Kalhmera. Ξερετε οτι μερικες φορες η δεν ξερετε
οτι βαζω καποια ματς στο μυαλο μου 1 εβδομαδα πριν η και πιο πολυ οπως στην περιπτωση της Γιουβεντους Με την Τσελσι που ειναι αυτη την Τριτη 20 του μηνος που μας ερχετε ο ασσος εχθες ηταν στην βετ365 2.00 σημερα ειναι 1,90
3 μερες Πριν η Γιουβεντους Παιζει ενα ματς ντερμπι με την Λατσιο
Αν ολα πανε καλα εκει και δεν εχουμε κανα τραυματισμο και δεν τα δωσει ολα με την λατσιο δεν ξερω ο κοντε τι θα κανει θα βαλει αναπληρωματικους με την λατσιο πιστευω να μην την σπασουν την λεκανη την λατσιο για να εχουν γκαυλες για την τσελσι που ετσι και αλλιως θελουν το ματς και ειναι ενας τελικος για την γιουβεντους Δεν θελω να παρασηρω κανεναν λεω τι σκεφτομαι και τι θα παιξω αν ολα πανε καλα μεχρι το ματς με την ομαδα την ψυχολογια κτλ.. Αν δεν νικησουν την λατσιο λεμε αν ασχετα που το βλεπω 5-0 το ματς
λεμε τωρα γιατι εχουν στο μυαλο τους το ματς με την τσελσι δεν γινετε να ληξει 5-0
Αλλα αν χασουν εκει θα μπει το πισμα πιο πολυ τεσποα ειναι υποθεσεις πριν τον μεγαλο αυτον αγωνα.. Δεν υποτιμω την τσελσι αλλα τωρα μιλαμε πρεπει να μιλησει και η φανελα εδρα στο πρωτο ματς 2-2 δεν μασησε η γιουβεντους και γιατι να μασησει αλλωστε δεν μασαει σε καμια εδρα στην γη Αλλα τωρα απο οτι διαβασα ο μπουφον λεει οτι εχουμε 2 τελικους βλεπω αυτοπεποιθηση στα λογια του.. Το οτι ο προεδρος της ουεφα ειναι ο πλατινι δεν με λεει τιποτα γιατι στον αγωνα τσελσι μπαρτσελονα που σφαξανε την τσελση ακομα ο γερμαναρας τρεχει πισω απο τον διαιτητη και διαμαρτυρεται μου διαφευγει το ονομα του αυτην την στιγμη οποτε σφυριγμα μπορει να μην παρει η γιουβεντους
Τεσπα απλα το δουλευω στο μυαλο μου για πονταρισμα 100 ευρω
αν ολα πανε καλα μεχρι τοτε και δεν τα πονταρω σε καναα γυναικειο αγωνα
επομενο γκολ
η Λογικη του ματς λεει γκολ-γκολ οβερ και ασσο λογο εδρας
Ειναι πολυ δυσκολο ματς αλλα σε ματς τελικο παιζεις σημειο κατα την ταπεινη αποψη μου
ο σταμ90 θα παιξει οβερ η 4-6 γκολ
Αλλα πρωσοπικα επειδη ειναι ιταλικια ομαδα δεν ξερω αν ανοιχτει τοσο πολυ βασικα το κινητρο τα επισκιαζει ολλα αλλα και η γιουβεντους δεν ειναι ομαδα που βαζει πολλα γκολ αυτο που εκανε με την πεσκαρα ειχε να το κανει 15 χρονια
Ποτε μην λες ποτε θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι σε αυτο το ματς αλλα πιστευω η γιουβεντους εχει ποιο πολυ διψα για το τσαμπιονγκς λινγκ οχι οτι δεν εχει η τσελσι αλλα η τσελσι ειναι τσελσι
ΥΓ.. Ειμαι φολα οπαδος της Γιουβεντους