δεν διαφωνω αν εχει γνωσεις η οχι αλλα ουτε αυτο το ξερω προσωπικα απλα λεω οτι σαν εταιρια στοιχηματος σε σχεση με την βετ365 ειναι νυχτα με την ημερα κερδισε 10000 ευρω πχ στην σπορτινγκ βετ και θα τα παρεις οταν παει φανταρος ο γιος του τζιγκερ ενω κερδισε στην βετ365 10000 ευρω και θα τα παρεις σε 2 μερες Μιλαμε για την 7 εταιρια της μεγαλης βρετανιας το 2008 με 3,5+δις ευρω τζιρο τωρα μπορει να εχει παει στα 4,5 ειναι αλλα μεγεθη ο σοτυρακοπουλος καλα να ειναι ο ανθρωπος δεν μου φταει σε τιποτα το να βλεπω την φατσα του στην σελιδα που εχει μετοχες και ο βαρδινογγιανης δηλαδη ελληνικια δεν με καθετε καλα στο ματι προτιμω την αμιγως αγγλικια βετ365 και που ειναι κολλοσος μαζι με την βετφαιρΜπορει να λεμε ο,τι θελουμε αλλα τις γνωσεις που εχει ο Σωτηρακω στο ποδοσφαιρο ζητημα να τις εχουν λιγοι στον κοσμο. Εχει βγει και 1ος σε τεστ γνωσεων αποτι ξερω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Απο την άλλη υπάρχουν φυσικοτατα και δεικλιδες ασφαλείας, ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ και ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ μεσω PAYPAL και παίζωντας στις εταιρίες μέσω ΠΡΟΞΥ είναι 2 βασικές οδοί να παρακάμψετε αυτες τις αηδίες.
Ξέρει κανείς πως γίνεται να παίζει μέσω προξυ;
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
σε βρισκουν τα μουνόπανα..Ξέρει κανείς πως γίνεται να παίζει μέσω προξυ;
μετα απο δυο ημερες με πηραν τηλ απο την μπετ365 για να δουν αν ειμαι ελλαδα,διοτη ο proxy server που εμπενα ηταν αμερικανικος και τους εβγαζε τοποθεσια οπως los angeles, uttah κλπ
αλλα με πηραν τηλ, τους ελεγα διαφορα... αλλα αν δεν πληρωσεις μια συνδρομη σε καποιον server πχ 50 ευρω το τριμηνο, οι ελευθεροι server σε βγαζουν πλασματικα οτι εισαι σε πολυ μακρινες χωρες..
Επισκέπτης
σε βρισκουν τα μουνόπανα..
μετα απο δυο ημερες με πηραν τηλ απο την μπετ365 για να δουν αν ειμαι ελλαδα,διοτη ο proxy server που εμπενα ηταν αμερικανικος και τους εβγαζε τοποθεσια οπως los angeles, uttah κλπ
αλλα με πηραν τηλ, τους ελεγα διαφορα... αλλα αν δεν πληρωσεις μια συνδρομη σε καποιον server πχ 50 ευρω το τριμηνο, οι ελευθεροι server σε βγαζουν πλασματικα οτι εισαι σε πολυ μακρινες χωρες..
εσενα ομως σε βρηκε η εταιρια, εδω θα θελει η εταιρια να φαινεσαι οτι παιζεις απο αλλου, εκτός αν μπλοκαρουν και οι εταιριες τους Ελληνες
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
η ladbrokes που εφυγε απο την ελλαδα δεν δεχεται πλεον ελληνες παιχτες..εσενα ομως σε βρηκε η εταιρια, εδω θα θελει η εταιρια να φαινεσαι οτι παιζεις απο αλλου, εκτός αν μπλοκαρουν και οι εταιριες τους Ελληνες
αρα εφοσον η ladbrokes εφυγε απο περσυ πως γινεται η υπολοιπες εταιριες να μην την εκαναν και να εκατσαν κανονικα? αρα κατι παιζει εδω... ο νομος αυτος εχει ψηφιστει εαν θυμαμαι καλα απο περσυ, διοτη και sportingbet, και mybet, και goalbet εχουν αδεια πριν το καλοκαιρι..
Επισκέπτης
η ladbrokes που εφυγε απο την ελλαδα δεν δεχεται πλεον ελληνες παιχτες..
αρα εφοσον η ladbrokes εφυγε απο περσυ πως γινεται η υπολοιπες εταιριες να μην την εκαναν και να εκατσαν κανονικα? αρα κατι παιζει εδω... ο νομος αυτος εχει ψηφιστει εαν θυμαμαι καλα απο περσυ, διοτη και sportingbet, και mybet, και goalbet εχουν αδεια πριν το καλοκαιρι..
πάντως μακάρι να βρεθει λύση γιατί χωρίς στοίχημα δεν την παλεύουμε, είναι το τελευταίο αποκούμπι ελπίδας του Έλληνα
Επισκέπτης
μαστορα και εμενα το lay και back της μπετφερ και το trading με εκαναν να βγαζω ανα τακτα χρονικα διαστηματα σιγουρο κερδος στο στοιχημα, εστω και μικρο με εχει σωσει αυτο το σαιτ..
παιζω οτι θελω, οσο θελω... δεν ειναι μπουκ.. σε μερικους μπουκ εχω κερδησει κανα δυο φορες και με εχουν περιορισει με την μια..
άκουσες τίποτα για τη BF αν θα βγάλει άδεια;
paris2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Να δεις οι μαλάκες της bet365 σε εμένα τι γλυκά μιλάνε μια φορά το μήνα που μπαίνω στο chat και τους μπινελικώνω επειδή μου έχουν ανώτατο όριο πονταρίσματος 1,5 euro!!!!!!!!!!!!Paraskevas K Είμαστε πλήρως αδειοδοτημένοι και νόμιμοι στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου τοποθετούνται τα στοιχήματα σας και βρίσκονται οι διακομιστές μας. Δεν είμαστε ενήμεροι αυτή τη στιγμή για τυχόν αλλαγές που μπορεί να σας εμποδίσουν από το να χρησιμοποιήτε τις υπηρεσίες μας μετά την 5η Δεκεβρίου αλλά αν έχετε ανήσυχίες θα σας συνιστούσαμε να το ελέγξετε με τις τοπικές αρχές.Αν αλλάξει τίποτε σε σχέση με αυτό τότε φυσικά θα επικοικωνήσουμε με τους πελάτες μας. Αυτα μου ειπαν Μολις τωρα απο την βετ365 Στο ερωτημα οτι διαβασα οτι εταιριες στοιχηματος θα φυγουν απο την ελλαδα ειναι μεσα και η βετ365?? ρωτησα ... Και μου ειπε αυτα ποιο πανω ο Παρασκευας ο τσιφτης και καραμπουζουκλης Στην ζωντανη συνομιλια
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ειναι η μονη εταιρια που με καιει πραγματικα, αν φυγει καηκα,εκει εχω κανει τα παντα, arbitrage, lay/back, live arbitrage κλπ... εκει εχω βγαλει τα περισσοτερα απο οτι κερδισμενο εχω βγαλει... δεν μπορω χωρις betfair, ειμαι χαμενος απο χερι... ας φυγουν μερικες , ειναι πολλες που ειναι για τον πουτσο καβαλα και πρεπει να παρουν πουλο...άκουσες τίποτα για τη BF αν θα βγάλει άδεια;
paris2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Η bet365 και όχι μόνο.Τι ενοεις ρε τυπε?
Ποια εταιρια σε περιορισε?
Επισκέπτης
ειναι η μονη εταιρια που με καιει πραγματικα, αν φυγει καηκα,εκει εχω κανει τα παντα, arbitrage, lay/back, live arbitrage κλπ... εκει εχω βγαλει τα περισσοτερα απο οτι κερδισμενο εχω βγαλει... δεν μπορω χωρις betfair, ειμαι χαμενος απο χερι... ας φυγουν μερικες , ειναι πολλες που ειναι για τον πουτσο καβαλα και πρεπει να παρουν πουλο...
το ίδιο πρόβλημα
έχω σχεδόν στηρίξει σχεδόν όλο μου το εισόδημα επάνω στη bf
παίζω επαγγελματικά με bots κλπ
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Η συγκεκριμένη νομοθεσία ψηφίστηκε τον Αύγουστο του 2011 αλλά μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάποιος μηχανισμός ώστε οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν τις απαραίτητες άδειες.
Μετά την 6η Δεκεμβρίου θα είναι παράνομο οι τράπεζες να προωθούν μεταφορές χρημάτων από εταιρείες που βρίσκονται στην μαύρη λίστα και τα IP των εταιρειών αυτών θα αποκλειστούν.
Μέχρι στιγμής 24 προσωρινές άδειες δόθηκαν σε εταιρείες όπως η Sporting Bet και PaddyPower με την προυπόθεση να πληρώνουν τους φόρους όπως προβλέπεται στη νομοθεσία. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ η bwin.party έχει αρνηθεί να συμμετάσχει στην διαδικασία αυτή.
Ο νόμος προέβλεπε πως οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να διεκδικήσουν μία άδεια μέσω ειδικής διαδικασίας, ωστόσο δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής και είναι αδύνατον σε κάποιον να πάρει σχετική άδεια.
Οι πάροχοι έχουν απευθυνθεί στα αρμόδια τμήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για δικαίωση αφού ο σχετικός νόμος εναντιώνεται στους νόμους της Ευρώπης. Όπως φαίνεται από το νόμο απαλλάσεται ο ΟΠΑΠ, [glow=red,2,300]θέλοντας η κυβέρνηση με αυτό το τρόπο να ενισχύσει τον μονοπωλιακό του χαρακτήρα[/glow]
Μετά την 6η Δεκεμβρίου θα είναι παράνομο οι τράπεζες να προωθούν μεταφορές χρημάτων από εταιρείες που βρίσκονται στην μαύρη λίστα και τα IP των εταιρειών αυτών θα αποκλειστούν.
Μέχρι στιγμής 24 προσωρινές άδειες δόθηκαν σε εταιρείες όπως η Sporting Bet και PaddyPower με την προυπόθεση να πληρώνουν τους φόρους όπως προβλέπεται στη νομοθεσία. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ η bwin.party έχει αρνηθεί να συμμετάσχει στην διαδικασία αυτή.
Ο νόμος προέβλεπε πως οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να διεκδικήσουν μία άδεια μέσω ειδικής διαδικασίας, ωστόσο δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής και είναι αδύνατον σε κάποιον να πάρει σχετική άδεια.
Οι πάροχοι έχουν απευθυνθεί στα αρμόδια τμήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για δικαίωση αφού ο σχετικός νόμος εναντιώνεται στους νόμους της Ευρώπης. Όπως φαίνεται από το νόμο απαλλάσεται ο ΟΠΑΠ, [glow=red,2,300]θέλοντας η κυβέρνηση με αυτό το τρόπο να ενισχύσει τον μονοπωλιακό του χαρακτήρα[/glow]
Επισκέπτης
Αν μια IP αποκλειστεί από τη χώρα, μπορείς να μπεις μέσω proxy κανονικά στην ιστοσελίδα τους;
paris2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Άρα αν κάνουμε καταθέσεις-αναλήψεις μέσω skrill και ξεπεράσουμε το πρόβλημα με την ip τότε στα αρχίδια μας?Η συγκεκριμένη νομοθεσία ψηφίστηκε τον Αύγουστο του 2011 αλλά μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάποιος μηχανισμός ώστε οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν τις απαραίτητες άδειες.
Αν μια IP αποκλειστεί από τη χώρα, μπορείς να μπεις μέσω proxy κανονικά στην ιστοσελίδα τους;
Nαι αν και προτείνω καλύτερα μέσω VPN
πχ www.strongvpn.com]www.strongvpn.com[/url]
Επισκέπτης
Άρα αν κάνουμε καταθέσεις-αναλήψεις μέσω skrill και ξεπεράσουμε το πρόβλημα με την ip τότε στα αρχίδια μας?
Ο μεγάλος μου φόβος είναι μήπως και οι εταιρίες μπλοκάρουν όσους παίκτες εμφανίζονται με μόνιμη κατοικία την Ελλάδα. Βέβαι εκεί μπορείς να αλλάξεις στοιχεία, αλλά καλύτερα να μη φθάσουμε σε τέτοιο σημείο
paris2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Στοιχεία δεν αλλάζεις γιατί οι περισσότερες ζητάνε επιβεβαίωση διεύθυνσης μέσω κάποιου λογαριασμού.Ο μεγάλος μου φόβος είναι μήπως και οι εταιρίες μπλοκάρουν όσους παίκτες εμφανίζονται με μόνιμη κατοικία την Ελλάδα. Βέβαι εκεί μπορείς να αλλάξεις στοιχεία, αλλά καλύτερα να μη φθάσουμε σε τέτοιο σημείο
Επισκέπτης
Στοιχεία δεν αλλάζεις γιατί οι περισσότερες ζητάνε επιβεβαίωση διεύθυνσης μέσω κάποιου λογαριασμού.
οπότε τι κάνουμε σ αυτήν την περίπτωση;
μεταναστεύουμε Ταυλάνδη μόνιμα;
πορνοτζογομετανάστες;
paris2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Παλιότερα που επιχείρησα να μπω σε εταιρείες στοιχήματος μέσω του προγράμματος hide-ip δεν μπορούσα να μπω.
paris2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Οι εταιρίες στα αρχίδια τους αν εσύ είσαι από Ελλάδα, αφού το ξέρουν πως θεωρούνται παράνομες (εκτός και αν αποφασίσουν να την κάνουν από εδώ).οπότε τι κάνουμε σ αυτήν την περίπτωση;
μεταναστεύουμε Ταυλάνδη μόνιμα;
πορνοτζογομετανάστες;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 38K