Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 317 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    989

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
110 ΦΟΡΤ. ΣΙΤΑΡΝ-ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.

2.4 1              ? 

102    ΑΑΡΧΟΥΣ  -ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

1.7 Over            ? 

101 ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣ-ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥ

1.7 Under          ? 

112 ΜΟΝΑΧΟ 1860 -  ΚΟΛΩΝΙΑ 

1.75 Over            ? 

113    ΤΡΑΝΜΙΡ  -ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ

2.4 1              ? 

117  ΧΑΜΙΛΤΟΝ  -ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

1.65 2         

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

να τα ριξω ενα ταληρακι μπας και παμε κανα σολ ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vizolagnos6

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Like
172
Πόντοι
1
εχω ριξει για αρχη 2-3 την δρεσδη κ ειναι 2-0 ηδη απο το τεταρτο

artemis80

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
114    ΛΟΡΙΑΝ   -     ΛΙΛ   

2.2 2               

116 ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ-  ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

1.6  GOAL           

109    ΤΕΛΣΤΑΡ  -   ΦΕΕΝΤΑΜ 

2.45 2                 

119 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙ-ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

1.75 Over           

117   ΧΑΜΙΛΤΟΝ  -ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

1.65 2               

καπως ετσι και εγς

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997

Επισκέπτης
Ολυμπιακος ακ,σκορ 2-0 αποσοση 6
Σελτικ 1Χ αποδοση 2,50
Αρσεναλ οβερ αποδοση 1,57

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα!  :sunglasses:

2 δυαδες επαιξα σημερα..μια γερμανικη κ μια ελληνικη

1.αμβουργο-μαιντζ 1 κ αννοβερο-φραιμπουργκ 1

2.αρης-πας 1 κ πανιωνιος-πλατανιας 1

καλη επιτυχια σε ολους. :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Γιούβε Λάτσιο Χ, Νάπολι Μίλαν 1

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Καλησπέρα! Παίζει κανείς στοίχημα στο μπάσκετ στον Οπαπ? Ξέρει κάποιος τι είναι ακριβώς η επιλογή που λέγεται "όριο" και είναι ανάμεσα σε under-over? Μήπως είναι νίκη με ένα πόντο διαφορά?

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα! Παίζει κανείς στοίχημα στο μπάσκετ στον Οπαπ? Ξέρει κάποιος τι είναι ακριβώς η επιλογή που λέγεται "όριο" και είναι ανάμεσα σε under-over? Μήπως είναι νίκη με ένα πόντο διαφορά?
στο σημερινο κουπονι του οπαπ το μοναδικο ματς που δινει αντερ οβερ ειναι το λος ατζελες κλιπερς-σικαγο μπουλς.οριο 194,5 ποντους.
κατω απο το οριο ειναι αντερ
πανω απο το οριο ειναι οβερ

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
στο σημερινο κουπονι του οπαπ το μοναδικο ματς που δινει αντερ οβερ ειναι το λος ατζελες κλιπερς-σικαγο μπουλς.οριο 194,5 ποντους.
κατω απο το οριο ειναι αντερ
πανω απο το οριο ειναι οβερ

Οκ ευχαριστώ φίλε.. Είμαι εντελώς άσχετος στο στοίχημα Μπάσκετ, δεν έχω παίξει ποτέ! Τώρα θα κάτσω να διαβάσω τα σχετικά που λέει στη σελίδα του Οπάπ..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera απο δευτερα βραζει τσιπουρο μαλλων ο γνωστος μου που περνω τσιπουρο εδω και καιρο βγαζει τσιπουρο 1,5 τονο με γλυκανισο και γραπα δηλαδη χωρις γλυκανισο.. Τα σταφυλια του ειναι αραντιστα 1000% μεσα σε καμπο σε καταπρασινους λοφους μακρια απο δρομους με αμαξια καυσαερια μακρια απο πολεις δηλαδη οτι και να σας πω γιαυτο το τσιπουρο ειναι λιγα βγαζει 1,5 τονο και τον πουλαει για πλακα κριση ξε κριση τον δηνει για πλακα αλλα και να του μηνει δεν χαλαει αλλα δεν μενει.. Τεσπα θα με πειτε γιατι μας το λες αυτο εδω ρε χρηστο το λεω γιατι στο μερος μου και οι πετρες φτιαχνουν τσιπουρο ο καθενας εχει τον δικο του φιλο παραγωγο και ο κοσμος εδω που μενω ο απλος απλος με την εννοια οτι περνει τσιπουρο απο οποιον κατσει δεν την ψαχνει και πολυ γιατι βγαζουν παρα πολοι παραγωγοι τσιπουρο.. Εγω επειδη ο θιως μου ο συγχορεμενος εβγαζε τσιπουρο για προσωπικη του χρηση και για φιλους πινω τσιπουρο απο 15 χρονων με τους κολλητους μου και πανω κατω  λογο το οτι επαινα για 20 χρονια καλλο αυτηεντικο διπλοβρασμενο τσιπουρο απο τον θιο μου εμαθα την γευση του καλου τσιπουρου και αυτο που αν πιεις ενα λιτρο την αλλη μερα θα ξηπνησεις σαν πουλακι ουτε πονοκεφαλους ουτε τιποτα.. Σαν γνωστης  :uglystupid: :grin: Που ειμαι :grin: Δοκιμασα και ηπια τσιπουρο αφοτου συγχορεθηκε ο θειος μου τουλαχιστον απο 5 παραγωγους της περιοχης μου και ευριτερα του νομου μου.. Για να βρω την γευση και την ποιοτητα του τσιπουρου που επινα απο τον θειο μου.. Την βρικα σε αυτον που αναφερω και ετυχε να πουλαει στον καφετζη μου διπλα στο προποτζηδικο του καφετζη μου του τελειωσε πολυ νορις και πηρε μετα απο αλλου αλλα καμια σχεση σαν να πινεις 15 ουισκι με ασπρο ινοπνευμα η διαφορα απο τα 2 αυτα τσιπουρα.. Τωρα οποιος γουσταρει και πηνει τσιπουρο και φυσικα ειναι μονο απο την στοιχηματικη ενοτητα του μπουρδελα κομ και γνωστος εδω :grin: Αν θελει και φυσικα πανω απο ολλα πηνει τσιπουρο και του αρεσει το πιο βασικο αυτο και γουσταρει να πιει και γαμω τα τσιπουρα οταν λεμε και γαμω ειναι και γαμω δεν χωραει αμφισβιτιση  :2funny: :grin: Γιατι το πηνω εγω και οι κολλιτοι μου αν θελει μπορω να τον εξυπερετησω να πιει αυτο το γαματω στην κυριολεξια τσιπουρο απο δευτερα βραζει αυτος ο γνωστος μου παιδια και θα κανω την εξυπιρετηση μονο για τα παλικαρια της στοιχηματικης ενοτιτας του μπουρδελα κομ σε κανα 2 ατομα οχι παραπανω γιατι δεν θα βγαλω μια απλα θα το κανω επειδη γουσταρω αυτο που πηνω εγω με τους κολλητους μου και σας εχω πει κατα καιρους εδω αν θελει και καποιος αλλος γνωστος εδω να δοκιμασει και να παθει μουνοπλακα :grin: :grin: Δεν πεζεται σας λεω απλα γαματο ΥΓ.. Μονο για κανα 2 ατομα παιδια θα το κανω αν πχ καποιος θελει για να δει τι σημαινει γαματο αλιθινο διπλοβρασμενο τσιπουρο να ξερετε οτι ειναι ειναι τα σταφυλια εχω δει τα σταφυλια του ειναι η λαμπορκινη των σταφυλιων σε σφριγκιλοτιτα οψη γευση σε καμπο μεσα στην φυση για να πας εκει μονο με αγροτικο 4χ4 και τρακτερ οτι και να πω γιαυτο το τσιπουρο ειναι λιγο απλα γουσταρω να πιει και κανας μερακλης απο την ενοτητα του στοιχηματος μεχρι 2 ατομα παιδια και αυτοι απο εδω να εχουμε μιλισει κτλ στο χαβαλε που κανουμε κατα καιρος δεν εχω κανενα προσωπικο οφελος μονο οσο κανει το λιτρο που θα τον παρω απο αυτον θα πληρωσετε και τα μεταφορικα μονο για κανα 2 ατομα το κανω γιατι ετσι γουσταρω απλα :grin: Και να δει καποιος απο εδω αν εχω δικιο και του αρεσει το γνησιο πραγματικο τσιπουρο.. Παιδια εχω πιει σχεδον ολα τα τσιπουρα τα τυποποιημενα σε σχεση με το καλο χυμα τσιπουρο ειναι σαν να πινεις τσαι το τυποποιημενο :2funny: Καμια σχεση.. :grin: :grin: :grin:

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν στοίχημα με το συναίσθημα ή βασιζόμενοι σε υποτιθέμενες φανέλες. Με τι καρδιά παίζει κάποιος μια ομάδα με 2 νίκες σε 10 αγώνες και η τελευταία αφού ο αντίπαλος έμεινε με 9; Ειδικά όταν την ίδια ώρα παίζει και ο πολύ καλός φέτος Πανιώνιος. Ακομη και 5-2 να το κάνει δεν καταλαβαίνω πως από τους 2 αγώνες επιλέγει κάποιος αυτόν.

Θα πάω στην Β Βραζιλίας με το κίνητρο και θα παίξω κάτι ψιλά σε άσσο Σαο Καετάνο και διπλά Μπραγκαντίνο, Βιτόρια Μπαϊα και Γκαρατιγκέτα.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera agen. :grin:   229βαλενθια-Εσπανιολ=οβερ,   243=Λας Παλμας-Χερεθ=1,    269=Σαντος-Φιγκειρενσε=οβερ,    263=Ναπολι-Μιλαν=οβερ Πονταρισμα στον οπαπ καρφωτα :grin: 3 ευρω Νικη 20 ευρω μπας και βγει λιγη η χασουρα απο το ιντερνετ :2funny: :grin:ΥΓ.. Ειναι καποιοι παιχτες εδω στο στοιχημα που τραβαν τα μαλια τους με την αγγλια ευτιχως που την εκοψα :grin: ΥΓ.. Τα παιχνιδια ειναι βαση πονταρισματος απο τα φορτωμενα τις βετφαιρ γιατι εχθες απο τα τσιπουρα με τους κολλητους εφαγα σαλιγκαρι φουλ του ασσου με παπα :grin: οι φιλοι κρεατοφαγοι :grin: παιδακια και σουβλακια και τις ρετσινες και τις μπιρες δεν υπαρχει μυαλο ουτε για κινο :2funny: :grin:

Επισκέπτης
Δωρο απο εμενα ακ.σκορ 2-0 τον Ολυμπιακο,αν βγει με κερνατε μια αμστελ :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ευτηχως δεν κερδισε η Γιουβεντους την Λατσιο για να μπει ακομα πιο δυνατα με την τσελσι που θα πονταρει τον ασσο και ο καθε <<πικραμενος>> :grin: Εκτος απο τους φανατικους οπαδους της τσελσι και αυτο δεν το ξερουμε γιατι θα σκασει και στην βετφαιρ αρα και οι φανατικοι οπαδοι τις τσελσι θα παιξουν γιουβεντους :grin: Που μετα αν πρωτα ο θεος νικησει η Γιουβε την Τσελσι μετα με ισοπαλια με την σαχταρ περναει η γιουβεντους χερι χερι με τον καρατζαφερη το χ κανα 2,10 βαρια θα ειναι... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom