You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Last Cup Of Sorrow
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σκέφτομαι για σήμερα να παίξω τα εξής και θέλω τις γνώμες των πιο έμπειρων:
Αγγλία - Ουκρανία 1-ΤΕΛΙΚΟ (Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, επιστρέφει ο Ρούνεϊ και είναι αρκετά "φτιαγμένος")
Σουηδία - Γαλλία 2-ΗΜΙΧΡΟΝΟ/2-ΤΕΛΙΚΟ (Για να ανέβει λίγο η απόδοση, γιατί στο 1,55 είναι μάπα)
Ντάξει...το ξέρω δεν είναι και καμία ιδιαίτερη έμπνευση, αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι η Γαλλία μπορει να πάρει το 2 στο ημίχρονο;
Για πείτε απόψεις...
Αγγλία - Ουκρανία 1-ΤΕΛΙΚΟ (Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, επιστρέφει ο Ρούνεϊ και είναι αρκετά "φτιαγμένος")
Σουηδία - Γαλλία 2-ΗΜΙΧΡΟΝΟ/2-ΤΕΛΙΚΟ (Για να ανέβει λίγο η απόδοση, γιατί στο 1,55 είναι μάπα)
Ντάξει...το ξέρω δεν είναι και καμία ιδιαίτερη έμπνευση, αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι η Γαλλία μπορει να πάρει το 2 στο ημίχρονο;
Για πείτε απόψεις...
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ψψψψψψψψψ μεσα στο μυαλο μου εισαι gl..λεω να ριξω κι εννια ευρω σε νικη θαντερς αποψε με 6-10 ποντους
το ιδιο σκεφτομουνα να παιξω κ εγω..
και θα συμπληρωσω νικη θαντερ κ αντε να χασει μεχρι 3,5 ποντους.1,8 το δινει ο οπαπ.το θεωρω μια χαρα.
γαλλια σουπερ φαβορι μαλλον θα το παιξω μονό.
κ η αγγλια φαβορι μαλλον θα τη τιμησω κ αυτην...
olotyxeros
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.281
- Πόντοι
- 2.420
Heat και ξερό ψωμί... νίκη με 5-10 πόντους...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
ο σεφτσένκο έχει πρόβλημα και θα παίξει με ένεση...αγγλια-ουκρανια γκολ/γκολ θα το καρφωσουν γκολ σιγουρα με την επιστροφη του ρουνει και θα φανε και κανενα μπαλακι απο σεφτσενκο
λεω και για διπλο γαλλια.. Αλλα με φοβιζει
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
θα σπασει μια φορα κι η εδρα ρε φιλε.....τεσπα θα δουμεHeat και ξερό ψωμί... νίκη με 5-10 πόντους...
ωραιοι αγωνες στους 8 η γερμανια χαλαρα ειναι στους 4 κοντα στο 3,5 να το σηκωσει νομιζω οτι αξιζει οσο κι αν δε μου αρεσει το ιδιο πανω κατω και η πορτογαλια...οι αλλες 4 θα κονταροκτυπηθουν ασχημα εμενα η ισπανια προσωπικα στο γιουρο δεν μου αρεσει...
δεν εχει τη φρεσκαδα την ειδα στο παιχνιδι με τους κροατες
δεν εχει τη φρεσκαδα την ειδα στο παιχνιδι με τους κροατες
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
ευτυχώς χτες απέφυγα την παγίδα των γάλλων και έριξα τα λεφτά μου μόνο στον γου-ρουνευ
και την παρέα του και έτσι διπλασίασα και παραπάνω τα λεφτά μου...σήμερα ανάπαυση και άυριο ξανά αγώνας!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2
- Πόντοι
- 616
και κατι που ξεχασα να γραψω...
λιγες μερες πριν αρχισει το Euro 2012 ειχα συναντησει μια φιλη απ'τα παλια...
- θελω να παιξω μου λεει...
- τι να παιξεις μωρη ασχετη??
- οτι στην 4αδα θα προκριθουνε οι PIGS... ποσο πληρωνει??
- (γελιο) παρε με τηλεφωνο να σου πω...
με πηρε χθες...
- την επαιξες ρε μαλακα την εμπνευση μου??
- οχι, το ξεχασα!
ρε λετε??...
με πηρε χθες...
- οχι, το ξεχασα!
ρε λετε??...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
σκετο piggκαι κατι που ξεχασα να γραψω...
με πηρε χθες...
- οχι, το ξεχασα!
ρε λετε??...
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2
- Πόντοι
- 616
παντως δεν ειναι απιθανο...
3 φαβορι και 1 αουτσαιντερ...
edit: 2 φαβορι (Πορτογαλια, Ισπανια), ενα αουτσαιντερ (Ελλαδα) και ενα μοιρασμενο, το Αγγλια-Ιταλια...
νομιζω οτι δεν θα επρεπε να ειναι μοιρασμενο...
βλεπω Ιταλια...
3 φαβορι και 1 αουτσαιντερ...
edit: 2 φαβορι (Πορτογαλια, Ισπανια), ενα αουτσαιντερ (Ελλαδα) και ενα μοιρασμενο, το Αγγλια-Ιταλια...
νομιζω οτι δεν θα επρεπε να ειναι μοιρασμενο...
βλεπω Ιταλια...
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2
- Πόντοι
- 616
Αγαπητοί μου πάρτε τώρα τη Γερμανία για κατάκτηση. Κάθε γύρο και μικρότερη απόδοση. Οι Ισπανοί κορεσμένοι. Έπαιξαν το παιγνίδι με τους Κροάτες κορώνα - γράμματα
νομιζω οτι σε "τυφλωνουν" οι 3 νικες της...
ομως μπαλλα δεν εχει παιξει...
στο 1ο ματς νικησε χωρις ουσιαστικα να απειλησει καθολου... ακομα και το γκολ προηλθε απο κοντρα στο χερι ενος αμυντικου... η Πορτογαλια ειχε 4-5 καθαρες φασεις για γκολ, με αποκορυφωμα το δοκαρι του Πεπε απο 3 μετρα στο 45' - θυμιζω, οριζοντιο και η μπαλα σκαει ακριβως πανω στη γραμμη...
Ακομα και μετα το γκολ στο 70', υπεφερε και δεν εβγαλε ουτε μια φαση στην κοντρα, ενω οι αλλοι ειχαν περασει ολοι μπροστα...
με την Ολλανδια, που εκανε το καλυτερο της παιχνιδι, πριν σκοραρει ειδε τον Φαν Περσι να χανει το αχαστο...
με τη Δανια θα μπορουσε ακομα και να αποκλειστει, αν η μαυροφορα εδινε το καθαρο πεναλτι στον Μπεντνερ, λιγα λεπτα πριν το 2-1...
οπωσδηποτε ειναι πιθανο να το παρει, αλλα οχι και να εχει αποδοση πρωτου φαβορι... αν πληρωνε παραπανω οκ, αλλα οπως εχουμε πει, το στοιχημα ειναι παιχνιδι αποδοσεων και οχι προγνωστικων...
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2
- Πόντοι
- 616
ασε που και συναισθηματικα να το δεις, γινεται την Παρασκευη να φωναζεις "φορτσα Τζερμανυ"??...
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 370
- Πόντοι
- 2.027
καλησπερα και παλι μετα απο αρκετο καιρο.....δεν εχω αγγιξει ακομα παιχνιδι στο ευρο ..περιμενα να δω ολα τα ματς για να βγαλω μια ολοκληρωμενη αποψη...τωρα νομιζω οτι ειμαι ετοιμος για στοιχηματισμο οπως το δικο μου ματι εχει δει τα παιχνιδια ...
επαιξα προκριση πορτογαλια -αγγλια -γαλλια- ελλαδα απο τα 4 ζευγαρια.....συντελεστης και των τεσσαρων ομαδων 45..το πονταρα 20 ευρω....επαιξα ομως και μονα την αγγλια με 1.90 50 ευρω την γαλλια με 3.00 50 ευρω την ελλαδα με 6.00 50 ευρω ....την πορτογαλια με 1.33 δεν την αγγιξα......αυτα ειναι για προκριση...
τωρα στα αναμεταξυ τους παιχνιδια καθαρα πονταρισμα αγωνα επαιξα...50 ευρω πορτογαλια στο 1.72 50 ευρω χ2 διπλη ευκαιρια την γαλλια στο 1.82 50 ευρω χ2 διπλη ευκαιρια την ελλαδα στο 3.25 και 50 ευρω στο 2.75 την αγγλια
ολα αυτα που γραφω ειναι στν bet365 για να μην εχουμε παρεξηγησεις........
συνολικο πονταρισμα 370 ευρω και καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
επαιξα προκριση πορτογαλια -αγγλια -γαλλια- ελλαδα απο τα 4 ζευγαρια.....συντελεστης και των τεσσαρων ομαδων 45..το πονταρα 20 ευρω....επαιξα ομως και μονα την αγγλια με 1.90 50 ευρω την γαλλια με 3.00 50 ευρω την ελλαδα με 6.00 50 ευρω ....την πορτογαλια με 1.33 δεν την αγγιξα......αυτα ειναι για προκριση...
τωρα στα αναμεταξυ τους παιχνιδια καθαρα πονταρισμα αγωνα επαιξα...50 ευρω πορτογαλια στο 1.72 50 ευρω χ2 διπλη ευκαιρια την γαλλια στο 1.82 50 ευρω χ2 διπλη ευκαιρια την ελλαδα στο 3.25 και 50 ευρω στο 2.75 την αγγλια
ολα αυτα που γραφω ειναι στν bet365 για να μην εχουμε παρεξηγησεις........
συνολικο πονταρισμα 370 ευρω και καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 38K