Πως παίζω σε παράνομα? Μπορώ από το σπίτι μου? Στείλε μου pm αν ξέρεις.
αδερφε πρεπει να βρεις τα ατομα κοντα σου που να εμπιστευσε και εχουν παρει αντιπροσοπεια φραντσαιζ τις παρανομες εταιριες για να μπορεις να παρεις τα λεφτα σου παντως βετ365 δεν ειναι
Εμενα το μερος μου πρεπει στην ελλαδα να ειναι το ν1 στον τζογο χωρις να κανω πλακα εχει παρα πολους που τους ξερω αν κλησει η βετ365 θα παιζω εκει live τα παντα οπως η βετ365 πρεπει να βρεις καποιον που εχει την εταιρια και να τον ξερεις προσωπικα εδω που ειμαι εχει παρα πολους αν δεν θα μπορω να παιζω στην βετ365 αλλο.. αλλα τους βλεπω καθε μερα εχω και τα τηλεφωνα τους γιατι ειναι γνωστοι κουμαρτζηδες και φιλοι σε εισαγωγικα
δεν γινετε να μην τους δω
κανουν ταμειο καθε τριτη αυτοι προσπαθησε να βρεις καποιον κοντα στην γειτονια σου που να τον ξερεις
Και να σου πω καποιους απο εμενα εδω κοντα ειναι δωρο αδωρο γιατι πως θα σε δοσουν τα λεφτα και πως θα τους εμπιστευτεις χωρις να εχεις επαφες χωρις να τους ξερεις μιλαμε για παρανομο ετσι
Μην αγχωνεσε αν κλησουν οι καλες θα γηνει της πουτανας στο παρανομο μην αγχωνεσε
ΥΓ....
Μπορεις απο το σπιτι σου οπως παιζει καποιος στην βετ365
αλλα αν τους ξερεις....!!!!
Συγκεκριμενα ο κολλητος μου που εχει το ιντερνετ καφε εχει κανει αυτοαποκλισμο στην βετ365 και δν μπορει να παιξει αλλο εκει και παιζει παρανομο η στον κωδικο μου στην βετ365 στο παρανομο που παιζει περνει τηλεφωνο και του βαζουν ανα πασα ωρα και στιγμη το ποσο που θελει να παιξει αλα τους ξερουμε δεν γινετε να παιξεις παρανομο χωρις να ξερεις τα ατομα