σκεφτονται σκεφτονται και διαβαζουν και ακουν τον εαυτο τους και κανεναν αλλον οτι και να τους πεις οτι και να ακουσουν δεν επιρεαζονται απο τιποτα και απο κανεναν.. Μηπως ειρθε η ωρα να γινουμε τσιγκουνιδες στο στοιχημα και γενικα στην ζωη (ετσι και αλλιως θα γηνουμε θελουμε και δεν θελουμε) :grin:Πανω απο ολα υγεια να ειμαστε καλα εμεις και οι δικοι μας φιλοι συγγενεις και να λεμε δοξα τον θεο.. Αν σταμ αποκτισουμε υπομονη και δεν βιαζομαστε σαν μιραζ 2000 να βγαλουμε απο την μια ωρα στην αλλη λεφτα θα βγαλουμε χαρτζιλικη χαζοι δεν ειμαστε ξερουμε τι πρεπει να κανουμε απο εκει και περα πρεπει να το πραξουμε..Πρεπει να αυτοκιριαρχισουμε στα παθη μας δηλαδη στην απλιστια μας..Για το συγκεκριμενο παθος που ειναι ο τζογος... Και γενικα σε ολα τα παθη ποτα μουνια κτλ κοκ.. :grin: :grin: :grin: 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
χρησταρα επειδη ειναι αραγα θα τα συζητησουμε αυριο με πμ..

αλλα αυτο που λες φασουλι το φασουλι το εχω κανει και εγω.. πιστεψε με μαζευονται τα λεφτα, αλλα θυσιαζεις αλλες χαρες, να το ξερεις  ;)

αλλα ρε γαμωτο μου τι ζητησα απο το στοιχημα πριν τα χριστουγεννα ενα γαμημενο 500αρι θελω,πολλα ζηταω,

μου εχει γυρησει την πλατη τελειως η τυχη φενεται  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
πρεπει να συζηταμε και εδω σταμ δημοσια να μην μασας να λες αυτο που νιοθεις.. Πρεπει να περνουμε ιδεες ο ενας απο τον αλλον και να τις σκεφτομαστε να βλεπουμε πισω τα λαθη μας και να μην τα επαναλαμβανουμε..Το κυριοτερο το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε..Τα λεφτα μας ομως ναι..Για να μην τελειωσουν τα λεφτα μας δεν πρεπει να το δουμε το στοιχημα σαν ευκαιρια να γηνουμε πλουσιοι γιατι εκει θα μας φαει η απλιστια.. Σημερα ο κολλητος στο ιντερνετ καφε οταν λεω κολλητος φολα κολλητος δεν πληρωνω τιποτα φαγητα κροθασαν κερασματα και φυσικα ωρες ολη την ημερα :grin: Ενταξη τον εξυπερετω ομως κανω καποιες δουλειες πχ τραπεζες κτλ αλλα απο αυτα που παιρνω δεν κανω τιποτα. Τεσπα ειναι και γαμω τα παιδια οικογενιαρχης τερμα ουτε να κερατωσει ολη την ημερα δουλεια στο νετ να φτιαχνει υπολογιστες να ακουει το καθε μωρο να του σπαει την πουστα(αναγκαστικα ειναι η δουελια του) Και γενικα σαν ανθρωπος σοβαρος μετρημενος γαμω τα ατομα και ψιχουλα.. Στο στοιχημα ομως κανει μαλακιες σημερα εβαλε 10 τα εκανε 90 και τα 90 ηθελα να τα κανει ουτε εγω δεν ξερω ποσα κια φυσικα τα εχασε αυτο δηχνει πως και αν ενας ανθρωπος ηθικος δουλευταρας κτλ κτλ με ολα τα καλα οικογενιαρχης κτλ στο στοιχημα παρασυρθικε.. Εδω βλεπουμε οτι ο τζογος <διαστρευλωνει> το μυαλο σε αλλαζει απο εκει που εισαι σταθερος νυκοκιρις θελεις να γηνεις <πλουσιος> Που αυτο το παιδι σε σχεση με εμενα ειναι αγγελος ουτε πουτανες ουτε ποτα ουτε μια ζωη μαλακιλικια κτλ κτλ που κανω εγω και ομως στο στοιχημα συμπεριφερθικε σαν εμενα :uglystupid: :2funny:Τον αλλαξε για λιγο μεχρι που εχασε τα 90 ευρω.. Αλλα και εχθες και καθε φορα ετσι κανει.. Εδω βλεπουμε οτι ο τζογος αλλαζει συμπεριφορες αλλαζει την σκεψη μας και την εσωτερικη σταθεροτητα που εχουμε σαν ανθρωποι.. Αρα καταλαβενεις οτι ειναι πολυ δυσκολο το στοιχημα.. Σημερα πχ στο προποτζηδικο ο προποτζης ελεγε το αμβουργο εχει απουσιες (οποιος τον ρωτουσε για το ματς αμβουργο σαλκε) παιξτε διπλο δεν παιζει ο καλυτερος σκορερ του αμβουργου κτλ και οντως ετσι ειναι και ειρθε 3-1 Βλεπεις λοιπον οτι ακομα και διαβασμενος να εισαι πας κουβα και οχι μονο αυτο αλλα παρασερνεις και αθελα σου και αλλους δεν εχει σχεση που σε ρωτανε το λες με βεναιοτητα και σε ακουνε..Αρα στο στοιχημα δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο δεν μετρανε πολλα πραγματα φυσικα και μετρανε αλλα υπαρχουν και ιδιομορφιες μεταβαλομενες δηλαδη εκει που μια ομαδα δηχνει οτι θα χασιε τον αγωνα λογο εληψεων βασικων να κερδισει η εκει που φερνει συναιχεια οβερ να φερει 0-0 στο 90 οπως εχασα περσι την βερνετρ βρεμης σε μια 3αδα 30 ευρω που το οβερ τις το ειχε 1,30 ο οπαπ :grin: :2funny: Ειναι πολλα και ποιο πολλα ειναι τα παθη μας αν τα κατανοησουμε τα παρατυρισουμε μονο τοτε θα ξερουμε πως θα τα νικησουμε πρεπει να κατσουμε και να δουμε τα παθη μας :grin: :grin: 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Διπλό Λεβερκούζεν, Τότεναμ Χ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
LIBORNO 2
σαν παουλι αντερ
αουε αντερ
γιουνγκ μποισ γκολ γκολ
αθλετικο μπιλμπαο 2

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over  2.5 @ 2.25
€0,20 Μονό 28/11/2012 12:19:23 0,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - CK5580005910F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  28/11/2012 12:19:23 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Φωστήρας v Πανιώνιος
(Γκολ Αγώνα) 28/11/2012 Κανένα 2.25 Ανοικτό
Σύνολο:  0,20   Επιστρέφει:  0,45   akoy 1,72 ο πανιωνιος σε κυπελλο :2funny: :2funny: σε 2πλους αγωνες σε αθηναικο ματς :2funny: :2funny: Γαμωσε πανιωνιε και 0-5 να ερθει πανω απο 0.20 λεπτα δεν τον αξιολογω τον αγωνα ακου 1,72 :2funny: :2funny: :2funny:ΥΓ2 ΕΧΘΕς η ρεαλ μαδριτης της βγεικε η ψυχη να κερδισει την αλκογιανο και εδω ο πανιωνιος 1,72 :2funny: :2funny: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδος
Φωστήρας να σκοράρει 2η γκολ @ 4.33
€0,20 Μονό 28/11/2012 13:13:37 0,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - EK8248470910F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  28/11/2012 13:13:37 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Φωστήρας να σκοράρει 2η γκολ Φωστήρας v Πανιώνιος
(Επόμενο γκολ) 28/11/2012 Κανένα 4.33 Ανοικτό
Σύνολο:  0,20  Επιστρέφει:  0,87  fostiras kai ας μη γαμησω το σαββατοκυριακο που ερχεται :2funny:

Επισκέπτης
Ολυμπιακος-Παναχαικη ακριβες σκο 5-0 αποδοση 11 :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom