lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.004
- Πόντοι
- 26.470
Επιτέλους έξοδος μετά από μιάμιση εβδομάδα από το στρατόπεδο. Ώρα για στοιχηματακι. Διπλο Ρεάλ, άσσο Σάλκε κ αύριο άσσο παο
Τρελαθηκε ο Χρηστος..αδερφε με ολο το συμπαθειο εδω ειναι στηλη του στοιχηματος αυτα που επαιξες οπως λες σε παρακαλω σκαναρετα η καντα αντιγραφη επικολληση εδω.. Σηγνωμη που μιλαω ετερεχνονισμενα μετα τα ματς αλλα εκανα λαθος που δεν μιλησα πιο νορις.. Οχι οτι θα σε ακουσει καποιος αλλα εδω πεζουμε με λεφτα ολοι μας και οχι με πετρες αν θες να κανεις πλακα εκμερος ολων των παιδιων αν κανεις πλακα μην κανεις με λεφτα υποθετικα η οχι αυτο δεν το ξερουμε δεν κανει κανεις πλακα δεν θελω να σε την πω αλλα επρεπε να στο πω πριν τα ματς αν κανεις πλακα και παλι θα σε παρακαλεσω να μην ξανακανεις φυλικα χρηστος ΥΓ.. Οτι λεω το λεω φυλικα δεν θελω να παρεξηγηθω.. δεν εχουμε να χορισουμε τιποτα,,
απο την χασουρα ειναιΤρελαθηκε ο Χρηστος..
πριν λιγο ειχα παει προποτζηδικο εκλεισε ενα παιχτης 5στα 5 αγγλια τις μπομπες αλλα αυτο το παλικαρι παιζει ετσι ολο το ν χρονο και πιανει 1 φορα στα 2 χρονια χαλαλη του καλο παλικαρι του λεω θα κερασεις ποτο το βραδυ Αν δεν ερθεις στο πρακτορειο προπο πλησοστο απο τωρα στον προποτζη μην σε χασουμε γιατι σαν και εμενα θα παισουν και αλλα κορακια απανω του ενταξει ειναι πολυ γνωστος γιαυτο του ειπα στην ψυχρα κερνα ποτοXρηστο έχεις απόλυτο δίκιο,κι εγώ με τα αγγλικά την πάτησα χτες.
Την καλημέρα μου σ ολους.
ναι ενταξει εκανα λαθος Νομιζα πως κανει πλακαXρηστάρα ψυχραιμία.Ο παίχτης αυτά "είδε" αυτά έγραψε.
πρεπει να βαλω το κεφαλι μεσα δηλαδη να ειμαι ταπεινος να ειμαστε για να κερδισουμε στο στοιχημα ευτηχως εχθες με τα 2,40 ευρω που επαιξα και εχασα την γιουβε με το χ ειχα ενα σκεπτικο και οχι παρορμητικα τα λεφτα που εχασα στο ιντερτ στα live το κεφαλι μεσα λοιπον παμε για αλλαΧρήστο πιο πολύ μου άρεσε αυτό που έγραψες:"αν τα έβλεπα πιο νορις"
Είσαι ο Τσακ Νόρις του στοιχήματος....φιλικά πάντα
Κάθε μέρα είναι η μέρα των μπουκ,απλά καμια φορά τους...ξεγελάμε και πληρωνόμαστε.Γιατι κατι μου λεει οτι σημερα θα ειναι μερα των μπουκ....?
δεν εχω δει τιποτα ουτε βαθμολογιες τιποτα ΥΓ.. Με το οβερ τις γιουβεντους σωθηκε λαος ειδα καποιος που φωρτονουν στον δρομο και με ειπαν δεν ειναι πακετοι αλλα φορτωνουν δηλαδη <αρωστακια> ΥΓ2.. Ακουω οτι λενε καποιοι ανθρωπο οτι οι ασιατες κινεζοι σιγκαπουρι κτλ κτλ ειναι οι πιο τζογαδοροι στον πλανητη πρωσοπικα δεν το πιστευω για μενα ειναι οι ελληνες..Υπαρχουν καποιοι γνωστοι μας γνωστοι μου που αν δεν με ελεγαν οτι παιζουν στοιχημα δεν θα το πιστευα με τιποτα και μαθενω οτι παιζει καποιος τα αντερα του και δεν εχει μιλησει ποτε για στοιχημα ομαδες εξω τιποτα και αυτο το εμαθα απο εναν που του βαζει λεφτα στον λογαριασμο απο παραναμο στοιχημα με λεει ρε μαλακα αυτος παιζει 500αρικα..Σαν ελληνες πρεπει να εχουμε την πρωτια στον τζογο ποιοι ασιατες ρε παιδια εδω εχουμε το πιο διαφθαρμενο κρατος στην γη δεν θα ειμαστε πρωτοι στο κουμαρι..Κατα την ταπηνη μου γνωμοι αυτη την στιγμη το 30% μπορει να παιζει και στο παρανομο στοιχημα στην ελλαδα με αυτα ποθ βλεπω..Απλα προσωπικα μενω στην βετ365 πχ μια εταιρια σοβαρη γιατι εδω αν παιξω πχ 200 ευρω να ξερω οτι τα κερδη θα ειμαι 1000% σιγουρος οτι θα τα παρω τζογαρουν οι παντες ειναι κατι ατομα που τα βλεπεις χαλαρους ισιχους και παιζουν τα μαλια τους στον τζογο ο οπαπ με το μονοπολιο και με αυτα που κανει τωρα στις μεγαλες εταιριες θελει τα παντα δικα του τεσπα επεκταθικα λιγακιόλα καλά,άντε να πάμε κανά ταμείο αύριο.
Τα είδες αυτά που έβαλα?τι λες?