lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
Επιτέλους έξοδος μετά από μιάμιση εβδομάδα από το στρατόπεδο. Ώρα για στοιχηματακι. Διπλο Ρεάλ, άσσο Σάλκε κ αύριο άσσο παο
Τρελαθηκε ο Χρηστος..αδερφε με ολο το συμπαθειοεδω ειναι στηλη του στοιχηματος
αυτα που επαιξες οπως λες σε παρακαλω σκαναρετα η καντα αντιγραφη επικολληση εδω.. Σηγνωμη που μιλαω ετερεχνονισμενα μετα τα ματς αλλα εκανα λαθος που δεν μιλησα πιο νορις.. Οχι οτι θα σε ακουσει καποιος αλλα εδω πεζουμε με λεφτα ολοι μας και οχι με πετρες αν θες να κανεις πλακα εκμερος ολων των παιδιων αν κανεις πλακα μην κανεις με λεφτα υποθετικα η οχι αυτο δεν το ξερουμε δεν κανει κανεις πλακα δεν θελω να σε την πω αλλα επρεπε να στο πω πριν τα ματς αν κανεις πλακα και παλι θα σε παρακαλεσω να μην ξανακανεις φυλικα χρηστος
ΥΓ.. Οτι λεω το λεω φυλικα δεν θελω να παρεξηγηθω.. δεν εχουμε να χορισουμε τιποτα,,
![]()
πριν λιγο ειχα παει προποτζηδικο εκλεισε ενα παιχτης 5στα 5 αγγλια τις μπομπες αλλα αυτο το παλικαρι παιζει ετσι ολο το ν χρονο και πιανει 1 φορα στα 2 χρονια χαλαλη του καλο παλικαρι του λεω θα κερασεις ποτο το βραδυXρηστο έχεις απόλυτο δίκιο,κι εγώ με τα αγγλικά την πάτησα χτες.
Την καλημέρα μου σ ολους.
ναι ενταξει εκανα λαθοςXρηστάρα ψυχραιμία.Ο παίχτης αυτά "είδε" αυτά έγραψε.
πρεπει να βαλω το κεφαλι μεσα δηλαδη να ειμαι ταπεινος να ειμαστε για να κερδισουμε στο στοιχημα ευτηχως εχθες με τα 2,40 ευρω που επαιξα και εχασα την γιουβε με το χ ειχα ενα σκεπτικο και οχι παρορμητικα τα λεφτα που εχασα στο ιντερτ στα live το κεφαλι μεσα λοιπον παμε για αλλαΧρήστο πιο πολύ μου άρεσε αυτό που έγραψες:"αν τα έβλεπα πιο νορις"
Είσαι ο Τσακ Νόρις του στοιχήματος....φιλικά πάντα![]()
Κάθε μέρα είναι η μέρα των μπουκ,απλά καμια φορά τους...ξεγελάμε και πληρωνόμαστε.Γιατι κατι μου λεει οτι σημερα θα ειναι μερα των μπουκ....?![]()
δεν εχω δει τιποτα ουτε βαθμολογιες τιποταόλα καλά,άντε να πάμε κανά ταμείο αύριο.
Τα είδες αυτά που έβαλα?τι λες?