Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι μωρη ισπανια.. 3.5 ειχε στο λαιβ  :rockon: :rockon: :rockon:

αυριο γιατι βλεπω ουκρανια?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τα πιασα ολα οσα σας εδωσα το πρωι εκτος απο το οβερ στο ισπανια κροατια.....δεν περιμενα τοσο αμηντικογενη και κοιμισμενη κροατια αλλα και ισπανια.....επιασα και ενα ζευγαρι σκορ αλλα οχι και τον σκορερ.....

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
όχι ρε φίλε και να φάνε 4αρα πάλι οι ιρλανδοί
to σκεπτικό μου ηταν τζογαδόρικο... αν το άλλο ματς το πήγαιναν για 2-2, ο τραπατόνι... θα βοήθαγε!
προσωπικά, θεωρώ οτι η Ιρλανδία δεν ήταν για 9, που τελικά μάζεψε...
μαζητικη μπροστά, απλα ήταν..λίγο πανυγύρι πίσω... anyway...

με το φιλο παρακάτω με την Ουκρανία συμφωνώ.... ωστόσο, έχω παίξει μονα/διπλά και τη τριάδα, Μάντζουκιτς(κροατια), τζακόεφ(ρωσία) και γιαρμολένκο(ουκρανία) για πρώτους σκόρες στις ομάδες τους... οι δύο π΄ρώτοι ήδη πλήρωσαν.. ο Γιαρμολένκο κυνηγάει το Σεφτσένκο, αλλα αν η Ουκρανία περάσει γύρω και αύριο βρεί το γκόλ που ο Γιαρμολένκο ζητάει...ε.... όοοολα γίνονται!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ναι μωρη ισπανια.. 3.5 ειχε στο λαιβ  :rockon: :rockon: :rockon:

αυριο γιατι βλεπω ουκρανια?
γιατί? γιατί? γιατί κλάνει το γατί :2funny:.....δεν ξέρω μαν...να μείνουν και αυτοί εκτός συνέχειας? αλλά σιγά την ομάδα να μου πεις...οι άγγλοι έπαιξαν καλά με σουηδία...ίοσως γκολγκολ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γιατί? γιατί? γιατί κλάνει το γατί :2funny:.....δεν ξέρω μαν...να μείνουν και αυτοί εκτός συνέχειας? αλλά σιγά την ομάδα να μου πεις...οι άγγλοι έπαιξαν καλά με σουηδία...ίοσως γκολγκολ...
  :zfuck: :zfuck:

γκολ γκολ σε αυτο το ματσ η καλυτερη επιλογη.. μαρεσει που λενε ολοι στα προποτζιδικα δεν παιζει να μεινουν οι διοργανωτριες εκτος, δεν καταλαβα, επειδη ειναι διοργανωτριες πρεπει να φτασουν ψιλα? Σιγα της ομαδαρες..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
  :zfuck: :zfuck:

γκολ γκολ σε αυτο το ματσ η καλυτερη επιλογη.. μαρεσει που λενε ολοι στα προποτζιδικα δεν παιζει να μεινουν οι διοργανωτριες εκτος, δεν καταλαβα, επειδη ειναι διοργανωτριες πρεπει να φτασουν ψιλα? Σιγα της ομαδαρες..
οι προποτζήδες είναι για  :2on1: :2on1:....και καλά το λένε από άποψη ενδιαφέροντος και εμπορικότητας για τα γήπεδα...αλλά είναι αδύναμες...τη γαλλία πως τη βλέπεις με σουηδία??πόσο δίνει??δεν έχω προλάβει να δω... :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χωρις να εχω μελετησει επαρκως θα ελεγα γαλλια νικη για αυριο και ουκρανια αγγλια αντερ και χ......

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ευτυχως για το ποδοσφαιρο κ για εμας δν επαληθευτηκαν τα σεναρια για 2-2 στο ισπανια-κροατια
υπαρχει πολυς κοσμος που βλεπει φαντασματα.δν ειναι ολα στημενα.πως θα γινει δλδ.
απο πλευρας στοιχηματος καλα πηγαμε σημερα.ας ειναι καλα ο κασανο που σκοραρε στο πρωτο ημιχρονο κ
μας εδωσε το 1/1 ημιχρονο τελικο.παντα τετοια να εχουμε :-*

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
11 παιχνιδια εχει να ερθει χ προς το παρον  :o

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
προτεινω Πορτογαλια κουπα με 9.00
την εχω παιξει με 19.00, αλλα και το 9.00 το ζαχαρωνω!
εχει παιξει μακραν την καλυτερη μπαλα μεχρι στιγμης... με τη σειρα...
1ο ματς, χανει απο Γερμανια 1-0, ηταν ομως σαφεστατα η καλυτερη ομαδα στο γηπεδο, ειχε 2 δοκαρια, δεν απειληθηκε σχεδον καθολου, εφαγε γκολ απο κοντρα και στο τελευταιο 15λεπτο την εβαλε μεσα στο τερμα...
2ο ματς, προηγειται 2-0 για πλακα, απεναντι σε μια πολυ καλη ομαδα, χαλαρωνει ισοφαριζεται, αλλα και παλι στο τελευταιο 10λεπτο, ασκει τρομερη πιεση, χανει ευκαιριες και τελικα παιρνει δικαιοτατα τη νικη...
3ο ματς, ανατροπη στην Ολλανδια για πλακα, αφου στο 1ο ημιχρονο επρεπε το ματς να ειναι χαλαρα 4-1...

την Τσεχια την εχει ευκολα και μετα παιζει μαλλον με Ισπανια...
θυμιζω τον προημιτελικο του Μουντιαλ 2010, οπου ειχε χασει 1-0, με γκολ οφσαιντ προς το τελος του ματς, ενω φαινοταν να παταει καλυτερα στο γηπεδο...
η Ισπανια του '10 ηταν σαφως καλυτερη απο τη σημερινη, η Πορτογαλια το αντιθετο...

για ολους αυτους τους λογους, θεωρω value to 9.00 που αποδιδει για κατακτηση του Euro...

ΥΓ: αν βεβαια πεσει πανω στην Ελλαδαρα στον τελικο, θα καλυψω...

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
και γαλλοεγγλεζοι θελουν νικη για να αποφυγουν ισπανια

Καλημέρα...Καλημέρα...  :sunglasses:
Εγώ Όπως Είδα Έχτες Την Ισπανία Στον Αγώνα Με Την Κροατία Δεν Νομίζω Οι Γαλλοεγγλέζοι Να Θέλουν να Την Αποφύγουν !!!  :rolleyes:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Χμμμμ....
Για Σήμερα Έχω Την Αίσθηση Ότι & Οι Γάλλοι & Οι Άγγλοι Εύκολα Η Δύσκολα Θα Κερδίσουν !!
Εγώ Θα Ψαξω Για Σκοράκια & Στα Δυο Παιχνίδια ! 2-1 Η 3-1 Νομίζω Ότι Μπορούν Να Έρθουν & Τα Δύο Παιχνίδια !!!
Ζητάω Γνώμες...

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
η γαλλια εχει δειξει πολυ καλο προσωπο μεχρι στιγμης.την περιμενω να κερδισει,να παρει την πρωτη θεση κ να παιξει με την ιταλια,που αμυντικα ειναι καλη,αλλα σε παιχνιδι κατοχης μπαλας,τα μουσκευει.
αγγλια-ουκρανια δυσκολο ματς.δν ξερω αν εχει νικητη.η ουκρανια θα το παλεψει το ματς.ανοιχτο κατα τη γνωμη μου σε ολα τα αποτελεσματα.η αγγλια παντως εχει προβαδισμα γτ εχει καλυτερη ομαδα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μερικες σημερινες σκεψεις

ιντερ οβερ
αγγλια ασος και σκοραρει ρουνει και 15 και κορνερ
γαλλια 2 και γκολ γκολ σκορ 1-2
αμερικα μινειρο 1
αμερικα ναταλ ασο και οβερ
σαο καετανο χ2

ενα σκορ αγγλια ουκρανια 2-2 δινει 65 αποδοση αλλα χλωμο πολυ το κοβω

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
από όπου και να το πιάσω βλέπω άσσο αγγλία στο 2.10...επιστρέφει κ ο ρούνει οπότε ενισχύεται η επιθετική δύναμη των λιονταριών!! η ουκρανία δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο...και νομίζω ότι θα είναι όπως με πολωνία...θα αποκλειστεί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom