Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 317 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    989

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σπασανε γιουνε,παρι,μαντσεστερ,τσελσι,εβερτον,νιουκαστλ

αυτα για οσους φροτωνουν...

εβαλα κατι ψιλα στην μαντσεστερ για ανατροπη, αλλα δεν γινεται καθε φορα ανατροπη...

γκολ/γκολ ρεαλ-μπιλμπαο..

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

εβαλα κατι ψιλα στην μαντσεστερ για ανατροπη, αλλα δεν γινεται καθε φορα ανατροπη...

:2on1:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287

Εβερτον εγω στο 1.80 δεν εβαζα ουτε 50 λεπτα.. :P

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera agen toy agen.. 268=Koriτιμπα-Βασκο Νταγκαμα=1,    269=Σαντος-Φιγκειρενσε=οβερ,    272=Λεον-Κρουζ Αζουλ=οβερ Πονταρισμα καρφωτα 3 ευρω νικη 13,39 στον οπαπ καρφωτα αν βγει τα 0,39 θα τα αφησω μπουρμπουαρ :grin: :grin: Μπας και βγει.. θεωριτικα η σαντος ειναι αδιαφορη αλλα οβερ γαμω την λας παλμας :2funny:  :grin: ΥΓ.. ηθελα να παρω ενα τζακ ρασελ σκυλι και σημερα το ειδα απο εναν γνωστο που εχει μου εφυγε η ορεξη δεν σταματαει θελει να το βγαλεις 15 φορες την ημερα για βολτα ειναι σαν πιρινοκινιτο δεν μενει ποτε απο ενεργεια δεν ειναι τελικα για μενα που ειμαι τις σπαριλας :2funny: :grin:ενταξει χαβαλε εχει αλλα μυριζει το εδαφος λες και ειναι χρυσοριγχος :2funny: :grin:δεν σταμαατει το πουστικο αν πιασω το τζοκερ θα παρω ενα :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

Επισκέπτης
Αλλου ειναι το δωρο χαρε  :grin:  και το επαιξα στο 3.40

για μετα ρεαλ οβερ 3.5 κοριτιμπα ασο

Επισκέπτης
Δεν παιζω ποτε ομαδες που εχουν αλλαξει προπονητη.
σωστο αυτο, αν τον κρατουσαν θα μιλουσαμε για το σημειο του σαββατοκυριακου  :grin:
αλλα και παλι δεν εχουν ομαδα, και νομιζω οτι θα τους κερδισουμε.
εγω στο εδωσα παιχτο αν θελεις  ;)

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287
Σε μια μερα που το 80% των φαβορι εσπασε το οποιοδηποτε κερδος σε αφηνε ικανοποιημενο! :cheesy:

Ναι (GG) @ 1,667
Μπρεστ @ 2,37
Διπλό  1 × 10,00 € (id: 414105) 17/11/12, 13:48 10,00 € 39,50 € 39,50 €
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Ναι (GG) Νάπολι - Μίλαν 1,667 17/11, 21:45 Won
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Μπρεστ Μπρεστ - Μπαστιά 2,37 17/11, 21:00 Won

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhmera molis γυρισα απο εξω κολομπαρα πρωτα μετα μπαρακια.. βασικα ειχα ξενερωσει εχασα 200 ευρω το 3ημερο ο κολλητος με πηρε απο το ιντερνετ καφε με λεει κερανω πουτανες οτι γουσταρεις ποτα ολα δικα μου του λεω δεν εχω ορεξη με λεει παμε εκει δεν μπορεις να χαλασεις το χατιρι του λες οκ παμε. Παμε στο κολομπαρο ερχεται η τζαμαικανη που γουσταρω σαν γυναικα με λεει θα γαμηθουμε με 10 ευρω μονο και μονο για αν δει το αφεντικο οτι περνω ποτο χωρις να ξερει οτι θα γαμηουμε το γαμηση εχει 50 την λεω αν και κερναει ο φιλος ηρθα μονο για την παρτη του αυτος εδωσε 2 πιπες στην καβατζα τελικος λογαριασμος 80 ευρω εγβ μια μπιρα κατεβασα δεν γουσταρα να γαμησω ειχα παισει ψιχολογικα απο το 200αρικο που εχασα τεσπα φευγουμε με λεει παμε σε ολα τα μπαρακια της περιοχης μας κερναω οτι γουσταρεις λεω εχθες εγινα μπισκοτολουκουμο με τους αλλους που ψηναμε με λεει γουσταρω παμε. Εκει πας τι να πεις οχι αφου γουσταρει κολλητος ειναι δεν θα σκαψω παρεα θα κανουμε αφηνεις την διαθεση που δεν ειχα σημερα πισω και πας παμε σε ενα μπαρακι της πουτανας το μουνη γινοταν φευγουμε παμε σε ενα αλο ειχε ενα τραπεζακι αδειο καθομαστε κερναει καρντου σπεσιαλ τι μαλακια ποτο προτιμο 1000 φορες το τσιπουρο του δικου μου τεσπα :grin: Με λεει αφου τελειωσουν τα ποταμας θες σιβας ριγκαλ του λεω ρε μαλακα εδω το καρντου δεν κατεβασα κερνα μπακαρντι κολα κλασικι αξια οτι γουσταρεις με λεει τεσπα πινουμε εχω φτιαξει κεφαλι με αρχιζει τα δικα του ηταν τιφλα ο κολλητος με το δικο μου αμαξι πηγαμε κολομπαρο μπαρακια κτλ. Τεσπα.. Και εκει που ολα τα μουνια ειναι στο τσακιρ κεφι ερχονται οι γνωστοι παοκτσιδες με τις γκομενες τους κτλ τυφλα ξεροντας οτι ειμαστε παοκτσηδες και μας κανουν την ψωλη με τον παοκ σαν εκεινο τον βραχο που κουβαλαει ο οβελιξ το μενιρ πως λεγεται αν θυμαμαι καλα.. Μας αρχιζουν να λενε την αλλη εβδομαδα θα πηνουμε ολη την ημερα απο την πεμπτη μεχρι τον αγωνα με τον ολυμπιακο(ενω αυριο παιζει με τον παναθηναικο στα @@ τους σκεφτονται τον μεθεπομενο αγωνα) Τεσπα οι γκομενες τους να τους κιταζουν με απορια και εμας να μας σπαζουν τον πουτσο και τα αρχιδια με τον παοκ ρε παιδια πραγματι ο φανατισμος ειναι ασχιμο πραγμα φανατισμος για μενα ειναι εγωισμος ποιος γαμαει τον παοκ (αν και ειμαι φολα)αυτοι πληρονονται πλουσιοπαροχα και αλλοι δεν εχουν να φανε και τρωνε μεσα απο τα σκουπιδια γαμησα παοκ και οτι αλλο υγεια να υπαρχει και οχι φανατισμος παιδια..Ερχεται ο αλλος ο γνωστος ο πακετας και γαμω τους ανθρωπους ψιχουλα αλλα κοκαλο αριανος με λεει επαιξα 500 ευρω τον αρη αλλος μαλακας μα ποσο μαλακες ειναι οι αντρες εμεις οι ελληνες με φανατισμο κιταμε παιζουμε ομαδες το μυαλο το εχουμε μονο για να μας σηκονεται η πουτσα και τιποτα αλλο :grin:εΧΩ πΙΕΙ τωρα συγχορεστεμε για το μπλα μπλα αλλα και τωρα ανεβενοντας στο σπιτι μου παλι ο αλλος με την γκομενα μαζι με μηλουσε για τον παοκ πο ρε πουστη τι γινετε στην ελλαδα ειμαστε πορομενοι με παροπιδες η κινωνια εχει βαρεσει τιλτ σαν τα φλιμπερ και ο λαος κολαει με τις ομαδες δεν τον ενδιαφερει πος θα τα βγαλει περα το μελλον μας τιποτα πω επαθα πλακα σημερα με τον φανατισμο που υπαρχει λογικη κανεις τιποτα τεσπα για μενα υγεια παιδια να πανε να γαμηθουν και οι ομαδες και μακρια απο τον γαμημενο εγωισμο οτι ποιο χιροτερο παθος ειναι ο εγωισμος και η υπεριφανια να πανε να γαμηθουν αυτα τα 2 :grin: υγεια και σοφροσινι και γαμω το στοιχημα που μας κανει και πεζουμε σαν μαλακες γαμω τα κουμαρια ολα λες και θα γινουμε πλουσιοι εχω ενα βιβλιαριο απο την εθνικη γεματο απο αναληψεις απο τα μονα αποδεκτα που βαρανε οι πακετοι αλλα εχουν χασει τα 5πλασια και βαρανε μονα αποδεκτα @@ δεν εχει χαιρι το στοιχημα μονο με κανα ημιχρονο τελικο ανατροπη και τους παρεις με κανα 3 ευρω κανα 100 χιλιαρικα οπως αυτους που εβγαλε τωρα μεσοβδομαδα ο οπαπ η την παρασκευη. Τεσπα το πιο σημαντικο ειναι η υγεια οι φιλοι μας η οικογενεια μας φυσικα πανω απο ολα φανατσιμος ομαδες κτλ να πανε να γαμηθουν :grin: Μα ποσο μαλακες ειμαστε και ασχολουμαστε με ομαδες φανατικα τεσπα υγεια και ομοψυχια σε ολο τον κοσμο και οχι φανατιλα και εγωισμος..

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
:s&m_3:
''εχω ενα βιβλιαριο απο την εθνικη γεματο απο αναληψεις απο τα μονα αποδεκτα που βαρανε οι πακετοι αλλα εχουν χασει τα 5πλασια και βαρανε μονα αποδεκτα..''

Τεραστια καταθεση ψυχης Χρησταρα σε βαρεσε κατακουτελα το πιωμα μαζι με το 200αρι της χασουρας :)!
Με τη καλη εννοια το λεω και συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι πανω απο ολα υγεια και ψυχραιμια!
Τι εννοεις εδω αδερφε οτι εχεις βγαλει κερδος απο τα μονα αποδεκτα ή εχεις χασει και το βιβλιαριο ειναι γεματο απο τις αναληψεις που εχεις κανει..;;??

Επισκέπτης
Ασσο Ξανθη στο 2
ΑΕΚ Χ στο 3,30
Χοφενχαιμ οβερ 2,5 στο 1,70
Νις οβερ 2,5 2,20

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
:s&m_3:
Τεραστια καταθεση ψυχης Χρησταρα σε βαρεσε κατακουτελα το πιωμα μαζι με το 200αρι της χασουρας :)!
Με τη καλη εννοια το λεω και συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι πανω απο ολα υγεια και ψυχραιμια!
Τι εννοεις εδω αδερφε οτι εχεις βγαλει κερδος απο τα μονα αποδεκτα ή εχεις χασει και το βιβλιαριο ειναι γεματο απο τις αναληψεις που εχεις κανει..;;??
τα λεφτα που βαρανε οι γνωστοι μου πακετοι σε μονα αποδεκτα. στον λογαριασμο μου ενα βιβλιαριο με αναλυψεις γιαυτους και  εχουν χασει τα 5πλασια απο αυτα που εχουν παρει πονταρονατας στον λογαριασμο μου αν βαλω και τον οπαπ εκει εχουν αφησει απο κανα 2 σπιτια ο καθενας αλλα εκει δεν εχω αποδηξεις και ονοματα που λεει και το τραγουδι στην τελικι δεν κερδιζει κανεις ουτε με μονα αποδεκτα παρα μονο με κανα μαγικο κουπονι μπορεις να βγεις κερδισμενος απο το στοιχημα η αν εχεις την υπομονη του βουδα και την σταθεροτητα του χαρακτηρα του λεωνιδα του σπαρτιατη αλλα αυτα δεν τα εχει κανεις :grin:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
311 ΝΙΣ- ΤΟΥΛΟΥΖ 2-3 (1.7)

315 ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 4-6 (2.60

325 ΓΡΑΝΑΔΑ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2 (1,6

ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΙΞΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ

ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΓΥΑΛΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΑ ΠΑΙΞΑ

ΒΕΡΟΙΑ-ΑΕΚ UNDER

ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-3

ΚΑΙΣΕΣΠΟΡ-ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ 1

:sunglasses:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα!  :sunglasses:

2 δυαδες επαιξα σημερα..μια γερμανικη κ μια ελληνικη
1.αμβουργο-μαιντζ 1 κ αννοβερο-φραιμπουργκ 1
2.αρης-πας 1 κ πανιωνιος-πλατανιας 1
ειμαι εμφανως ντεφορμε  :-
ο νοεμβριος δεν παει στοιχηματικα (κ οχι μονο)καλα.
τες πα.θα δουμε κ σημερα πως θα παει :)

1.μπολωνια-παλερμο 1,σιενα-πεσκαρα 1 κ φιορεντινα-αταλαντα οβερ

2.χοφενχαιμ-βολσμπουργκ οβερ,μιραντες-ρεαλ β οβερ κ ιντερ-καλιαρι οβερ

θα παιξω κ ενα αμιγως ελληνικο παρολι με ενα ταληρακι βεροια 1 παο χ οφη 1 κ ξανθη χ

καλη επιτυχια σε ολους.. :rockon:

Επισκέπτης
ειμαι εμφανως ντεφορμε  :-
ο νοεμβριος δεν παει στοιχηματικα (κ οχι μονο)καλα.
τες πα.θα δουμε κ σημερα πως θα παει :)

1.μπολωνια-παλερμο 1,σιενα-πεσκαρα 1 κ φιορεντινα-αταλαντα οβερ

2.χοφενχαιμ-βολσμπουργκ οβερ,μιραντες-ρεαλ β οβερ κ ιντερ-καλιαρι οβερ

θα παιξω κ ενα αμιγως ελληνικο παρολι με ενα ταληρακι βεροια 1 παο χ οφη 1 κ ξανθη χ

καλη επιτυχια σε ολους.. :rockon:
καλυ επιτυχια να εχεις, αλλα τον παοκ θα τον χασεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom