Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
3 στα 3 η Ολλανδια , 3 στα 3 και εγω. 3 ηττες η Ολλανδια , 3 φορες κουβα και εγω που ελεγα δεν μπορει να μην κανει ουτε μια νικη :huh:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
115€ εχω... Θα τα παρω τηλεφωνο τα λαμογια

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
115€ εχω... Θα τα παρω τηλεφωνο τα λαμογια
καλα θυμησου το διοτη εχω παρει πολλες φορες, θα βιαστουν να στο κλεισουν, ειναι απιστευτο το ποσο βαριουνται στην ελληνικη εξυπηρετηση  :2funny:  :jerking:

ειχα παρει μια φορα  την αγγλικη και πετυχα μια κοπελα, ηταν πολυ ευγενικη  :cheesy:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μηπως εχει κατωτερο οριο αναληψης; στην 365 το κατωτερο οριο αναληψης με εμβασμα ειναι νομιζω 125 ευρω
Παιδια εδω να κανω μια παρατηρηση για οσους δεν γνωριζουν οτι εμβαζμα εννοουμε να μπορουμε να εισπραξουμε  μεσο βιβλιαριου τραπεζης που το ελαχιστο οριο για αναλυψη στην βετ365 ειναι 125 ευρω.. Το λεω γιαυτους που δεν ξερουν.. Και αν εχουμε καρτα χρεωστικη μπορουμε να μεταφερουμε τα κερδη μας απο τα 10 πρωτα ευρω στην καρτα :2funny:..!! Στην ιδια εταιρια δηλαδη στην βετ365..!! :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhmera..  Στο προποτζηδικο που παω πιστευω  οτι ειναι αν οχι το πρωτο στην ελλαδα ειναι η πρωτο η δευτερο παιζουν σκορ 2-2 το κροατια ισπανια και Χ.. :)Οσο εβλεπα σημερα που ημουν ολη την ημερα σε προποτζηδικο που στηχισε 400 χιλιαδες ευρω να το φτιαξει :) και ειναι το μονο στην ελλαδα που διαφημιζοταν στον αντενα τηλεωραση δεν υπαρχει για μενα πιο δυνατο προπο ουτε για πλακα :).. Δεν θελω να παρασηρω κανεναν γιαυτα που λεω δεν θα τα παιξω ουτε ευρω.. Απλα λεω μερικα γεγονοτα εδω.. Και απο την φυση μου δεν παιζω διεθνεις διοργανωσεις κυπελα λιγκ απ κτλ κτλ μονο πρωταθληματα οποτε δεν εχω αποψη αφου δεν παρακολουθω τους αγωνες αλλα λογο φιλιας και κολληματος με τον τζογο με το ποδοσφαιρικο στοιχημα αραζω στο πρακτορειο προπο που εχω 2 πρακτορες κολλητους ο ενας ειναι αδερφος μπαινω μεσα στην ταμειακη μαζι του και χτυπαω και κουπονια απο τους πελατες... :)
Εδω να πω οτι οι ιδιοι οι πελατες μου ελεγαν τι το παιζουν το σκορ 2-2 και χ οχι ο πρακτορας αυτος ο πρακτορας δεν ειναι αδερφος αλλα κολλητος ο αλλος στο μικρο πρακτορειο ειναι αδερφος που χτυπαω και δελτια και καθομαι μεσα μαζι του διπλα διπλα που τον ξερω απο 6 χρονον.. Μιλαω για ατομα που ειναι πακετοι και πεζαν αυτα το 2-2 και το Χ που μου το ελεγαν οι ιδιοι τους και οχι ο πρακτορας...Στο αλο προπο που ειναι αδερφος κολλητος τα βλεπω ο ιδιος γιατι και εγω τα χτυπαω τα δελτια :)

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Εδω να πω οτι οι ιδιοι οι πελατες μου ελεγαν τι το παιζουν το σκορ 2-2 και χ οχι ο πρακτορας αυτος ο πρακτορας δεν ειναι αδερφος αλλα κολλητος ο αλλος στο μικρο πρακτορειο ειναι αδερφος που χτυπαω και δελτια και καθομαι μεσα μαζι του διπλα διπλα που τον ξερω απο 6 χρονον.. Μιλαω για ατομα που ειναι πακετοι και πεζαν αυτα το 2-2 και το Χ που μου το ελεγαν οι ιδιοι τους και οχι ο πρακτορας...Στο αλο προπο που ειναι αδερφος κολλητος τα βλεπω ο ιδιος γιατι και εγω τα χτυπαω τα δελτια :)

Χρηστάρα Πέστους Θα Κονομήσουν Με Το 2-2 !!! Όπως Κονομήσανε & Με Το Διπλό Της Δανίας !!!  

:2funny:  :2funny: :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
oχι οχι να ταν ετσι πανευκολο ειχες μεσα 50-100 ευρω κατεθετες αλλα 25 και εκανες την δουλεια σου

ο χειρογλυκανος πχ μπορει να εχει 100 ευρω , εαν καταθεσει 200 ευρω, θα εχει δικαιωμα αναληψης 200 ευρω δλδ οσο κατεθεσε.. και οχι 300
το ειχα ρωτησει αυτο αν κανεις συμπληρωματικη καταθεση μου ειπαν οτι πρεπει να παιξεις μετα το 80% του ποσου!!! για να κανεις αναληψη

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Χρηστάρα Πέστους Θα Κονομήσουν Με Το 2-2 !!! Όπως Κονομήσανε & Με Το Διπλό Της Δανίας !!!  

:2funny:  :2funny: :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

εγώ λέω να το ρίξω 0-2. αν και φοβάμαι και το 0-3

Επισκέπτης
αυτη την στιγμη το 2-2 ειναι το σκορ με την μικροτερη αποδοση 5.5!!!!!!!!!!!!
τωρα με μπερδεψαν...
τι παιζουμε εδω.. αν ερθει 2-2 η σβηστο Χ θα τους κραξει ο κοσμος αλλα απο την αλλη δνε ειναι δυνατον να παιζουν ολοι Χ και 2-2 ο ΟΠΑΠ να το εχει καταποντησει και να ειναι ολοι μαλακες!!
αποψεις?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αυτη την στιγμη το 2-2 ειναι το σκορ με την μικροτερη αποδοση 5.5!!!!!!!!!!!!
τωρα με μπερδεψαν...
τι παιζουμε εδω.. αν ερθει 2-2 η σβηστο Χ θα τους κραξει ο κοσμος αλλα απο την αλλη δνε ειναι δυνατον να παιζουν ολοι Χ και 2-2 ο ΟΠΑΠ να το εχει καταποντησει και να ειναι ολοι μαλακες!!
αποψεις?
Μαν τι να τους κραξει η αναγκη τα κανει ολλα γιατι οι ισπανοι να θελουν τους ιταλους στους 8 ειναι λογικο :) :) Το γκολ-γκολ το εχει ο οπαπ 1,35 χαζος ειναι :) Και το 2-2 5,5 το παιζουν και χ σκετο με την αποψη οτι μπορει να ερθει 3-3 για να καληψουν το 2-2 :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Man αναφερθηκα τι ειδα προσωπικα δεν θα βαλω ουτε δραχμη εχθες εγινα πιτα με 5 μεγαλες μπιρες και 2 τσιπουρακια καλητερα στα ποτα τα λεφτα παρα στο  ευροπαικο πρωταθλημα που δεν γουσταρω τις διεθνεις διοργανωσεις καθολου απλα ειμαι ολη την μερα σε πρακτορεια προπο λογο φιλιας και θελοντας η μη βλεπω τι παιζει ο λαος :)

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Man & Εγώ Σ' Αυτά Τα Σκόρ Είμαι !!! Αλλά Προβληματίζομαι Στό Ότι Ένα Γκόλ Μπορεί Να Το Βάλει Η Κροατία !!!
Με Την Ιταλία Γκολ Έβαλε Με Την Ιρλανδια Γκόλ Έβαλε (3-1 Ήρθε Νομίζω)...Γενικά Είναι Όμαδα Που Σκοράρει...
Η Λογική Λέει Πως Μπορεί Να Σκοράρει...Στον Κασίγιας Βέβαια Δεν Νομίζω Να Σκοράρει Πάνω Από Ένα Γκόλ !!!
Τώρα Στο Πίσω Μέρος Του Κεφαλιού Μου Έχω Το Πως Μπορεί Να Γίνει Η "Μόντα"...& Αν Γίνει...Βλέπω Να Προηγηθεί Η Κροατιά Με 2-0 & Να "Παιδεύτε" Η Ισπανία Να Ισοφαρίσει...
Ωσπου Ισοφαρίζει Προς Το Τέλος Σε 2-2 & Υποτιθέστο Κανείς Δεν Μπορεί Να Πει Τίποτα !!! Δεν Ειναι Οι Ισπανοί Τόσο Λαμόγια (Που Είναι & Αυτοί Μη Ξεχνάμε Μεσογειακός Λαός)
Όσο Οι Κροάτες Που Είναι ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ & Δεν Τους Εμπιστεύομαι Με ΤΙΠΟΤΑ !!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω για σημερα παιζω αντερ και 1 απο ημιχρονο ιταλια οβερ και διπλο την ισπανια ντιναταλε σκορερ και φαμπρεγκας και κατι σκορακια ζευγαρια σε τυχαιους συνδυασμους

καλα κερδη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χτες κουβα ας ειν καλα το μαιαμι ηρθα στα ισια μου

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Man & Εγώ Σ' Αυτά Τα Σκόρ Είμαι !!! Αλλά Προβληματίζομαι Στό Ότι Ένα Γκόλ Μπορεί Να Το Βάλει Η Κροατία !!!
Με Την Ιταλία Γκολ Έβαλε Με Την Ιρλανδια Γκόλ Έβαλε (3-1 Ήρθε Νομίζω)...Γενικά Είναι Όμαδα Που Σκοράρει...
Η Λογική Λέει Πως Μπορεί Να Σκοράρει...Στον Κασίγιας Βέβαια Δεν Νομίζω Να Σκοράρει Πάνω Από Ένα Γκόλ !!!
Τώρα Στο Πίσω Μέρος Του Κεφαλιού Μου Έχω Το Πως Μπορεί Να Γίνει Η "Μόντα"...& Αν Γίνει...Βλέπω Να Προηγηθεί Η Κροατιά Με 2-0 & Να "Παιδεύτε" Η Ισπανία Να Ισοφαρίσει...
Ωσπου Ισοφαρίζει Προς Το Τέλος Σε 2-2 & Υποτιθέστο Κανείς Δεν Μπορεί Να Πει Τίποτα !!! Δεν Ειναι Οι Ισπανοί Τόσο Λαμόγια ([size=16pt]Που Είναι & Αυτοί Μη Ξεχνάμε Μεσογειακός Λαός[/size])
Όσο Οι Κροάτες Που Είναι ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ & Δεν Τους Εμπιστεύομαι Με ΤΙΠΟΤΑ !!!!

σ' αυτά τα πράματα δεν παίζει ρόλο αν είσαι μεσογειακός ή βόρειος. το 2004 θυμάσαι τι έγινε στο σουηδία - δανία; 2-2 με ισοφάριση των σουηδών στο 89' (χαχαχα, για το ξεκάρφωμα, που θα 'λεγες κι εσύ). ο οπαπ ήδη κλείδωσε το 2-2. φανταστείτε τι χαρτί φορτώθηκε. προσωπικά δεν πιστεύω ότι οι ισπανοί θα χαριστούν, αλλά σίγουρος δεν μπορώ να είμαι

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ο οπαπ αυτη τη στιγμη εχει το χ στο 3,20 κ εχει ριξει το διπλο της ισπανιας στο 1,40.
στην μπετφερ σε 6,000,000 περιπου τζιρο το 86% παιζει διπλο κ το 12% χ.(το αποτ.2-2 το εχει ακομα στο 5,5 ο οπαπ)
γι αυτο αλλαξε τα ποσοστα φανταζομαι..τελος παντων.θα δειξει.
θα παιξω ασσο απο ημιχρονο την ιταλια κ θα δω αν πονταρω την ισπανια...
καλη επιτυχια σε ολους  :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ο οπαπ αυτη τη στιγμη εχει το χ στο 3,20 κ εχει ριξει το διπλο της ισπανιας στο 1,40.
στην μπετφερ σε 6,000,000 περιπου τζιρο το 86% παιζει διπλο κ το 12% χ.(το αποτ.2-2 το εχει ακομα στο 5,5 ο οπαπ)
γι αυτο αλλαξε τα ποσοστα φανταζομαι..τελος παντων.θα δειξει.
θα παιξω ασσο απο ημιχρονο την ιταλια κ θα δω αν πονταρω την ισπανια...
καλη επιτυχια σε ολους  :rockon:

το μεσημέρι είχε κλειδώσει το 2-2. τώρα άνοιξε πάλι κι έπεσε το 2πλό. μάλλον φορτώθηκε και το 2πλό

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Stories

Νέο!