Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η vistabet εχει μια ωραια προσφορα για το γιουρο και συγκεκριμενα για την εθνικη ελλαδας

δεν ξερω τωρα αν προλαβετε να το κανετε αυτο που θα πω αλλα καντε το στα επομενα ματσ

πονταρεις σε ενα σημειο οποιο θες εσυ στο πολωνια ελλαδα εκτος απο το διπλο και το οβερ αντερ..

και εαν σκοραρει η ελλαδα ενα γκολ παιρνεις 20 ευρω μπονους, εαν σκοραρει 2 παιρνεις 40

Καντε αυτο που σας ειχα πει, πονταρεις 20 ευρω στην πολωνια στην vistabet, οποιος εχει λογαριασμο βεβαια

και 20 ευρω κατα της πολωνιας στην μπετφερ, μια μικρη απωλεια 1-1.5 ευρω λογο προμηθειων... Η χ2 σε καποια αλλη εταιρεια που να φτανει τουλαχιστον η αποδοση 1.95

οτι και να ρθει τα λεφτα τα παιρνεις πισω αλλα εαν σκοραρει η εθνικη βγαζεις κερδος, εγω το εκανα..
Τωρα ειναι πονηρη προσφορα διοτη ξερουν οτι η εθνικη εχει προβλημα στο σκοραρισμα, αλλα ειδωμεν, δεν εχουν και τρελες αμυνες.
βρωμιαρη καραγκουνη γαμω το κερατο μου γαμω, 40 ευρα μπονους θα περνα εαν εβαζε και 2  :headbang: :headbang:  :tickedoff: :tickedoff:

αλλα και το 20ρικο δεν με χαλασε...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
εγω σταμ θα παιξω ρωσσια ασσο.
την εθνικη θα επαιζα λιγα στο αντερ και σκορ 1-1.
εαν επρεπε  να παρω ενα σημειο θα διαλεγα το διπλο της ελλαδας.

αυτη η εθνικη απο τις ομαδες του ομιλου δυσκολα θα δεχθει σε καθε αγωνα πανω απο ενα γκολ.
ειδα και τους πολωνους και δεν ειναι και το φοβητρο πια.

μακροχρονια επαιξα.Αγγλια   15-Ολλανδια   7.5 -Ιμπρα πρωτος σκορερ  34 και φαν περσι στο 10.

θα παιξω και στον οπαπ στο 12 αλλος παιχτης πρωτος σκορερ.(απο αυτους που εχει ο οπαπ) μηπως γινει καμμια στραβη με κανα περιεργο τυπο.

κατεληξες εσυ?

υ.γ.τα λεφτα θα παιχτουν day by day :rockon:
δυστυχως επαιξα πολυ λιγα. :tickedoff:

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Αν και πήγα ταμείο, στεναχωρήθηκα για τον τρόπο που δεν κέρδισε η Εθνική...
Τώρα περιμένω την Τσεχία να κάνει το δικό της θαύμα απέναντι στη ρωσικη αρκούδα!!!

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
σκεφτομουν ρωσσια αλλα βλεπω παιξιμο πολυ σημερα για τσεχια στο χ2 και με φοβιζει.
ισως στο λαιβ κανα ψιλο αναλογα με την εικονα αγωνα.

η πρωτη βομβα που θα παιξω ειναι αυριο γερμανια-πορτογαλια Χ2

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
σκεφτομουν ρωσσια αλλα βλεπω παιξιμο πολυ σημερα για τσεχια στο χ2 και με φοβιζει.

ναι... αυτη τη πρωτη κηδεία τη "βλεπω¨" και εγώ αύριο.. οσον αφορά τη πορτογαλλία... όπως επίσης... και οι ισπανοι θα κανουν μια καλή, μάλλον με ιρλανδία..
επισης, φίλε για αύριο, σημείωσε οτι τον ρονάλντο θα τον φυλάει και η μερκελ και ο σόιμπλε και δεν ξέρω ποιος άλλος... πρώτος σκόρερ, αλλα και anytime ο postiga λέει......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997

τωρα για το φαβοριτισμό της τσεχίας, ακομα και προκριση τη δίνουν, τα έχω γραψει σε διάφορες στήλες.......
.........δεν καταλαβαίνω πώς ποντάρουν σε αυτή τη γερασμένη ομάδα... θα μου πεις, οι δικοί μας το 2004 τι ήταν?
οκ, αλλα.... αλλη ψυχή.......  :dancing:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Καλο ξεκινημα με το Χ της Ελλαδας και τον ασσο Τσεχια.Παμε Ταμειο!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
άμα σε θέλει ρε παιδί μου...χαμένο πενάλτυ, γκολ οφσάιντ που δεν ήταν...τα πάντα για να βγει το άντερ...και άσσος η ρωσσία οπότε η πρεμιέρα μας έστειλε ΤΑΜΕΙΑΡΑ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν εχω σταματησει να βριζω καραγκουνη  :tickedoff:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγώ τον δοξάζω...εξαιτίας του πήγα ΤΑΜΕΙΑΡΑ!!! ;) ;)
τεσπα, να ξερεις οτι για καθε γκολ της εθνικης πληρωνομαι 30-40 ευρω, λογο προσφορας καποιας εταιρεια που ανεφερα πριν  :birdman: εαν το βαζε θα εκλεινα ρωξανα,αλλα

τεσπα 1-2 γκολακια θα τα βαλουμε στα επομενα ματσ  :birdman: και που σαι κοιτα τον κωλο σου μια, τετοια κωλοφαρδια δεν εχω ξαναδει  :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
με οσα σας εδωσα νωριτερα και με σκορ γαλλιας και ελλαδας πηγα γερο ταμειο

περιμενω και την ρεαλ τωρα :rockon: :rockon: :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
τεσπα, να ξερεις οτι για καθε γκολ της εθνικης πληρωνομαι 30-40 ευρω, λογο προσφορας καποιας εταιρεια που ανεφερα πριν  :birdman: εαν το βαζε θα εκλεινα ρωξανα,αλλα

τεσπα 1-2 γκολακια θα τα βαλουμε στα επομενα ματσ  :birdman: και που σαι κοιτα τον κωλο σου μια, τετοια κωλοφαρδια δεν εχω ξαναδει  :birdman:
μαν στο πα...με αγαπάει ο θεός!! :grin: :grin: κ ο καραγκούνης άμτερ το είχε παίξει... :grin: :grin: για αύριο τι βλέπεις? βλέπεις κηδεία της πορτογαλίας στη γερμανία?? δε νομίζω τάκη... :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυριο ασος απο ημιχρονο ολλανδια.....τι λετε;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μαν στο πα...με αγαπάει ο θεός!! :grin: :grin: κ ο καραγκούνης άμτερ το είχε παίξει... :grin: :grin: για αύριο τι βλέπεις? βλέπεις κηδεία της πορτογαλίας στη γερμανία?? δε νομίζω τάκη... :grin: :grin:
η μονη ομαδα που μπορει να κανει ζημια στην γερμανια ειναι ισπανια και ιταλια..

Γατακια ειναι οι πορτογαλοι...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
η μονη ομαδα που μπορει να κανει ζημια στην γερμανια ειναι ισπανια και ιταλια..

Γατακια ειναι οι πορτογαλοι...
συμφωνώ...και ο ρονάλντο να το θυμηθείς δεν θα κάνει τπτ αύριο...

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
άμα σε θέλει ρε παιδί μου...χαμένο πενάλτυ, γκολ οφσάιντ που δεν ήταν...τα πάντα για να βγει το άντερ...και άσσος η ρωσσία οπότε η πρεμιέρα μας έστειλε ΤΑΜΕΙΑΡΑ!!! :rockon: :rockon: :rockon:
mono ταμειάρα????
ειχα χ2 την Ελλάδα, 1 την ρωσική αρκούδα και πρώτο σκόρερ... τον Αλαν Τζοκάεφ.....
1.95*2,15*9,50  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom