xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχουν χασει 3 σερι ματς.αν χασουν κ 4ο τι να πω.το ιδιο εκανα και εγω αλλα καλυψα και 1-5 ποντους.....δεν μπορει .....θα το παρουν το ματσακι σημερα
εχουν χασει 3 σερι ματς.αν χασουν κ 4ο τι να πω.το ιδιο εκανα και εγω αλλα καλυψα και 1-5 ποντους.....δεν μπορει .....θα το παρουν το ματσακι σημερα
πολυ καλη επιλογη.το εχω σκεφτει κ εγω.εγώ θα το ξαναπώ έπαιξα Χ ημίχρονο το ματσάκι, νομίζω στο πρώτο ημίχρονο θα ναι προσεκτικοί και θα αλληλοεξουδετερωθούν!!
θα περασει την ισπανια? Ζορικο..Ειχα πονταρει πριν ξεκινησει το euro οτι θα το επερνε η Ολλανδια. Τωρα σκεφτομε να ριξω καμια 15ρια ευρω οτι θα το παρει η Γαλλια. 11 αποδοση εχει στον ΟΠΑΠ.
θα περασει την ισπανια? Ζορικο..
Δεν τους εχω κανει εγω θεους ρε μαν, Τα μμε τους εχουν κανει..Ελα μωρε με την Ισπανια, τους εχετε κανει θεους. Δε λεω καλη ομαδα εχουν, αλλα οι αλλοι διψανε για διακριση. Οι Ισπανοι εχουν παρει τα παντα και με εθνικη και με συλλογους. Εγω πιστευω με λιγη τυχη μπορει να περασει και η Ελλαδα γιατι να μην το παρει η Γαλλια ?
Μακάρι.. Ενας απ τους δυο θα παει κουβα, η εσυ η εγω![]()
Δεν τους εχω κανει εγω θεους ρε μαν, Τα μμε τους εχουν κανει..
Μακάρι.. Ενας απ τους δυο θα παει κουβα, η εσυ η εγω![]()
το πιάσαμε το Χιναράκι κονομήσαμε 450 γιούρο και τώρα με τον αέρα του νικητή αράζω και παρακολουθώ χωρίς άγχος...πάντως για παράταση το κόβω...εγώ θα το ξαναπώ έπαιξα Χ ημίχρονο το ματσάκι, νομίζω στο πρώτο ημίχρονο θα ναι προσεκτικοί και θα αλληλοεξουδετερωθούν!!
τους εχουν οι πορτογαλοι.....πιστευω το χω και το χ/2 που παιξα......η χαμσταντ βγηκε ανετατο πιάσαμε το Χιναράκι κονομήσαμε 450 γιούρο και τώρα με τον αέρα του νικητή αράζω και παρακολουθώ χωρίς άγχος...πάντως για παράταση το κόβω...![]()
άντε....τα τσεπώσατε κ σεις!!!τους εχουν οι πορτογαλοι.....πιστευω το χω και το χ/2 που παιξα......η χαμσταντ βγηκε ανετα
πόσα ρε γλ?
ε δεν επαιξα και πολλα....4.20 δινει......πόσα ρε γλ?
καλοφάγωτα!!ε δεν επαιξα και πολλα....4.20 δινει......
άρχισαν να στρώνουν...σκοραρε και η ροβερς τα κορνερ βγηκαν σας εδωσα καλα σημεια σημερα......