Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μπορούμε να εξαργυρώσουμε δελτίο από τον Οπάπ την ίδια μέρα μετά τη λήξη των αγώνων?
βεβαιως αλλα μεχρι της 11 το βραδυΜπορούμε να εξαργυρώσουμε δελτίο από τον Οπάπ την ίδια μέρα μετά τη λήξη των αγώνων?
ελα μωρη γκουρου2πλο καιοβερτην ελλαδα αποψε
χ/χ σουηδια αγγλια
1 την χιλη
2 την βραζιλια
1 την αλβανια
2 την πορτογαλια
2 την αργεντινη
1 την ρωσια με τις ΗΠΑ
ελα ρε μπαροελα μωρη γκουρου
εγω στη θεση σου θα γαμουσα τη μαυρογατα το μεμα![]()
σορρυ ρε μαν αλλα τετοια δυστοχια δεν εχω ουτε εγω ουτε εσυ που ειμαστε οι γκουρου του κουβαελα ρε μπαροενταξει και εγω εχασα σημερα 70 ευρω στην βετ365 τι ψαχνεις να βρεις αφου παιζουμε φυλικα καλα να παθουμε αγωνες χωρις κινητρο κτλ..Θελει αυτοσυγκρατιση και υπομονη..Φυλικα και παπαριες..
![]()
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλαελα μωρη γκουρου
εγω στη θεση σου θα γαμουσα τη μαυρογατα το μεμα![]()
ρε τραβα στο κρεβατακι σουΕίπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα![]()
Κατι παλικαρια πιο πανω ειπαν υπομονη μεχρι το σαββατοκυριακο...!!!! Και εμενα ποναει λιγο ο κωλος μου σημερα αλλα φταιωσορρυ ρε μαν αλλα τετοια δυστοχια δεν εχω ουτε εγω ουτε εσυ που ειμαστε οι γκουρου του κουβα![]()
Σύνολο για αυτή την περίοδο 99,50 51,17 και εγω αν κανω 2 καλες πιπες απο 25 ευρω ειμαι σημερα στα λεφτα μουΜαγκες ειδατε την γκολαρα του zlatan στο 4-2 με αγγλια.η σαουδικη αραβια χ με αργεντινη ημαρτον παναγια μου τα βλεπει ο κοσμος και γελαει.Ευτυχως σημερα επαιξα μονο 1 δελτιο 6 αγωνες για πλακα διπλη ευκαιρεία με 90λεπτα και εβγαλα το εσπρεσσο για αυριο![]()
να ο σταμ σοβαρος παιχτης φυλικα δεν επαιξε και ειναι μια χαρατο γκολ/γκολ στο ολλανδια-γερμανια ειχε 1.35.. ποιος το παιξε![]()
ρε χρησταρα οχι να φτασουμε μεχρι εκει για να βγαλουμε τα χαμενα υγεια αισιοδοξια και παμε παρακατω θα μας κατσει η καλη μπαζα που θα παει....Σύνολο για αυτή την περίοδο 99,50 51,17 και εγω αν κανω 2 καλες πιπες απο 25 ευρω ειμαι σημερα στα λεφτα μου![]()
![]()
![]()
ΥΓ.. λεω στον κολλητο χανω 50 ευρω με λεει βγες στο δρομο και κανε 2 πιπες να τα βγαλεις..
![]()
![]()
ο μαλακας νομιζει οτι θα κανω πιπα σε σαουδαραβα
![]()
![]()
nai μορε πλακα κανωρε χρησταρα οχι να φτασουμε μεχρι εκει για να βγαλουμε τα χαμενα υγεια αισιοδοξια και παμε παρακατω θα μας κατσει η καλη μπαζα που θα παει....