Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 317 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    989

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγω θα ριξω ενα ευρω μαντσεστερ 2,νορτζελαντ 1χ και βαλενθια 1

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Νομίζω πω σήμερα θα είναι η μέρα των μεγάλων
100 ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣ-    ΛΙΛ   

1.8 1              ? 

103  ΒΑΛΕΝΘΙΑ  -  ΜΠΑΓΕΡΝ 

2.0 2              ? 

104 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ -ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ

3.0 2              ? 

105 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ -  ΤΣΕΛΣΙ 

1.75 1              ? 

106 ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ-  ΜΠΡΑΓΚΑ 

1.7 Over     

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αξιζει να δει καποιος αυτο... συγκεκριμενα το βιντεακι να δει Τον  ντελ πιερο αν δεν ξερει.. :grin: Αξιζει να το δεις.. :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Χρηστάρα τι λες για σήμερα?Θα πληρωθούμε?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρηστάρα τι λες για σήμερα?Θα πληρωθούμε?
παρασκευοσαββατοκυριακοδευτερα :grin: εχασα 250 ευρω :grin: Δεν εχω καθαρο μυαλο λογο χασουρας και επιδιοξης να τα παρω πισω στο live σε οτιδηποτε αγωνες.. με οβερ μισο γκολ κτλ :uglystupid:.. Τωρα αν το δουμε τελειως λογικα και αντοικιμενικα το θεμα δηλαδη να διαβασουμε να σκεφτουμε να κρινουμε και να παιξουμε τοσο οστε το ποσο να μην μας επιρεαζει αν το χασουμε στην διαβιοση μας :grin: Πιστευω οτι θα παμε ταμειο με μετρο συνεση και εγκρατεια.. Ναι φενεται καλη η εβδομαδα που θα διανησουμε :grin:.. Πρεπει να καταλαβουμε οτι εχθρος μας ειναι τα παθη μας..!!! Και οχι οι μπουκ..!!!! Αν το καταλαβουμε αυτο θα μαθουμε να παιζουμε και στοιχημα :grin:.. Ο καθενας να πιστεψει στον εαυτο του στην λογικη του χωρις παρορμιση και θα δει οτι το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε... :grin: Οποιος βιαζεται σκονταφτει :grin: η υπομονη ειναι το κλειδι :grin:...η Υπομονη και η πιστη στον εαυτο μας :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Εμένα σήμερα μ αρέσει το κουπόνι πάντως.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
ρε μαγκες αξιζει το γκολ/γκολ αυριο στο σπαρτακ-μπαρτσελονα? 1.85.. το τσιμπαει το γκολ ρε φιλε και απο την τελευταια της ισπανιας το τρωει,η αμυνα της φετος ειναι σουροτηρι..

μαζι με το γκολ/γκολ στο γιουβεντους-τσελσι ειναι οτι πρεπει

Δεν είχε Πουγιόλ και Πικέ ρε τόσο καιρό, σήμερα παίζουν βασικοί κι ίσως να παίξουν ολόκληρο αγώνα. Εγώ δε θα το 'παιζα NG.

Γιούβε Τσέλσι Χ, Γαλατασαράι 1, Μπάγερν 2

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287
Εγω τιμησα Γιουβε 1 παντως. Ομαδα που τρωει 2μπαλο απο Γουεστ Μπρομ τι τυχη εχει μεσα στο Τορινο?  :huh:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εγω τιμησα Γιουβε 1 παντως. Ομαδα που τρωει 2μπαλο απο Γουεστ Μπρομ τι τυχη εχει μεσα στο Τορινο?  :huh:
ρε μαν τα αγγλικα ειναι η χαρα του μπουκ και του στημενου....η τσελσι θα δειξει αλλο προσωπο σημερα ευρωπαικο......χ2 σιγουρο

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287
ρε μαν τα αγγλικα ειναι η χαρα του μπουκ και του στημενου....η τσελσι θα δειξει αλλο προσωπο σημερα ευρωπαικο......χ2 σιγουρο
Θα δειξει.. Δε τη πιστευω σαν ομαδα τη Τσελσι. Την ειδα και με τη Σαχταρ εγω πολυ λιγη. Ντι Ματεο μια απτα ιδια. Και υπαρχει και ο αγραφος κανονας που λεει πως οταν μια ομαδα παει για 2 αποτελεσματα τοτε χανει.. :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν είχε Πουγιόλ και Πικέ ρε τόσο καιρό, σήμερα παίζουν βασικοί κι ίσως να παίξουν ολόκληρο αγώνα. Εγώ δε θα το 'παιζα NG.

Γιούβε Τσέλσι Χ, Γαλατασαράι 1, Μπάγερν 2
δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιξουν  οι δυο, αλλα και οταν παιζανε το γκολ το τσιμπαγανε..

Τελοςπαντων μην κολαμε σε ενα ματσ...

Για γαλατα προτιμω το χ2 που εχει 1.75.. αν και η μαντσεστερ παιζει με αλλαγες σημερα,για το χ θα παει και οτι βγει..

γιουβε-τσελσυ ματσαρα, οβερ η γκολ/γκολ...

Βαλενθια-μπαγερν γκολ/γκολ και αυτο..

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιξουν  οι δυο, αλλα και οταν παιζανε το γκολ το τσιμπαγανε..

Τελοςπαντων μην κολαμε σε ενα ματσ...

Για γαλατα προτιμω το χ2 που εχει 1.75.. αν και η μαντσεστερ παιζει με αλλαγες σημερα,για το χ θα παει και οτι βγει..

γιουβε-τσελσυ ματσαρα, οβερ η γκολ/γκολ...

Βαλενθια-μπαγερν γκολ/γκολ και αυτο..

:2on1:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα!

η ματσεστερ πηγε στη τουρκια με τα δευτερο-τριτα.γτ εχει ηδη προκριθει πρωτη απο τον ομιλο

φορτωσα τον ασσο της γαλατα,που καιγεται κ εχει κ τη δυνατοτητα να παρει το ματσακι.

μονό το επαιξα... :)

Επισκέπτης
γαλατα ματζεστερ 0-3 σκορ

μπενφικα σελτικ 0-0 σκορ

εκομαξ μπραγκα 2-2  σκορ

συστημα 1 2 3 6,30ευρω

ματζεστερ 2

μπαγερν 2

τσελσι  2

εκομαξ χ

σελτικ χ

σθστημα 3 4 5  4,80ευρω

αυτα επαιξα εγω παιχτες

Επισκέπτης
καλησπερα!

η ματσεστερ πηγε στη τουρκια με τα δευτερο-τριτα.γτ εχει ηδη προκριθει πρωτη απο τον ομιλο

φορτωσα τον ασσο της γαλατα,που καιγεται κ εχει κ τη δυνατοτητα να παρει το ματσακι.

μονό το επαιξα... :)
οχι ρε ποθστη μαλακια εκανα :headbang:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μπάτε-Λιλ 2
Βαλένθια-Μπάγερν 1
Γαλατά-Μάτσεστερ 1
Γιούβε-Τσέλσι 1

Το δελτίο πάει για τσαλάκωμα και πέταμα από το μπαλκόνι από τις 7!  :2funny: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Στον αγωνα Γιουβε-Τσελσι αν ερθει χ ο αγωνας και μετα κερδισει η Γιουβεντους μεσα στην σαχταρ παλι περασε :think: Μηπως δεν ειναι τελικος αυτο το ματς(To λεω αυτο γιατι οταν λεμε τελικο λεμε μονο για ενα αποτελεσμα δηλαδη τιπ αλλος εκτος νικης που αυτο θα ειναι στο τελευταιο ματς αν πχ ερθει σημερα ενα χ :grin:Μπορει πιστευω η Γιουβεντους να κοιταξει στα ματια την σαχταρ και φυσικα μπορει και την τσελσι :grin:) αν ερθουν χ μεσα στην σαχταρ με νικη θα περναει αλλα εκει θα θελει η σαχταρ 2 αποτελεσματα αν κερδισει που ειναι πολυ πιθανον σημερα την νορτσελαντ λογο τις αδιαφοριας και της νορτσελαντ :think:.. θελει υπομονη το στοιχημα μαλλων :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Τωρα  :sunglasses:ο ματσακι να το δω στο pc sto internet kafe toy kollhtoy :grin: η στο προποτζηδικο που θα καπνιζουν και θα εχει πιο πολυ καπνα και απο τουρκικο χαμαμ :grin:.. Με ουισκι η τσιπουρο μαλλων με τσιπουρο διπλοβρασμενο 19 γραδα θα τον δω τον αγωνα γιατι με το καρντου που κερασε ο κολλητος το σαββατο δεν το εκανα κεφι :grin: Χωρις πλακα το καλο τσιπουρο ειναι ανοτερο απο το σπεσιαλ το ουισκι στο ενα δινεις 7 ευρω το λιτρο και στο αλλο το καρντου ποσο εχουν τα 750 ml kana 27 ευρω και στο καλο τσιπουρο εισαι πιο ωραιος στο να το γουσταρεις.. οι ελληνες ειμαστε τοσο <<μαλακες :grin:>> που στα μαγαζια πηνουμε ουισκι ενω αν πιναμε τσιπουρο θα ειμασταν καλυτερα απο διαθεση κτλ.. Δηλαδη με λιγα λογια πινουμε ποτο σπεσιαλ που για τους σκοτσεζους το ουισκι ειναι το τσιπουρο τους :2funny: ΥΓ.. Αν το τσιπουρο ειχε την μυρωδια του ουισκιου οι σκωτσεζοι στην ελλαδα θα πουλουσαν ενα λιτρο ουισκι τον χρονο :2funny: :grin:Αλλα ελα που το τσιπουρο εχει την μυρωδια του τσιπουρου μιλω παντα για γλυκανισο :grin:Που πινει και ποιο πολυ ο λαος :grin:Τουλαχιστον μακεδονια που ειμαι κατα 80%με 90 :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom