You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
to σκεπτικό μου ηταν τζογαδόρικο... αν το άλλο ματς το πήγαιναν για 2-2, ο τραπατόνι... θα βοήθαγε!όχι ρε φίλε και να φάνε 4αρα πάλι οι ιρλανδοί
προσωπικά, θεωρώ οτι η Ιρλανδία δεν ήταν για 9, που τελικά μάζεψε...
μαζητικη μπροστά, απλα ήταν..λίγο πανυγύρι πίσω... anyway...
με το φιλο παρακάτω με την Ουκρανία συμφωνώ.... ωστόσο, έχω παίξει μονα/διπλά και τη τριάδα, Μάντζουκιτς(κροατια), τζακόεφ(ρωσία) και γιαρμολένκο(ουκρανία) για πρώτους σκόρες στις ομάδες τους... οι δύο π΄ρώτοι ήδη πλήρωσαν.. ο Γιαρμολένκο κυνηγάει το Σεφτσένκο, αλλα αν η Ουκρανία περάσει γύρω και αύριο βρεί το γκόλ που ο Γιαρμολένκο ζητάει...ε.... όοοολα γίνονται!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
γιατί? γιατί? γιατί κλάνει το γατί .....δεν ξέρω μαν...να μείνουν και αυτοί εκτός συνέχειας? αλλά σιγά την ομάδα να μου πεις...οι άγγλοι έπαιξαν καλά με σουηδία...ίοσως γκολγκολ...ναι μωρη ισπανια.. 3.5 ειχε στο λαιβ
αυριο γιατι βλεπω ουκρανια?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
γιατί? γιατί? γιατί κλάνει το γατί .....δεν ξέρω μαν...να μείνουν και αυτοί εκτός συνέχειας? αλλά σιγά την ομάδα να μου πεις...οι άγγλοι έπαιξαν καλά με σουηδία...ίοσως γκολγκολ...
γκολ γκολ σε αυτο το ματσ η καλυτερη επιλογη.. μαρεσει που λενε ολοι στα προποτζιδικα δεν παιζει να μεινουν οι διοργανωτριες εκτος, δεν καταλαβα, επειδη ειναι διοργανωτριες πρεπει να φτασουν ψιλα? Σιγα της ομαδαρες..
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
οι προποτζήδες είναι για ....και καλά το λένε από άποψη ενδιαφέροντος και εμπορικότητας για τα γήπεδα...αλλά είναι αδύναμες...τη γαλλία πως τη βλέπεις με σουηδία??πόσο δίνει??δεν έχω προλάβει να δω...
γκολ γκολ σε αυτο το ματσ η καλυτερη επιλογη.. μαρεσει που λενε ολοι στα προποτζιδικα δεν παιζει να μεινουν οι διοργανωτριες εκτος, δεν καταλαβα, επειδη ειναι διοργανωτριες πρεπει να φτασουν ψιλα? Σιγα της ομαδαρες..
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ευτυχως για το ποδοσφαιρο κ για εμας δν επαληθευτηκαν τα σεναρια για 2-2 στο ισπανια-κροατια
υπαρχει πολυς κοσμος που βλεπει φαντασματα.δν ειναι ολα στημενα.πως θα γινει δλδ.
απο πλευρας στοιχηματος καλα πηγαμε σημερα.ας ειναι καλα ο κασανο που σκοραρε στο πρωτο ημιχρονο κ
μας εδωσε το 1/1 ημιχρονο τελικο.παντα τετοια να εχουμε :-*
υπαρχει πολυς κοσμος που βλεπει φαντασματα.δν ειναι ολα στημενα.πως θα γινει δλδ.
απο πλευρας στοιχηματος καλα πηγαμε σημερα.ας ειναι καλα ο κασανο που σκοραρε στο πρωτο ημιχρονο κ
μας εδωσε το 1/1 ημιχρονο τελικο.παντα τετοια να εχουμε :-*
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
προτεινω Πορτογαλια κουπα με 9.00
την εχω παιξει με 19.00, αλλα και το 9.00 το ζαχαρωνω!
εχει παιξει μακραν την καλυτερη μπαλα μεχρι στιγμης... με τη σειρα...
1ο ματς, χανει απο Γερμανια 1-0, ηταν ομως σαφεστατα η καλυτερη ομαδα στο γηπεδο, ειχε 2 δοκαρια, δεν απειληθηκε σχεδον καθολου, εφαγε γκολ απο κοντρα και στο τελευταιο 15λεπτο την εβαλε μεσα στο τερμα...
2ο ματς, προηγειται 2-0 για πλακα, απεναντι σε μια πολυ καλη ομαδα, χαλαρωνει ισοφαριζεται, αλλα και παλι στο τελευταιο 10λεπτο, ασκει τρομερη πιεση, χανει ευκαιριες και τελικα παιρνει δικαιοτατα τη νικη...
3ο ματς, ανατροπη στην Ολλανδια για πλακα, αφου στο 1ο ημιχρονο επρεπε το ματς να ειναι χαλαρα 4-1...
την Τσεχια την εχει ευκολα και μετα παιζει μαλλον με Ισπανια...
θυμιζω τον προημιτελικο του Μουντιαλ 2010, οπου ειχε χασει 1-0, με γκολ οφσαιντ προς το τελος του ματς, ενω φαινοταν να παταει καλυτερα στο γηπεδο...
η Ισπανια του '10 ηταν σαφως καλυτερη απο τη σημερινη, η Πορτογαλια το αντιθετο...
για ολους αυτους τους λογους, θεωρω value to 9.00 που αποδιδει για κατακτηση του Euro...
ΥΓ: αν βεβαια πεσει πανω στην Ελλαδαρα στον τελικο, θα καλυψω...
την εχω παιξει με 19.00, αλλα και το 9.00 το ζαχαρωνω!
εχει παιξει μακραν την καλυτερη μπαλα μεχρι στιγμης... με τη σειρα...
1ο ματς, χανει απο Γερμανια 1-0, ηταν ομως σαφεστατα η καλυτερη ομαδα στο γηπεδο, ειχε 2 δοκαρια, δεν απειληθηκε σχεδον καθολου, εφαγε γκολ απο κοντρα και στο τελευταιο 15λεπτο την εβαλε μεσα στο τερμα...
2ο ματς, προηγειται 2-0 για πλακα, απεναντι σε μια πολυ καλη ομαδα, χαλαρωνει ισοφαριζεται, αλλα και παλι στο τελευταιο 10λεπτο, ασκει τρομερη πιεση, χανει ευκαιριες και τελικα παιρνει δικαιοτατα τη νικη...
3ο ματς, ανατροπη στην Ολλανδια για πλακα, αφου στο 1ο ημιχρονο επρεπε το ματς να ειναι χαλαρα 4-1...
την Τσεχια την εχει ευκολα και μετα παιζει μαλλον με Ισπανια...
θυμιζω τον προημιτελικο του Μουντιαλ 2010, οπου ειχε χασει 1-0, με γκολ οφσαιντ προς το τελος του ματς, ενω φαινοταν να παταει καλυτερα στο γηπεδο...
η Ισπανια του '10 ηταν σαφως καλυτερη απο τη σημερινη, η Πορτογαλια το αντιθετο...
για ολους αυτους τους λογους, θεωρω value to 9.00 που αποδιδει για κατακτηση του Euro...
ΥΓ: αν βεβαια πεσει πανω στην Ελλαδαρα στον τελικο, θα καλυψω...
ναι μωρη ισπανια.. 3.5 ειχε στο λαιβ
αυριο γιατι βλεπω ουκρανια?
και ο μαλακας ο οπαπ 2,65
και γαλλοεγγλεζοι θελουν νικη για να αποφυγουν ισπανιαχωρις να εχω μελετησει επαρκως θα ελεγα γαλλια νικη για αυριο και ουκρανια αγγλια αντερ και χ......
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
και γαλλοεγγλεζοι θελουν νικη για να αποφυγουν ισπανια
Καλημέρα...Καλημέρα...
Εγώ Όπως Είδα Έχτες Την Ισπανία Στον Αγώνα Με Την Κροατία Δεν Νομίζω Οι Γαλλοεγγλέζοι Να Θέλουν να Την Αποφύγουν !!!
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Χμμμμ....
Για Σήμερα Έχω Την Αίσθηση Ότι & Οι Γάλλοι & Οι Άγγλοι Εύκολα Η Δύσκολα Θα Κερδίσουν !!
Εγώ Θα Ψαξω Για Σκοράκια & Στα Δυο Παιχνίδια ! 2-1 Η 3-1 Νομίζω Ότι Μπορούν Να Έρθουν & Τα Δύο Παιχνίδια !!!
Ζητάω Γνώμες...
Για Σήμερα Έχω Την Αίσθηση Ότι & Οι Γάλλοι & Οι Άγγλοι Εύκολα Η Δύσκολα Θα Κερδίσουν !!
Εγώ Θα Ψαξω Για Σκοράκια & Στα Δυο Παιχνίδια ! 2-1 Η 3-1 Νομίζω Ότι Μπορούν Να Έρθουν & Τα Δύο Παιχνίδια !!!
Ζητάω Γνώμες...
η γαλλια εχει δειξει πολυ καλο προσωπο μεχρι στιγμης.την περιμενω να κερδισει,να παρει την πρωτη θεση κ να παιξει με την ιταλια,που αμυντικα ειναι καλη,αλλα σε παιχνιδι κατοχης μπαλας,τα μουσκευει.
αγγλια-ουκρανια δυσκολο ματς.δν ξερω αν εχει νικητη.η ουκρανια θα το παλεψει το ματς.ανοιχτο κατα τη γνωμη μου σε ολα τα αποτελεσματα.η αγγλια παντως εχει προβαδισμα γτ εχει καλυτερη ομαδα.
αγγλια-ουκρανια δυσκολο ματς.δν ξερω αν εχει νικητη.η ουκρανια θα το παλεψει το ματς.ανοιχτο κατα τη γνωμη μου σε ολα τα αποτελεσματα.η αγγλια παντως εχει προβαδισμα γτ εχει καλυτερη ομαδα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μερικες σημερινες σκεψεις
ιντερ οβερ
αγγλια ασος και σκοραρει ρουνει και 15 και κορνερ
γαλλια 2 και γκολ γκολ σκορ 1-2
αμερικα μινειρο 1
αμερικα ναταλ ασο και οβερ
σαο καετανο χ2
ενα σκορ αγγλια ουκρανια 2-2 δινει 65 αποδοση αλλα χλωμο πολυ το κοβω
ιντερ οβερ
αγγλια ασος και σκοραρει ρουνει και 15 και κορνερ
γαλλια 2 και γκολ γκολ σκορ 1-2
αμερικα μινειρο 1
αμερικα ναταλ ασο και οβερ
σαο καετανο χ2
ενα σκορ αγγλια ουκρανια 2-2 δινει 65 αποδοση αλλα χλωμο πολυ το κοβω
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
από όπου και να το πιάσω βλέπω άσσο αγγλία στο 2.10...επιστρέφει κ ο ρούνει οπότε ενισχύεται η επιθετική δύναμη των λιονταριών!! η ουκρανία δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο...και νομίζω ότι θα είναι όπως με πολωνία...θα αποκλειστεί...
psolokatastasi
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
magges k t 2 x tha erthoun...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
οπα ρε κασσάνδρα....magges k t 2 x tha erthoun...
οπα ρε κασσάνδρα....
Aυτη?
:S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K