Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μπορούμε να εξαργυρώσουμε δελτίο από τον Οπάπ την ίδια μέρα μετά τη λήξη των αγώνων?
βεβαιως αλλα μεχρι της 11 το βραδυ νομιζω μετα κλεινουν οι μηχανεςΜπορούμε να εξαργυρώσουμε δελτίο από τον Οπάπ την ίδια μέρα μετά τη λήξη των αγώνων?
ελα μωρη γκουρου2πλο καιοβερτην ελλαδα αποψε
χ/χ σουηδια αγγλια
1 την χιλη
2 την βραζιλια
1 την αλβανια
2 την πορτογαλια
2 την αργεντινη
1 την ρωσια με τις ΗΠΑ
ελα ρε μπαρο ενταξει και εγω εχασα σημερα 70 ευρω στην βετ365 τι ψαχνεις να βρεις αφου παιζουμε φυλικα καλα να παθουμε αγωνες χωρις κινητρο κτλ..Θελει αυτοσυγκρατιση και υπομονη..Φυλικα και παπαριες.. ΥΓ.. να δουμε η βραζιλια αν μας δωσει κανα φραγκο πρεπει να μπουν γκολ αλλα οι κολομβιανοι δεν ξερω πως θα παιξουν αν προηγηθει η κολομβια θα παιξω οβερ 2 γκολ πανω αλλα ειναι φυλικο τεσπα καπως ετσι χασαμε που χασαμε 70 σημερα ας τα κανουμε 80ελα μωρη γκουρου
εγω στη θεση σου θα γαμουσα τη μαυρογατα το μεμα
σορρυ ρε μαν αλλα τετοια δυστοχια δεν εχω ουτε εγω ουτε εσυ που ειμαστε οι γκουρου του κουβαελα ρε μπαρο ενταξει και εγω εχασα σημερα 70 ευρω στην βετ365 τι ψαχνεις να βρεις αφου παιζουμε φυλικα καλα να παθουμε αγωνες χωρις κινητρο κτλ..Θελει αυτοσυγκρατιση και υπομονη..Φυλικα και παπαριες..
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλαελα μωρη γκουρου
εγω στη θεση σου θα γαμουσα τη μαυρογατα το μεμα
ρε τραβα στο κρεβατακι σουΕίπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα
Κατι παλικαρια πιο πανω ειπαν υπομονη μεχρι το σαββατοκυριακο...!!!! Και εμενα ποναει λιγο ο κωλος μου σημερα αλλα φταιω λεφτα που θα επαιζα στην Γιουβεντους κτλ σε ματς νοκ αουτ... Τα επαιξα σε αδιαφορους αγωνες δηλαδη φυλικα Οταν παιζεις φυλικα μην περιμενεις να γινεις μαγκας ΥΓ.. Υγεια και για να εχουμε και καλη πνευματικη υγεια αφου παιζουμε στοιχημα υπομονη και ομαδες με κινιτρο Οι αρχαιοι ελεγαν οτι... Ανάγκα και θεοί πείθονται (Και οι θεοί ακόμα πείθονται μπροστά στην ανάγκη) Πλάτων Η ανάγκη επικρατεί όλων Θαλής Η δύναμη της ανάγκης είναι ακατανίκητη Αισχύλος Κρείσσον ουδέν ανάγκας (Τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό από την ανάγκη) Ευριπίδης Και οι θεοί ακόμα δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν βία εναντίον της ανάγκης Πλάτων Βλεπε σημερα πχ Το Παιχνιδι βορεια ιρλανδια αζερμπαιτζαν μεχρι το 200λεπτο ηταν 0-1 και στο 250 λεπτο των καθυστερισεων εγινε 1-1(βαζω λιγη υπερβολη στα λεπτα ) θελω να πω πως η αναγκη το κινητρο πως ο αγωνας ηταν για τα προκριματικα εστω και στο 96 μπικε το γκολ ασχετως ποδοσφαιρικης κουλτουρας της χωρας τεχνικη καταρτιση ιστορια ποδοσφαιρικη κτλ η αναγκι την εκανε και εβαλε γκολ ενω πχ η Ιταλια με την γαλλια ηταν 1-2 απο το 60 κατι και εληξε ετσι στα @@ τους οι ιταλοι αν χασουν σε φυλικο που ετσι κιαλιως τα γραφουν στα @@ τους ακομα και το κυπελλο ουεφα.. Μονο τσαμπιονγκς λινγκ και φυσικα ευρωπαικο και μουντιαλ και εγω σαν μαλακας επαιξα να μπει ενα γκολ μολις εγινε το 1-2 και οχι στον αγωνα της βοριας ιρλανδιας που ηταν προκτιματικα παγκοσμιου κυπελλου τι θελω να πω οτι πρεπει να παιζουμε ομαδες με κινητρο η αναγκη τα κανει ολα Υγεια και καλα μυαλα σε εμενα και σε ολα τα παλικαρια του στοιχηματος παιζουμε λεφτα πρεπει να ειμαστε ακλονητοι στην σκεψη και οχι παρορμιτικοι αλλα ουσιαστικοι να παιζουμε σωστα και ας χανουμε υγεια και καλη καρδια υπομονη το πιο βασικο στο στοιχημα υπομονη και κινιτροσορρυ ρε μαν αλλα τετοια δυστοχια δεν εχω ουτε εγω ουτε εσυ που ειμαστε οι γκουρου του κουβα
Σύνολο για αυτή την περίοδο 99,50 51,17 και εγω αν κανω 2 καλες πιπες απο 25 ευρω ειμαι σημερα στα λεφτα μου ΥΓ.. λεω στον κολλητο χανω 50 ευρω με λεει βγες στο δρομο και κανε 2 πιπες να τα βγαλεις.. ο μαλακας νομιζει οτι θα κανω πιπα σε σαουδαραβαΜαγκες ειδατε την γκολαρα του zlatan στο 4-2 με αγγλια.η σαουδικη αραβια χ με αργεντινη ημαρτον παναγια μου τα βλεπει ο κοσμος και γελαει.Ευτυχως σημερα επαιξα μονο 1 δελτιο 6 αγωνες για πλακα διπλη ευκαιρεία με 90λεπτα και εβγαλα το εσπρεσσο για αυριο
να ο σταμ σοβαρος παιχτης φυλικα δεν επαιξε και ειναι μια χαρατο γκολ/γκολ στο ολλανδια-γερμανια ειχε 1.35.. ποιος το παιξε
ρε χρησταρα οχι να φτασουμε μεχρι εκει για να βγαλουμε τα χαμενα υγεια αισιοδοξια και παμε παρακατω θα μας κατσει η καλη μπαζα που θα παει....Σύνολο για αυτή την περίοδο 99,50 51,17 και εγω αν κανω 2 καλες πιπες απο 25 ευρω ειμαι σημερα στα λεφτα μου ΥΓ.. λεω στον κολλητο χανω 50 ευρω με λεει βγες στο δρομο και κανε 2 πιπες να τα βγαλεις.. ο μαλακας νομιζει οτι θα κανω πιπα σε σαουδαραβα
nai μορε πλακα κανωρε χρησταρα οχι να φτασουμε μεχρι εκει για να βγαλουμε τα χαμενα υγεια αισιοδοξια και παμε παρακατω θα μας κατσει η καλη μπαζα που θα παει....