Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 317 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    989

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μπάτε-Λιλ 2
Βαλένθια-Μπάγερν 1
Γαλατά-Μάτσεστερ 1
Γιούβε-Τσέλσι 1

Το δελτίο πάει για τσαλάκωμα και πέταμα από το μπαλκόνι από τις 7!  :2funny: :grin:

Τελευταία στιγμή το άλλαξα και δεν έπαιξα το Βαλένθια-Μπάγερν.. Μέχρι στιγμής η διαίσθηση για Λιλ βγήκε σε καλό.. Για να δούμε..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. 103=βαλενθια-Μπαγερν=Χ,    104=Γαλατασαραι-Μαντσεστερ Γ=1,  105=Γιουβεντους-Τσελσι=χ Πονταρισμα στον οπαπ καρφωτα 2,40 ευρω Νικη 50,95 μπας και αρχιζω λιγο να παιζω με την λογικη και την εγκρατια και οχι με την παρορμιση και με την απλιστια που τον κουβα τον ειδα σαν νερο :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
γαλατα ματζεστερ 0-3 σκορ

μπενφικα σελτικ 0-0 σκορ

εκομαξ μπραγκα 2-2  σκορ

συστημα 1 2 3 6,30ευρω

ματζεστερ 2

μπαγερν 2

τσελσι  2

εκομαξ χ

σελτικ χ

σθστημα 3 4 5  4,80ευρω

αυτα επαιξα εγω παιχτες
αδερφε με ολο το συμπαθειο :grin: εδω ειναι στηλη του στοιχηματος :grin: αυτα που επαιξες οπως λες σε παρακαλω σκαναρετα η καντα αντιγραφη επικολληση εδω.. Σηγνωμη που μιλαω ετερεχνονισμενα μετα τα ματς αλλα εκανα λαθος που δεν μιλησα πιο νορις.. Οχι οτι θα σε ακουσει καποιος αλλα εδω πεζουμε με λεφτα ολοι μας και οχι με πετρες αν θες να κανεις πλακα εκμερος ολων των παιδιων αν κανεις πλακα μην κανεις με λεφτα υποθετικα η οχι αυτο δεν το ξερουμε δεν κανει κανεις πλακα δεν θελω να σε την πω αλλα επρεπε να στο πω πριν τα ματς αν κανεις πλακα και παλι θα σε παρακαλεσω να μην ξανακανεις φυλικα χρηστος :)ΥΓ.. Οτι λεω το λεω φυλικα δεν θελω να παρεξηγηθω.. δεν εχουμε να χορισουμε τιποτα,, :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πως γινεται στο βαλενθια-μπαγερν να βολευονταν με χ και να ρθε χ? :birdman:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Γκουρού του στοιχήματος ο Ρέπας  :2funny: :2funny:
μια χαρα ειναι το παλικαρι απλα επρεπε να μηλισω πρωσοπικα πιο νωρις σηγνωμη αν φανικα καπως ετσι οπως εκανα αναφορα αλλα μου φανικαν τα σημεια του εκτος τοπου και χρονου μακαρι να τα επαιξε και να κανω λαθος απλα δεν υπαρχει λογικη και παλι σηγνωμη αν θετω ευθινες απλα νιοθω οτι σε στοιχηματικη στηλη πρεπει να ειμαστε καπως ποιο υπευθευνοι σαν ανθρωποι το παλικαρι αν τα επαιξε σηγνωμη παραπανω δεν μπορω να πω κατι :)

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Αρχίσανε τα όργανα. Η sbobet μου έστειλε mail. Με ενημερώνει πως πρέπει ως τις 10/12/12 να πάρω τα χρήματά μου και ότι από εδώ και πέρα τα στοιχήματα μου δεν θα γίνονται δεκτά. Επίσης όσα στοιχήματα έχω ακόμα ανοικτά ακυρώνονται και το ποσό πονταρίσματος μπήκε στον λογαριασμό μου. Δοκίμασα να μπω πριν λίγο στην εταιρία και εκτός από την πρώτη σελίδα δε μπορώ να κάνω κάποια άλλη ενέργεια επειδή η IP μου είναι από Ελλάδα:birdman: 

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αρχίσανε τα όργανα. Η sbobet μου έστειλε mail. Με ενημερώνει πως πρέπει ως τις 10/12/12 να πάρω τα χρήματά μου και ότι από εδώ και πέρα τα στοιχήματα μου δεν θα γίνονται δεκτά. Επίσης όσα στοιχήματα έχω ακόμα ανοικτά ακυρώνονται και το ποσό πονταρίσματος μπήκε στον λογαριασμό μου. Δοκίμασα να μπω πριν λίγο στην εταιρία και εκτός από την πρώτη σελίδα δε μπορώ να κάνω κάποια άλλη ενέργεια επειδή η IP μου είναι από Ελλάδα:birdman: 
υγεια αδερφε εχει παρανομα να φαν και οι κοτες μην αγχωνεσε συγκεκριμενα εδω ενα παλικαρι διπλα μου ειναι αντιπροσωπος σε 2 εταιριες καθε τριτη κανει ταμειο και εχει live σχεδον που λεει ο λογος σαν της bet365 το κρατος θα χασει οχι εμεις :)

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
υγεια αδερφε εχει παρανομα να φαν και οι κοτες μην αγχωνεσε συγκεκριμενα εδω ενα παλικαρι διπλα μου ειναι αντιπροσωπος σε 2 εταιριες καθε τριτη κανει ταμειο και εχει live σχεδον που λεει ο λογος σαν της bet365 το κρατος θα χασει οχι εμεις :)
Πως παίζω σε παράνομα? Μπορώ από το σπίτι μου? Στείλε μου pm αν ξέρεις.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Παντως η 365 δε πιστευω να εχει προβλημα, προβλημα μαλλον θα εχει το ανταλλακτηριο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εταιριες οπως titanbet,sbobet,bet770,12bet,10bet.. με μικρο μπατζετ ολες, λογικο ειναι οτι θα παρουν πουλο..

μερεικες μεγαλες πιστευω θα κατσουν..

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Η 365 μου έχει φραγή για άλλο λόγο. Πάντως γύρισε 1-2 σελίδες πίσω να δεις τι απάντησε σε ένα φίλο που τους ρώτησε για αυτό το θέμα. Πριν λίγο η William μου είπε πως δεν έχει ενημέρωση ακόμα αλλά ότι και να γίνει θα βρει κάποιο τρόπο να μας εξυπηρετεί.

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287
Ευκολος 1 η Γιουβε. Πιο ευκολο αποτι περιμενα. Ειδικα οταν ειδα οτι κατεβαινει με 5-4-1 ο αλλος δε περιμενει κατι λιγοτερο απο ηττα της Τσελσι. Τεσπα, ξερει κανεις ποιες εταιρειες θα κλεισουν? Εγω παιζω στη stoiximan πλεον..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Πως παίζω σε παράνομα? Μπορώ από το σπίτι μου? Στείλε μου pm αν ξέρεις.
αδερφε πρεπει να βρεις τα ατομα κοντα σου που να εμπιστευσε και εχουν παρει αντιπροσοπεια φραντσαιζ τις παρανομες εταιριες για να μπορεις να παρεις τα λεφτα σου παντως βετ365 δεν ειναι :grin: Εμενα το μερος μου πρεπει στην ελλαδα να ειναι το ν1 στον τζογο χωρις να κανω πλακα εχει παρα πολους που τους ξερω αν κλησει η βετ365 θα παιζω εκει live τα παντα οπως η βετ365 πρεπει να βρεις καποιον που εχει την εταιρια και να τον ξερεις προσωπικα εδω που ειμαι εχει παρα πολους αν δεν θα μπορω να παιζω στην βετ365 αλλο.. αλλα τους βλεπω καθε μερα εχω και τα τηλεφωνα τους γιατι ειναι γνωστοι κουμαρτζηδες και φιλοι σε εισαγωγικα :grin: δεν γινετε να μην τους δω :grin: κανουν ταμειο καθε τριτη αυτοι προσπαθησε να βρεις καποιον κοντα στην γειτονια σου που να τον ξερεις :)Και να σου πω καποιους απο εμενα εδω κοντα ειναι δωρο αδωρο γιατι πως θα σε δοσουν τα λεφτα και πως θα τους εμπιστευτεις χωρις να εχεις επαφες χωρις να τους ξερεις μιλαμε για παρανομο ετσι :grin:Μην αγχωνεσε αν κλησουν οι καλες θα γηνει της πουτανας στο παρανομο μην αγχωνεσε :grin:  ΥΓ.... :grin:  Μπορεις απο το σπιτι σου οπως παιζει καποιος στην βετ365 :grin: αλλα αν τους ξερεις....!!!! :grin: Συγκεκριμενα ο κολλητος μου που εχει το ιντερνετ καφε εχει κανει αυτοαποκλισμο στην βετ365 και δν μπορει να παιξει αλλο εκει και παιζει παρανομο η στον κωδικο μου στην βετ365 στο παρανομο που παιζει περνει τηλεφωνο και του βαζουν ανα πασα ωρα και στιγμη το ποσο που θελει να παιξει αλα τους ξερουμε δεν γινετε να παιξεις παρανομο χωρις να ξερεις τα ατομα :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παντως η 365 δε πιστευω να εχει προβλημα, προβλημα μαλλον θα εχει το ανταλλακτηριο.
αδερφε η βετ365 πρεπει να εχει τωρα μεγαλυτερο τζιρο απο τον οπαπ αν εχει και αυτη προβλημα στην ελλαδα 1000 φορες παρανομο παρα στις εταιριες του κωλου που πηραν αδεια :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhmera. Τωρα ειδα τα αγγλικα αποτελεσματα τα χθεσινα ετσι απο περιεργεια :grin: Μα το τι στησιμο ειναι αυτη η αγγλια αν μπορουσα θα εκαμνα εξτρατεια ενημερωσης για τα αγγλικα παιχνιδια για να μην  παιζει ο κοσμος στην τηλεωραση και στα ραδιωφονα.. Ρε τον πουστη τον οπαπ ειχε τσαμπιονγκς λινγκ και πεταξε μεσα τους αγγλους σε λεει οτι αρπαξουμε απο τα <κοροιδα> τους ελληνες που θα πονταρουν και τα αγγλικα. :grin: :grin: Να δω εδω μεσα ποτε ο λαος θα το καταλαβει και θα σταματησει να παιζει τους καραστημενους αγγλους απο την πρεμιερ μεχρι την σαουθ κονφερανς δηλαδη πιο κατω απο την κονφερανς τα βαζουν στο ιντερνετ για να παιξεις μαλακες ειναι?..Και ελλαδα διαλεγουν στην β εθνικη πχ στην βετ365 ποιους αγωνες θα βαλουν :grin:Ο κοσμος ομως παει οπου γυαλιζει :grin: Δηστυχως η αγγλια ειναι αυτο ποΥ λεμε οτι γυαλιζει δεν ειναι χρυσος αλλα μπρουτζος μαντεμι καθαρο μουφα ολο το ποδοσφαιρικο συστημα στην αγγλια ειναι κατασκευασμενο ετσι και μονο για τους μπουκ για να χανει ο λαος οι παιχτες.. Φυσικα δεν εχω αποδηξεις και ονοματα αλλα απο τα αποτελεσματα που βγαινουν τοσα χρονια τοσα χρονια ο οπαπ ποτε δνε εφραξε παιχνιδι τοσα χρονια οτι βγαινει ειναι αντιθετο με την φορμα δυναμικοτητα προιστορια εδρα δεν μετραει τιποτα αυτο δεν γινεται ειναι ανθρωποι και οχι εξωγηινοι :grin: Να μην μετραει τιποτα.. Ακομα και τον πρωταθλητη τον βγαζουν ξεροντας ολες οι αλλες ομαδες ποιος θα ειναι απο την αρχη της χρονιας μεχρι το τελος.. Το μονο σημειο που αφηνουν να παρει καποιος αν παρει κανα φραγκο με αγγλια ειναι το οβερ και τιποτα αλλο αλλα και εκει δεν χρηαζεται να διαβασεις γιατι το ματς που θα βλεπεις μεσα απο τα στατιστικα για οβερ θα το ξερουν αυτο και οι αγγλοι και δεν θα ερθει δεν θα βγει πρεπει να παιζει καποιος εκει οβερ ματς που δεν φενονται που τα βλεπεις και λες αυτο ειναι αντερ για να βγει οβερ..Τεσπα μακρια παιδια απο αγγλια μακρια αν θελεται να σας μηνει καμια τριχα στα μαλια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Xρηστο έχεις απόλυτο δίκιο,κι εγώ με τα αγγλικά την πάτησα χτες.
Την καλημέρα μου σ ολους.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
135    ΖΕΝΙΤ  -  ΜΑΛΑΓΑ