Επισκέπτης
1-1 στο 45+,τωρα παιχτε το μονοι σας
Ναι μαγκες, φαινεται ειναι τα προεορτια του αποκλεισμου των sites απο την ερχομενη εβδομαδα.Ζητω ο ΟΠΑΠ!!Α ρε Ελλαδαρα, χωρα των συντεχνιων ξαι των ημετερων...προσπαθουσα να μπω bet365 den emepene na paiksw την καιρζεσλαουτερν ουτε τωρα μπεινει εδω και ωρα...
χαζη ειναι να κατση με 30% φορο στα μικτα κερδη και 10% φορο στον παιχτη που παιζει 17 γλωσεις εχει ζωντανη συνομιλια μια λιγοτερη..Τι να κατσει να κανει στην χωρα τις λαμογιας και τις πουστιας ασε που μειωθηκε το βιοτικο επιπεδο των ελληνων παρα πολυ ποσο να παιξει ο κοσμακης..Τον οπαπ θα τον κοψω δια ροπαλου Ουτε κινο τιποτα μονο για καφε αγωνες και κανα τσιπουρο..Αυτο το κανουν κατι τσιγκουνιδες του κερατα(και καλα κανουν δεν εχω προβλημα με τους τσιγκουνιδες απλα ειναι καποιοι οχι ολοι) τωρα θα το κανω και εγω που τους εχω αφησει μεχρι τωρα τα νεφρα μου στον οπαπ Αλλα απο εδω και τωρα τα @@ μου οτι πηραν πειραν Δεν λεω κατι μεπτο για τους πρακτορες αλλα για τον οπαπ ως διικηση και κατα επεκταση στο ιδιο το κρατος τα λαμολαμογια τους πολιτικους κοματοσκυλα κτλ κτλ..Οι πρακτορες δεν φταινε σε τιποτα οτι κανει το κανει προς συμφερων του το ιδιο το κρατος αλλα μονο γιαυτο για τους 10 που τρωνε με χρισα πιρουνια...Ναι μαγκες, φαινεται ειναι τα προεορτια του αποκλεισμου των sites απο την ερχομενη εβδομαδα.Ζητω ο ΟΠΑΠ!!Α ρε Ελλαδαρα, χωρα των συντεχνιων ξαι των ημετερων...
Χα!ΧΑ!Εισαι ωραιος ρε Χρηστο!!Δεν βλεπω να μπαινει η βετ365 πρως το παρων τουλαχιστων και θελω να παιξω λιγο live τις μαλακιες που παιζω 0.20 λεπτα βαρια ενα-2 ευρω Την καιζερσλαουτερν θα την επαιζα 10 ευρω γιατι το πρωι το διαβασε ενα φυλαρακι μαζι μου τεσπα Οποτε παιδια παω να φτιαξω ενα κωδικο στο παρανομο να παιζω λιγο live...
θα βρεθει μια λυση χρηστο.. εγω ειμαι αισιοδοξος..χαζη ειναι να κατση με 30% φορο στα μικτα κερδη και 10% φορο στον παιχτη που παιζει 17 γλωσεις εχει ζωντανη συνομιλια μια λιγοτερη..Τι να κατσει να κανει στην χωρα τις λαμογιας και τις πουστιας ασε που μειωθηκε το βιοτικο επιπεδο των ελληνων παρα πολυ ποσο να παιξει ο κοσμακης..Τον οπαπ θα τον κοψω δια ροπαλου Ουτε κινο τιποτα μονο για καφε αγωνες και κανα τσιπουρο..Αυτο το κανουν κατι τσιγκουνιδες του κερατα(και καλα κανουν δεν εχω προβλημα με τους τσιγκουνιδες απλα ειναι καποιοι οχι ολοι) τωρα θα το κανω και εγω που τους εχω αφησει μεχρι τωρα τα νεφρα μου στον οπαπ Αλλα απο εδω και τωρα τα @@ μου οτι πηραν πειραν Δεν λεω κατι μεπτο για τους πρακτορες αλλα για τον οπαπ ως διικηση και κατα επεκταση στο ιδιο το κρατος τα λαμολαμογια τους πολιτικους κοματοσκυλα κτλ κτλ..Οι πρακτορες δεν φταινε σε τιποτα οτι κανει το κανει προς συμφερων του το ιδιο το κρατος αλλα μονο γιαυτο για τους 10 που τρωνε με χρισα πιρουνια...
με εξαιρεση το αντερ της μποχουμ κατι καναμε χτεςοβερ την σαλκε σημερις
οβερ και την λατσιο
αντερ χιχον
1 την μπετις
αντερ μποχουμ
αν βγει εστω οβερ κερναω καφεΟλυμπιακος-Παναχαικη ακριβες σκο 5-0 αποδοση 11