Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Το 2010 ήταν μια καλή χρονιά για την Bet365. Δεν γνωρίζουμε το τζίρο και τα κέρδη της βέβαια, αλλά η εταιρεία κέρδισε το 1ο βραβείο καλύτερης λειτουργίας website και βγήκε η κορυφαία εταιρεία online gaming. Δύο σημαντικά βραβεία που ανταμείβουν τις προσπάθειες της Bet365 να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες σε ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον.

Πιο αναλυτικά, η πλατφόρμα της Bet365 για το στοίχημα εντυπωσιάζει με τη λιτότητα και χρηστικότητά της. Τα παιχνίδια και οι αποδόσεις είναι καθαρά τοποθετημένες πάνω στη πλατφόρμα, ενώ τα επιπλέον στοιχήματα ανοίγουν σε νέα σελίδα. Οι αποδόσεις της Bet365 είναι από τις υψηλότερες που θα βρείτε στο ίντερνετ, με τις διαφορές να κινούνται από 0.01 έως 0.05 ανά παιχνίδι (πάνω / κάτω).

Το μπόνους εγγραφής είναι 100% έως €100 και δίνεται αυτόματα με τη χρήση ενός κωδικού που ο παίκτης λαμβάνει κατά την εγγραφή του. Οι όροι του μπόνους αυτού δεν είναι ιδιαίτερα αυστηροί, που σημαίνει πως ο παίκτης πρέπει να ποντάρει τρεις φορές την αξία της αγοράς και του μπόνους πριν μπορέσει να κάνει ανάληψη των κερδών του. Για παράδειγμα, αν ο παίκτης αγοράσει €50 και λάβει €50 επιπλέον σαν μπόνους, θα πρέπει να ποντάρει (€50+€50)x3 = €300 πριν ‘βγάλει’ τα κέρδη του.

Σε ότι αφορά το Live Betting (ζωντανό στοίχημα) η Bet365 πρωτοπορεί ακόμα μια φορά δίνοντας τη δυνατότητα στον παίκτη να ποντάρει ζωντανά ενώ βλέπει το παιχνίδι σε απευθείας μετάδοση. Παράλληλα, κάθε παιχνίδι έχει και σχολιασμό κάθε λεπτό περίπου ώστε οι παίκτες να έχουν μια καλή εικόνα των ομάδων και να ποντάρουν ανάλογα.

Για τις αγορές σας μπορείτε να επιλέξετε μια σειρά από μεθόδους, οπως χρεωστικές  / πιστωτικές κάρτες, Paysafe Card, Neteller και Moneybookers, τραπεζικό έμβασμα και άλλα. Μοναδική απουσία η Paypal.

Συνοψίζοντας, η Bet365 είναι μια εταιρεία που προσφέρει τα πάντα σε ότι αφορά το διαδικτυακό στοίχημα, με τους παίκτες της να παραμένουν ‘πιστοί’, να μην πηγαινοέρχονται δηλαδή ανάμεσα σε εταιρείες. ειμαι μεσα στους πιστους :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αν θελουν να ξαναπληρωνουμε προστιμα, τι να πω???
Και ολα αυτα τοσαχρονια για να αβανταρουν και να διατηρειται το μονοπωλιο που παλευουμε να τα καταργησουμε ολα, εδω εμεις επιμενουμε...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Οντως, δεν υπαρχει πιο φιλικο περιβαλλον για τον χρηστη και φυσικα πολλα benefits...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Το 2010 ήταν μια καλή χρονιά για την Bet365. Δεν γνωρίζουμε το τζίρο και τα κέρδη της βέβαια, αλλά η εταιρεία κέρδισε το 1ο βραβείο καλύτερης λειτουργίας website και βγήκε η κορυφαία εταιρεία online gaming. Δύο σημαντικά βραβεία που ανταμείβουν τις προσπάθειες της Bet365 να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες σε ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον.

Πιο αναλυτικά, η πλατφόρμα της Bet365 για το στοίχημα εντυπωσιάζει με τη λιτότητα και χρηστικότητά της. Τα παιχνίδια και οι αποδόσεις είναι καθαρά τοποθετημένες πάνω στη πλατφόρμα, ενώ τα επιπλέον στοιχήματα ανοίγουν σε νέα σελίδα. Οι αποδόσεις της Bet365 είναι από τις υψηλότερες που θα βρείτε στο ίντερνετ, με τις διαφορές να κινούνται από 0.01 έως 0.05 ανά παιχνίδι (πάνω / κάτω).

Το μπόνους εγγραφής είναι 100% έως €100 και δίνεται αυτόματα με τη χρήση ενός κωδικού που ο παίκτης λαμβάνει κατά την εγγραφή του. Οι όροι του μπόνους αυτού δεν είναι ιδιαίτερα αυστηροί, που σημαίνει πως ο παίκτης πρέπει να ποντάρει τρεις φορές την αξία της αγοράς και του μπόνους πριν μπορέσει να κάνει ανάληψη των κερδών του. Για παράδειγμα, αν ο παίκτης αγοράσει €50 και λάβει €50 επιπλέον σαν μπόνους, θα πρέπει να ποντάρει (€50+€50)x3 = €300 πριν ‘βγάλει’ τα κέρδη του.

Σε ότι αφορά το Live Betting (ζωντανό στοίχημα) η Bet365 πρωτοπορεί ακόμα μια φορά δίνοντας τη δυνατότητα στον παίκτη να ποντάρει ζωντανά ενώ βλέπει το παιχνίδι σε απευθείας μετάδοση. Παράλληλα, κάθε παιχνίδι έχει και σχολιασμό κάθε λεπτό περίπου ώστε οι παίκτες να έχουν μια καλή εικόνα των ομάδων και να ποντάρουν ανάλογα.

Για τις αγορές σας μπορείτε να επιλέξετε μια σειρά από μεθόδους, οπως χρεωστικές  / πιστωτικές κάρτες, Paysafe Card, Neteller και Moneybookers, τραπεζικό έμβασμα και άλλα. Μοναδική απουσία η Paypal.

Συνοψίζοντας, η Bet365 είναι μια εταιρεία που προσφέρει τα πάντα σε ότι αφορά το διαδικτυακό στοίχημα, με τους παίκτες της να παραμένουν ‘πιστοί’, να μην πηγαινοέρχονται δηλαδή ανάμεσα σε εταιρείες. ειμαι μεσα στους πιστους :grin:
ναι ρε φιλε τελικα αποχωρει;;να παιξω γω π-σ-κ;;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Και ολα αυτα τοσαχρονια για να αβανταρουν και να διατηρειται το μονοπωλιο που παλευουμε να τα καταργησουμε ολα, εδω εμεις επιμενουμε...
τι προστιμα;;

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Γεια σου Χρηστο, μαλλον δεν θα την χασουμε απ οτι εμαθα απο τον δικηγορο μου σημερα, τοσο οι εταιριες κολοσοι τυπου BWIN BETFAIR 365 ξεσηκωθηκανε αλλα και η Ε.Ε. προειδοποιησε την χωρα μας για αυτη την μαλακια νομοσχεδιο, νομιζω οτι οχι μονο πηρε παραταση η εφαρμογη αλλα μαλλον δεν θα εφαρμοστει καθολου
Μακαρι αδερφε :grin: Γιατι εχθες ειδα 2 παρανομες σελιδες :headbang: και ξενερωσα  :helpplea:σε σχεση με την σελιδα πχ της βετ365.. :grin: Που παιζει ολη σχεδον η ελλαδα :grin:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τι εννοεις με το benefits...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ξερεις το οβερ του πανθρακικου με τον αρη το πιστευα πολυ ενταξει δεν το εβαλα μονο αποδεκτο το εβαλα 1 ευρω 6αδα :grin: Αλλα 2,70 με τον οπαπ στο 2,20 ειναι τιτανοτεραστια διαφορα πχ αν δεν ειχα χασει τοσα πολλα αυτον τον μηνα θα το επαιζα 50 ευρω αν..Αλλα εδω θελω να δηξω οτι η εταιρια αυτη δεν φοβαται τιποτα το λεω αυτο γιατι οταν σε δηνει την μπαρτσελονα με οριο πολυ μεγαλο στο επομενο γκολ να το γυρισει κτλ δεν φοβαται αντιμετοπιζει το καθε παιχνιδι σαν παιχνιδι σου λεει φιλε μου παιχτη απο το παθος σου χανεις παιξε βαρα 10000 ευρω αν κερδισεις θα στα δωσω αλλα θα παιξεις με αγχος παρορμυση απλιστια υπεριφανια δεν εχεις εμενα αντιμετοπο εχεις εσενα τα ιδια τα παθη σου.. Τοσα χρονια που παιζω με παιχτες γνωστους να βαρανε 500-600 ευρω στον κωδικο μου αλλα και απο μενα γιατι ειμαι και εγω κουμαροσκυλο του κερατα δεν ειδα ποτε κατι παντα σε 2 μερες τα λεφτα στο βιβλιαριο και ολοι μα ολοι οι γνωστοι μου φιλοι κουμαρτζιδες οποιους γνωριζω τουλαχιστων 100 ατομα ειναι η μονη εταιρια που δεν μου εχει πει καποιος ενα παραπονο ποτε μεχρι τωρα..Αν κλησει αυτη η εταιρια στο παρανομο θα γηνει τις πουτανας το κακγελο ειδη χτυπαει ενας που ξερω 700 ευρω τζιρο την ημερα και με λεει αντε να κλησει η βετ365 ολοι οι παιχτες παιχτες ενωω οτι αυτοι που παιζουν καθε μερα ολο τον χρονο που εχουν περασει απο πολλες εταιριες εχουν κατασταλαξει σε αυτην και του παρανομου τωρα τα παλικαρια φιλαρακια με λενε μονο γιαυτην την εταιρια ουτε για bwin=(apatevnes toy kerata)ουτε για καμια.. Αλλη απλα με λενε κληνει η βετ365 και θα γαμηθουμε στον τζιρο ειδη φτιαχνουν συναιχεια κενουργιους dealer και καλα κανουν με προτιναν και εμενα να γηνω τους ειπα εφοσων κλησει η βετ365 απο την ελλαδα αλλα και παλι απο την αλλη εχω κολλητο προποτζη ειμαστε και ελληνες λιγο συναισθηματικοι δεν ειναι τα παντα το χρημα.. Με τους γνωστους μου που εχω και με το παρλαε μου αλλα και οτι δεν ειμαι προσπαθω να μην ειμαι κολοπεδο σε ολη μου την ζωη θα εχω πιστευω πολους πελατες με ταπινοτητα παντα αλλα με κολαει αυτο το οτι εχω αδερφω κολλητο προποτζη απο την μια θα φυγει ο μισος ντουνιας απο τον οπαπ αν κλησουν οι μεγαλες στο ιντερνετ απο την αλλη δεν γουσταρω να ξερει ο δικος μου οτι και εγω αν γινω και αν κλησει η βετ365 bwin ενα εμποδιο ακομη για να βγαζει αυτος μεροκαματο.. Θα δηξει :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ναι ρε φιλε τελικα αποχωρει;;να παιξω γω π-σ-κ;;
Παιξε αδερφε :grin: κανονικα..!!! τα λεφτα δεν τα χανεις..!! Αναλυψη θα μπορεις να τα κανεις εφΟσον και αν διακοψει την λειτουργια τις η εταιρια στην ελλαδα μεχρι τις 5 του μηνος η μεχρι τις 3 θα παιζουμε ανετα και οτι βγει αν κλησει και ειμαστε κερδισμενοι θα μπορουμε να τα κανουμε αναλυψη... :grin:

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
ξερεις το οβερ του πανθρακικου με τον αρη το πιστευα πολυ ενταξει δεν το εβαλα μονο αποδεκτο το εβαλα 1 ευρω 6αδα :grin: Αλλα 2,70 με τον οπαπ στο 2,20 ειναι τιτανοτεραστια διαφορα πχ αν δεν ειχα χασει τοσα πολλα αυτον τον μηνα θα το επαιζα 50 ευρω αν..Αλλα εδω θελω να δηξω οτι η εταιρια αυτη δεν φοβαται τιποτα το λεω αυτο γιατι οταν σε δηνει την μπαρτσελονα με οριο πολυ μεγαλο στο επομενο γκολ να το γυρισει κτλ δεν φοβαται αντιμετοπιζει το καθε παιχνιδι σαν παιχνιδι σου λεει φιλε μου παιχτη απο το παθος σου χανεις παιξε βαρα 10000 ευρω αν κερδισεις θα στα δωσω αλλα θα παιξεις με αγχος παρορμυση απλιστια υπεριφανια δεν εχεις εμενα αντιμετοπο εχεις εσενα τα ιδια τα παθη σου.. Τοσα χρονια που παιζω με παιχτες γνωστους να βαρανε 500-600 ευρω στον κωδικο μου αλλα και απο μενα γιατι ειμαι και εγω κουμαροσκυλο του κερατα δεν ειδα ποτε κατι παντα σε 2 μερες τα λεφτα στο βιβλιαριο και ολοι μα ολοι οι γνωστοι μου φιλοι κουμαρτζιδες οποιους γνωριζω τουλαχιστων 100 ατομα ειναι η μονη εταιρια που δεν μου εχει πει καποιος ενα παραπονο ποτε μεχρι τωρα..Αν κλησει αυτη η εταιρια στο παρανομο θα γηνει τις πουτανας το κακγελο ειδη χτυπαει ενας που ξερω 700 ευρω τζιρο την ημερα και με λεει αντε να κλησει η βετ365 ολοι οι παιχτες παιχτες ενωω οτι αυτοι που παιζουν καθε μερα ολο τον χρονο που εχουν περασει απο πολλες εταιριες εχουν κατασταλαξει σε αυτην και του παρανομου τωρα τα παλικαρια φιλαρακια με λενε μονο γιαυτην την εταιρια ουτε για bwin=(apatevnes toy kerata)ουτε για καμια.. Αλλη απλα με λενε κληνει η βετ365 και θα γαμηθουμε στον τζιρο ειδη φτιαχνουν συναιχεια κενουργιους dealer και καλα κανουν με προτιναν και εμενα να γηνω τους ειπα εφοσων κλησει η βετ365 απο την ελλαδα αλλα και παλι απο την αλλη εχω κολλητο προποτζη ειμαστε και ελληνες λιγο συναισθηματικοι δεν ειναι τα παντα το χρημα.. Με τους γνωστους μου που εχω και με το παρλαε μου αλλα και οτι δεν ειμαι προσπαθω να μην ειμαι κολοπεδο σε ολη μου την ζωη θα εχω πιστευω πολους πελατες με ταπινοτητα παντα αλλα με κολαει αυτο το οτι εχω αδερφω κολλητο προποτζη απο την μια θα φυγει ο μισος ντουνιας απο τον οπαπ αν κλησουν οι μεγαλες στο ιντερνετ απο την αλλη δεν γουσταρω να ξερει ο δικος μου οτι και εγω αν γινω και αν κλησει η βετ365 bwin ενα εμποδιο ακομη για να βγαζει αυτος μεροκαματο.. Θα δηξει :grin:
Φίλε μου αν στα παίρνει η εταιρία όλα καλά. Επαναλαμβάνω! Η bet365 ήταν η πρώτη εταιρία που μου έβαλε όριο  πονταρίσματος (0,2 euro!!!) επειδή χρησιμοποιούσα την μέθοδο surebet. Αν ήταν χαλαρή όπως λες δεν θα το έκανε αυτό.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω ρε που κανω αρμπιτραζ και εκμεταλευομαι στο φουλ της προσφορες τους τι θακανω?

δεν ειναι και σιγουρο το να τζογαρεις συνεχεια..

Δεν ξερω τι σκατα γινεται...

απο την μπετφερ ελαβαμε ολοι μας μια ενημερωση.. αλλα με της αλλες τι γινεται?

μηπως περιμενουν επιτιδες να τσακωσουν καναν παιχτη να ριξουν προστιμο? γιατι αυτα που διαβασα στον νομο ειναι οχι διαπλανιτικα, αλλα διαχαλαγιακα.. 20000 χιλιαδες προστιμο? τι λες ρε φιλε..

εγω σταματησα λιγο αυτα που εκανα για να δω τι σκατα θα γινει.. απλα μεχρι της 5 δεκεμβρη θα εχω τραβηξει τα παντα.. και φυσικα μεσω skrill, netteler,moneygram ..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Φίλε μου αν στα παίρνει η εταιρία όλα καλά. Επαναλαμβάνω! Η bet365 ήταν η πρώτη εταιρία που μου έβαλε όριο  πονταρίσματος (0,2 euro!!!) επειδή χρησιμοποιούσα την μέθοδο surebet. Αν ήταν χαλαρή όπως λες δεν θα το έκανε αυτό.
Τι είναι τα surebet;

Τα surebet, τα οποία τα συναντάμε και υπό τους όρους sports trading, betting arbitrage και sports arbitraging, είναι η εκμετάλλευση των αποδόσεων δύο ή παραπάνω bookmakers για το ίδιο event. Ως γνωστόν κάθε bookmaker δίνει διαφορετικές αποδόσεις για κάθε event, ανάλογα με τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις του. Συνδυάζοντας τις υψηλότερες αποδόσεις δύο ή περισσοτέρων bookmakers, μπορείτε να βγάλετε ένα σίγουρο κέρδος, που μπορεί να κυμαίνεται από 1% έως 20% του διαθέσιμου κεφαλαίου σας για το συγκεκριμένο στοίχημα.

Αριθμητικό παράδειγμα: Έστω ένα event με δύο σημεία (1-2, πχ μπάσκετ) στο οποίο δίνονται οι εξής αποδόσεις από δύο συγκεκριμένους bookmakers: Πρώτος Bookmaker Δεύτερος Bookmaker
Αποτέλεσμα 1 1.25 1.43
Αποτέλεσμα 2 3.9 2.85

Μετά την εφαρμογή των κατάλληλων μαθηματικών τύπων, βρίσκουμε πως αν συνδυάσουμε την μεγαλύτερη διαθέσιμη απόδοση για το αποτέλεσμα 1 (1.43) με την μεγαλύτερη διαθέσιμη απόδοση για το αποτέλεσμα 2 (3.9) έχουμε ένα surebet με εγγυημένο κέρδος 4,6%!

#3 oneirobatis

Senior Member
    Members
    745 μηνύματα

Δημοσίευση 05 Μάρτιος 2008 - 09:36 μμ
Τα σιγουρα στοιχιματα απαιτουν πολυ μεγαλο κεφαλαιο κ να μοιραστει σε καμια 20αρια bookmakers τουλαχιστον. Αρα αυτο συνεπαγεται με το ποσο των 2000 τουλαχιστον ωστε να πονταρετε 100 ευρω σε καθε ματς κ να εχετε κερδος 2-3-4 ευρω. Δεν ειναι οσο απλο φαινεται υπαρχουν αρκετοι τροποι για να χασεις το κεφαλαιο σου.

Αυτα καλη τυχη με οσους ασχοληθουν.

#4 grdimis

Senior Member
    Members
    118 μηνύματα

LocationΔράμα

Δημοσίευση 06 Μάρτιος 2008 - 08:37 μμ

oneirobatis έγραψε:
Τι είναι τα surebet;

Τα surebet, τα οποία τα συναντάμε και υπό τους όρους sports trading, betting arbitrage και sports arbitraging, είναι η εκμετάλλευση των αποδόσεων δύο ή παραπάνω bookmakers για το ίδιο event. Ως γνωστόν κάθε bookmaker δίνει διαφορετικές αποδόσεις για κάθε event, ανάλογα με τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις του. Συνδυάζοντας τις υψηλότερες αποδόσεις δύο ή περισσοτέρων bookmakers, μπορείτε να βγάλετε ένα σίγουρο κέρδος, που μπορεί να κυμαίνεται από 1% έως 20% του διαθέσιμου κεφαλαίου σας για το συγκεκριμένο στοίχημα.

Αριθμητικό παράδειγμα: Έστω ένα event με δύο σημεία (1-2, πχ μπάσκετ) στο οποίο δίνονται οι εξής αποδόσεις από δύο συγκεκριμένους bookmakers: Πρώτος Bookmaker Δεύτερος Bookmaker
Αποτέλεσμα 1 1.25 1.43
Αποτέλεσμα 2 3.9 2.85

Μετά την εφαρμογή των κατάλληλων μαθηματικών τύπων, βρίσκουμε πως αν συνδυάσουμε την μεγαλύτερη διαθέσιμη απόδοση για το αποτέλεσμα 1 (1.43) με την μεγαλύτερη διαθέσιμη απόδοση για το αποτέλεσμα 2 (3.9) έχουμε ένα surebet με εγγυημένο κέρδος 4,6%!

Μαλλον εννοεις τα odds και ειναι καλο να τα κυνηγας αλλα να προσεχεις σε ποες εταιρειες τα [αιζεις.Διοτι μπορουν να σε ψυλιαστουν και να σε αποκεφαλισουν απο ολο το στοιχημα.

Επειδη δεν εχω αυτην την στιγμη τους τυπους μηπως σου βρισκονται για να δειξουμε στους φιλους που διαβαζουν το θεμα.

Ας κανουμε ενα παραδειγμα με 2 εταιρειες στοιχηματων.

Α και η Β

#5 oneirobatis

Senior Member
    Members
    745 μηνύματα

Δημοσίευση 06 Μάρτιος 2008 - 08:57 μμ
Δεν καταλαβα τι εννοεις. Δεν υπαρχει περιπτωση να σου παρουν τα λεφτα μονο να σου κατεβασουν το οριο πονταρισματος σου αλλα αυτο συμβαινει οταν παιζεις μεγαλα ποσα 2000+ σε εναν αγωνα κ κερδιζεις συνεχεια , καθολου απιθανο αλλα μπορει να συμβει. Επισης δν γινετε να παιζεις οπως ειπα παραπανω σε 2 bookmaker μονο γιατι πολυ απλα δν θα βρεις πανω απο 4-5 σιγουρα στοιχηματα τον μηνα κ πολλα μπορει να ειπα... Γιαυτο ειπα να μοιραζεις το κεφαλαιο σου σε 20-30 εταιριες..

#6 haHa

Senior Member
    Members
    6.042 μηνύματα

Δημοσίευση 06 Μάρτιος 2008 - 09:06 μμ
Παιδια οσοι παιζετε sure bets ,μπορειτε να μας πειτε τι κεφαλαιο εχετε βαλει συνολο στις εταιριες και τι κερδη εχετε περιπου το μηνα??

#7 thanos-buzzzzy

Junior Member
    Members
    PipPip
    28 μηνύματα

Δημοσίευση 08 Μάρτιος 2008 - 12:23 πμ
Υπολογισε με 7  σιγουρα στοιχηματα, με μεσο κερδος(απο τα μικρα ποσοστα) 3% του κεφαλαιου που παιζεις.. Ενα 21% μηνιαιως του κεφαλαιου σου(το παραδειγμα ειναι παλι υποθετικο) καθαρο κερδος
Απο εκει και περα ειναι πως και ποσο το ψαχνει ο καθενας...
Υπαρχουν πχ και σιγουρα στοιχηματα που μπορει να τυχει να παιξει καποιος, με πολυ μεγαλυτερο ποσοστο ,πχ 12%...

#8 myle

Senior Member
    Members
    540 μηνύματα

Δημοσίευση 08 Μάρτιος 2008 - 12:42 πμ
Σίγουρα οι παραπάνω πράξεις εμπεριέχουν σφάλμα.

#9 oneirobatis

Senior Member
    Members
    745 μηνύματα

Δημοσίευση 08 Μάρτιος 2008 - 07:07 μμ
Οι δικες μου οχι ^^ :)

#10 dimitris74

Senior Member
    Members
    1.418 μηνύματα

Δημοσίευση 08 Μάρτιος 2008 - 07:38 μμ
χλωμους σας κόβω εώς ανοιχτο γκρί.
οι εταιρείες δεν δινουν ποτέ μεγάλες αποκλισεις για το ίδιο μάτς ενω αν κοιτάς μόνο τις αποδόσεις και παίζεις άσχετα μάτς ρισκάρεις το ιδιο όπως αν έπαιζες δυο ασχετα παιχνίδια με άσχετες αποδόσεις.

#11 vagpap

Senior Member
    Members
    2.467 μηνύματα

Δημοσίευση 08 Μάρτιος 2008 - 08:17 μμ
Ο τύπος που δίνει το σίγουρο στοίχημα (surebet) είναι ο εξής:

1/(1/x + 1/y + 1/z) > 1

όπου:
x = η απόδοση για το 1
y = η απόδοση για το Χ
z = η απόδοση για το 2

Έστω ότι λοιπόν για έναν αγώνα έχετε βρει τις εξής καλύτερες αποδόσεις:
1 = 1,80
X = 3,80
2 = 6,20

ο τύπος δίνει:
1/(1/1,8 + 1/3,8 + 1/6,2) = 1,020

άρα το παιχνίδι μας κάνει. Για 100? θα μας δώσει πίσω 102,0?.
Για να βρούμε το ποντάρισμα σε κάθε σημείο αρκεί να διαιρέσουμε το ποσό επιστροφής με την απόδοση κάθε σημείου, δηλαδή:
1 => 102,0/1,8 = 56,69?
Χ => 102,0/3,8 = 26,85?
2 => 102,0/6,2 = 16,46?

Από εκεί και πέρα, το να βρεις τα παιχνίδια αυτά είναι το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης. Καλή σας επιτυχία.

ΥΓ. Δεν ασχολούμαι με στοίχημα, απλά το είχα ψάξει παλαιότερα το θέμα. Το παράδειγμα έχει νούμερα που με βολεύουν στο να βγει η ανίσωση αληθής, δεν έχω ιδέα αν μπορεί να βρεθεί τέτοια.

#12 dark_banishing

Senior Member
    Members
    1.515 μηνύματα

LocationGeneva , Switzerland

Δημοσίευση 08 Μάρτιος 2008 - 08:50 μμ
Φυσικά μπορεί να σου κάτσουν διάφορες στραβές..

Π.χ βρίσκεις τις αποδόσεις που λέει παραπάνω ο vagpap για το Καλαμαριά Ολυμπιακός. Λες ουάου σίγουρο κέρδος !!

Νικάει η καλαμαριά 1-0. Όλα οκ.

Ο ολυμπιακός κάνει προσφυγή.

Η μια εταιρία σου λέει εγώ δίνω απόδοση μονάδα πάρε τα χρήματα σου πίσω.
Η άλλη σου λέει δέχομαι το αποτέλεσμα του κανονικού αγώνα.
Η άλλη δέχεται το αποτέλεσμα της προσφυγής.
Ακόμα χειρότερα σου κρατάνε τα λεφτά μέχρι να βγει τελεσίδικη απόφαση.

Αρκεί μόνο 1 από τα παραπάνω σενάρια για να χάσεις τα λεφτά σου..

Άλλη περίπτωση. Παίζεις παναθηναϊκός ατρόμητος.

Το ματς αναβάλλεται εξαιτίας κακοκαιρίας. Η μια εταιρεία σου λέει σου το στοίχημα ισχύει αφού το ματς θα γίνει την επόμενη βδομάδα. Η άλλη σου επιστρέφει τα λεφτά, αλλά την επόμενη βδομάδα έχει άλλες αποδόσεις γιατί ο λουτσιάνο δεν παίζει, οπότε δεν κλείνει πλέον το bet σου...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
χρησταρα με την μεθοδο sure bet πολοι traders εχουν βγαλει λεφτα με το bonus scalping..

εχει γινει της μοδας ποια..

γιαυτο και μερικες εταιριες ζητανε κατι τρελα πραγματα οταν θελουν να ταυτοποιησουν καποιον χρηστη..

στον κακομοιρη τον φιλο μου ζητησαν μια φωτο να κραταει την ταυτοτητα του.. :2funny: :2funny: :2funny:

και του ειπαν γινεται διοτη η προσφορες τους αντιμετωπιζουν εκβιασμους.. που να ξερε ο κακομοιρης απο trading και scalping.. να παιξει ηθελε :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Φίλε μου αν στα παίρνει η εταιρία όλα καλά. Επαναλαμβάνω! Η bet365 ήταν η πρώτη εταιρία που μου έβαλε όριο  πονταρίσματος (0,2 euro!!!) επειδή χρησιμοποιούσα την μέθοδο surebet. Αν ήταν χαλαρή όπως λες δεν θα το έκανε αυτό.
εμενα που δεν εκανα αυτα που λενε οι ποιο κατω.. που εκανα αντιγραφη επικοληση.. Δεν μου εκαναν ποτε οριο ποτε μια παρατυρισι που παιζω καθαρα και 600 ευρω χτηπημα το ματς απο γνωστους και 300 απο εμενα κτλ ποτε.. :grin:Τωρα αν εσενα σου εκαναν το λεει και η ιδια η εταιρια αν διαβασεις λιγο τους ορους.. Οσον αφορα σαν εταιρια ειναι μακραν η καλυτερη αδερφε :grin:.. ειναι η F1 του στοιχηματος :grin:

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Το surebet είναι φοβερό και δεν κάνεις κάτι παράνομο. Παράνομο είναι να σε φράζουν οι κολοεταιρίες. Πριν 1,5 περίπου τις είχα ξεκοιλιάσει. :fuck1:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ενας γνωστος φιλος ειχε βαρεσει περσι προποερσι την αρσεναλ 600 ευρω στο 80 της αναμετρισης στο 85 δεν θυμαμαι ακριβως να κερδισει πηρε 2000 χιλιαρικα τοτε σε 2 μερες τα λεφτα ηταν κασερι στο βιβλιαριο μου εγω πηρα ενα 20αρικο η 10ρικο δεν θυμαμαι ακτιβως :grin:Μαλλων 20αρικο θα ηταν :grin: μπουρμπουαρ απο το παλικαρι τζογαδορο του κερατα κουμαροσκλυλο :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και στην βετοτο=bwin bwin=betoto που ετυχε σαν νεος του ιντερνετ  και γυριζοντας ολες τις εταιριες του στοιχηματος για τα μπονους :grin: Να με φανε 100 ευρωπουλα καταθεσης δικιας μου καθαρα 100 ευρω απο την τσεπη μου χωρις να παρω μπονους χωρις τιποτα..!!!! ζεστα ευρωπαικα.. Δεν τα εδιναν ουτε για πλακα και τα βαρεσα φυσικα τα εχασα και φυσικα δεν με ειδαν ουτε ζωγραφιστο ουτε πνευματικο :2funny: Εστιλα φαξ στην αγγλια που στο διαλο δεν θηαμαμι ακριβως 4 φορες ταυτοτητα φατσα κωδικο χρηστη κτλ κτλ πηρα τηλεφωνα οι γκομενες πουλουσαν τρελιτσα στο τηλεφωνο κτλ κτλ μεχρι που αρχιζε να παιζει νε τρεμουν τα χειλια μου το στομα μου και τα δαχτυλα μου απο τα νευρα εβγαλα τικ και τα Πονταρα με αποτελεσμα να τα χασω αφου ενεργησα μεσα στον θημο μου χωρις λογικη :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ενας γνωστος φιλος ειχε βαρεσει περσι προποερσι την αρσεναλ 600 ευρω στο 80 της αναμετρισης στο 85 δεν θυμαμαι ακριβως να κερδισει πηρε 2000 χιλιαρικα τοτε σε 2 μερες τα λεφτα ηταν κασερι στο βιβλιαριο μου εγω πηρα ενα 20αρικο η 10ρικο δεν θυμαμαι ακτιβως :grin:Μαλλων 20αρικο θα ηταν :grin: μπουρμπουαρ απο το παλικαρι τζογαδορο του κερατα κουμαροσκλυλο :2funny: :2funny:
το τσιμπησες το μεροκαματο ομως χρησταρα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom