Επισκέπτης
Μαλακια τοτε,εγω παιζω για την καυλα μου οχι για την κονομα (να ειναι καλα η θεια που εμεινε μαγκουφα)Ανάληψη θα μπορείς να κάνεις
Να παίξεις δε θα μπορείς...
Μαλακια τοτε,εγω παιζω για την καυλα μου οχι για την κονομα (να ειναι καλα η θεια που εμεινε μαγκουφα)Ανάληψη θα μπορείς να κάνεις
Να παίξεις δε θα μπορείς...
γαμησετα ποιο αξιοπιστη εταιρια απο τον οπαπ ειναι βασικα δεν θα κλησει δεν θα παιζουμε στοιχημα σε αυτην 7 εταιρια στην μεγαλη βρετανεια ειναι τι να καταλαβει με τζιρο 3,8 δις ευρω το 2008 ο οπαπ τοτε ειχε 5 με το μονοπολιο και χωρις κρισι η ελλαδα τωρα πρεπει να τον εφτασε αλλα η βετ365 εχει και να συναγωνιστη 100 εταιριες στο διαδικτιο παντως ολες οι αναφορες που λενε γιαυτην την εταιρια το 90% ειναι θετικες και ειναι αυτην τιν στιγμη μια απο τις μεγαλυτερες εταιριες στον κοσμο στο στοιχημαΠαιδιά μην κλείσει η bet365 γιατί την γαμήσαμε!!!! :'(
μαν χρηστο.. εχω συγγενης και ξαδερφια στο εξωτερικο.. οποτε κατι θα κανω και εγω.. αλλα την συχνοτητα και τον ελεγχο που ειχα παλια δεν θα τον εχω..γαμησετα ποιο αξιοπιστη εταιρια απο τον οπαπ ειναι βασικα δεν θα κλησει δεν θα παιζουμε στοιχημα σε αυτην 7 εταιρια στην μεγαλη βρετανεια ειναι τι να καταλαβει με τζιρο 3,8 δις ευρω το 2008 ο οπαπ τοτε ειχε 5 με το μονοπολιο και χωρις κρισι η ελλαδα τωρα πρεπει να τον εφτασε αλλα η βετ365 εχει και να συναγωνιστη 100 εταιριες στο διαδικτιο παντως ολες οι αναφορες που λενε γιαυτην την εταιρια το 90% ειναι θετικες και ειναι αυτην τιν στιγμη μια απο τις μεγαλυτερες εταιριες στον κοσμο στο στοιχημαΚαι να κλησει μαλλων να μην μπορουμε να παιξουμε απο ελλαδα θα την βρουμε την ακρη εγω πχ την βρικα
![]()
η paddypower οταν ειχε ενα καλο bonus εκανα trading εκει.. κερδησα 50 ευρω διοτη το εχασα σε αλλη εταιρια..μπα μολις διαβασα κατι σχολιασμους και κριτικες για την PaddyPower μαπα το καρπουζι λενε οτι σε βαζουν οριο αν κερδισεις κατευθιαν μια φορα οριο σε ενα παιχνιδι ειχε μεγιστο οριο 12 ευρω![]()
Τεσπα θα την βρουμε την ακρη και αυτη η εταιρια βγαινει στην απεξω απο εμενα ετσι μην παρεξηγηθω
![]()
σπρωξε χοντρα τωρα μπας και ρεφαρεις1-0 η σπορτιγκ χανει απτον Ποσειδωνα Μηχανιωνας της Πορτογαλιας.. Αν δε γινει 2 το κοβω το στοιχημα για πολυ καιρο..![]()
![]()
![]()
14 αποδοση εχει τωρα2-0 τι να ρεφαρω με τους σιχαμενους. ολα τα στηνουνε δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο.. καλυτερα να χαλαω τα λεφτα στο κινο τζοκερ τι καθομαι και παιζω. 2-0 ΕΛΕΟΣ
Ουτε καν το σκεφτομαι. Εχω ξενερωσει απειρα..14 αποδοση εχει τωρα
ρε λες να γυρισει το ματσακι![]()
αλεξανδρε παει σιγουρα η βετ365 αν και ειναι μεγαθηριο..Τεσπα Μολις διαβασα οτι διμοσιευθικε στην εφιμεριδα τις κυβερνησεως..Και το εχει το matchmoney στα τελευταια του φυλα.. Για να κατσει μια εταιρια απο τις 5 δεκεμβριου και μετα στην ελλαδα θα πρεπει να φορολογηθει επι των μηκτων κερδων τις τον χρονο με 30% + ο καθε παιχτης του στοιχηματος με 10% δηλαδη αν κερδιζεις 200 ευρω εμεις δηλαδη σαν παιχτες τα 20 θα πηγαινουν στο κρατος + το 30% των μικτων κερδων της εταιριας..Δεν ειμαι σιγουρος αν ζητανε και αναδρομικους φορους απο τις εταιριες για τα προηγουμενα χρονια..Που μαλλων ναι.. Τωρα οι εταιριες που πηραν αδεια πρεπει να λητουργησουν απο τις 6 δεκεμβριου με αυτο το νεο καθεστος δηλαδη 30% επι των μικτων κερδων και 10% στον παιχτη που κερδιζειΟποτε παει μαλλον και η 365.Εγω τους ρωτησα και ειπαν δεν ξερουν ακομη οτι μελετανε τον νομο και τετοια.
Paddypower
sportingbet
novibet
mybet
betshop
goalbet
Αυτες φαινεται οτι πηραν αδεια
βαλε 2πλο ιντερ μπας και ρεφαρις μεγαλυτερη ομαδα μπορει να τσιμπησει κανα πεναλντι ακομα κλενε2-0 τι να ρεφαρω με τους σιχαμενους. ολα τα στηνουνε δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο.. καλυτερα να χαλαω τα λεφτα στο κινο τζοκερ τι καθομαι και παιζω. 2-0 ΕΛΕΟΣ
αδερφε παντως αυτο το παρταλοπαρταλο την σπορτινγκ λισαβωνας δεν τιν εβαζα ενα ευρω σαν μονο αποδεκτο απανω τηςΑυτοι της σπορτινγκ χανουν και ουτε καν βιαζονται.. λες και κερδιζουν 3-0..
Φιλε αν δεις τι παιχτες εχει. Καινουργιο προπονητη πηρε. Τη Μπραγκα κερδισε τη προηγουμενη βδομαδα. Παιζει με τη τελευταια και χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος που εχει 1 νικη μονο. Και η Σπορτιγκ την αλλη αγωνιστικη παιζει εντος με Μπενφικα. Που σου φαινεται πιο λογικο να παρει βαθμο/ους στο σημερινο ματς η' με Μπενφικα??????αδερφε παντως αυτο το παρταλοπαρταλο την σπορτινγκ λισαβωνας δεν τιν εβαζα ενα ευρω σαν μονο αποδεκτο απανω της![]()
otan η ομαδα ειναι του κωλου ειναι του κωλου αδερφε και η αλλη που ειναι του κωλου καιγεται να σωθει η ιντερ αν και εφαγε το κουρκουμπινι ειναι 2φτερη στην βαθμολογια εσυ επαιξες σπορτινγκ ενταξει ετσι σκεφτηκες αλλα επαιξες ενα παρταλι..Φιλε αν δεις τι παιχτες εχει. Καινουργιο προπονητη πηρε. Τη Μπραγκα κερδισε τη προηγουμενη βδομαδα. Παιζει με τη τελευταια και χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος που εχει 1 νικη μονο. Και η Σπορτιγκ την αλλη αγωνιστικη παιζει εντος με Μπενφικα. Που σου φαινεται πιο λογικο να παρει βαθμο/ους στο σημερινο ματς η' με Μπενφικα??????