Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εκτός απο την Νίκη, μας "εφτιαξε" και στοιχηματικά η Ελλαδάρα μας  :)

0129irelandgreeceunder.png
ετσι :rockon: Μαν σε ποια εταιρια ειναι αυτο? :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Paraskevas K Είμαστε πλήρως αδειοδοτημένοι και νόμιμοι στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου τοποθετούνται τα στοιχήματα σας και βρίσκονται οι διακομιστές μας. Δεν είμαστε ενήμεροι αυτή τη στιγμή για τυχόν αλλαγές που μπορεί να σας εμποδίσουν από το να χρησιμοποιήτε τις υπηρεσίες μας μετά την 5η Δεκεβρίου αλλά αν έχετε ανήσυχίες θα σας συνιστούσαμε να το ελέγξετε με τις τοπικές αρχές.Αν αλλάξει τίποτε σε σχέση με αυτό τότε φυσικά θα επικοικωνήσουμε με τους πελάτες μας. :grin:  Αυτα μου ειπαν Μολις τωρα απο την βετ365 Στο ερωτημα οτι διαβασα οτι εταιριες στοιχηματος θα φυγουν απο την ελλαδα ειναι μεσα και η βετ365?? ρωτησα :grin:... Και μου ειπε αυτα ποιο πανω ο Παρασκευας ο τσιφτης και καραμπουζουκλης :grin: Στην ζωντανη συνομιλια :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
θενκς δεν θα παρω βλεπω κατι πακεταδες που παιζουν τα στοιχηματα τους κερδιζουν αν βγει το στοιχημα 400 ευρω το πουλανε και παιρνουν 180 και μετα το στοιχημα βγαινει και χανουν αλλα 200 ευρω τεσπα γουστα ειναι κατι καθαρα πρωσοπικο :grin: βετ365 και τα μυαλα στα καγκελα :grin: Παρολι live μπορεις να παιξεις μεχρι και κοκορομαχιες στην σομαλια που λεει ο λογος τι να λεμε τωρα 10000 πχ οχι η τενια μχ η εταιρια Β Ε Τ 3 6 5 Πληρωνει και δεν κωλωνει :grin: Αμεσα σε 2 μερες ας κανεις αναλυψη και 10 χιλιαρικα μπραφ στο τσαφ :grin: :2funny: Ειναι η εταιρια νειμαρ του στοιχηματος ;Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - TR1058221710I  - Iντερνετ  Ώρα στοιχήματος:  15/11/2012 00:14:51 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Junior Neymar Βραζιλία v Κολομβία
(Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή) 15/11/2012 Κανένα 1.90 Κερδισμένο
Σύνολο:  5,00  Κέρδη:  9,55    :grin: Παλι τους γαμησα εχθες αλλα με τον κωλο :2funny: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Την αλλη εβδομαδα ενας γνωστος μου που εχει τα αμπελια του μεσα στον καμπο σε υψωμα θα βγαλει 1,5 τονο τσιπουρο 100% τα σταφυλια χωρις ραντισμα ποτισμα τιποτα γιατι ειμαστε βορια ελλαδα βρεχει :grin: 2πλο βρασμενο :grin: Το τσιπουρο..  Βγαζει και χωρις γλυκανισο γραπα :grin: Ενα καφενειο του αγοραζει 200 λιτρα ο καφετζης μου :grin: Διπλα στο προποτζηδικο :grin: Εχει να ριξουμε τσιπουρομεζεδες για μασα :grin: και τσιπουρο :sunglasses: Αλλα λογικα καθε παρασκευη και σαββατο τερμα το 7 μερες την εβδομαδα τσιπουρο Και ολα αυτα γιατι εχει και νηστεια :2funny: Γιαυτο το σαββατοκυριακο που ερχεται πρεπει να τους παρουμε κανα 2000 ευρω στο στοιχημα :grin: Να κανουμε καλα χριστουγενα :grin: :grin:ΥΓ.. Απο σημερα αρχηζει η νηστεια των χριστουγεννων  ξεκινα 15 νοεμβριου και τεελιωνει 23 δεκεμβριου μεχρι τις 17 δεκεμβριου επιτρεπεται να τρωμε ψαρι καθε μερα εκτος τεταρτη και παρασκευης :)Α ξεχασα να πω πως επιτεπεται και το σαλιγκαρι :grin:Τα σαλιγκάρια είναι μια υγιεινή, εύπεπτη, νόστιμη και θρεπτική τροφή, χαμηλή σε θερμίδες. Τα 100 γρ. δίνουν έως 80 θερμίδες, 14% πρωτεΐνες και μόνο 1% λιπαρά. Επιπλέον, τα σαλιγκάρια έχουν πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, ενώ αποτελούν μια πλούσια πηγή βιταμινών, ιχνοστοιχείων και μετάλλων (3,3%), ιδιαίτερα δε σιδήρου (περισσότερο και από το κόκκινο κρέας), καλίου και μαγνησίου.Τα σαλιγκάρια είναι νηστήσιμη πρωτεΐνη  και συνδυάζονται ιδανικά με ρύζι, πατάτες, κολοκύθια κ.α.Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ανόργανα θρεπτικά στοιχεία - απαραίτητα αμινοξέα - Ω3 λιπαρά οξέα. Τα Ω3 συμβάλλουν στην καύση του λίπους και στην προστασία των αγγείων. Τα ανόργανα στοιχεία και τα ιχνοστοιχεία που διαθέτουν, παρεμποδίζουν την αθηροσκλήρωση και τη θρόμβωση, έχουν αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις, βοηθούν στην πρόληψη αλλεργιών, κατάθλιψης και άλλων ασθενειών του νευρικού συστήματος, προστατεύουν από καρδιοπάθειες και συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς και του ανοσοποιητικού συστήματος.Oι πρόγονοί μας από πολύ παλιά τα είχαν συμπεριλάβει στη διατροφή τους. Σήμερα, τα σαλιγκάρια ως έδεσμα είναι περιζήτητα από τους μερακλήδες και στις πέντε ηπείρους. Βέβαια, την τιμητική τους έχουν στην Κρητική κουζίνα αλλά και στην Γαλλική.ΥΓ.. Ενας κολλητος μου αλλα κολλητος απο το δημοτικο τον ξερω και ειναι 10 φορες πιο κουμαρτζης απο μενα (πως αλλιως θα κολουσαμε μεχρι σημερα εκτος οτι ειμαστε και απο μικροι μαζι :grin: :2funny:)Δουλευει σε εργοστασιο σαλιγκαριων εχει να φαω σαλιγκαρι μαγκες τωρα την νηστεια αυτη ουτε 10 γαλλοι δεν με φτανουν :grin: Τα κανουν βουτηρατα με σκορδο και μυρωδικα με τσιπουρο ποιο πανω που αναφερω και καλη παρεα φυσικα παντα με εναν αλλο κολλητο που αυτος ειναι και μπουρδελιαρης :grin: αυτα ειναι σε λεω :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ναι ωραιο ειναι αυτο?

αν και υπαρχουν δυο τρεις που εχουν αδεια εδω περα.. sportingbet, mybet κλπ
σπορτινγκ βετ εχει γιατι εχει μετοχες ο βαρδινογιαννης δεν θα εδινε αδεια το υπεροχο λατρευτο μας κρατος που ειναια αδιαφθορο χωρις ιχνος λαμογιας απατεωνιας και συμφαιροντων των εκαστοτε κυβερνησεων δεν θα εδινε αδεια σε εταιρια που εχει μετοχες ο βαρδηνογιαννης :2funny: :grin: Αλλα πρωσοπικα δεν μαρεσει καθολου σε σχεση με την βετ365 ειναι μια κουκιδα αμμος και η βετ365 η σαχαρα σε ολα πληρωμες live παιχνιδια παρολι κτλ κτλ :grin:ΥΓ.. Δηλαδη να παιξω στοιχημα σε εταιρια που εχει την φατσα του σοτυρακοπουλου σαν μοστρα στην σελιδα της :2funny:  :2funny: :2funny: Και δεν κοβω το στοιχημα...!!! :grin:

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ναι Χρήστο είναι απο την ΜΠΕΤΦΑΙΡ, μια απο τις καλύτερες εταιρίες στο Ιντερνέτικο στοίχημα, λόγω υψηλών αποδόσεων και πολλές κινήσεις ελιγμών καθώς πληθώρα παιχνιδιών και μάτς, είναι ΛΑΙΒ.
Αλλοι εκεί μέσα, βγάζουνε λεφτά ΜΟΝΟ με Αρμπιτράζ, αλλά αυτό είναι μια άλλη Ιστορια.

Εγώ ασχολούμαι πιο πολύ με το LAY ,οπότε θέλωντας και μη παίζω στο ανταλακτήριο της ΜΠΕΤΦΑΙΡ.Καποια φορά θα το αναλύσουμε αυτό διότι είναι το μέλλον του στοιχήματος.
Παρόλι με το συμπαθειο είναι για το χαβαλέ,σε βάθος χρονου βγαίνεις χαμένος και εγώ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να χανω  :cheesy:
(Επ ακριβείας θέλω να είμαι θετικος κάθε μήνα,φυσικα και οταν ασχολείσαι με το στοίχημα θα χανεις και χρήματα ,το βασικό είναι να είσαι θετικός σε διαρκεια χρόνου.)

Δεν την ξέρω την Ιστορία με τις απαγορευσεις, στην ΜΠΕΤΦΑΙΡ παντως παιζουν εκατοντάδες Ελληνες καθημερινά και η Εταιρια βγάζει πολλά,οπότε δεν θα εχει προβλημα να αγοράσει αδεια απο το ξεχαρβαλωμένο μας Κρατίδιο που κάνει ΚΡΑ για φραγκα σα Ρωσσιδα Ιερόδουλη.
Ειναι μώροι και αδαείς εαν νομίζουν οτι όλοι αυτοι οι ανθρωποι θα γυρίσουν πίσω στον ΟΠΑΠ και στις μίζερες αποδόσεις του.
ΓΕΛΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΤΡΑ και λυπάμαι που φτάνουμε σε τετοιες στερήσεις ελευθεριων προς τους Ελληνες υπηκόους για τα χρήματα τους και πως θέλουν να τα ξοδευουν.

Απο την άλλη υπάρχουν φυσικοτατα και δεικλιδες ασφαλείας, ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ και ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ μεσω PAYPAL και παίζωντας στις εταιρίες μέσω ΠΡΟΞΥ είναι 2 βασικές οδοί να παρακάμψετε αυτες τις αηδίες.

Ο Σφακιανάκης του Ηλεκτρονικου καλά θα κάνει να ασχολείται περισσοτερο με τους Παιδέρες και τους απεγνωσμένους που πηδάνε απο ταράτσες παρά με εμάς που θέλουμε να παίξουμε ενα στοιχηματάκι για να εχουμε το έξτρα μας για τα Κορίτσια ,τα Ποτά και τις Βενζινες μας.

ΥΓ: Χρήστο,σε ευχαριστω για την διατροφικη ενημέρωση και μπραβο σου που καταναλώνεις Σαλιγκαρια αν και Βορειοελλαδιτης, λιγους γνωριζω να τα προτιμούν εκει πάνω, εδω στο Νότο είναι βασικό πιάτο  :grin:

Να είσθαι καλά και με πολλά κερδη αδέρφια

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ναι Χρήστο είναι απο την ΜΠΕΤΦΑΙΡ, μια απο τις καλύτερες εταιρίες στο Ιντερνέτικο στοίχημα, λόγω υψηλών αποδόσεων και πολλές κινήσεις ελιγμών καθώς πληθώρα παιχνιδιών και μάτς, είναι ΛΑΙΒ.
Αλλοι εκεί μέσα, βγάζουνε λεφτά ΜΟΝΟ με Αρμπιτράζ, αλλά αυτό είναι μια άλλη Ιστορια.

Εγώ ασχολούμαι πιο πολύ με το LAY ,οπότε θέλωντας και μη παίζω στο ανταλακτήριο της ΜΠΕΤΦΑΙΡ.Καποια φορά θα το αναλύσουμε αυτό διότι είναι το μέλλον του στοιχήματος.
Παρόλι με το συμπαθειο είναι για το χαβαλέ,σε βάθος χρονου βγαίνεις χαμένος και εγώ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να χανω  :cheesy:
(Επ ακριβείας θέλω να είμαι θετικος κάθε μήνα,φυσικα και οταν ασχολείσαι με το στοίχημα θα χανεις και χρήματα ,το βασικό είναι να είσαι θετικός σε διαρκεια χρόνου.)

Δεν την ξέρω την Ιστορία με τις απαγορευσεις, στην ΜΠΕΤΦΑΙΡ παντως παιζουν εκατοντάδες Ελληνες καθημερινά και η Εταιρια βγάζει πολλά,οπότε δεν θα εχει προβλημα να αγοράσει αδεια απο το ξεχαρβαλωμένο μας Κρατίδιο που κάνει ΚΡΑ για φραγκα σα Ρωσσιδα Ιερόδουλη.
Ειναι μώροι και αδαείς εαν νομίζουν οτι όλοι αυτοι οι ανθρωποι θα γυρίσουν πίσω στον ΟΠΑΠ και στις μίζερες αποδόσεις του.
ΓΕΛΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΤΡΑ και λυπάμαι που φτάνουμε σε τετοιες στερήσεις ελευθεριων προς τους Ελληνες υπηκόους για τα χρήματα τους και πως θέλουν να τα ξοδευουν.

Απο την άλλη υπάρχουν φυσικοτατα και δεικλιδες ασφαλείας, ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ και ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ μεσω PAYPAL και παίζωντας στις εταιρίες μέσω ΠΡΟΞΥ είναι 2 βασικές οδοί να παρακάμψετε αυτες τις αηδίες.

Ο Σφακιανάκης του Ηλεκτρονικου καλά θα κάνει να ασχολείται περισσοτερο με τους Παιδέρες και τους απεγνωσμένους που πηδάνε απο ταράτσες παρά με εμάς που θέλουμε να παίξουμε ενα στοιχηματάκι για να εχουμε το έξτρα μας για τα Κορίτσια ,τα Ποτά και τις Βενζινες μας.

ΥΓ: Χρήστο,σε ευχαριστω για την διατροφικη ενημέρωση και μπραβο σου που καταναλώνεις Σαλιγκαρια αν και Βορειοελλαδιτης, λιγους γνωριζω να τα προτιμούν εκει πάνω, εδω στο Νότο είναι βασικό πιάτο  :grin:

μαστορα και εμενα το lay και back της μπετφερ και το trading με εκαναν να βγαζω ανα τακτα χρονικα διαστηματα σιγουρο κερδος στο στοιχημα, εστω και μικρο  :rockon: :rockon: με εχει σωσει αυτο το σαιτ..

παιζω οτι θελω, οσο θελω... δεν ειναι μπουκ.. σε μερικους μπουκ εχω κερδησει κανα δυο φορες και με εχουν περιορισει με την μια..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

Τα γουστα ειναι κατι καθαρα πρωσοπικο :grin:  :uglystupid: (για μενα το ηλιθιος :grin:):idiot:υγεια :grin:Οσον αφορα τα σαλιγκαρια ειμαι απο επαρχια και εδω τα τρωμε την σαρακοστη του πασχα :grin: Αλλα προσωπικα εχω κολλητο που δουλευει 10 χρονια και βαλε σε εργοστασιο σαλιγκαριων αυτος τυγχανει (ειναι σε καλη θεση :grin:)να μην τα τρωει καθολου ουτε αυτος ουτε η οικογενεια του :grin:Επειδη η μανα μου με μεγαλοσε να τρωω τα παντα (ποντια μανα :grin: αλλα ολες οι μανες ειναι μοναδικες δεν εχει σχεση η καταγωγη κτλ οπως ολοι οι πατεραδες :grin:)Τρωω σαλιγκαρια γιατι ο φιλος μου με ρωτησε πριν 10 χρονια αν τα τρωω του ειπα ναι και απο τοτε με δινει οποτε του πω η και απο μονος του ειναι κατι σαλιγκαρια με ωουτιρακι μεσα σκορδο και μιροδικα και ειναι μονο για μεζε για τσιπουρο για μας σαν ελληνες ιδιοσυγκρασια.. Οι γαλλοι μαλλων τα τρωνε σαν ορεκτικο δεν ξερω αλλα δεν ειναι φαγητο αλλα για μεζε.. Σαν φαγητο εδω τα τρωμε στην κατσαρολα σαν σουπα :grin: και τηγανιτα με αλευρι και ειναι σαν τα μιδια τα τηγανιτα :grin: με μια πρασινι σαλατα τα τιγανητα ειναι σπεσιαλ :grin: Τωρα αυτα που τρωνε οι γαλλοι αν φας ενα πιατακι θα μυριζεις σκορδο απο την θεσσαλονικη μεχριτην κρητη αλλα αυτο δεν εχει σιμασια σιμασια εχει η καλη παρεα το μαζι με τσιπουρακι και καλη καρδια :grin: Να ξερεις παντως οτι οι δεν εχουμε σχεση με τους θεσσαλονικιους εμεις απο επαρχια 80 χιλιομετρα μακρια απο θεσσ αλλη κουρτουρα 2 χρονια εζησα θεσσαλονικη ειναι πολυ στην παρτι τους εδω ειμαστε δεμενοι απο τον μικρο μεχρι τον πιο μεγαλο τεσπα υγεια σε ολο τον κοσμο και καλη καρδια ολα τα αλλα πανε και παρερχονται :grin: Πιστευω και οτι η βετ365 με 4 δισεκατομμυρια τζιρο το 2008 μποορει να πληρωσει και αυτη μαζι με την βετφαιρ την αδεια δεν ειναι λαμπροκς :grin:

Επισκέπτης
μαστορα και εμενα το lay και back της μπετφερ και το trading με εκαναν να βγαζω ανα τακτα χρονικα διαστηματα σιγουρο κερδος στο στοιχημα, εστω και μικρο  :rockon: :rockon: με εχει σωσει αυτο το σαιτ..

παιζω οτι θελω, οσο θελω... δεν ειναι μπουκ.. σε μερικους μπουκ εχω κερδησει κανα δυο φορες και με εχουν περιορισει με την μια..
Τι ενοεις ρε τυπε?
Ποια εταιρια σε περιορισε?

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
388
Πόντοι
4.455
σπορτινγκ βετ εχει γιατι εχει μετοχες ο βαρδινογιαννης δεν θα εδινε αδεια το υπεροχο λατρευτο μας κρατος που ειναια αδιαφθορο χωρις ιχνος λαμογιας απατεωνιας και συμφαιροντων των εκαστοτε κυβερνησεων δεν θα εδινε αδεια σε εταιρια που εχει μετοχες ο βαρδηνογιαννης :2funny: :grin: Αλλα πρωσοπικα δεν μαρεσει καθολου σε σχεση με την βετ365 ειναι μια κουκιδα αμμος και η βετ365 η σαχαρα σε ολα πληρωμες live παιχνιδια παρολι κτλ κτλ :grin:ΥΓ.. Δηλαδη να παιξω στοιχημα σε εταιρια που εχει την φατσα του σοτυρακοπουλου σαν μοστρα στην σελιδα της :2funny:  :2funny: :2funny: Και δεν κοβω το στοιχημα...!!! :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: Μπορει να λεμε ο,τι θελουμε αλλα τις γνωσεις που εχει ο Σωτηρακω στο ποδοσφαιρο ζητημα να τις εχουν λιγοι στον κοσμο. Εχει βγει και 1ος σε τεστ γνωσεων αποτι ξερω.  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τι ενοεις ρε τυπε?
Ποια εταιρια σε περιορισε?
η paddypower,  η sportingbet πριν κανα μηνα...

και η μπετ365 για καποιο διαστημα, βασικα η 365 και η παντυ εχουν και μαξ stake πριν το στοιχημα οποτε εβλεπα τι μου εβαζαν..

φταιξιμο δικο μου διοτη και σε αυτες χρησιμοποιουσα και  τεχνικες arbitrage γιαυτο και καρφωθηκα

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
τυποι μου δεν ειναι το κρατος που δεν δινει αδεια στις εταιριες. οι εταιριες δεν συμφωνουν με τους ορους του συγκεκριμενου νομου και δεν θελουν να παρουν αδεια. διαβαστε το αρθρο. συγκεκριμενα ο νομος επιβαλλει 30% φορο στα κερδη της καθε εταιριας. αυτο 2 επιλογες αφηνει στις εταιριες. η δε θα παρουν αδεια και θα την κανουν απο ελλαδα η θα παρουν αδεια και οι αποδωσεις τους θα χειροτερεψουν του πουστη.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τα γουστα ειναι κατι καθαρα πρωσοπικο :grin:  :uglystupid: (για μενα το ηλιθιος :grin:):idiot:υγεια :grin:Οσον αφορα τα σαλιγκαρια ειμαι απο επαρχια και εδω τα τρωμε την σαρακοστη του πασχα :grin: Αλλα προσωπικα εχω κολλητο που δουλευει 10 χρονια και βαλε σε εργοστασιο σαλιγκαριων αυτος τυγχανει (ειναι σε καλη θεση :grin:)να μην τα τρωει καθολου ουτε αυτος ουτε η οικογενεια του :grin:Επειδη η μανα μου με μεγαλοσε να τρωω τα παντα (ποντια μανα :grin: αλλα ολες οι μανες ειναι μοναδικες δεν εχει σχεση η καταγωγη κτλ οπως ολοι οι πατεραδες :grin:)Τρωω σαλιγκαρια γιατι ο φιλος μου με ρωτησε πριν 10 χρονια αν τα τρωω του ειπα ναι και απο τοτε με δινει οποτε του πω η και απο μονος του ειναι κατι σαλιγκαρια με ωουτιρακι μεσα σκορδο και μιροδικα και ειναι μονο για μεζε για τσιπουρο για μας σαν ελληνες ιδιοσυγκρασια.. Οι γαλλοι μαλλων τα τρωνε σαν ορεκτικο δεν ξερω αλλα δεν ειναι φαγητο αλλα για μεζε.. Σαν φαγητο εδω τα τρωμε στην κατσαρολα σαν σουπα :grin: και τηγανιτα με αλευρι και ειναι σαν τα μιδια τα τηγανιτα :grin: με μια πρασινι σαλατα τα τιγανητα ειναι σπεσιαλ :grin: Τωρα αυτα που τρωνε οι γαλλοι αν φας ενα πιατακι θα μυριζεις σκορδο απο την θεσσαλονικη μεχριτην κρητη αλλα αυτο δεν εχει σιμασια σιμασια εχει η καλη παρεα το μαζι με τσιπουρακι και καλη καρδια :grin: Να ξερεις παντως οτι οι δεν εχουμε σχεση με τους θεσσαλονικιους εμεις απο επαρχια 80 χιλιομετρα μακρια απο θεσσ αλλη κουρτουρα 2 χρονια εζησα θεσσαλονικη ειναι πολυ στην παρτι τους εδω ειμαστε δεμενοι απο τον μικρο μεχρι τον πιο μεγαλο τεσπα υγεια σε ολο τον κοσμο και καλη καρδια ολα τα αλλα πανε και παρερχονται :grin: Πιστευω και οτι η βετ365 με 4 δισεκατομμυρια τζιρο το 2008 μποορει να πληρωσει και αυτη μαζι με την βετφαιρ την αδεια δεν ειναι λαμπροκς :grin:
η ladrbokes δεν ηταν και τιποτα σπουδαιο ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τυποι μου δεν ειναι το κρατος που δεν δινει αδεια στις εταιριες. οι εταιριες δεν συμφωνουν με τους ορους του συγκεκριμενου νομου και δεν θελουν να παρουν αδεια. διαβαστε το αρθρο. συγκεκριμενα ο νομος επιβαλλει 30% φορο στα κερδη της καθε εταιριας. αυτο 2 επιλογες αφηνει στις εταιριες. η δε θα παρουν αδεια και θα την κανουν απο ελλαδα η θα παρουν αδεια και οι αποδωσεις τους θα χειροτερεψουν του πουστη.
για της περισσοτερες το 2..

αλλα για πες μου δηλαδη... οταν βλεπεις μια πλατφορμα με αποδοσεις, πως γινεται ο αλλος στην αγγλια να παιζει μαντσεστερ σιτυ-μαντσεστερ γιουναιτεντ στον ασσο στο 2.. και εμεις εδω να παιζουμε με 1.85?

εκτος και εαν της κανουν .gr και οχι .com

αν ειναι ετσι τοτε στο ιντερνετ θα αξιζει να παιζεις μονο λαιβ...  με την betfair να δουμε τι θα γινει.. χρεωνει ηδη που χρεαωνει στον παιχτη 5 της εκατο προμηθεια , με την φορολογια τι γινεται  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom