Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Παει οτι δεν θα αγοραστει απο την βετ365 αυτο που εκανα αντιγραφη επικολιση.. οπως ανακινωσε :grin: Ετσι λεει αυτη τωρα.. Αρα αν δεν αγορασει η βετ365 την goalbet πως θα κατσει ελλαδα θα πληρωσει μικτα κερδη 30% φορο στο κρατος +10% θα παιρνει το κρατος φορο απο τον παιχτη +2 χρονια πισω το λιγοτερο αναδρομικα φορων που πρεπει να δωσει η βετ365.. Τι να πω θα δηξει το πως θα κινηθει :grin:
η goalbet ειναι μεσα στην 24 νομιμες παντως και την δουλευουν πολλα μαγαζια με φρουτακια τα οποια εχουν αδειες κανονικα και ολα
και απο οσο ξερω που μιλησα με δικηγορους και ασφαλιτες τα καταστηματα τουλαχιστον δεν θα εχουν προβλημα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

Μπόνους Bet365

Δίχως αμφιβολία, ένα από τα πιο επαινετά μπόνους ανάμεσα στους χρήστες.
Τα πιο σημαντικά σημεία

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά σημεία αυτής της εξαιρετικής εταιρείας στοιχημάτω:
φωτο bet365

Μια από τις εταιρείες στοιχημάτων με το περισσότερο κοινό στην Ελλάδα, λόγω προϊόντος
    Πολύ ανταγωνιστικό μπόνους: 100% έως 100€
    Η σοβαρότητα και η αξιοπιστία των πληρωμών

Ανάλυση της Bet365 ως εταιρεία στοιχημάτων

Η εταιρεία στοιχημάτων Bet365 είναι μια από τις αναγνωρισμένου κύρους πύλες στοιχημάτων και διαδικτυακών παιχνιδιών, με τους περισσότερους πελάτες στο διαδίκτυο. Σε μια αγορά με τόσο πολύ τον ανταγωνισμό, η αξία αυτής της εταιρείας είναι διπλή, αφού τοποθετηθείται ως η κορυφαία κυρίως γιατί  προσφέρει μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, με αξεπέραστη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Τέτοιες εταιρείες στοιχημάτων κινούνται σε διάφορες χώρες, λόγω των πλεονεκτημάτων που προσφέρει το διαδίκτυο, και συνδέονται συχνά με άλλες τοπικές εταιρείες παιχνιδιών με αποτέλεσμα να προσφέρουν μια πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία που ανταποκρίνεται στα συμφέροντα μιας συγκεκριμένης χώρας ή περιοχής. Η Bet365, όπως και πολλά άλλα σπίτια, παράλληλα με το κλασσικό περιεχόμενο των  αθλητικών στοιχημάτων, έχουν υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών καζίνο και πόκερ, μεταξύ άλλων, όλα μέσω ενός και μόνο συστήματος λογαριασμού για τον πελάτη.

Η διαφοροποίηση των υπηρεσιών είναι σημαντική, επειδή πολλοί πελάτες που ψάχνουν για μια ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε κάποιο τοπικό πρωτάθλημα ή το αγαπημένο τους σπορ που συχνά δεν απολαμβάνουν ευρείας κάλυψης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έτσι, η Bet365 είναι μια από τις εταιρείες στοιχημάτων που προσπαθεί να έχει όσο περισσότερα πρωταθλήματα σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, ακόμη και σεμικρότερες κατηγορίες, ενώ δίνει επίσης προσοχή σε λιγότερο δημοφιλή αθλήματα όπως το σνούκερ.

Σήμερα, στην παρουσίασή τους πολλές πύλες τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο προσφέρουν ένα τυπικό μπόνους καλωσορίσματος και άλλα είδη προώθησης. Από την άλλη, η Bet365 αθλήματα χωρίς να έχει παραμελήσει αυτήν την πτυχή, γνωρίζει πολύ καλά ότι μια προσφορά δωρεάν χρημάτων κάτω από ορισμένες συνθήκες  δεν είναι αρκετή για να διατηρήσει πελάτες μόνιμους, έχοντας υπόψη την μεγάλη ανταγωνιστικότητα. Είναι απαραίτητο να υπερέχουν σε άλλες πτυχές: στον σχεδιασμό και διαχείριση της πύλης, στην ποικιλία των διαθέσιμων στοιχημάτων, στην ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών, σε συμφέρουσα ποσοστά, σε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως η εκπομπή αγώνων ή στατιστικών στοιχείων, και φυσικά στην αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών προς τον πελάτη.

Η εν λόγω εταιρεία στοιχημάτων μπορεί να επαίρεται για πολλά από αυτά τα σημαντικά στοιχεία, δεδομένου ότι έχει μια πολύ ευρεία κάλυψη όλων των σπορ, στα οποία μπορεί κάποιος να στοιχηματίζει ζωντανά και να επωφελείται από το υψηλότερο μερίδιο της αγοράς (το οποίο σχεδόν πάντα, περιέργως, καταλήγει στις ίδιες πέντε), καθώς και από στοιχήματα μέσω του κινητού τηλεφώνου, ζωντανές μεταδόσεις ορισμένων αθλητικών εκδηλώσεων μεγάλου ενδιαφέροντος, ενώ οι προσφορές της υπάρχουν σε όλα τα είδη στοιχηματισμού, από τις συνηθισμένες επιστροφές χρημάτων σε ορισμένους αγώνες μέχρι τα μπόνους με επιπλέον χρήματα, κληρώσεις και πολλά άλλα.

Για να γίνει η δραστηριότητα του στοιχηματισμού πιο ευχάριστη, η Bet365 παρέχει όλων των ειδών τις εικόνες και ενημερωμένα αποτελέσματα, καθώς και πληροφορίες χρήσιμες για την πρόβλεψη. Υπάρχουν επίσης εφαρμογές σε audio, ειδήσεις και διάφορες εκπλήξεις. Στην ιστοσελίδα της μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τις ενότητες που θέλετε να συμβουλευτείτε, καθώς ενώ οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να καταφύγετε στο γραφείο εξυπηρέτησης του πελάτη, που διατίθεται σε διαφορετικές μορφές και είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο.

Η εταιρεία στοιχημάτων Bet365 σπορ έχει αδειοδοτηθεί σύμφωνα με τον κανονισμό της Επιτροπής Τυχερών Παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου. Παράλληλα για το υπόλοιπο των online υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών τους διαθέτει τα κατάλληλα διαπιστευτήρια που εκδίδονται από την κυβέρνηση του Γιβραλτάρ.

Για όλους αυτούς τους τύπους των διαπιστεύσεων για την ασφάλεια σε όλες τις συναλλαγές και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, αυτή η εταιρεία στοιχημάτων έχει γίνει ένας από τους ηγέτες της αγοράς τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων, και φυσικά είναι μια σημείο αναφοράς σε προσφορές, εφόσον λίγες εταιρείες είναι σε θέση να την ξεπεράσουν.

Bet365

Επισκέπτης
Σκορακια που επαιξα σημερα

179. Θελτα - Αλμερια  1 - 1  (6)
180. Χερτα - Κολωνια  2 - 1  (7,50)
182. Ρεν - Τρουα      3 - 1  (10)

1,80 ευρω ξερα στον ΟΠΑΠ

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Λεει λοιπον ο γνωστος μας Φωντας:

Υ.Γ. Μετά από έρευνα που πραγματοποίησα, μέσα σε μια εβδομάδα από τώρα θα αποχωρήσουν μέχρι νεοτέρας (μάλλον θα αργήσει αυτή η …νεοτέρα) όλοι οι μεγάλοι μπουκ από την Ελλάδα. Περισσότερα και νεότερα θα σας έχω στην αυριανή εκπομπή καθώς θα έχω φροντίσει να ενημερωθώ από ένα πολύ υψηλά ιστάμενο πρόσωπο.

Λεει πως το νεοτερας θα αργησει, δηλαδη θα αργησουν να γυρισουν αποο ο,τι φαινεται...
Πρεπει λοιπον να μπουνε για τα καλα οι ημετεροι στην αγορα και το κρατος θα κανει ο,τι μπορει γι αυτο..

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
τα πας καλα με αυτους  :2funny: :2funny:
ναι εχω φιλους περιμενω πως και πως να αρχισω να τους δινω και αριστερους  :P

Λεει λοιπον ο γνωστος μας Φωντας:

Υ.Γ. Μετά από έρευνα που πραγματοποίησα, μέσα σε μια εβδομάδα από τώρα θα αποχωρήσουν μέχρι νεοτέρας (μάλλον θα αργήσει αυτή η …νεοτέρα) όλοι οι μεγάλοι μπουκ από την Ελλάδα. Περισσότερα και νεότερα θα σας έχω στην αυριανή εκπομπή καθώς θα έχω φροντίσει να ενημερωθώ από ένα πολύ υψηλά ιστάμενο πρόσωπο.

Λεει πως το νεοτερας θα αργησει, δηλαδη θα αργησουν να γυρισουν αποο ο,τι φαινεται...
Πρεπει λοιπον να μπουνε για τα καλα οι ημετεροι στην αγορα και το κρατος θα κανει ο,τι μπορει γι αυτο..
η ΕΕ ενωση παντως ειναι καθετη, αρε πουστη χοντρε ολα εσυ τα κανεις, παντως και παλι υπαρχει τροπος να παιξεις εξω

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ναι εχω φιλους περιμενω πως και πως να αρχισω να τους δινω και αριστερους  :P
η ΕΕ ενωση παντως ειναι καθετη, αρε πουστη χοντρε ολα εσυ τα κανεις, παντως και παλι υπαρχει τροπος να παιξεις εξω
Τι εννοεις ειναι καθετη?
Καθετη εναντιον της Ελλαδας, θα μας βαλει παλι προστιμο, θα το πληρωνουμε οι φορολογουμενοι και θα μας αναγκαζουν να παιζουμε στο μονοπωλιο, με πρωτογονες μεθοδους...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Τι εννοεις ειναι καθετη?
Καθετη εναντιον της Ελλαδας, θα μας βαλει παλι προστιμο, θα το πληρωνουμε οι φορολογουμενοι και θα μας αναγκαζουν να παιζουμε στο μονοπωλιο, με πρωτογονες μεθοδους...
ακριβως ξεσηκωθηκανε ολες οι εταιριες για το πρωτοφανες νομοσχεδιο και απευθυνθηκανε στην ΕΕ η οποια μας εκανε αυστηροτατη συσταση
διαβασε

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ακριβως ξεσηκωθηκανε ολες οι εταιριες για το πρωτοφανες νομοσχεδιο και απευθυνθηκανε στην ΕΕ η οποια μας εκανε αυστηροτατη συσταση
διαβασε
Πολυ εμπεριστατωμενη αναλυση απο τους συντακτες αυτων των αρθρων...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα.. Δεν ξερω αν το εχετε παρατυρισει επειδη τιγχανω να ειμαι με ατομα με τον τζογο πολυ κοντα ειδη εχει αρχισει να γινετε χαμος στο παρανομο.. Μιλαω για ατομα που ξεφιτρονουν dealer σαν τα μανιταρια.. Μετα τις 5 του μηνος οπως αναφερθηκε ενα παλικαρι σε προιγουμενες σελιδες οι μισοι ελληνες θα γηνουν dealer και οι μισοι θα παιζουν σε αυτους.. εΙΔΗ απο 15 μεχρι 20 21 22 χρονων παιζει μονο παρανομο μετα τις 5 του μηνος θα πεσουν και τα βαρια πορτοφολια ενας γνωστος ειδη πηγε στο 1000 ευρω τζιρο την ημερα σαν ντιλερ ειδη μου καναν προταση 2 ατομα εμενα προσωπικα να γινω ντιλερ λογο των γνωριμιων μου του παθος μου με το στοιχημα..Δεν εδωσα απαντηση περιμενω τις 5 δεκεμβριου.. Τελος παντων ζουμε σε μια συχρονη δικατορια ηοι ελληνες υποφερουν σε ολα τα επιπεδα και το κρατος εκει.. Ενταξει εδω ειναι για στοιχημα παντως αν κλησουν οι μεγαλες απο εδω τα πραγματα θα ειναι ζορικα για τους πρακτορες του οπαπ   ειδη εκει που καναν τζιρο εχει πεσει θα κλησουν και οθ μεγαλες εταιριες γαμηθικαν τελειως... Θα παιξουν ολοι παρανομο δεν ειναι μαλακες οταν το 24% τοθ τζογου γινετε στις μεγαλες εταιριες αν κλησουν αυτες οι ανθρωποι ολοι αυτοι θα πανε στο παρανομο αλλα και απο αυτους επαιζαν οπαπ με την κινιση αυτη του κρατος για μονοπολιο με φασιστικο τροπο δεν θα παιξει κανεις οπαπ.. Ειδη ξεφιτρονοθν σαν μανιταρια οι ντιλερ με λενε καθε μερα να αναλαβω και αναλογα το πως θα παιζει ο παιχτης θα παιρνω ποσοστα δηλαδη αλλο μονο 2αδες και παει λεγοντας τεσπα να μην επεκταθω εδω απλα ζουμε σε μια παραλογη χωρα υγεια και απο τις 5 προσωπικα δεν θα με ξαναπιασει τον κωλο ο οπαπ.. :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Σύνολο για αυτή την περίοδο   76,06 99,20
κατι βγαλαμε και σημερα 23 ευρω :grin: :grin: ενω τον προιγουμενα μηνα με σηκωσαν τα νεφρα οι μπουκ ομως :2funny: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδος
Χέρτα Βερολίνου @ 2.20
€1,00 Μονό 29/11/2012 20:36:01 1,00 0,00

Over  1.5 @ 1.50
€34,00 Μονό 29/11/2012 19:55:40 34,00 51,00

Over 2.5 @ 3.50
€5,00 Μονό 29/11/2012 18:45:38 5,00 0,00

Over 2.5 @ 6.50
€0,20 Μονό 29/11/2012 16:38:44 0,20 0,00

Over  2.5 @ 1.80
€2,00 Μονό 29/11/2012 16:00:36 2,00 0,00

Over 2.5 @ 3.50
€0,20 Μονό 29/11/2012 15:53:24 0,20 0,00

Over  3.5 @ 2.10
€2,00 Μονό 29/11/2012 14:32:01 2,00 4,20

Over 1.5 @ 1.28
€0,20 Μονό 29/11/2012 13:32:45 0,20 0,26

Over 2.5 @ 2.00
€0,86 Μονό 29/11/2012 13:31:26 0,86 0,00

Over  6.5 @ 3.25
€0,20 Μονό 29/11/2012 11:52:17 0,20 0,00

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
        Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδος
Over 1.5 @ 4.00
€0,20 Μονό 29/11/2012 10:58:18 0,20 0,00

Over 2.5 @ 1.83
€2,00 Μονό 29/11/2012 10:52:28 2,00 3,67

Over 4.5 @ 3.50
€1,00 Μονό 29/11/2012 10:43:15 1,00 0,00

Over 2.5 @ 1.53
€26,00 Μονό 29/11/2012 10:23:05 26,00 39,87

Κανένα 1η Γκολ @ 1.025
€0,20 Μονό 29/11/2012 01:45:35 0,20 0,20

Over  1.5 @ 2.75
€1,00 Μονό 28/11/2012 21:39:38 1,00 0,00

Σύνολο για αυτή την περίοδο  76,06 99,20

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Οι πράκτορες του Οπάπ γιατί να ζοριστούνε από το κλείσιμο των ξένων εταιριών ρε Χρηστάρα?Το αντίθετο...
Την ΑΕΚΑΡΑ πόσο την δίνεις την Δευτέρα?  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Οι πράκτορες του Οπάπ γιατί να ζοριστούνε από το κλείσιμο των ξένων εταιριών ρε Χρηστάρα?Το αντίθετο...
Την ΑΕΚΑΡΑ πόσο την δίνεις την Δευτέρα?  :grin:
αδερφε :grin: πχ τωρα εγω ετσι παιζω και στον οπαπ και στο ιντερνετ.. Αν κλησουν οι εταιριες οι μεγαλες στο ιντερνετ λογο αντιδρασις θα στραφω μονο στο παρανομο και θα κοψω τελειως τον οπαπ.. Ειμαστε ελληνες αλλα δεν ειμαστε τελειως μαλακες.. Αυτο που θα κανω εγω θα το κανουν ακομα πολοι περισοτεροι... Και αυτο που περιμενω προσωπικα για το αν θα γηνω ντιλερ στο παρανομο ειναι οτι επειδη δεν ειμαι πιτσιρικας και οτι επειδη ξερω τους πακετους που βαραν 600 ευρω κτλ να ειμαι σιγουρος οτι θα εχουν κλησει πχ οι μεγαλες εταιριες για να μπορω να τους πλισιασω που ειδη τους εχω πλισιασει με εμεσο τροπο που ειδη το ξερουν και αυτοι οτι θα κλησουν η ενδεχετε τελος παντων να κλησουν βετ365 κτλ κτλ..Οσον αφορα για την AEK εδω και λιγο καιρο παιζω μονο live και αυτο που εχω κατασταλαξει αν παρω κανα 10 ευρω η 5αευρω κερδος :grin: ειναι ο αγωνας απο ελλαδα βεροια-ΠΑΟΚ.. Αυτο εχω σκεφτει για υποθετικο γκολ-γκολ για το πως θα στραφω στο live :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι αλλά οι πιο πολλοί πελάτες από το διαδικτιακό θα πάνε στον Οπάπ!Αυτό λέει η λογική...το παράνομο έχει και το ρίσκο του και το ξέρεις αυτό!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ναι αλλά οι πιο πολλοί πελάτες από το διαδικτιακό θα πάνε στον Οπάπ!Αυτό λέει η λογική...το παράνομο έχει και το ρίσκο του και το ξέρεις αυτό!
OXI file το παρανομο αν εισαι γνωστος δεν εχει ρισκο..Και ξερεις τα ατομα πληρωνουν.. Τωρα αν εισαι τοσο αγαθος και σε φανε λεφτα τι ναπω.. Τεσπα και εγω δεν παιζω παρανομο προς το παρων γιατι υπαρχουν τα μεγαθηρια μπουκ κολοσοι πχ βετ365.. Παντως επειδη ειμαι χομενος με την καλη ενοια μεσα στον τζογο με ανθρωπους και καταστασεις και βλεπω τι γινεται στο παρανομο μετα τις 5 δεκεμβριου θα γηνει τις πουτανας το καγκελο που ειδη εχει αρχισει να γινετε.. Ποιος οπαπ αδερφε μεταξι μας τωρα επειδη ειμαι ρομαντικος και εχω φιλους πρακτορες Ναι αλλα παιζω με τα λεφτα μου αδερφε δεν με τα δινουν αυτοι γιατι να παιζω καπου που ενω ξερω οτι με γαμαει 10 χρονια μετα απο αυτο με την καταργηση των μπουκ να εξακολουθω να παιζω για να τους κανω ακομα περισοτερους μαγκες δηστυχως η ευτιχως με την πραξη του αυτη του κρατος και κατα επεκταση του δικτατορικου καθεστος θα γηνει της πουτανας στο παρανομο τωρα εσυ αν θες να παιζεις οπαπ με 3αδες με να σου βγαζει αγωνες να σε εχει ενα live για τον πουτοσο και μονο 2-3 ομαδες και χωρις μισο γκολ επομενο τρομαρα τους εχουν μονο ακριβες γκολ οχι μισο γκολ μα ποσο μαλακα σε περνανε στον οπαπ τοσα χρονια δεν περιγραφεται σε τριτοκοσμικες συνθηκες λοιπον αν εσυ θες να σε λενε οτι εισαι μογγολος μετα τις 5 και εφοσον κλησουν τις μεγαλες εταιριες να παιζεις οπαπ μαν εγω δυστιχως η ευτιχως δεν θα σε ακουλουθησω δεν γουσταρω τον εκβιασμο αφου δεν εκβιαζω και δεν απειλω να απειλουμε ειμαι ειρηνικος τυπος δεν θελω να με γαμανε ασχετως με την θεληση μου που με γαμανε τοσα χρονια ο οπαπ οσο ζω μαθενω λενε οι αρχαιοι ελληνες δεν νομιζω να μην ξερουν αυτοι  :grin: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην με βρίζεις μαν...εγώ είχα σκοπό να παίζω σε σένα από τις 5 Δεκέμβρη!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom