Επισκέπτης
Kαθως περιμενα το euro για να ξανασχοληθω με το στοιχημα, να πω τις επιλογες μου.
Ολλανδια να το παρει.
Γαλλια πρωτη στον ομιλο της.
Ολλανδια να το παρει.
Γαλλια πρωτη στον ομιλο της.
εγω.. θα βαλω κανα 10αρι.. μπετφερ 12 εχει..για πρωτο σκορερ βλεπει κανενας αλλος γκομεζ;
εγω σταμ θα παιξω ρωσσια ασσο.
την εθνικη θα επαιζα λιγα στο αντερ και σκορ 1-1.
εαν επρεπε να παρω ενα σημειο θα διαλεγα το διπλο της ελλαδας.
αυτη η εθνικη απο τις ομαδες του ομιλου δυσκολα θα δεχθει σε καθε αγωνα πανω απο ενα γκολ.
ειδα και τους πολωνους και δεν ειναι και το φοβητρο πια.
μακροχρονια επαιξα.Αγγλια 15-Ολλανδια 7.5 -Ιμπρα πρωτος σκορερ 34 και φαν περσι στο 10.
θα παιξω και στον οπαπ στο 12 αλλος παιχτης πρωτος σκορερ.(απο αυτους που εχει ο οπαπ) μηπως γινει καμμια στραβη με κανα περιεργο τυπο.
κατεληξες εσυ?
υ.γ.τα λεφτα θα παιχτουν day by day
χ επαιξα την ελλαδα κ ασσο τη ρωσια...άσσος ρωσσία σήμερα και άντερ ελλάδα...απόδοση3.οο
ποιος δε σε αφηνει να δεις τελικους genlteman?για οσους υποτιμουνε την Ελλαδα και θελουνε να παιξουνε Πολωνια στο 1.90, να τους υπενθυμισω οτι, χωρις να εχω προχειρα στατισικα, απο το 2002, εχει σε καμμια 40αρια επισημα ματς, 5-6 ηττες...
για την Γαλλια και τον Μπενζεμα φιλε μου, χωρις να θελω να σε προβληματισω, πριν απο λιγο καιρο απεδιδαν 18.00 εκαστο...
αν θεωρεις value το 11.00 και το 13.00, μαζι σου, μακαρι να γινουνε και δυο και να τα πληρωθουμε...
στο ΝΒΑ γινεται χαμος!
δεν θυμαμαι αλλη φορα, τα 8 πρωτα ματς των τελικων περιφερειας να εχουνε γινει ασσοι, ουτε να κανει μια ομαδα 3 νικες σερι...
το χθεσινο δεν το ειδα, ουτε θα δω το σημερινο, διοτι δεν με αφηνουνε!
την καλημερα μου απο Βουκουρεστι...
νικη μπαρτσελονα 1-5 ποντουςκαταρχας μπαρτσα η ρεαλ το βλεπετε;
νικη μπαρτσελονα 1-5 ποντους
που εισαι καυλα που ειναι ο πιεξουλης σου
που εισαι καυλα που ειναι ο πιεξουλης σου
μωρη λουλου εναν κασιδιαρη θες να σου σφαλιαριζει τον κωλοπεράσατε καλά χθες βράδυ με το Βασίλη?
η ρεαλ βλεπω να κερδιζει.καταρχας μπαρτσα η ρεαλ το βλεπετε;
εχουμε και τενις τζοκοβιτς σημερα
εχουμε και τενις τζοκοβιτς σημερα