Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 317 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    989

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μπορούμε να εξαργυρώσουμε δελτίο από τον Οπάπ την ίδια μέρα μετά τη λήξη των αγώνων?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καποιος να κανει οβερ 2,5 ημιχρονο το τσεχια σλοβακια καιγομαι κερναω μαστιχα :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.763
Πόντοι
6.035
2πλο και οβερ την ελλαδα αποψε
χ/χ σουηδια αγγλια
1 την χιλη
2 την βραζιλια
1 την αλβανια
2 την πορτογαλια
2 την αργεντινη
1 την ρωσια με τις ΗΠΑ
ελα μωρη γκουρου  :2funny:
εγω στη θεση σου θα γαμουσα τη μαυρογατα το μεμα  :zfuck:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ελα μωρη γκουρου  :2funny:
εγω στη θεση σου θα γαμουσα τη μαυρογατα το μεμα  :zfuck:
ελα ρε μπαρο :grin: ενταξει και εγω εχασα σημερα 70 ευρω στην βετ365 τι ψαχνεις να βρεις αφου παιζουμε φυλικα καλα να παθουμε αγωνες χωρις κινητρο κτλ..Θελει αυτοσυγκρατιση και υπομονη..Φυλικα και παπαριες.. :grin:ΥΓ.. να δουμε η βραζιλια αν μας δωσει κανα φραγκο πρεπει να μπουν γκολ αλλα οι κολομβιανοι δεν ξερω πως θα παιξουν αν προηγηθει η κολομβια θα παιξω οβερ 2 γκολ πανω αλλα ειναι φυλικο τεσπα καπως ετσι χασαμε που χασαμε 70 σημερα ας τα κανουμε 80 :pipa1: :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.763
Πόντοι
6.035
ελα ρε μπαρο :grin: ενταξει και εγω εχασα σημερα 70 ευρω στην βετ365 τι ψαχνεις να βρεις αφου παιζουμε φυλικα καλα να παθουμε αγωνες χωρις κινητρο κτλ..Θελει αυτοσυγκρατιση και υπομονη..Φυλικα και παπαριες.. :grin:
σορρυ ρε μαν αλλα τετοια δυστοχια δεν εχω ουτε εγω ουτε εσυ που ειμαστε οι γκουρου του κουβα  :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
σορρυ ρε μαν αλλα τετοια δυστοχια δεν εχω ουτε εγω ουτε εσυ που ειμαστε οι γκουρου του κουβα  :2funny:
Κατι παλικαρια πιο πανω ειπαν υπομονη μεχρι το σαββατοκυριακο...!!!! Και εμενα ποναει λιγο ο κωλος μου σημερα αλλα φταιω :uglystupid: λεφτα που θα επαιζα στην Γιουβεντους κτλ σε ματς νοκ αουτ... Τα επαιξα σε αδιαφορους αγωνες :uglystupid: :boobies: :tits2: :grin: δηλαδη φυλικα :idiot: :grin: Οταν παιζεις φυλικα μην περιμενεις να γινεις μαγκας :grin:ΥΓ.. Υγεια και για να εχουμε και καλη πνευματικη υγεια αφου παιζουμε στοιχημα υπομονη και ομαδες με κινιτρο :grin: Οι αρχαιοι ελεγαν οτι... Ανάγκα και θεοί πείθονται (Και οι θεοί ακόμα πείθονται μπροστά στην ανάγκη) Πλάτων :grin: Η ανάγκη επικρατεί όλων Θαλής :grin:Η δύναμη της ανάγκης είναι ακατανίκητη Αισχύλος :grin:Κρείσσον ουδέν ανάγκας (Τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό από την ανάγκη) Ευριπίδης :grin:Και οι θεοί ακόμα δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν βία εναντίον της ανάγκης Πλάτων :grin: Βλεπε σημερα πχ Το Παιχνιδι βορεια ιρλανδια αζερμπαιτζαν μεχρι το 200λεπτο ηταν 0-1 και στο 250 λεπτο των καθυστερισεων εγινε 1-1(βαζω λιγη υπερβολη στα λεπτα :grin:) θελω να πω πως η αναγκη το κινητρο πως ο αγωνας ηταν για τα προκριματικα εστω και στο 96 μπικε το γκολ ασχετως ποδοσφαιρικης κουλτουρας της χωρας τεχνικη καταρτιση  ιστορια ποδοσφαιρικη κτλ η αναγκι την εκανε και εβαλε γκολ ενω πχ η Ιταλια με την γαλλια ηταν 1-2 απο το 60 κατι και εληξε ετσι στα @@ τους οι ιταλοι αν χασουν σε φυλικο που ετσι κιαλιως τα γραφουν στα @@ τους ακομα και το  κυπελλο ουεφα.. Μονο τσαμπιονγκς λινγκ και φυσικα ευρωπαικο και μουντιαλ και εγω σαν μαλακας επαιξα να μπει ενα γκολ μολις εγινε το 1-2 και οχι στον αγωνα της βοριας ιρλανδιας που ηταν προκτιματικα παγκοσμιου κυπελλου τι θελω να πω οτι πρεπει να παιζουμε ομαδες με κινητρο η αναγκη τα κανει ολα :grin: Υγεια και καλα μυαλα σε εμενα και σε ολα τα παλικαρια του στοιχηματος παιζουμε λεφτα πρεπει να ειμαστε ακλονητοι στην σκεψη και οχι παρορμιτικοι αλλα ουσιαστικοι να παιζουμε σωστα και ας χανουμε υγεια και καλη καρδια υπομονη το πιο βασικο στο στοιχημα υπομονη και κινιτρο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Μαγκες ειδατε την γκολαρα του zlatan στο 4-2 με αγγλια.η σαουδικη αραβια χ με αργεντινη ημαρτον παναγια μου τα βλεπει ο κοσμος και γελαει.Ευτυχως σημερα επαιξα μονο 1 δελτιο 6 αγωνες για πλακα διπλη ευκαιρεία με 90λεπτα και εβγαλα το εσπρεσσο για αυριο  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ΔΦ 02:30 156 1,50 ΒΡΑΖΙΛΙΑ 3,55 ΚΟΛΟΜΒΙΑ 4,85 Σε 2 ωρες απο τωρα δηλαδη θα δω αυτο το ματσακη και ενδεχωμενος να παιξω κανα 2γκολ οβερ αναλογως αλλα οτι και να κανω θα ειναι μαλακια εκ των προτερων το παιχνιδι γινεται στην αμερικη <<πιεση>> της βραζιλιας δεν θα υπαρχει γιατι η εδρα ειναι ουδετερη η κολομβια εχει γκαυλωσει :2funny: :grin: τωρα τελευταια μπορει να αρπαξει κανα τριμπαλο να στρωσει χαρακτηρα :2funny: :grin: :grin: ειναι φυλικο το ματς μονο για ματι τιπ αλλο εκτος τους ελληνες που παιζουν τα παντα :grin: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μαγκες ειδατε την γκολαρα του zlatan στο 4-2 με αγγλια.η σαουδικη αραβια χ με αργεντινη ημαρτον παναγια μου τα βλεπει ο κοσμος και γελαει.Ευτυχως σημερα επαιξα μονο 1 δελτιο 6 αγωνες για πλακα διπλη ευκαιρεία με 90λεπτα και εβγαλα το εσπρεσσο για αυριο  :grin:
Σύνολο για αυτή την περίοδο   99,50 51,17 και εγω αν κανω 2 καλες πιπες απο 25 ευρω ειμαι σημερα στα λεφτα μου :2funny: :grin: :2funny: :grin:ΥΓ.. λεω στον κολλητο χανω 50 ευρω με λεει βγες στο δρομο και κανε 2 πιπες να τα βγαλεις.. :2funny: :2funny:  :2funny: ο μαλακας νομιζει οτι θα κανω πιπα σε σαουδαραβα :2funny: :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το γκολ/γκολ στο ολλανδια-γερμανια ειχε 1.35.. ποιος το παιξε  :2on1:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
O royney ειχε δηλωσει πως ο τερματοφυλακας της εθνικης αγγλιας και της μαντσεστερ συτι ειναι ο καλυτερος στον κοσμο  :pipa2: :fuck1: :pipa1: :tits2: Τον πουστη τον ρουνευ μεσα επεσε  :2funny::grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - TR1058221710I  - Iντερνετ  Ώρα στοιχήματος:  15/11/2012 00:14:51 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Junior Neymar Βραζιλία v Κολομβία
(Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή) 15/11/2012 Κανένα 1.90 Ανοικτό
Σύνολο:  5,00  Επιστρέφει:  9,55 
kalhmera οποιαδηποτε στιγμη ενας απο τους καλυτερους παιχτες στον κοσμο..ΥΓ..Αν εφτανα μεχρι εδω σημερα χωρις να εχανα τα 50 ευρω που εχασα που επαιξα φυλικα θα εβαζα 20 ευρω αυτο το στοιχημα..ΥΓ2.. Ο προποτζις μου ακομα βριζει την σαντος και τον νευμαρ που τους κερδισε η ατλετικο γκοιαενσε η πεσμενη δηλαδη στην β εθνικη ομαδα της βραζιλιας :2funny: Εκλεινε ο πουστης δελτιο καλο 2 ημιχρονο 2 τελικο ειχε την σαντος και την εκανε ανατροπη η ατλετικο γκοιαενσε :2funny: :2funny: :grin: Του λεω ισιχασε ρε μαλακα η σαντος αδιαφορη ειναι τι θες να γαμησει και εμας :2funny: Για να δουμε αν ο νευμαρ που δεν σκοραρε εκει εδω που θα τον δει η μιση γη βαλει κανα γκολ και παρουμε κανα 4 ευρω πισω αλλιως υγεια μορε θα στωσει η κατασταση που θα παει :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

HOME » ΕΙΔΗΣΕΙΣ » ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

[Διακοπή στο Ιντεπεντιέντε - Μπελγράνο]
Διακοπή στο Ιντεπεντιέντε - Μπελγράνο
Διακόπηκε στο ημίχρονο το Ιντεπεντιέντε - Μπελγράνο, με το σκορ στο 0-1. Αιτία; Οι κροτίδες που έπεσαν από τους οπαδούς της Ιντεπεντιέντε στον τερματοφύλακα της Μπελγράνο...

Ολα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει το β' ημίχρονο, όταν έπεσε η πρώτη κροτίδα από τη μεριά των φανατικών οπαδών της Ιντεπεντιέντε, πολύ κοντά στον γκολκίπερ Ολάβε, της Μπελγράνο. Ο τελευταίος σωριάστηκε στο έδαφος και την ώρα που ήταν από πάνω του το ιατρικό τιμ και άλλοι συμπαίκτες του, έπεσαν κι άλλες κροτίδες. Σκηνικό που επαναλήφθηκε δευτερόλεπτα αργότερα, με τον διαιτητή Σαούλ Λαβέρνι να διατάσσει τη διακοπή της αναμέτρησης. Την ίδια ώρα ο «Τόλο» Γκαγέγκο είχε πάει προς το μέρος των φανατικών και σχεδόν τους εκλιπαρούσε να σταματήσουν, τραβώντας τα μαλλιά του... Οπως γίνεται και στην Ελλάδα, ε;

από Kotsaftis Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012, 01:29 :grin:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Σύνολο για αυτή την περίοδο  99,50 51,17 και εγω αν κανω 2 καλες πιπες απο 25 ευρω ειμαι σημερα στα λεφτα μου :2funny: :grin: :2funny: :grin:ΥΓ.. λεω στον κολλητο χανω 50 ευρω με λεει βγες στο δρομο και κανε 2 πιπες να τα βγαλεις.. :2funny: :2funny:  :2funny: ο μαλακας νομιζει οτι θα κανω πιπα σε σαουδαραβα :2funny: :grin:
ρε χρησταρα οχι να φτασουμε μεχρι εκει για να βγαλουμε τα χαμενα υγεια αισιοδοξια και παμε παρακατω θα μας κατσει η καλη μπαζα που θα παει....

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Εκτός απο την Νίκη, μας "εφτιαξε" και στοιχηματικά η Ελλαδάρα μας  :)

0129irelandgreeceunder.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom