Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 317 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    989

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
να κανουμε ενα κινημα υπερ των εταιριων στοιχηματος στο ιντερνετ να μην φυγουν απο την ελλαδα :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ναι Χρήστο είναι απο την ΜΠΕΤΦΑΙΡ, μια απο τις καλύτερες εταιρίες στο Ιντερνέτικο στοίχημα, λόγω υψηλών αποδόσεων και πολλές κινήσεις ελιγμών καθώς πληθώρα παιχνιδιών και μάτς, είναι ΛΑΙΒ.
Αλλοι εκεί μέσα, βγάζουνε λεφτά ΜΟΝΟ με Αρμπιτράζ, αλλά αυτό είναι μια άλλη Ιστορια.

Εγώ ασχολούμαι πιο πολύ με το LAY ,οπότε θέλωντας και μη παίζω στο ανταλακτήριο της ΜΠΕΤΦΑΙΡ.Καποια φορά θα το αναλύσουμε αυτό διότι είναι το μέλλον του στοιχήματος.
Παρόλι με το συμπαθειο είναι για το χαβαλέ,σε βάθος χρονου βγαίνεις χαμένος και εγώ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να χανω  :cheesy:
(Επ ακριβείας θέλω να είμαι θετικος κάθε μήνα,φυσικα και οταν ασχολείσαι με το στοίχημα θα χανεις και χρήματα ,το βασικό είναι να είσαι θετικός σε διαρκεια χρόνου.)

Δεν την ξέρω την Ιστορία με τις απαγορευσεις, στην ΜΠΕΤΦΑΙΡ παντως παιζουν εκατοντάδες Ελληνες καθημερινά και η Εταιρια βγάζει πολλά,οπότε δεν θα εχει προβλημα να αγοράσει αδεια απο το ξεχαρβαλωμένο μας Κρατίδιο που κάνει ΚΡΑ για φραγκα σα Ρωσσιδα Ιερόδουλη.
Ειναι μώροι και αδαείς εαν νομίζουν οτι όλοι αυτοι οι ανθρωποι θα γυρίσουν πίσω στον ΟΠΑΠ και στις μίζερες αποδόσεις του.
ΓΕΛΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΤΡΑ και λυπάμαι που φτάνουμε σε τετοιες στερήσεις ελευθεριων προς τους Ελληνες υπηκόους για τα χρήματα τους και πως θέλουν να τα ξοδευουν.

Απο την άλλη υπάρχουν φυσικοτατα και δεικλιδες ασφαλείας, ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ και ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ μεσω PAYPAL και παίζωντας στις εταιρίες μέσω ΠΡΟΞΥ είναι 2 βασικές οδοί να παρακάμψετε αυτες τις αηδίες.

Ο Σφακιανάκης του Ηλεκτρονικου καλά θα κάνει να ασχολείται περισσοτερο με τους Παιδέρες και τους απεγνωσμένους που πηδάνε απο ταράτσες παρά με εμάς που θέλουμε να παίξουμε ενα στοιχηματάκι για να εχουμε το έξτρα μας για τα Κορίτσια ,τα Ποτά και τις Βενζινες μας.

ΥΓ: Χρήστο,σε ευχαριστω για την διατροφικη ενημέρωση και μπραβο σου που καταναλώνεις Σαλιγκαρια αν και Βορειοελλαδιτης, λιγους γνωριζω να τα προτιμούν εκει πάνω, εδω στο Νότο είναι βασικό πιάτο  :grin:

Να είσθαι καλά και με πολλά κερδη αδέρφια
οπως τα τρωει αυτη η γκομενα στο παρισι ετσι τα τρωω εγω και ο κολλητος μου δηλαδη αυτα που τρωει αυτη η γκομενα για φαγητο εμεις σαν μεζε με τσιπουρο φαγητο δεν ειναι ετσι οπως τα εχουν κανει αλλα αυτη η γκομενα νομιζει οτι κατι κανει γιατι ειναι κατι προτογνορο απο οτι βλεπω εχει πιο λιγα σαλαγκαρια απο το πιατακι απο το αλουμινιο που περνω εγω αρα οι γαλοι οι κουφαλες τους γαμανε τους πελατες τους το πιατακι εχει μεσα 12 κοματια οπως το περνω εγω στο τζαμπα :grin: ενας απλα καλος μεζες για τσιπουρακι ειναι :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
σε αυτο το πιατακι που τρωνε καποιοι αλλοι σε αλλο εστιατοριο εχει 12 σαλιγκαρια μεσα σε αυτο το εστιατοριο δεν τους κλεβουν τοσα ειναι :grin:YΓ.. Αν φας και τα 12 σαλιγκαρια και ρουφηξεις το λιομενο βουτηρο με την σκορδιλα και τα μπαχαρικα που εχει μεσα στο κελιφος γιατι εχει μπολικο ζουμι και βγεις και πας οχι σε μπαρακι αλλα σε κολομπαρο θα σε πεταξουν εξω με τις κλοτσιες :2funny θα μιριζεις σκορδιλα σαν ασβος :2funny: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kαλημερα για στοιχημα αποψε θα ασχοληθω με τον αγωνα 205=Λος Μιγιοναρος-Γκρεμιο και τον αγωνα 164=Μποκα Τζουνιορς-Νιουελς ολντ μποις θα παιξω αναλογα στο live οπως το σκεφτω ξεροντας πχ οτι στον αγωνα της μιγιοναρος με την γκρεμιο ειναι επαναλυπτικος του 1-0 που κερδισε η γκρεμιο στην εδρα της ειναι αγωνας πριν τον ημιτελικο του σουνταμερικανα δηλαδη το αντιστοιχο κυπελλο ουεφα ευρωπης :grin: Θα παιξω μονο αν προηγηθει η γκρεμιο επομενο μισο γκολ αν προηγηθει η μιγιοναρος και το κρατησει λεμε τωρα μεχρι τελους πανε παραταση οποτε με συμφαιρει μονο αν το βαλει η γκρεμιο το σκεπτικο μου και αναλογος θα κρινω πως θα παιξω με τον χρονο που θα ειναι διαθεσιμος κτλ.. Στον αγωνα της μποκα η νιουελς παει για πρωταθλημα αν επαιζα στον οπαπ θα το επαιζα 2πλο αλλα στο live θελω να το παιξω μονο αν προηγηθει η μποκα επομενο μισο γκολ γιατι θα ανοιξει η νιουελς θελει δεν θελει αν το βαλει πρωτη δεν θια ασχοληθω οπως περιμενα να το βαλει πρωτη η ολντριχαμ φια να παιξω επομενο γκολ μπερτον στις 9,45 σημερα το βραδυ αλλα το εβαλε πρωτη η μπερτον και το εκλεισα το σαιτ.. Με λιγα λογια μπορει και να μην παιξω για οβερ βλεπω αν το φαει η κολομβιανικη ομαδα απο την γκρεμιο θα ανοιξει σαν βενταλια αν.. και εκει νομιζω εχει περισοτερο περιθοριο για το πως θα παιξει καποιος επομενο μσιο γκολ απο οτι στον αγωνα της νιουελς εμπασι περιπτωση θα βγαλω και εδω αν παιξω κατι αντιγραφη το στοιχημα μου :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
πιβεβαιωση Στοιχηματος  - KR0228902110F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  15/11/2012 23:38:09 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Σαν Μαρτίν ντε Σαν Χουάν να σκοράρει 3o γκολ Λανούς v Σαν Μαρτίν ντε Σαν Χουάν
(Επόμενο γκολ) 15/11/2012 Κανένα 4.75 Κερδισμένο
Σύνολο:  1,00  Κέρδη:  4,75    :grin:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287
Με Ζε Ρομπερτο ( 38) και Τζιλμπερτο Σιλβα νομιζω και αυτος κοντα εκει στα 2500+ μετρα υψομετρο εγω επαιξα 1 λογω του οτι και εκτος εδρας δε τραβαει η Γκρεμιο ( και ας χασω.. ) μαζι με οβερ Μποκα. :p

Και μονο φαν μπετ Τιγκρε -1 γιατι δεν ειχα τι να κανω κατι ψιλα.. :cheesy:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
συστημα 1-2-3

Αρης 1
ΠΑΟ 1
Ολυμπιακος Χ

οσο αφορα τις αδειες μαλλον ο χοντρος θα αναιρεσει το νομο μετα τις γιορτες γιατι το καζινο του δεν παει καλα
τελευταια και σκεφτηκε αυτη την παπαρια για να οικονομισει στις γιορτες. επειδη γνωριζω λογω επαγγελματος καποια
πραγματα μπορουμε να παιξουμε στην goalbet

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
συστημα 1-2-3

Αρης 1
ΠΑΟ 1
Ολυμπιακος Χ

οσο αφορα τις αδειες μαλλον ο χοντρος θα αναιρεσει το νομο μετα τις γιορτες γιατι το καζινο του δεν παει καλα
τελευταια και σκεφτηκε αυτη την παπαρια για να οικονομισει στις γιορτες. επειδη γνωριζω λογω επαγγελματος καποια
πραγματα μπορουμε να παιξουμε στην goalbet
Καλημερα :grin: αν ειναι να παιξουμε στην εταιρια αυτην :grin: Ας κανουμε ολα τα παιδια  που παιζουμε στοιχημα και γραφουμε εδω στο μπουρδελα κομ :grin: Μια εταιρια στοιχηματος ποιο αξιοπιστοι θα ειμαστε και θα πληρωνουμε σε 2 μερες :grin: Καλητερα να κοψουμε το στοιχημα αν ειναι να παιξουμε σε αυτους η σε καποιους αλλους ας κοψουμε το στοιχημα η να παιζουμε μονα ζιγα τις πινακιδες απο τα αμαξια που περνανε στον δρομο οπως καναμε παλια πιο μικροι :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kαλημερα για στοιχημα αποψε θα ασχοληθω με τον αγωνα 205=Λος Μιγιοναρος-Γκρεμιο και τον αγωνα 164=Μποκα Τζουνιορς-Νιουελς ολντ μποις θα παιξω αναλογα στο live οπως το σκεφτω ξεροντας πχ οτι στον αγωνα της μιγιοναρος με την γκρεμιο ειναι επαναλυπτικος του 1-0 που κερδισε η γκρεμιο στην εδρα της ειναι αγωνας πριν τον ημιτελικο του σουνταμερικανα δηλαδη το αντιστοιχο κυπελλο ουεφα ευρωπης :grin: Θα παιξω μονο αν προηγηθει η γκρεμιο επομενο μισο γκολ αν προηγηθει η μιγιοναρος και το κρατησει λεμε τωρα μεχρι τελους πανε παραταση οποτε με συμφαιρει μονο αν το βαλει η γκρεμιο το σκεπτικο μου και αναλογος θα κρινω πως θα παιξω με τον χρονο που θα ειναι διαθεσιμος κτλ.. Στον αγωνα της μποκα η νιουελς παει για πρωταθλημα αν επαιζα στον οπαπ θα το επαιζα 2πλο αλλα στο live θελω να το παιξω μονο αν προηγηθει η μποκα επομενο μισο γκολ γιατι θα ανοιξει η νιουελς θελει δεν θελει αν το βαλει πρωτη δεν θια ασχοληθω οπως περιμενα να το βαλει πρωτη η ολντριχαμ φια να παιξω επομενο γκολ μπερτον στις 9,45 σημερα το βραδυ αλλα το εβαλε πρωτη η μπερτον και το εκλεισα το σαιτ.. Με λιγα λογια μπορει και να μην παιξω για οβερ βλεπω αν το φαει η κολομβιανικη ομαδα απο την γκρεμιο θα ανοιξει σαν βενταλια αν.. και εκει νομιζω εχει περισοτερο περιθοριο για το πως θα παιξει καποιος επομενο μσιο γκολ απο οτι στον αγωνα της νιουελς εμπασι περιπτωση θα βγαλω και εδω αν παιξω κατι αντιγραφη το στοιχημα μου
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - FR5096065310F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  16/11/2012 00:32:41  Εκτύπωση  

Επιλογές
     1 Over 1.5 Μιγιονάριος v Γκρέμιο RS
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 16/11/2012 Κανένα 1.83 Χαμένο
Σύνολο:  100,00   Κέρδη:  0,00  :grin: ποτε μηλα ποτε φυλα  :grin: 

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Καλημερα :grin: αν ειναι να παιξουμε στην εταιρια αυτην :grin: Ας κανουμε ολα τα παιδια  που παιζουμε στοιχημα και γραφουμε εδω στο μπουρδελα κομ :grin: Μια εταιρια στοιχηματος ποιο αξιοπιστοι θα ειμαστε και θα πληρωνουμε σε 2 μερες :grin: Καλητερα να κοψουμε το στοιχημα αν ειναι να παιξουμε σε αυτους η σε καποιους αλλους ας κοψουμε το στοιχημα η να παιζουμε μονα ζιγα τις πινακιδες απο τα αμαξια που περνανε στον δρομο οπως καναμε παλια πιο μικροι :grin:
Χρηστο η συγκεκριμενη ειναι μεγαλη εταιρια απλα δεν ειναι τοσο γνωστη, ειναι μια απο τις 25 που εχει παρει αδεια απο το κρατος οποτε θεωριτικα ειναι και λιγο πιο αξιοπιστη

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287
Over 2.5 @ 1,571
Μονό  1 × 10,00 € (id: 406006) 16/11/12, 10:55 10,00 € 15,71 € 15,71 €
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Γκολ Over/Under 2.5: Over 2.5 Μπρίσμπεϊν Ρόαρ - Σίντνεϊ 1,571 16/11, 11:00 -

3-1 στο ημιχρονο.. Βγηκε ο σημερινος Φρεντο στο Κολωνακι!  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over 2.5 @ 2.75
€10,00 Μονό 16/11/2012 11:05:35 10,00 27,50
    Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JY7716720710F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  16/11/2012 11:05:35  Εκτύπωση 

Επιλογές
      1 Over 2.5 Αλάνια Βλαντικαβκάζ Β’ v Ρούμπιν Καζάν Β’
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 16/11/2012 Κανένα 2.75 Κερδισμένο
Σύνολο:  10,00  Κέρδη:  27,50    Καλησπερα με πηραν πριν λιγο τηλεφωνο οι κολλητοι θα ψησουν παιδακια μπριζολες σε ενος του κολλητου που πουλαει χρωματα μπογιες σομπες κτλ.. Με ειπαν φερε 2 ρετσινες απο το ldl 2,45 ευρω το 1,5λιτρο Πηρα και 2 λιτρα κοκα κολα και 2 ψωμια εδωσα 9 ευρω θα παω 3 το μεσιμερη να ψησουμε εμενα ο κολλητος που δουλευει στα στο εργοστασιο σαλαγκαριων θα με φερει 1 πιατακι σαλιγκαρια 12 που ειναι και αυτοι θα φανε παιδακια (κρεας το εχω κοψει αλλα κανω και νηστεια :)) ενταξει βγαλκαμε τις ρετσινες μετα την χθεσινη  :pipa1: με την μιγιοναρος που εβαλε 3 γκολ στο 2 ημιχρονο :2funny: :grin: αρε ελλαδα με τα ωραια σου ζητω το εθνος παιδια μαζι ενωμενοι ποτε νικιμενοι :) ζητω το ελληνικο μουνη :2funny: :grin: υγεια πανω απο ολα οι μπουκ εχουν σημαχους τα παθη μας οχι εμας.. ΥΓ.. Το στοιχημα το εβαλα στην ισοφαριση τις ροθμπιν καζαν β :uglystupid: ειναι μαλακια ασχετα που βγηκε νορμαλ θα ηταν να το εβαζα πριν ισοφαρισει οχι μετα αλλα σε αγωνα ομαδων β επρεπε να πονταρω 5 ευρω οχι 10 και οριν τιν ισοφαρισι οχι μετα που εκανα εδω επειδη ειμαι χαζος εγω δεν παει να πει οτι δεν πρεπει να μην το παραδεχομαι :grin: :2funny: :grin:

Επισκέπτης
Over 2.5 @ 2.75
€10,00 Μονό 16/11/2012 11:05:35 10,00 27,50
     Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JY7716720710F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  16/11/2012 11:05:35  Εκτύπωση 

Επιλογές
      1 Over 2.5 Αλάνια Βλαντικαβκάζ Β’ v Ρούμπιν Καζάν Β’
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 16/11/2012 Κανένα 2.75 Κερδισμένο
Σύνολο:  10,00   Κέρδη:  27,50    Καλησπερα με πηραν πριν λιγο τηλεφωνο οι κολλητοι θα ψησουν παιδακια μπριζολες σε ενος του κολλητου που πουλαει χρωματα μπογιες σομπες κτλ.. Με ειπαν φερε 2 ρετσινες απο το ldl 2,45 ευρω το 1,5λιτρο Πηρα και 2 λιτρα κοκα κολα και 2 ψωμια εδωσα 9 ευρω θα παω 3 το μεσιμερη να ψησουμε εμενα ο κολλητος που δουλευει στα στο εργοστασιο σαλαγκαριων θα με φερει 1 πιατακι σαλιγκαρια 12 που ειναι και αυτοι θα φανε παιδακια (κρεας το εχω κοψει αλλα κανω και νηστεια :)) ενταξει βγαλκαμε τις ρετσινες μετα την χθεσινη  :pipa1: με την μιγιοναρος που εβαλε 3 γκολ στο 2 ημιχρονο :2funny: :grin: αρε ελλαδα με τα ωραια σου ζητω το εθνος παιδια μαζι ενωμενοι ποτε νικιμενοι :) ζητω το ελληνικο μουνη :2funny: :grin: υγεια πανω απο ολα οι μπουκ εχουν σημαχους τα παθη μας οχι εμας.. ΥΓ.. Το στοιχημα το εβαλα στην ισοφαριση τις ροθμπιν καζαν β :uglystupid: ειναι μαλακια ασχετα που βγηκε νορμαλ θα ηταν να το εβαζα πριν ισοφαρισει οχι μετα αλλα σε αγωνα ομαδων β επρεπε να πονταρω 5 ευρω οχι 10 και οριν τιν ισοφαρισι οχι μετα που εκανα εδω επειδη ειμαι χαζος εγω δεν παει να πει οτι δεν πρεπει να μην το παραδεχομαι :grin: :2funny: :grin:
Χρηστο μηπως τις ρετσινες τις τελειωσες μονο σου πριν ερθουν οι αλλοι? :cheesy:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
100 ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤ-  ΚΟΤΜΠΟΥΣ  4,25

101 ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣ-ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥ 2,85

102    ΑΑΡΧΟΥΣ  -ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ 2,25

Θα ρισκάρω με τρία διπλά καλής απόδοσης

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
114    ΛΟΡΙΑΝ   -     ΛΙΛ   

2.2 2               

116 ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ-  ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

1.6  GOAL           

109    ΤΕΛΣΤΑΡ  -   ΦΕΕΝΤΑΜ 

2.45 2                 

119 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙ-ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

1.75 Over           

117   ΧΑΜΙΛΤΟΝ  -ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

1.65 2               

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εδωσε 2 εκατομμυρια ευρω η sydney fc και πηρε τον ντελπιερο ενταξει παρτε και κανα ακομα παιχτη οχι μονο 1 σημερα ο ντελ πιερο 2 γκολακια το 2 γκολ Πολυ ωραιο συτνεργασια 1-2 και προσποιηση πανω στο βιμα του ΚΑΙ γκολ :grin:  αλλα τι να το κανεις μονος ειναι :grin: Ενω ο μαρινακης αν τον επαιρνε στον ολυμπιακο θα ειχε συνεργασια αλλα ο μαρινακης οπος ολοι οι ελληνες παραγοντες @@ μαντζολες.. :grin: θα επαιρνα διαρκειας στον ολυμπιακο αν επερνε ντελ πιερο :grin:ΥΓ Σε ενα παιχνιδι δεν επαιξε για προφυλαξη γιατι ειχε κατι ψιλοενοχλησεις στους προσαγωγους και εφαγαν 7 γκολ :grin: εκτος εδρας :grin: βαλαν και 2 τεσπα.. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom