lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
συνεχίζουμε με ρολάν γκαρός και νίκη της τσιλμπούκοβα κόντρα στη στόσουρ...αουτσάιντερ είναι αλλά παίζει δυνατά..για να δούμε!
οτι και να γινει στημενο θα ειναιΣτο γιουρο θα τους γαμησουμε παιδια... Με τον κωλο...
σαφώς ανώτερη η στόσουρ, νίκησε την αντιπάλο της...πρόλαβα όμως κ έχωσα πακέτο στη νίκη της εράνι κόντρα στην κλέμπερ και έβγαλα ένα σημαντικό κέρδος! τώρα παίζουμε νίκη πρώτο σετ ντζόκοβιτς κόντρα στον τσόνγκα...συνεχίζουμε με ρολάν γκαρός και νίκη της τσιλμπούκοβα κόντρα στη στόσουρ...αουτσάιντερ είναι αλλά παίζει δυνατά..για να δούμε!
ταμείο και πάλι!!! i love rolan garros!!!σαφώς ανώτερη η στόσουρ, νίκησε την αντιπάλο της...πρόλαβα όμως κ έχωσα πακέτο στη νίκη της εράνι κόντρα στην κλέμπερ και έβγαλα ένα σημαντικό κέρδος! τώρα παίζουμε νίκη πρώτο σετ ντζόκοβιτς κόντρα στον τσόνγκα...
stanjames και betvictorγια euro εχουμε τιποτα νεο ? για κανενα ειδικο στοιχημα..
1 εχουν καλες μοναδες και ειναι διοργανωτεςπρωτο ματσ
πολωνια ελλαδα τι βλεπετε...
εχει και λεβαντοφσκι της ντορτμουντ που βαζε συνεχεια γκολ φετος..1 εχουν καλες μοναδες και ειναι διοργανωτες
εγω σταμ θα παιξω ρωσσια ασσο.πρωτο ματσ
πολωνια ελλαδα τι βλεπετε...
θα παιξω προκρισεις απο ομιλους μεχρι ημιτελικα..εγω σταμ θα παιξω ρωσσια ασσο.
την εθνικη θα επαιζα λιγα στο αντερ και σκορ 1-1.
εαν επρεπε να παρω ενα σημειο θα διαλεγα το διπλο της ελλαδας.
αυτη η εθνικη απο τις ομαδες του ομιλου δυσκολα θα δεχθει σε καθε αγωνα πανω απο ενα γκολ.
ειδα και τους πολωνους και δεν ειναι και το φοβητρο πια.
μακροχρονια επαιξα.Αγγλια 15-Ολλανδια 7.5 -Ιμπρα πρωτος σκορερ 34 και φαν περσι στο 10.
θα παιξω και στον οπαπ στο 12 αλλος παιχτης πρωτος σκορερ.(απο αυτους που εχει ο οπαπ) μηπως γινει καμμια στραβη με κανα περιεργο τυπο. εγω θα παιζω προκρισεις απο ομιλους μεχρι ημιτελικα.. Κατακτηση δεν παιζω..
κατεληξες εσυ?
υ.γ.τα λεφτα θα παιχτουν day by day
συμφωνω εν μερει για γκομεζ στη λογικη οτι η γερμανια θα φτασει ψηλα.θα παιξω προκρισεις απο ομιλους μεχρι ημιτελικα..
για μακροχρονιο βλεπω γκομεζ πρωτο σκορερ...
Μερικές ιδέες:
Μπενζεμά (πρώτος σκόρερ) @ 13.00
Γαλλία (Νικήτρια Euro) @ 11.00
(Forecast Ομίλου 1η Τσεχία - 2η Πολωνία @ 13.00
για οσους υποτιμουνε την Ελλαδα και θελουνε να παιξουνε Πολωνια στο 1.90, να τους υπενθυμισω οτι, χωρις να εχω προχειρα στατισικα, απο το 2002, εχει σε καμμια 40αρια επισημα ματς, 5-6 ηττες...
για την Γαλλια και τον Μπενζεμα φιλε μου, χωρις να θελω να σε προβληματισω, πριν απο λιγο καιρο απεδιδαν 18.00 εκαστο...
αν θεωρεις value το 11.00 και το 13.00, μαζι σου, μακαρι να γινουνε και δυο και να τα πληρωθουμε...
στο ΝΒΑ γινεται χαμος!
δεν θυμαμαι αλλη φορα, τα 8 πρωτα ματς των τελικων περιφερειας να εχουνε γινει ασσοι, ουτε να κανει μια ομαδα 3 νικες σερι...
το χθεσινο δεν το ειδα, ουτε θα δω το σημερινο, διοτι δεν με αφηνουνε!
την καλημερα μου απο Βουκουρεστι...