Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ενας γνωστος φιλος ειχε βαρεσει περσι προποερσι την αρσεναλ 600 ευρω στο 80 της αναμετρισης στο 85 δεν θυμαμαι ακριβως να κερδισει πηρε 2000 χιλιαρικα τοτε σε 2 μερες τα λεφτα ηταν κασερι στο βιβλιαριο μου εγω πηρα ενα 20αρικο η 10ρικο δεν θυμαμαι ακτιβως :grin:Μαλλων 20αρικο θα ηταν :grin: μπουρμπουαρ απο το παλικαρι τζογαδορο του κερατα κουμαροσκλυλο :2funny: :2funny:
στις πληρωμες κυριοι

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαγκες κερδισα στον οπαπ με μπονους απο ημιχρονα τελικα 22 ευρω και ακομα να το παρω....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εστειλα φαξ στο 210-5798850 και τα λεφτα απο δεκεμβρη να πανε να γαμηθουν

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Παιξε αδερφε :grin: κανονικα..!!! τα λεφτα δεν τα χανεις..!! Αναλυψη θα μπορεις να τα κανεις εφΟσον και αν διακοψει την λειτουργια τις η εταιρια στην ελλαδα μεχρι τις 5 του μηνος η μεχρι τις 3 θα παιζουμε ανετα και οτι βγει αν κλησει και ειμαστε κερδισμενοι θα μπορουμε να τα κανουμε αναλυψη... :grin:
να παει να γαμηθει ο οπαπ μου πηρε και το φαξ 1 ευρω

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
το τσιμπησες το μεροκαματο ομως χρησταρα  :grin:
αδερφε ας κανουν κωδικο :grin:Να μην τα τσιμπαω :grin:Αν και εχει κατι τσιγκουναρια :grin: Που αν και πηραν κανα 2 φορες απο κανα 200 ευρω δεν κερασαν καφε αλλα φυσικα οσο με ειδαν μετα αλλο τοσο τους ειδα και εγω ξερεις σε κατι απεργιες του οπαπ κτλ τους λεω ξερεις τα τσιγκουναρια συγνωμη δεν εξιπερετω αλλο με τον κωδικο μου :grin: Δηλαδη ρε φιλε με ψαχνεις οταν με εχεις αναγκη αλλα αφου πηρες 2 φορες τι ειμαι εγω ο προσωπικος σου υπιρετης να παω τραπεζα να κανω αναλυψη να στα φερω και δεν εκτιμας τιποτα..Αδερφε οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους δεν μαρεσει η εκμεταλευση οταν κανεις πολυ τον καλο ξερεις σε λενε και μαλακα και οχι αδικα :grin: :grin:Υγεια πανω απο ολα :grin:ΥΓ..νΑ δουμε θα βγαλουμε κανα 5ευρω με τον αγωνα τις σαοπαολο σε λιγακη 1-1 ηρθε το πτωτο ματς μετραει το εκτος εδρας γκολ οποτε δεν θελει βιαστικες σκεψεις αναλογα με το αποτελσμα και το 1 γκολ χρονος για το ημιχρονο βλεποντας παραληλα το ματς :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αδερφε ας κανουν κωδικο :grin:Να μην τα τσιμπαω :grin:Αν και εχει κατι τσιγκουναρια :grin: Που αν και πηραν κανα 2 φορες απο κανα 200 ευρω δεν κερασαν καφε αλλα φυσικα οσο με ειδαν μετα αλλο τοσο τους ειδα και εγω ξερεις σε κατι απεργιες του οπαπ κτλ τους λεω ξερεις τα τσιγκουναρια συγνωμη δεν εξιπερετω αλλο με τον κωδικο μου :grin: Δηλαδη ρε φιλε με ψαχνεις οταν με εχεις αναγκη αλλα αφου πηρες 2 φορες τι ειμαι εγω ο προσωπικος σου υπιρετης να παω τραπεζα να κανω αναλυψη να στα φερω και δεν εκτιμας τιποτα..Αδερφε οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους δεν μαρεσει η εκμεταλευση οταν κανεις πολυ τον καλο ξερεις σε λενε και μαλακα και οχι αδικα :grin: :grin:Υγεια πανω απο ολα :grin:ΥΓ..νΑ δουμε θα βγαλουμε κανα 5ευρω με τον αγωνα τις σαοπαολο σε λιγακη 1-1 ηρθε το πτωτο ματς μετραει το εκτος εδρας γκολ οποτε δεν θελει βιαστικες σκεψεις αναλογα με το αποτελσμα και το 1 γκολ χρονος για το ημιχρονο βλεποντας παραληλα το ματς :grin:
α ρε χρησταρα και σε εμας που εχουμε καλη καρδια γιατι δεν κερδιζουμε συνεχεια?  :grin:

υγ τι το κανες το 20αρικο? τσιπουρα?  :grin:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μετα της 3 δεκεμβρη δε θα μπορουμε ιντερνετικα;;;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
και 2 παοκ μια χαρα σχεσεις εχει με βεροια λόγω ολαιταν,γεωργιαδη παλαιοτερα...το 2πλο στο 2.00bet365,στον οπαπ μετα βιας στο 1,8 και η αεκ και ο παο bet 365 μας βγαζουν 8 και κατι ψιλα που αμα περασουν με κανα 20αρι 160 ευρω....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
α ρε χρησταρα και σε εμας που εχουμε καλη καρδια γιατι δεν κερδιζουμε συνεχεια?  :grin:

υγ τι το κανες το 20αρικο? τσιπουρα?  :grin:
αδερφε δεν κερδιζουν συναιχεια αλλα κερδιζουν οταν παιζουν μερικα ατομα μονο μονα αποδεκτα και δεν εχουν φοβο για τα λεφτα ειναι με λιγα λογια ψυχροι οτι και να γηνει κερδιζουν αλλα ολοι πανω κατω ξερεις ειναι λιγο χαμενοι αντε μερικοι να ειναι κανα 1000 ευρω κερδισμενοι αλλα ενταξει μονο μονα αποδεκτα παντως υπομονη δεν εχει κανεις με λιγα λογια κανουν τα λεφτα ανακυκλοση ετσι οπως το βλεπω απο αυτους πανε ελα ειναι μια πανω μια κατω με λιγα λογια δεν εχει χαιρι..Αλλα ο τζογος ειναι στον ελληνα οτι η βοτκα στον ρωσο :2funny: :grin:Ειμαστε αλκολικοι με τον τζογο οι ελληνες.. :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μετα της 3 δεκεμβρη δε θα μπορουμε ιντερνετικα;;;
ας ερθει εκεινη η ημερα και θα μας ειδοποιησουν μην αγχωνεσε αλλιως θα σε κανω πελατι μετα στο παρανομο να ξερεις αερα λεφτα δεν θα βαρας σε εμενα :grin: χρηστος ο αξιοπιστος :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
α ρε χρησταρα και σε εμας που εχουμε καλη καρδια γιατι δεν κερδιζουμε συνεχεια?  :grin:

υγ τι το κανες το 20αρικο? τσιπουρα?  :grin:
σταμ εφαγα σημερα φασολια ελεφαντες απο πρεσπες φετινης σοδιας στον φουρνο με συνοδεια τσιπουρο ενα σφινακι του τσιπουρου :grin: ηταν σαν να εφαγα αστακο και χαβιαρι...και φυσικα σαλατα..Δεν θυμαμαι τι ειχα κανει εκεινο το 20αρικο τοτε πιθανον αφου επινα πολυ :2funny: :2funny: :2funny:Παντα με μεζε :grin:ΥΓ.. τΩΡΑ Ειμαι πλακα ουτε κοιλια ουτε τιποτα ουτε πιτσες γιγας ουτε το καταπετασμα απο ποτα πατατακια κτλ κτλ :grin:Ειμαι σε νιρβανα φασι διατροφη γυμναστικη κτλ.. πολεμο τα παθη μου :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :grin:Αλλα ενταξη το τσιπουρο τσιπουρο σε λογικα ορια δηλαδη με το φαγητο με κανα φιλο την παρασκευη αν τους ψησω τους κολλητους στα καρβουνα που ψηνουμε συχνα εγω ειμαι ο σεφ :grin: :sunglasses: τετοια πραγματα :grin: ομορφα οχι καθε μερα χωρις οριο και χωρις μυαλο :uglystupid: :sunglasses: μονο και μονο επειδη εχουμε καλο στον εγκεφαλο :grin: :-* :sunglasses: :2funny:..Η ζωη του ανθρωπου ειναι μια αιωνια καθημερινη παλη με τον ιδιο του τον εαυτο :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και 2 παοκ μια χαρα σχεσεις εχει με βεροια λόγω ολαιταν,γεωργιαδη παλαιοτερα...το 2πλο στο 2.00bet365,στον οπαπ μετα βιας στο 1,8 και η αεκ και ο παο bet 365 μας βγαζουν 8 και κατι ψιλα που αμα περασουν με κανα 20αρι 160 ευρω....
αν τα βαλεις κατω με την λογικη εφοσων ο 1 δεν παιζει πλαιοφ και βγαινει απευθειας τσαμπιονς λινγκ δηλαδη ο ολυμπιακος.. Το να παιξεις τον ΠΑΟΚ να κερδισει μεσα στην βεροια την βεροια ασχετως αν ειναι καλυτερος η οχι ειναι δωρο αδορο θελω να πω τι να την κανει την νικη ο παοκ αφου δεν προκιτε να περασει τον ολυμπιακο ποτε για να βγει πρωτος αλλα και επειδη ειναι μεσα στην 5αδα των πλειοφ..Το ελληνικο πρωταθλημα ειναι ετσι ωστε να εχει ενδιαφερων μονο οι ομαδες που πεφτουν κατηγορια πχ τωρα η βεροια..Τωρα οσον αφορα τις καλες σχεσεις που λες.. δεν υπαρχουν!!.. Αν υπαρχουν ειναι απο τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕς τις βεροιας που ειναι ολοι ΠΑΟΚ δηλαδη οι βεροιοτες σαν βεροιοτες ειναι και βεροια αφου απο εκει ειναι αλλα ειναι και ΠΑΟΚ. Σαν διοικιτικες σχεσεις αν εννοεις  δεν υπαρχουν...!! Αυτη την στιγμη.. :grin: Η βεροια κινδινευει :grin: αν ειχαν καλες σχεσεις δεν θα κερδιζε ο ΠΑΟΚ που λες εσυ αλλα θα εδινε κωλο να κερδισει Η βεροια :grin: Αν υπηρχε αυτο δεν θα το εβγαζαν οι μπουκ για στοιχηματισμο αρα το παιχνιδι ειναι στα ισια αρα το κινητρο την συγκεκριμενη στηγμη ειναι με την βεροια.. :grin:ΥΓ.. Ξερω οτι το πρωταθλημα τελειωνει τον μαιο αλλα αυτην τιη στιγμη καιγεται η βεροια αν σου γεμιζει το ματι ο ΠΑΟΚ τον παιζεις αλλα επειδη ειναι ελλαδα εδω ας ερθει και 0-15 κατα την ταπινη αποψη μου προσωπικα δεν αξιζει και θα το παιξω 1σσο η κανα γκολ-γκολ..στο χαλαρο φυσικα :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ενας τζογαδορος του στοιχηματος περσι με ειπε.. Απο τοτε που μπλεξαμε με τις εφημεριδες και τις διαβαζουμε απο τοτε δεν παμε και ταμειο :grin:.. Παλια δεν διαβαζαμε τιποτα και πηγαιναμε ταμειο τωρα με λεει δεν παμε... Που μπλεξαμε με τις κωλοφιλαδες οπως με ειχε πει :grin: :grin: Κομπλε η σαοπαλο και γεματο το μορουμπι και 1 κλαση ποιο καλη ομαδα και ξεκουραστη.. Ναι βρε μαντες :grin: εκει στην Matcmoney px λεμε τωρα μια εφημεριδα τυχαια :grin: Να Μην παρεξηγηθω ισα ισα πιστευω οτι ειναι η καλυτερη εφημεριδα για το στοιχημα..Μαζι με το στοιχημα..Τεσπα :grin: Αφου ρε μαγκες η σαο παολο περναει και με 0-0 και που περασε ουτε ασσος ουτε με χαντικαπ να κερδισει περασε με 0-0 στον τελικο.. Και οι φιλαθλοι στις κερκιδες τους αποθεωναν..Ο φιλος ποσο δικιο ειχε ο τζογαδορος απο πανω :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Σας Ενημερώνουμε Για Αλλαγές Στο Στοίχημά Σας
Εστάλη29/11/2012 02:11ΑναφοράWMS0168871069
Γεια σας Xristos,

Επικοινωνούμε μαζί σας αναφορικά με το στοίχημα με αριθμό αναφοράς AK8982201110F το οποίο τοποθετήθηκε σε αποδόσεις του 1.02 στην επιλογή Κανένα 1η Γκολ Επόμενο γκολΣάο Πάουλο v Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Έχουμε εξακριβώσει ότι αυτή η επιλογή παίχθηκε αφότου το αποτέλεσμα ήταν ήδη γνωστό ή υπήρχε ουσιαστικό πλεονέκτημα και γι' αυτό, σύμφωνα με τους κανόνες μας, η επιλογή έχει ακυρωθεί.

Παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες για όποια αναστάτωση προκληθεί.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα της bet365

Η bet365 υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό, λεπτομέρειες στο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε τους μπαγασιδες αγγλους με ανακαλιψανε :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
177.Ράντερσ Μίντιλαντ 2-3 και1
178.Γρανάδα Σαραγόσα γκολ
179.Θελτα Αλμερία 1
180.Χερτα Κολωνια 1
181.Γκενκ Σταντάρ όβερ
182.Ρεν Τρουά 2-3 γκολ
183.Μαγιορκα Λα Κορούνια γκολ και 1.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
αν τα βαλεις κατω με την λογικη εφοσων ο 1 δεν παιζει πλαιοφ και βγαινει απευθειας τσαμπιονς λινγκ δηλαδη ο ολυμπιακος.. Το να παιξεις τον ΠΑΟΚ να κερδισει μεσα στην βεροια την βεροια ασχετως αν ειναι καλυτερος η οχι ειναι δωρο αδορο θελω να πω τι να την κανει την νικη ο παοκ αφου δεν προκιτε να περασει τον ολυμπιακο ποτε για να βγει πρωτος αλλα και επειδη ειναι μεσα στην 5αδα των πλειοφ..Το ελληνικο πρωταθλημα ειναι ετσι ωστε να εχει ενδιαφερων μονο οι ομαδες που πεφτουν κατηγορια πχ τωρα η βεροια..Τωρα οσον αφορα τις καλες σχεσεις που λες.. δεν υπαρχουν!!.. Αν υπαρχουν ειναι απο τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕς τις βεροιας που ειναι ολοι ΠΑΟΚ δηλαδη οι βεροιοτες σαν βεροιοτες ειναι και βεροια αφου απο εκει ειναι αλλα ειναι και ΠΑΟΚ. Σαν διοικιτικες σχεσεις αν εννοεις  δεν υπαρχουν...!! Αυτη την στιγμη.. :grin: Η βεροια κινδινευει :grin: αν ειχαν καλες σχεσεις δεν θα κερδιζε ο ΠΑΟΚ που λες εσυ αλλα θα εδινε κωλο να κερδισει Η βεροια :grin: Αν υπηρχε αυτο δεν θα το εβγαζαν οι μπουκ για στοιχηματισμο αρα το παιχνιδι ειναι στα ισια αρα το κινητρο την συγκεκριμενη στηγμη ειναι με την βεροια.. :grin:ΥΓ.. Ξερω οτι το πρωταθλημα τελειωνει τον μαιο αλλα αυτην τιη στιγμη καιγεται η βεροια αν σου γεμιζει το ματι ο ΠΑΟΚ τον παιζεις αλλα επειδη ειναι ελλαδα εδω ας ερθει και 0-15 κατα την ταπινη αποψη μου προσωπικα δεν αξιζει και θα το παιξω 1σσο η κανα γκολ-γκολ..στο χαλαρο φυσικα :grin:
++++ οτι η βεροια ειναι ανταγωνιστρια του αρη για τον υποβιβασμο οποτε ενας λογος παραπανω να την βοηθησει :2funny: :2funny: :2funny: ;)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
++++ οτι η βεροια ειναι ανταγωνιστρια του αρη για τον υποβιβασμο οποτε ενας λογος παραπανω να την βοηθησει :2funny: :2funny: :2funny: ;)
Σωστα αλλα το ματς ειναι στα ισια..!!! Κοιτα 4500 χιλιαδες κοσμος εκει κτλ :grin:.. Εγω Οσο θυμαμαι τον εαυτο μου σαν παοκτση φανατικο.. δηλαδη ο Φανατικος οπαδος η ομαδα του δεν θελει να χανει ποτε..!!! Αυτο για το αν πεσει ο αρης η οχι μας αφηνει αδιαφορους (μιλαω τωρα σαν οπαδος για να βγαλουμε μια ακρη απο οπαδικη αποψη που καταλιγη μετα σε στοιχηματικη να πιασουμε ολες τις παραμετρους δηλαδη :grin:)Αφου ειναι ετσι κιαλιως δεν ειναι καλα ο αρης δεν θα βοηθησουμε εμεις την βεροια να σωθει για να πεσει ο <<εχθρος>> μας.. Την μονη φορα που επιασα τον εαυτο μου να παρακαλαω να δωσει το ματς ο ΠΑΟΚ ηταν με την καλαμαρια :grin: Που επεφτε τοτε ο αρης :2funny: :2funny: που ειναι σωματιο αδερφικο να το δωσει το ματς ο ΠΑΟΚ που το εδωσε μονο εκει..Και ειχανε παει οι οπαδοι μας στους παιχτες και τους ειχανε πει αν δεν το δωσετε στην καλαμαρια το ματς θα σας γαμησουμε την μανα :2funny: :2funny:Ενταξει πιο ευγενικα το ειπαν.. :2funny: :2funny: :grin: Τεσπα τωρα με την βεροια ποσος μας ενδιαφερει γιατι δεν ειναι καλαμαρια και 2 οι παιχτες εχουν προεδρο που δηχνει οτι με τα 12 εκκατομμυρια που εχει απαιτει και αγωνιστικωτιτα οπως απαιτει και φυσικα ολοι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ μαζι τους και εγω ασχετως αν η ομαδα ειναι για τα σκυλια πρεπει να τα δινουν ολα υπαρχει τεραστιος λαος και ιστορια χαμενες πατριδες και η Μακεδονια ο ΠΑΟΚ αντιπροσοπευει πολλα πραγματα δεν ειναι απλα μια ομαδα.. Απλα μια ομαδα ειναι η μπαρτσελονα Και οχι Ο ΠΑΟΚ (τΩΡΑ ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΩ :grin: ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟς ΦΑΝΑΤΙΚΟς :grin: ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΠΛΟς ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΑς :2funny: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΕς ΤΙς ΠΛΕΥΡΕς :grin:) Αρα απο πλευρας οπαδων δεν υπαρχει Μια στο τρισεκκατομμυριο να θελουν να δωσει ο ΠΑΟΚ το παιχνιδι για να πεσει το παρταλι ο αρης :grin: Αρα αυτο δεν συμφαιρει σε κανεναν ουτε στους οπαδους ουτε στην διοικηση Και αν πχ πες οτι θελει ο αρβανιτιδης να δωσει χρηματα (γιατι ελλαδα ειμαστε ολα μπορει να γινοντε ενα π-αραπανω που ειμαστε ελλαδα :grin:) Αν κλασει ο σαββιδης θα βγαλει 20 αρβανιτιδιδες σε ποιον να προσφερει τι αν το μαμε και υποιγεια :grin: Τωρα καθαρα αγωνιστικα παιζει η βεροια που καιγεται με τον αδιαφορο ΠΑΟΚ που δεν καιγεται αλλα δεν θα δωσει και κωλο στην βεροια δεν την εχει αναγκη να της δωσει το ματς οπως προανεφερα :grin: Τωρα το θεμα ειναι οτι Αν η ΑΕΚ ΚΕΡΔΙΣΕ 0-4 και δεν ηταν στημενο :2funny: προφανος και ο ΠΑΟΚ να κερδισει αλλα αν η Αεκ κερδισε στα ισια (λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα 0-4 :2funny:) ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ :2funny: :grin: ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΙΝΙΤΡΟ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΚΙΝΙΤΡΟ Η ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο παοκ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ στα ισια το ματς και δεν εχει να χασει τιποτα.. Αν ο ΠΑΟΚ ειχε πχ 3 βαθμους με τον ολυμπιακο διαφορα το 2πλο θα ηταν 1,50 βαριαβαρια και οχι 2 που ειναι τωρα οι μπουκ δεν ειναι μαλακες δινουν τυρι να φαει ο κοσμος επηδει δεν θελει να σκεφτει ολα αυτα που καθομαστυε τωρα και σκεφτομαστε εμεις οχι οτι εμεις το κανουμε συναιχεια :2funny: αλλα καπου καπου σαν τωρα σκεφτομαστε ασχετα μετα που κανουμε οτι να ναι  :2funny:Τωρα αν πραγματικα η βεροια θελει να κατσει α εθνικη λογικα να το παει σε χαμηλο τεμπο και Ο παοκ σαν αδιαφος να επιτεθει για να τις σπασει την μεση  :2funny: :2funny: Ειναι δυσκολο ματς δεν πρεπει να βλεπουμε το δεντρο και να χανουμε το δασος οποθ δασος τοσα πολλα αλλα ματς..  :grin: :grin:

Επισκέπτης
Να ηταν προς το τελος η σεζον να δεχτω ολα τα παρασκηνιακα που λετε για τον Βεροια-Παοκ αλλα ακομα δεν εχει τελειωσει ο πρωτος γυρος,αν κατι γινει θα γινει στο Ολυμπιακος-Πλατανιας :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom