Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα και παλι μετα απο αρκετο καιρο.....δεν εχω αγγιξει ακομα παιχνιδι στο ευρο ..περιμενα να δω ολα τα ματς για να βγαλω μια ολοκληρωμενη αποψη...τωρα νομιζω οτι ειμαι ετοιμος για στοιχηματισμο οπως το δικο μου ματι εχει δει τα παιχνιδια ...
επαιξα προκριση πορτογαλια -αγγλια -γαλλια- ελλαδα   απο τα 4 ζευγαρια.....συντελεστης και των τεσσαρων ομαδων 45..το πονταρα 20 ευρω....επαιξα ομως και μονα την αγγλια με 1.90 50 ευρω την γαλλια με 3.00 50 ευρω την ελλαδα με 6.00 50 ευρω ....την πορτογαλια με 1.33 δεν την αγγιξα......αυτα ειναι για προκριση...
τωρα στα αναμεταξυ τους παιχνιδια καθαρα πονταρισμα αγωνα επαιξα...50 ευρω πορτογαλια στο 1.72  50 ευρω χ2 διπλη ευκαιρια την γαλλια στο 1.82  50 ευρω χ2 διπλη ευκαιρια την ελλαδα στο 3.25 και 50 ευρω στο 2.75 την αγγλια
ολα αυτα που γραφω ειναι στν bet365 για να μην εχουμε παρεξηγησεις........
συνολικο πονταρισμα 370 ευρω και καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
ωραιος....
καλη επιτυχια....
ελλαδα πορτογαλια συμφωνω κ θα τα παιξω...
την ισπανια βλεπω να περναει απο το ματς με τη γαλλια
αγγλια-ιταλια θα δουμε....

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Χ ημίχρονο σήμερα στο ματσάκι!!πληρώνει καλά και νομίζω θα επιβεβαιωθεί...κλειστό παιχνίδι με λ΄΄ιγες φάσεις βλέπω καθώς είναι νοκ άουτ...

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Yπαρχει κανεις απο δω που να θεωρει οτι η αυριανη νικη τη Γερμανιας ειναι 100% σιγουρη?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Yπαρχει κανεις απο δω που να θεωρει οτι η αυριανη νικη τη Γερμανιας ειναι 100% σιγουρη?
μόνο ο μαύρος θάνατος είναι 100% σε αυτή τη ζωή, τύπε μου...μπορεί να καταφέρουμε να το πάμε παράταση...αλλά το βλέπω άντερ όπως κ να χει...

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ας αφησουμε να μας απαντησει καποιος που διαφωνει :)

Επισκέπτης
αγωνιστικα οχι αλλα σκεψου οτι η διαιτησια εχει δειξει ηδη ποιον προτιμαει.
μας εχει σφαξει 3 ματσ και την γερμανια την περασε οταν χρειαστικε.
δυστυχως αλλα η ελλαδα εχει πολυ δυσκολο εργο γιατι σε τετοιο ματσ αμα σου δωσει καμια τραβηγμενη κοκκινη, ή κανα τραβηγμενο πεναλτυ δεν εχεις ελπιδα, και αμα ο ρεφερι εχει την αφορμη θα μας σφαξει χωρις δευτερη κουβεντα!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το θεμα ειναι απλο...

Τρωμε γκολ το πρωτο μισαωρο? Τον ηπιαμε, θα μας πατησουν κατω, θα ανοιχτουμε και θα φαμε χαλαρα αλλα 2-3

Κραταμε 0 για πρωτο ημ? Φτυνουν ειμαι μετα...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
το θεμα ειναι απλο...

Τρωμε γκολ το πρωτο μισαωρο? Τον ηπιαμε, θα μας πατησουν κατω, θα ανοιχτουμε και θα φαμε χαλαρα αλλα 2-3

Κραταμε 0 για πρωτο ημ? Φτυνουν ειμαι μετα...
εγώ το δεύτερο σενάριο προκρίνω πιο πολύ...γραμμή μαζινό θα κάνει ο σάντος... ;)

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μιας και το παιχνιδι στοιχηματικα δεν εχει κανενα ενδιαφερον για 1.33 δεν κοντραρω την Ελλαδα την κοντραρα με τη Ρωσια και ακομη χτυπαω το κεφαλι μου, αυο που εχει σημασια ειναι ενα φαν μπετ. Προκριση Ελλαδάρας στα πέναλντι δινει 26. Αλλα προσωπικη γνωμη ειναι οτι παμε για οβερ 3.5 σε αυτο το παιχνιδι δυστυχως πιο πολυ τυχη θα μας εδινα εαν παιζαμε με Ισπανια παρα με τους Φριτζηδες, ιδιαιτερα τωρα που δε παιζει ο Καρα

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Μιας και το παιχνιδι στοιχηματικα δεν εχει κανενα ενδιαφερον για 1.33 δεν κοντραρω την Ελλαδα την κοντραρα με τη Ρωσια και ακομη χτυπαω το κεφαλι μου, αυο που εχει σημασια ειναι ενα φαν μπετ. Προκριση Ελλαδάρας στα πέναλντι δινει 26. Αλλα προσωπικη γνωμη ειναι οτι παμε για οβερ 3.5 σε αυτο το παιχνιδι δυστυχως πιο πολυ τυχη θα μας εδινα εαν παιζαμε με Ισπανια παρα με τους Φριτζηδες, ιδιαιτερα τωρα που δε παιζει ο Καρα
τον γκομεζ θα τον σβήσει ο σωκράτης και ο κυριάκος θα πάρει την ταυτότητα του μπαστιάν....

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Συμφωνω φιλε αλλα κατι δηλωσεις του Τζαβελλα οτι θα το παρουμε δε μου ακουγονται καλα.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Συμφωνω φιλε αλλα κατι δηλωσεις του Τζαβελλα οτι θα το παρουμε δε μου ακουγονται καλα.
έλα μωρέ αυτά είναι για να μπουν στο μάτι των κωλογερμαναράδων που έχουν κάνει τα αίσχη από δηλώσεις...ειδικά αυτή η κωλοφυλλάδα η bild...θα πέσει πολυ τσεκούρι πάντως αύριο βλέπω βροχή τις κίτρινες... ;) ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χαλμσταντ ασο
πορτογαλια χ/2
1-3 ακριβες σκορ
15+ τα κορνερ
σκορερ εβαλα πεπε

μποκα γκολ γκολ συμφωνω με κοζα νοστρα και γκρεμιο διπλο ή αντερ

σαμροκ ροβερς διπλο

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Σημερα θα παω κοντρα στους τσατσους του οπαπ που λενε για ασσο την Τσεχια και θα παιξω δυνατα την Πορτογαλια. Εαν χασω τη γαμησαμε εαν χασουν αποκλειονται. Ψιλο fair μου ακουγεται

Επισκέπτης
χαλμσταντ ασο
πορτογαλια χ/2
1-3 ακριβες σκορ
15+ τα κορνερ
σκορερ εβαλα πεπε

μποκα γκολ γκολ συμφωνω με κοζα νοστρα και γκρεμιο διπλο ή αντερ

σαμροκ ροβερς διπλο
γιατι εβαλες τον αμπαλο για σκορερ  :think:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ξαναπονταρω σε νικη των θαντερ μεχρι κ ηττα 3,5 ποντους απο τους χιτ.
ελπιζω αυτη τη φορα να σταθω πιο τυχερος.
θα παιξω κ διαφορα 6-10 ποντους.
για σημερα νικη πορτογαλιας.κ αυριο νικη ελλαδος.κ τα δυο ματς ειναι αντερ.
ελπιζω να του ξεκωλιασουμε του κωλογερμανους τους λεχριτες που μοιραζονται μια ντοματοσαλατα στα οκτω, :2funny:τους πειναλεους :2funny:.κ μετα ερχονται κ μας δανειζουν με ληστρικα επιτοκια.
αυριο δν ειναι απλα ενα ματς.ειναι κατι παραπανω.το σπηγκελ κ μπιλντ μας εχουν ζαλισει τα παπαρια...
ελπιζω αυριο να τους τα βαλουμε στο στομα τους. :s&m_2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιατι εβαλες τον αμπαλο για σκορερ  :think:
εδω εβαλα τον καραγκουνη προχτες.....κι αν μου κατσει....; :grin:
ξαναπονταρω σε νικη των θαντερ μεχρι κ ηττα 3,5 ποντους απο τους χιτ.
ελπιζω αυτη τη φορα να σταθω πιο τυχερος.
θα παιξω κ διαφορα 6-10 ποντους.
το ιδιο εκανα και εγω αλλα καλυψα και 1-5 ποντους.....δεν μπορει .....θα το παρουν το ματσακι σημερα

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
εγώ θα το ξαναπώ έπαιξα Χ ημίχρονο το ματσάκι, νομίζω στο πρώτο ημίχρονο θα ναι προσεκτικοί και θα αλληλοεξουδετερωθούν!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom