You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Πάντως χτες ήρθαν τα ..."λογικά" πάνω κάτω στο τσουλου αν εξαιρέσεις την Λιλ, οπότε σήμερα προβλέπονται πανυγηράκια. Ελπίζω ο θρύλος να είναι μέσα σ' αυτά.
Επισκέπτης
τι πλακα ρε μαλακαναι ενταξει εκανα λαθος Νομιζα πως κανει πλακα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ενα γκολ δεν μπορουσε να βαλει η βρωμιαρα...Στον κουβά με έστειλε η πουτάνα η Τσέλσι. Πάνε 80 ευρουλάκια...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
ενα γκολ δεν μπορουσε να βαλει η βρωμιαρα...
Φίλε μη βρίζεις.
Τι γκολ να βάλει μωρέ, πήγε κι έπαιξε με 5 παίχτες πίσω στην άμυνα.
Τον πούλο Ντι.. Μάταιο
για μια δωση εχθες διαβασα οτι στα αποδυτιρια τις τσελσις εγινε χαμως ο τσεχ αποκαλεσε τους αλλους παιχτες σκουπιδια με την ηττα μεσα στην γουεστ μπρομ ο ντιματεο ειναι για να φυγει νευρα ολη η ομαδα στην γιουβεντους ηταν τα παντα ροδινα αλλα επειδη με το χ θα διεκδικουσε την νικη (ετσι το σκεφτηκα στο τελος)μεσα στην σαχταρ η γιουβεντους δεν τον επαιξα τον ασσο και πηγα στο χ λογο αυτου του σκεπτικου..Και απο την αλλη αν καποιος ηταν πιο πρωσεκτικος στο διαβασμα θα εβλεπε οτι η η ναπολι κερδισε 3-1 την τσελσι τωρα στο προσφατο παρελθον η γιουβε εχασε απο την ιντερ αλλα στα καπακια μετα απο 15 χρονια εβαλε ξανα 6 γκολ με το 1-6 μεσα στην πεσκαρα εδειξε ποιος ειναι το αφεντικο + το οτι το γιουβεντους σταντιουμ ειναι εδρα καμινι η διψα της γιουβεντους ακομα μεγαλυτερη των παιχτων λογο του υποβιβασμου στην β εθνικη σαν μια τεραστια ομαδα που ειναι.. Πρωσοπικα το οτι πηρε η τσελσι το τσαμπιονγκς λινγκ με μια κεφαλια απο ενα κορνερ με τον δρογμπα ενω η μπαγερ εχασε ενω κερδισε 16 κορνερ αλλα και ολο το παιχνιδι στον τελικο τον περσινο του τσαμπιονς λινγκ μαλλων η μπαγερν το εδωσε στην τσελσι το κυπελλο μαλλων ο αμπραμοβιτς ειπε μυστικα στον φρανς μπεκεν μπαουερ παρτε 100 εκατομμυρια ευρω μπαγερν εισαι δεν εχεις αναγκη τιτλους εγω δεν θα παρω ποτε αν δεν παρω τωρα παρτε 100 εκατομμυρια και δωστε μου την κουπα εχω βαλει 500 εκατομμυρια σε μια ομαδα που μεχρι πριν 5-6 χρονια δεν την ηξερε κανεις με μια ιστορια απλι παρτε 100 μυρια δωστε μου το τσου λου σαν μπαγερν δεν εχεις αναγκι εισαι μια απο τις μεγαλυτερες δυναμεις στην γη ας γλυψω και εγω ο φτωχος ενα κοκαλακιΣτον κουβά με έστειλε η πουτάνα η Τσέλσι. Πάνε 80 ευρουλάκια...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
για μια δωση εχθες διαβασα οτι στα αποδυτιρια τις τσελσις εγινε χαμως ο τσεχ αποκαλεσε τους αλλους παιχτες σκουπιδια με την ηττα μεσα στην γουεστ μπρομ ο ντιματεο ειναι για να φυγει νευρα ολη η ομαδα στην γιουβεντους ηταν τα παντα ροδινα αλλα επειδη με το χ θα διεκδικουσε την νικη (ετσι το σκεφτηκα στο τελος)μεσα στην σαχταρ η γιουβεντους δεν τον επαιξα τον ασσο και πηγα στο χ λογο αυτου του σκεπτικου..Και απο την αλλη αν καποιος ηταν πιο πρωσεκτικος στο διαβασμα θα εβλεπε οτι η η ναπολι κερδισε 3-1 την τσελσι τωρα στο προσφατο παρελθον η γιουβε εχασε απο την ιντερ αλλα στα καπακια μετα απο 15 χρονια εβαλε ξανα 6 γκολ με το 1-6 μεσα στην πεσκαρα εδειξε ποιος ειναι το αφεντικο + το οτι το γιουβεντους σταντιουμ ειναι εδρα καμινι η διψα της γιουβεντους ακομα μεγαλυτερη των παιχτων λογο του υποβιβασμου στην β εθνικη σαν μια τεραστια ομαδα που ειναι.. Πρωσοπικα το οτι πηρε η τσελσι το τσαμπιονγκς λινγκ με μια κεφαλια απο ενα κορνερ με τον δρογμπα ενω η μπαγερ εχασε ενω κερδισε 16 κορνερ αλλα και ολο το παιχνιδι στον τελικο τον περσινο του τσαμπιονς λινγκ μαλλων η μπαγερν το εδωσε στην τσελσι το κυπελλο μαλλων ο αμπραμοβιτς ειπε μυστικα στον φρανς μπεκεν μπαουερ παρτε 100 εκατομμυρια ευρω μπαγερν εισαι δεν εχεις αναγκη τιτλους εγω δεν θα παρω ποτε αν δεν παρω τωρα παρτε 100 εκατομμυρια και δωστε μου την κουπα εχω βαλει 500 εκατομμυρια σε μια ομαδα που μεχρι πριν 5-6 χρονια δεν την ηξερε κανεις με μια ιστορια απλι παρτε 100 μυρια δωστε μου το τσου λου σαν μπαγερν δεν εχεις αναγκι εισαι μια απο τις μεγαλυτερες δυναμεις στην γη ας γλυψω και εγω ο φτωχος ενα κοκαλακι
Η τσέλσι φαινόταν ότι κάποια στιγμή θα σκάσει, το κέντρο της έχει λίγους παίχτες και δε μπορεί να πάρει ανάσες. Έδωσε Εσιέν και Μεϊρέλες κι έμεινε μόνο με Λάμπαρντ, Ραμίρες και Μίκελ. Ήρθε κι ο τραυματισμός του Λάμπραντ κι ήρθε κι έδεσε το γλυκό.
Συν το κλασικό πρόβλημα επιθετικού που έχει με το φάντασμα Τόρες!
Προτασεις για σκορακια του οπαπ στον Ολυμπιακο σημερα :
1-3 αποδοση 100 πονταρισμα 0,6
1-2 αποδοση 24 --- 0,9
2-3 αποδοση 50 0,6
2-2 αποδοση 19 0,6
Καλυψη στα σκορακια
3-1 αποδ 10
3-2 αποδ 26
Κ επισης εριξα κ ενα δελτιο με ανατροπη ημιχρονο τελικο 1/2 αποδοση 40
Καλη τυχη να εχουμε !
1-3 αποδοση 100 πονταρισμα 0,6
1-2 αποδοση 24 --- 0,9
2-3 αποδοση 50 0,6
2-2 αποδοση 19 0,6
Καλυψη στα σκορακια
3-1 αποδ 10
3-2 αποδ 26
Κ επισης εριξα κ ενα δελτιο με ανατροπη ημιχρονο τελικο 1/2 αποδοση 40
Καλη τυχη να εχουμε !
kalhspera. η β εθνικη ελλαδος σε 8 ματς 6 Χ και ενα 0βερ και 7 αντερ Ειναι πιο ευκολο να σε κουτσουλισει πουλι παρα να πιασεις οβερ στην β εθνικη ελεγα να παιξω 10 ευρω πανσεραικο οταν παει το ποσοστο του στο 2 τελικα δεν το επαιξα και το επαιξε ο κολλητος στο παρανομο Με λεει αυτοι γκολ δεν βαζουν του λεω ενταξει ρε μαλακα πως κανεις ετσι
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλησπερα!!
ζενιτ ασσος για σημερα μονό..
ζενιτ ασσος για σημερα μονό..
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η ιντερ αυριο παιζει στο καζαν με τη ρουμπιν,κ ο προπονητης δεν πηρε στην αποστολη τον μιλητο,τον κασανο,τον καμπιασο τον σαμουελ,τον γκουαριν τον σναιτερ κ 2-3 αλλους.
εχει στην αποστολη 7 πιτσιρικαδες που δεν εχουν παιξει καθολου φετος στη διοργανωση.
σημειωτεον οτι κ οι δυο ομαδες ηδη εχουν προκριθει στην επομενη φαση.
στον οπαπ ηδη εχει πεσει η αποδοση απο το 1,95 στο 1,85 κ παιζεται μονό.
θα τιμησω τον ασσο απο σημερα λοιπον..πιστευω οτι οι ρωσοι θα το χτυπησουν το ματσακι κ θα το παρουν.
εχει στην αποστολη 7 πιτσιρικαδες που δεν εχουν παιξει καθολου φετος στη διοργανωση.
σημειωτεον οτι κ οι δυο ομαδες ηδη εχουν προκριθει στην επομενη φαση.
στον οπαπ ηδη εχει πεσει η αποδοση απο το 1,95 στο 1,85 κ παιζεται μονό.
θα τιμησω τον ασσο απο σημερα λοιπον..πιστευω οτι οι ρωσοι θα το χτυπησουν το ματσακι κ θα το παρουν.
με ολο το συμπαθειο πιο καφενειακες θεωρειες συνομωσιολογιας δε παιζουν.kalhmera. Τωρα ειδα τα αγγλικα αποτελεσματα τα χθεσινα ετσι απο περιεργεια Μα το τι στησιμο ειναι αυτη η αγγλια αν μπορουσα θα εκαμνα εξτρατεια ενημερωσης για τα αγγλικα παιχνιδια για να μην παιζει ο κοσμος στην τηλεωραση και στα ραδιωφονα.. Ρε τον πουστη τον οπαπ ειχε τσαμπιονγκς λινγκ και πεταξε μεσα τους αγγλους σε λεει οτι αρπαξουμε απο τα <κοροιδα> τους ελληνες που θα πονταρουν και τα αγγλικα. Να δω εδω μεσα ποτε ο λαος θα το καταλαβει και θα σταματησει να παιζει τους καραστημενους αγγλους απο την πρεμιερ μεχρι την σαουθ κονφερανς δηλαδη πιο κατω απο την κονφερανς τα βαζουν στο ιντερνετ για να παιξεις μαλακες ειναι?..Και ελλαδα διαλεγουν στην β εθνικη πχ στην βετ365 ποιους αγωνες θα βαλουν Ο κοσμος ομως παει οπου γυαλιζει Δηστυχως η αγγλια ειναι αυτο ποΥ λεμε οτι γυαλιζει δεν ειναι χρυσος αλλα μπρουτζος μαντεμι καθαρο μουφα ολο το ποδοσφαιρικο συστημα στην αγγλια ειναι κατασκευασμενο ετσι και μονο για τους μπουκ για να χανει ο λαος οι παιχτες.. Φυσικα δεν εχω αποδηξεις και ονοματα αλλα απο τα αποτελεσματα που βγαινουν τοσα χρονια τοσα χρονια ο οπαπ ποτε δνε εφραξε παιχνιδι τοσα χρονια οτι βγαινει ειναι αντιθετο με την φορμα δυναμικοτητα προιστορια εδρα δεν μετραει τιποτα αυτο δεν γινεται ειναι ανθρωποι και οχι εξωγηινοι Να μην μετραει τιποτα.. Ακομα και τον πρωταθλητη τον βγαζουν ξεροντας ολες οι αλλες ομαδες ποιος θα ειναι απο την αρχη της χρονιας μεχρι το τελος.. Το μονο σημειο που αφηνουν να παρει καποιος αν παρει κανα φραγκο με αγγλια ειναι το οβερ και τιποτα αλλο αλλα και εκει δεν χρηαζεται να διαβασεις γιατι το ματς που θα βλεπεις μεσα απο τα στατιστικα για οβερ θα το ξερουν αυτο και οι αγγλοι και δεν θα ερθει δεν θα βγει πρεπει να παιζει καποιος εκει οβερ ματς που δεν φενονται που τα βλεπεις και λες αυτο ειναι αντερ για να βγει οβερ..Τεσπα μακρια παιδια απο αγγλια μακρια αν θελεται να σας μηνει καμια τριχα στα μαλια
μου θυμιζει πρακτορεια προπο που οταν κερδιζουν ειναι ολα οκ και οταν χανουν τα στηνει η τσελση,λιβερ κλπ.
τι διαβαζουμε....
οι παιχτες των αλλων ομαδων ξερουν ποιος θα παρει το πρωταθλημα απο την αρχη.....μαλιστα.....
αφηνουν τα οβερ......μαλιστα
και πολλα αλλα.
παραιτουμαι....
καλη επιτυχια σε ολους.
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
το δευτερο ητανε δωρακι..0-2 η Μαλαγα.. Στο 10'.. Η καλη μερα απτο πρωι φαινεται..
εχει χρονο θα δουμε..
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 378
- Πόντοι
- 2.287
Αν ειναι σε ματς τελικο να κανει γκολ δωρακια τοτε αντε γεια.. Πουτανα Μαλαγα..το δευτερο ητανε δωρακι..
εχει χρονο θα δουμε..
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Καριόλα Ζενίτ.. Κουβά από το 10'... -_-
kirona με ολο τον σεβασμο δεν λεω οτι ειναι στημενα οι αγγλικοι αγωνες απλα λεω οτι ετσι που βγαινουν φενοντε σαν να ειναι στημενοι.. 10 Χρονια παιζω στοιχημα κουμαρι στον οπαπ και στο ιντερνετ..Και μονο στην αγγλια γινεται αυτο που γινεται με τα ματς στο να μην μετραει τιποτα ουτε εδρα ουτε φορμα ουτε προιστορια απουσιες κινιτρο επιβιωσης στο τελος με αδιαφορες ομαδες που παιζουν οι ενδιαφερομενες Και αυτο συμβαινει απο την πρωτη αγωνιστικη μεχρι την τελευταια.. Δεν λεω οτι ειναι στημενα γιατι δεν εχω αποδηξεις και ονοματα δεν το ξερω..Αλλα τα αποτελεσματα που βγαινουν δεν εχουν μια συμφωνα με τα στατιστικα μια αλλυλουχια ειναι περα για περα αναποδα απο πρεμιερ μεχρι κονφερανς..Αν θες μπορεις να διαβασεις το σαββατοκυριακο μια 3αδα να μου την δωσεις και θα την παιξω 10 ευρω θα κανω εδω αντιγραφη επικολληση αν βγει θα στου στηλω το κερδος αν δεν βγει δεν θελω τιποτα απο 5 κατηγοριες ας ειναι η τριαδα η και απο την πρεμιερ μπορεις να μου την δωσεις καιμε ολο το συμπαθειο πιο καφενειακες θεωρειες συνομωσιολογιας δε παιζουν.
μου θυμιζει πρακτορεια προπο που οταν κερδιζουν ειναι ολα οκ και οταν χανουν τα στηνει η τσελση,λιβερ κλπ.
τι διαβαζουμε....
οι παιχτες των αλλων ομαδων ξερουν ποιος θα παρει το πρωταθλημα απο την αρχη.....μαλιστα.....
αφηνουν τα οβερ......μαλιστα
και πολλα αλλα.
παραιτουμαι....
καλη επιτυχια σε ολους.
θα την παιξω αμεσως στην βετ365..Δεν το λεω με κακια αυτο απλα θελω να καταλαβεις εγω το εχω καταλαβει οτι δεν μετραει τιποτα στην αγγλια..Αυτο το να μην μετραει τιποτα δεν συμβαδιζει με την λογικη εφοσων δεν υπαρχει λογικη για μενα τα ματς ειναι παραλογα εφοσων ειναι παραλογα εμπλεκονται μηχανισμοι μεσα στους αγγλικους αγωνες που αυτο δεν εχω αποδηξεις για να το πω αλλα ετσι πως βγαινουν τα ματς μονο αυτο με κανουν και αντιλαμβανομαι.. Με ολο τον σεβασμο περημενω την τριαδα σου απο 5 κατηγοριες στην αγγλια φυλικα χρηστος
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 38K